Saç Boyası

Saç Boyası

Son dakika saç boyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saç boyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saç boyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saç Boyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saç boyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 saç boyası haberi bulunmuştur. Tüm saç boyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saçlarını rengarenk boyayanlar dikkat! Kimyasalı saç derisi için büyük risk
Saçlarını rengarenk boyayanlar dikkat! Kimyasalı saç derisi için büyük risk Pembesinden moruna canlı renk seçenekleriyle çocuk ve ergenlerin de yoğun biçimde kullandıkları bu ürünler uzmanlara göre ister doğal ister kimyasal içerikli olsun sağlık açısından büyük risk yaratıyor.
18.04.2024 Gündem
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı İstanbul, ünlü kozmetik şirketi L'Oréal'in dünyadaki 7 inovasyon merkezi arasında yer aldı.
11.01.2024 Vitrin
4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor
4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Ankara Üniversitesi İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Bilim Dalları ortak projesi olarak 2021 yılında başlayan, 'kuaförlerde mesleksel alerjik hastalıkların değerlendirilmesi' projesi tamamlandı. Proje araştırmacılarından ERÜ Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İnsu Yılmaz, "Kuaförler, fırıncılar, boyacılar, mobilyacılar ve inşaat işçileri hem solunumsal hem de cilt hastalıkları açısından risk grubunda olan meslek gruplarıdır. Bunların başında da kuaförler geliyor. Kabaca, 4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor" dedi.
11.01.2024 Gündem
Sahte saç boyası uyarısı! Kaşıntı, yanma, batma, ağrı, şişme belirtileri varsa neler yapılmalı! uzman isim tek tek açıkladı
Sahte saç boyası uyarısı! Kaşıntı, yanma, batma, ağrı, şişme belirtileri varsa neler yapılmalı! uzman isim tek tek açıkladı Sahte saç boyalrına karşı uzman isimden uyarılar geldi. İstanbul'da ele geçirilen binlerce sahte saç boyasıyla ilgili uyarıda bulunan Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, "Merdiven altı yerlerden bu tarz ürünleri almamaları lazım. Bir de boyayı uyguladıktan hemen sonra saç diplerinde kaşıntı, yanma, batma, ağrı, şişme vesaire hissediyorlarsa bir an önce saçlarını yıkayarak boyayı uzaklaştırsınlar ve en yakın sağlık kuruluşuna veya dermatoloğa girmelerinde fayda var" dedi.
19.10.2023 Yaşam
Avrupa ülkelerinde yasaklandı! Saç boyalarındaki büyük tehlike: PPD
Avrupa ülkelerinde yasaklandı! Saç boyalarındaki büyük tehlike: PPD Saç boyalarında bulunabilen PPD’nin (parafenilendiamin) alerjik reaksiyona neden olması nedeniyle bazı Avrupa ülkelerinde yasaklandığına dikkat çeken uzmanlar, alerjik reaksiyona yol açan kimyasalların bulunduğu saç boyalarının kullanılmaması gerektiğini belirtiyor.
3.10.2023 Sağlık
Üniversite öğrencisi Deniz'in kahreden ölümü: Saçını boyarken bağırıp fenalaştı!
Üniversite öğrencisi Deniz'in kahreden ölümü: Saçını boyarken bağırıp fenalaştı! İzmir'de 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Deniz Demirbayraklı, evde saçlarını boyadıktan sonra fenalaşıp hastaneye kaldırıldı ve hayatını kaybetti.
10.08.2023 Yaşam
11-23 Nisan ŞOK aktüel katalog yayınlandı! Tost makinesi, robot süpürge bu fiyatı ilk kez gördü!
11-23 Nisan ŞOK aktüel katalog yayınlandı! Tost makinesi, robot süpürge bu fiyatı ilk kez gördü! ŞOK 11 Nisan aktüel katalog 2023 yayınlandı. ŞOK robot süpürge ve tost makinesinin yer aldığı aktüel katalogda birbirinden farklı pek çok üründe indirimli fiyatlar yer aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin araştırdığı indirimli ürünler listesinde mutfak araç gereçlerinin yanısıra temizlik ürünleri, saç boyası ve bakım malzemeleri de raflardaki yerini aldı.11-23 Nisan ŞOK aktüel katalogu ve indirimli ürünler listesi haberimizde...
