Saç Boyama

Saç Boyama

Son dakika saç boyama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saç boyama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saç boyama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saç Boyama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saç boyama gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 saç boyama haberi bulunmuştur. Tüm saç boyama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saçlarını rengarenk boyayanlar dikkat! Kimyasalı saç derisi için büyük risk
Saçlarını rengarenk boyayanlar dikkat! Kimyasalı saç derisi için büyük risk Pembesinden moruna canlı renk seçenekleriyle çocuk ve ergenlerin de yoğun biçimde kullandıkları bu ürünler uzmanlara göre ister doğal ister kimyasal içerikli olsun sağlık açısından büyük risk yaratıyor.
18.04.2024 Gündem
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Sodyum hidroksit kimya endüstrisinde çok sık kullanılan bir kimyasal maddedir. Endüstride, NaOH, kağıt ve selüloz, petrol rafinasyonu, metal işleme, deterjan üretimi, gıda işleme ve ilaç üretimi gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Kağıt ve selüloz endüstrisinde, NaOH, odun hamuru ağacından çıkarılması için kullanılan bir kimyasal maddedir.
29.01.2024 Yaşam
Avrupa ülkelerinde yasaklandı! Saç boyalarındaki büyük tehlike: PPD
Avrupa ülkelerinde yasaklandı! Saç boyalarındaki büyük tehlike: PPD Saç boyalarında bulunabilen PPD’nin (parafenilendiamin) alerjik reaksiyona neden olması nedeniyle bazı Avrupa ülkelerinde yasaklandığına dikkat çeken uzmanlar, alerjik reaksiyona yol açan kimyasalların bulunduğu saç boyalarının kullanılmaması gerektiğini belirtiyor.
3.10.2023 Sağlık
Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu? berberler odası fiyat listesi 2023
Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu? berberler odası fiyat listesi 2023 Ankara, Kocaeli, Aydın’ın ardından son olarak Sinop’ta da berber tarifesine zam geldi. Yapılan zam Esnaf ve Sanatkarlar Odası kararı ile onaylandı. Berber fiyatlarında 1 ilin zam yapması sonrası vatandaşlar “Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu?” sorularına yanıt aramaya başladı.
22.07.2023 Ekonomi
Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı?
Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı? Ramazan ayı diğer aylardan ayıran faziletli, üstün kılan özelliklerinin başında oruç ibadeti geliyor. Ramazan ayı ile birlikte orucun yükümlülükleri, oruç ibadeti, orucu bozan haller gibi konular bu ayı idrak edecek pek çok kişi tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki, Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı? İşte saç boyatma ile ilgili merak edilenler...
9.03.2023 Ramazan
Berber fiyatlarına yeni yıl zammı
Berber fiyatlarına yeni yıl zammı Orhangazi’de faaliyet gösteren erkek kuaförleri ve berberler, yeni yıl ile birlikte tüm tarifelere zam yaptı. Buna göre saç tıraşı 70 TL, sakal tıraşı ise 40 TL olarak belirlendi.
2.01.2023 Ekonomi
Kuaförlerde fiyat listesi güncellendi! Saç kesimine zam
Kuaförlerde fiyat listesi güncellendi! Saç kesimine zam Kayseri’de erkek kuaförlerinin fiyat listesi güncellendi. Yapılan güncellemede çok büyük değişiklik olmadığını söyleyen Kuaför Mehmet Demirdoğan, "Masraflardan dolayı biz de fiyatlarda artış bekliyorduk" dedi.
19.08.2022 Ekonomi
Oruçluyken ağda yapılır mı?  Ağda, epilasyon veya vücut bakımı yapmak orucu bozar mı?
Oruçluyken ağda yapılır mı? Ağda, epilasyon veya vücut bakımı yapmak orucu bozar mı? Ramazan ayının gelmesi ile orucu bozan haller en çok araştırılan konulardan birisidir. Bazı durumlarda oruç bozulabiliyor iken, bazı durumlarda oruç bozulmamaktadır. Kadınların en merak ettiği konulardan birisi ise ağda ve epilasyon yaptırmanın orucu bozup bozmadığı olmaktadır. İşte detaylar...
1.04.2022 Ramazan
Saç Uzmanı Veysel Yavuz: Sürekli renk değiştirmek saça zarar veriyor
Saç Uzmanı Veysel Yavuz: Sürekli renk değiştirmek saça zarar veriyor Sentetik boyaların içerdiği kimyasallar nedeniyle saça zarar verebileceğini söyleyen Saç Uzmanı Veysel Yavuz, saç boyama işleminde dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. İşte saç bakımının 3 altın kuralı!
3.12.2021 Sağlık
Oruçluyken ağda yapılır mı? Oruçluyken ağda veya epilasyon yapmak orucu bozar mı?
Oruçluyken ağda yapılır mı? Oruçluyken ağda veya epilasyon yapmak orucu bozar mı? Koronavirüs salgını tüm dünyada yayılmaya devam ederken Türkiye'de tam kapanma uygulanıyor. Kuaförler ve berberler kapalı olunca pek çok kişi rutin bakımlarını evde yapmak zorunda kaldı. Evde geçirilen bu süreci rutin ihtiyaçları gidermek için avantaja çevirmek isteyenler tıraş, saç boyama ve ağda gibi bakım rutinlerini yapmak istiyor. Ramazan nedeniyle 'Oruçluyken ağda yapılır mı?' sıkça sorulan soruların başında geliyor. Peki, Oruçluyken ağda veya epilasyon yapmak orucu bozar mı? İşte Diyanet'in verdiği cevap...
