Şahan Gökbakar

Şahan Gökbakar

Son dakika şahan gökbakar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şahan gökbakar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şahan gökbakar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şahan Gökbakar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şahan gökbakar gelişmeleri de dahil olmak üzere 860 şahan gökbakar haberi bulunmuştur. Tüm şahan gökbakar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şahan Gökbakar’a gişe şoku! En kötü açılış yapan ikinci filmi oldu
Şahan Gökbakar’a gişe şoku! En kötü açılış yapan ikinci filmi oldu  “Recep İvedik” serisiyle gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar, son filmi “Erdal ile Ece”de hüsran yaşadı.
27.02.2024 Magazin
Meraklıları dört gözle bekliyordu! Recep İvedik'in yeni filminden ilk fotoğraflar geldi
Meraklıları dört gözle bekliyordu! Recep İvedik'in yeni filminden ilk fotoğraflar geldi Gişe rekorları kıran Recep İvedik filminin yenisi için Ayvalık'ta set kuruldu. Şahan Gökbakar’ın başrolünde yer aldığı ve çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan ‘Recep İvedik 7’nin setinden yeni fotoğraflar yayınlandı.
16.06.2022 Magazin
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisiyle ilgili başlayan tartışmalara yanıt verdi. İmamoğlu tepkiler için ‘Vız gelir tırıs gider’ dedi. İmamoğlu’nun bu açıklamasına birçok ünlü isim sosyal medyadan tepki gösterdi. İmamoğlu, 'vız gelir tırıs gider' sözleri nedeniyle bugünkü bir programında özür diledi.
7.05.2022 Siyaset
Nurgül Yeşilçay'ın gururlu günü! Sosyal medya hesabından paylaştı
Nurgül Yeşilçay'ın gururlu günü! Sosyal medya hesabından paylaştı Sosyal medyanın aktif ünlülerinden olan Nurgül Yeşilçay, Cem Özer'le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat Özer'i sosyal medya hesabından paylaştı. Yeşilçay, 'Oğlumu Londra'da sahnede izledim, harikaydı. Josef K. oynadılar aslanlar gibi' notuyla dikkat çekti.
2.04.2022 Magazin
Şahan Gökbakar'ın erik isyanı! 'Biz çocukken buzdolabı yoktu, at arabası vardı'
Şahan Gökbakar'ın erik isyanı! 'Biz çocukken buzdolabı yoktu, at arabası vardı' Sosyal medya paylaşımları ve filmleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda erik fiyatlarına esprili bir dille tepki gösterdi.
2.04.2022 Magazin
Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ne, belli oldu mu?
Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ne, belli oldu mu? Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, hem başrol oyuncusu hem senaristi olduğu Recep İvedik serisinin 7. filmi için hazırlıklara başladığını açıkladı. Komedyen, videoyu "Geliyor gelmekte olan, Recep geliyor" notuyla yayınladı. Ünlü oyuncu, senaryosunu yazmaya başladığı 'Recep İvedik 7' filmi hakkında duyurusunu, bilgisayar ekranını göstererek yaptı.  Peki, Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ne?
21.03.2022 Televizyon
Öğrencisini feci şekilde dövmüştü! Minik öğrencinin ifadesi ortaya çıktı! 'Kanlı kazağımı değiştirdi'
Öğrencisini feci şekilde dövmüştü! Minik öğrencinin ifadesi ortaya çıktı! 'Kanlı kazağımı değiştirdi' Aksaray'da öğrencisi T.K.'yi (10) dövdüğü için mesleğine son verilen Ali Rıza Y.'nin (40), 1,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Pedagog eşliğinde ifadesi alınan T.K., "Öğretmenim dövdükten sonra burnum kanadı. Kan, kazağım, pantolonum ve ayakkabıma da damladı. Öğretmenim, kazağımı çıkartıp, yeni kazak aldı. 'Ben bu kazağı yakacağım' dedi. Bu olayı ailene söyleme diye tehdit etti'' dedi.
25.01.2022 Yaşam
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı...
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı... Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkul zengini çıktı. Şarkıcı, yatırımlarını ilk kez açıkladı. Çok şanslı biri olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, 'sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' dedi.
23.01.2022 Magazin
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Şahan Gökbakar tabloyu paylaşıp isyan etti!
Şahan Gökbakar tabloyu paylaşıp isyan etti! Şahan Gökbakar artan koronavirüs vakalarından sonra tablo paylaşıp isyan etti. Gökbakar paylaşımında "Bakın bu sonbahar ve kış aylarında yine kapanacağız" dedi.
25.07.2021 Magazin
Şahan Gökbakar’ın villasındaki iskele için karar verildi
Şahan Gökbakar’ın villasındaki iskele için karar verildi Muğla MUĞLA Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nce komedyen Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki koyda satın aldığı dubleks villanın önüne izinsiz iskele yaptırıp, 'Özel mülktür' tabelası asmasıyla ilgili başlatılan inceleme tamamlandı.