10.04.2023 Ekonomi
Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı?
Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı? Ramazan ayı diğer aylardan ayıran faziletli, üstün kılan özelliklerinin başında oruç ibadeti geliyor. Ramazan ayı ile birlikte orucun yükümlülükleri, oruç ibadeti, orucu bozan haller gibi konular bu ayı idrak edecek pek çok kişi tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki, Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı? İşte saç boyatma ile ilgili merak edilenler...
9.03.2023 Ramazan
Saç Uzmanı Veysel Yavuz: Sürekli renk değiştirmek saça zarar veriyor
Saç Uzmanı Veysel Yavuz: Sürekli renk değiştirmek saça zarar veriyor Sentetik boyaların içerdiği kimyasallar nedeniyle saça zarar verebileceğini söyleyen Saç Uzmanı Veysel Yavuz, saç boyama işleminde dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. İşte saç bakımının 3 altın kuralı!
3.12.2021 Sağlık
Yargıtay'dan 'saç boyası' kararı! Alnında kızarıklık oluşunca şikayetçi oldu
Yargıtay'dan 'saç boyası' kararı! Alnında kızarıklık oluşunca şikayetçi oldu Yargıtay 12. Ceza Dairesi, saçlarını boyadığı müşterisinin alın derisinde hiperemi oluştuğu gerekçesiyle "taksirle yaralama" suçundan yargılanan kuaförün beraatini onadı.
12.10.2021 Gündem
Sağlık ve güzellik ürünlerine dikkat
Sağlık ve güzellik ürünlerine dikkat Sosyal medya platformlarında fenomenler tarafından tanıtılan sağlık ürünlerinin insan sağlığına zararlı olabileceğini ve uzak durulması gerektiğini belirten Güzellik Uzmanı Seda Ozen, "Sosyal medyada çok etkiliymiş gibi gösterilen güzellik ve sağlık ürünleri, olumsuz yönde cildinize zarar verebilir" dedi.
4.10.2021 Sağlık
İçme suyunda büyük tehlike! Kozmetik ürünler kirletiyor
İçme suyunda büyük tehlike! Kozmetik ürünler kirletiyor Fondöten, far, saç boyası gibi kozmetik ürünlerin masamıza kadar gelen içme sularını kirlettiği ortaya çıktı.
29.04.2021 Yaşam
Çocuğunuzu geçici dövmelerdeki tehlikelerden koruyun
Çocuğunuzu geçici dövmelerdeki tehlikelerden koruyun Kozmetik alerjisinin günümüzde çocuklarda da sıkça görülmeye başlandığına dikkat çeken Doç. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu “Günümüzde küçük yaşlarda saç boyaları ve geçici kına dövmeleri yaygın olarak kullanılmaya başlaması ile çocuklarda kozmetik alerjenlerine maruziyet sonrası gözlenen alerjik bulgularda artış görülüyor” dedi.
2.02.2021 Sağlık
Uzmandan kadınlara saç boyası uyarısı
Uzmandan kadınlara saç boyası uyarısı Uzmanlar, kadınların özellikle pandemi döneminde evde kullandığı kimyasal saç boyalarının içerdiği risklere karşı uyardı. Onkoloji hastaları ile alerjik bünyeye sahip kadınlarda saçların sık boyanmasına bağlı olarak deride ve ciltte istenmeyen reaksiyonlarla karşılaşılabildiğini ifade eden Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Yasemin Fatih Amato, kızarıklık, kaşıntı, yanma hatta gözlere kadar gelen ödem oluşmasına karşın bitkisel bakımlar önerdi.
10.08.2020 Sağlık
Saç bakım sırlarında uzman tavsiyesi
Saç bakım sırlarında uzman tavsiyesi Saç bakım herkesin mutlaka dikkat etmesi gereken bakım sırlarının başında geliyor. Peki doğru saç bakımı nasıl yapılmalı? Saç bakım sırları neler? Saç boyatırken neye dikkat etmek gerekir? Saç boyası sırasında hangi işlemler saçı yıpratır? İşte yanıtı...