9.05.2021 Ramazan
Saç ekiminde destekleyicisi tedavi! Saçı canlandırıyor!
Saç ekiminde destekleyicisi tedavi! Saçı canlandırıyor! Teknoloji gelişiyor, bu gelişim hayatın her alanına tesir ediyor. Tıbbın her alanındaki ilerleme ise hayatımızı kolaylaştırıyor. Türkiye, saç ekimi konusunda ise öncü ülkelerden biri olarak biliniyor. Çıkan yeni tedavi yöntemleri hakkında bilgi veren Uzman Estetisyen Özge Kara ise kişinin ihtiyacına uygun tedavi yöntemlerini, etkilerini ve sağladığı avantajları anlattı.
28.03.2021 Sağlık
Saç bakım sırlarında uzman tavsiyesi
Saç bakım sırlarında uzman tavsiyesi Saç bakım herkesin mutlaka dikkat etmesi gereken bakım sırlarının başında geliyor. Peki doğru saç bakımı nasıl yapılmalı? Saç bakım sırları neler? Saç boyatırken neye dikkat etmek gerekir? Saç boyası sırasında hangi işlemler saçı yıpratır? İşte yanıtı...
23.07.2020 Sağlık
Kuaför ve berberlere 'corona' zammı! Her mahallede farklı tarife...
Kuaför ve berberlere 'corona' zammı! Her mahallede farklı tarife... Virüsün etkilerinin azalmasıyla birlikte 45 gün kapalı kalan kuaför ve berberler yeninden açıldı. Ancak virüs nedeniyle maliyetlerinin arttığını belirten söz konusu işletmeler fiyat artışına gitti. Sektör temsilcileri ise korona öncesi düşük fiyatla hizmet veren işletmelerin şimdi normal fiyatlardan çalışmaya başladığına dikkat çekti.
21.06.2020 Ekonomi
Corona virüs pandemisinde kozmetik uygulamalarına dikkat
Corona virüs pandemisinde kozmetik uygulamalarına dikkat Yeni tip corona virüs (Kovid-19) enfeksiyonundan korunmak için pandemi süresince, cilt hijyeninin sağlanabilmesi amacıyla oje ve protez tırnak uygulamaları ile evde saç boyama işlemlerinden kaçınılması ve gün içinde özellikle el temizliğine özen gösterilmesi gerektiği bildirildi.
2.05.2020 Sağlık
Kuaförler çareyi böyle buldu! 'Online boya'
Kuaförler çareyi böyle buldu! 'Online boya' Kuaförler saçlarını boyamak isteyen müşterileri için evlere boya kiti göndermeye başladı. Saçların uzunluğuna ve boyaya göre fiyatların değiştiğini söyleyen kuaförler, müşterilerin uygulamadan memnun olduğunu belirtti.
2.05.2020 Yaşam
Kadınlar akın etti! Koronavirüs, sarı saça veda ettirdi
Kadınlar akın etti! Koronavirüs, sarı saça veda ettirdi Corona virüs tedbirleri kapsamında kuaförlerin kapalı olması nedeniyle saçlarını evde boyamaya başlayan kadınlar, saç boyası reyonlarını boşalttı. Saçlarını sarıya boyatan kadınların çoğu ise renk tonunu tutturmada sorun yaşayınca koyu renge dönerek, sarı saça veda etmek zorunda kaldı.
17.04.2020 Gündem
Düzenli saç boyamak meme kanseri riskini artırıyor
Düzenli saç boyamak meme kanseri riskini artırıyor Düzenli saç boyayan kadınların meme kanserine yakalanma olasılığının arttığı bildirildi.
5.12.2019 Sağlık
Hamilelikte saç boyamaya dikkat
Hamilelikte saç boyamaya dikkat Saç boyalarında çok sayıda kimyasal madde olduğunu belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op...
6.09.2016 Sağlık
Erkekler dikkat! Fiyatı artıyor ama...
Erkekler dikkat! Fiyatı artıyor ama... Berberler Odası karar verdi. Artık kimse dükkanın camına kafasına göre fiyat yazamayacak. Odanın fiyat tarifesi neyse o tarife geçerli olacak.
7.10.2014 Ekonomi
Okulda pirsing ve dövme yasak
Okulda pirsing ve dövme yasak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullardaki öğrencilerin kılık ve kıyafetlerine dair yönetmelikte yapılan değişiklik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...
29.09.2021 Gündem
Türban resmen serbest
Türban resmen serbest MİLLİ Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullardaki öğrencilerin kılık ve kıyafetlerine dair yönetmelikte yapılan değişiklik Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
29.09.2021 Gündem
Hamilelikte doğru bilinen 10 hurafe
Hamilelikte doğru bilinen 10 hurafe Hamilelik hakkında toplumda hala inanılan ve sıkça kullanılan bazı hurafeler var ki bilinçli anne adaylarının bile gereksiz yere kaygıya kapılmalarına veya hata yapmalarına neden olabiliyor...
13.08.2014 Magazin
'Hakkımı söke söke alacağım'
'Hakkımı söke söke alacağım' KPSS'ye saç rengini değiştirdiği için girememişti
9.07.2014 Yaşam
Saç mağduru adaydan flaş karar
Saç mağduru adaydan flaş karar ADANA’da Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) giriş belgesindeki saç rengi ile nüfus cüzdanındaki saç renginin farklı olması nedeniyle gözaltına alınan ve ikinci oturuma giremeyen 24 yaşındaki Pelin Derya Çetinkaya’nın babası Kamuran Çetinkaya, sorumlular hakkında yarın suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Saç Boyama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saç boyama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.