13.07.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'a şok! İzinsiz yaptı, inceleme başlatıldı
Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'a şok! İzinsiz yaptı, inceleme başlatıldı Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, komedyen Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki bir koyda satın aldığı dubleks villanın önüne izinsiz iskele yaptırıp, 'Özel mülktür' tabelası astığı iddialarıyla ilgili olarak inceleme başlattı.
8.07.2021 Magazin
Şahan Gökbakar kesenin ağzını açtı!
Şahan Gökbakar kesenin ağzını açtı! Şahan Gökbakar ile Selin Gökbakar Selimiyeli oldu
11.06.2021 Magazin
Demet Akalın koronavirüs mü oldu? Alişan açıkladı...
Demet Akalın koronavirüs mü oldu? Alişan açıkladı... Alişan ile program sunan Demet Akalın’ın 10 Şubat tarihli bölümde yer almaması soru işaretlerine neden olmuştu. Alişan partneri hakkında açıklamayı canlı yayında yaptı. Alişan, Demet Akalın'ın boşandığı eşi Okan Kurt'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.
10.02.2021 Magazin
'Nuh Tepesi' ikinci kez vizyonda
'Nuh Tepesi' ikinci kez vizyonda Türkiye'de açık olan sinema salonlarında bu hafta daha önce izleyici ile buluşmuş 3 yerli film vizyona girecek.
16.07.2020 Televizyon
Şahan Gökbakar güvenlik görevlisini corona virüslü diye işten çıkardı
Şahan Gökbakar güvenlik görevlisini corona virüslü diye işten çıkardı Şahan Gökbakar’ın kardeşi Togan Gökbakar ile birlikte kurduğu Çamaşırhane Film şirketinde çalışan güvenlik görevlisi S.D., koronavirüs kaptığı gerekçesiyle işten çıkarıldı.
2.06.2020 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Kanal D'nin sevilen programlarından Arda ile Omuz Omuza programın bu hafta yayınlanan bölümümüne oyuncu Yasemin Sakallıoğlu konuk oldu. Programın takipçileri Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Yasemin Sakallıoğlu kaç yaşında ve nereli? sorularını merak ediyor. İşte Yasemin Sakallıoğlu'nun biyografisi...
26.04.2020 Magazin
Recep İvedik 1 ne zaman çıktı? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 oyuncular kimlerdir, nerede çekildi?
Recep İvedik 1 ne zaman çıktı? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 oyuncular kimlerdir, nerede çekildi? Corona virüsü salgını kapsamında setlere ara verilince, kanallar eski filmleri yayınlamaya başladı. Recep İvedik serinin birinci filmi de bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak. Türkiye sinemasının en çok hasılat kıran filmlerinden biri olan Recep İvedik ne zaman çekildi? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 filminin oyuncuları kimlerdir? Recep İvedik nerede çekildi?
26.05.2020 Gündem
Arda Turan 5 milyon dolara ultra lüks villa aldı
Arda Turan 5 milyon dolara ultra lüks villa aldı Önceki yıl Barselona'dan Başakşehir'e transfer olan ünlü futbolcu Arda Turan, üç katlı bir villa kiralayıp o dönem sevgilisi olan Aslıhan Doğan'ın da ailesiyle oturduğu Beykoz Çubuklu Vadi'deki ünlüler arasına katılmıştı.
2.04.2020 Magazin
Ünlü çiftin yeni adresi belli oldu!
Ünlü çiftin yeni adresi belli oldu! Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, birlikte yaşamak için uzun süredir aradıkları evi sonunda Beykoz’daki Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu.
1.03.2020 Magazin
"Beni nasıl tanıdınız?"
"Beni nasıl tanıdınız?" Komedyen Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Ortaçlı, önceki gün Etiler’deki bir mekan çıkışı görüntülendi.
12.02.2020 Magazin
Feride filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman vizyona girecek?
Feride filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman vizyona girecek? Oyuncu Zeynep Çamcı’nın senaryosunu kaleme aldığı yönetmenliğini de Ali Yorgancıoğlu’nun yaptığı Feride filmi yarın vizyona giriyor. Vizyona girmeden önce film ekibi basın mensuplarıyla bir araya gelerek, filmi anlattı. Peki, Feride filminin konusu nedir? Feride filminin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Feride Filmi ne zaman vizyona girecek?
23.01.2020 Gündem
"Eskiden tek kaşlıydım!"
"Eskiden tek kaşlıydım!" Oyuncu Zeynep Çamcı, kaleme aldığı 'Feride' filminin galasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
22.01.2020 Magazin
Cem Yılmaz meydan okudu: Ben daha komiğim
Cem Yılmaz meydan okudu: Ben daha komiğim 'Karakomik Filmler' sersinin ikinci filmlerinin tanıtımlarını sosyal medya mecralardan yapan Cem Yılmaz, Cüneyt Özdemir'in programına konuk oldu.
10.01.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şahan Gökbakar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şahan gökbakar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.