23.07.2020 Sağlık
Evde saç boyayanlar arttı, kuaförlerin işi azaldı
Evde saç boyayanlar arttı, kuaförlerin işi azaldı Türkiye genelinde, corona virüs önlemleri kapsamında kuaförlerin yaklaşık 3 ay kapalı kalmasının ardından, İzmir'de de kadınlar saçlarını evde boyamaya yöneldi. Kuaförlerin açılmasına rağmen eski müşteri kitlesine henüz ulaşamadıklarını kaydeden dükkan sahipleri, işlerinin azaldığını kaydetti.
9.07.2020 Gündem
'Corona' sonrası tercihler değişecek! Artık...
'Corona' sonrası tercihler değişecek! Artık... Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ardından tüketici alışkanlıklarının büyük ölçüde değişmesi beklenirken, her iki kişiden biri pandemi sonrasında alışverişlerini, AVM içindeki mağazalar yerine cadde üzerindeki mağazalardan yapmayı tercih edeceğini belirtti.
10.05.2020 Yaşam
Kuaförler çareyi böyle buldu! 'Online boya'
Kuaförler çareyi böyle buldu! 'Online boya' Kuaförler saçlarını boyamak isteyen müşterileri için evlere boya kiti göndermeye başladı. Saçların uzunluğuna ve boyaya göre fiyatların değiştiğini söyleyen kuaförler, müşterilerin uygulamadan memnun olduğunu belirtti.
2.05.2020 Yaşam
Talep patladı! Bu ürünler yok satıyor
Talep patladı! Bu ürünler yok satıyor Sokağa çıkma kısıtlamalarının gelmesiyle birlikte marketlerde satılan ürünlere yoğun ilgi oluştu. Gıdadan kişisel bakım ürünlerine kadar birçok grupta ürünler yok satmaya başladı.
27.04.2020 Ekonomi
Salgın döneminde yapboz, oyuncu koltuğu ve ağda satışında patlama oldu
Salgın döneminde yapboz, oyuncu koltuğu ve ağda satışında patlama oldu Salgın döneminde online satışlarda en büyük talep patlaması yüzde bin 438’lik artış ile yapbozda (puzzle) oldu. Yapbozu yüzde 891 ile oyuncu koltuğu, yüzde 876 ile ağda izledi. Giyim ürünleri kategorisinde ise en yüksek artış yüzde 273 ile pijama takımında oldu. Pijama takımının ardından yüzde 265 ile terlik ikinci, yüzde 144 ile eşofman altı üçüncü sırada yer aldı.
23.04.2020 Ekonomi
Kadınlar akın etti! Koronavirüs, sarı saça veda ettirdi
Kadınlar akın etti! Koronavirüs, sarı saça veda ettirdi Corona virüs tedbirleri kapsamında kuaförlerin kapalı olması nedeniyle saçlarını evde boyamaya başlayan kadınlar, saç boyası reyonlarını boşalttı. Saçlarını sarıya boyatan kadınların çoğu ise renk tonunu tutturmada sorun yaşayınca koyu renge dönerek, sarı saça veda etmek zorunda kaldı.
17.04.2020 Gündem
Saç dökülmesini tetikleyen durumlara dikkat
Saç dökülmesini tetikleyen durumlara dikkat Saç Ekimi Koordinatörü Engin Sönmez, saç dökülmeleri kansızlık, beslenme bozuklukları, vitamin eksiklikleri, ağır hastalıklar, hormonal düzensizlikler ve bazı ilaç kullanımlarından sonra görülebilirse de genelde bir nedene bağlanamadığını söyledi.
28.12.2019 Sağlık
Saç boyasında meme kanseri riski
Saç boyasında meme kanseri riski Prof. Dr. Uğur Coşkun, "Ailesinde meme kanseri olan yaklaşık 50 bin kadının üzerinde yapılan bu çalışmada belirli aralıklarla saçını boyatan kadınlarda meme kanseri riskinin yaklaşık yüzde 9 fazla olduğu ortaya çıktı." dedi.
20.12.2019 Sağlık
Düzenli saç boyamak meme kanseri riskini artırıyor
Düzenli saç boyamak meme kanseri riskini artırıyor Düzenli saç boyayan kadınların meme kanserine yakalanma olasılığının arttığı bildirildi.
5.12.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Saç Boyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saç boyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.