Gazete Vatan Logo

Deprem nedeniyle hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? Düzce depremi sonrası okulların tatil olduğu iller!

Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında bazı illerde okullara ara verildi. Valilik ve kaymakamlıklar tek tek açıkladı. Önce Düzce Valiliği duyurdu. Kentte eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıklandı. Ardından depremin hissedildiği Bolu ve Sakarya'da da okullar tatil edildi. Ayrıca, Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı’da tedbir amaçlı okulların 1 gün ara verildiğini duyurdu. Peki, Deprem nedeniyle hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte Düzce depremi sonrası okulların tatil olduğu iller!

Deprem nedeniyle hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? Düzce depremi sonrası okulların tatil olduğu iller!

Deprem nedeniyle Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeden haberler gelmeye devam ediyor. Düzce’de meydana gelen deprem Türkiye genelinde endişe ve korkuya neden oldu.  Depremde okullarda hasar olup olmadığının tespiti ve tedbir amaçlı bazı iller ve ilçelerde eğitime bir gün ara verildi.

DEPREM NEDENİYLE HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki 5.9 büyüklüğündeki depremin hemen ardından okullara ara verildiğine ilişkin haberler geldi.

DÜZCE

Düzce Valisi Cevdet Atay, eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu. Vali Atay, sosyal medya hesabından "Değerli hemşerilerimiz, ilimizde yaşanan deprem nedeniyle tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir gün eğitim öğretime ara verilmiştir. Hepimize çok geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

SAKARYA

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, "Değerli Hemşerilerimiz, Düzce’de meydana gelen ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim -öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün ara verilmiştir. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BOLU

Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada, "Deprem nedeniyle tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında bir gün eğitim öğretime ara verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

ZONGULDAK EREĞLİ İLÇESİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildi.

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı merkez üssü Düzce Gölyaka olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı. Karadeniz Ereğli Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Merkez üssü Düzce İli Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilçemiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir."