Rumen Radev

Rumen Radev

Son dakika Rumen Radev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rumen Radev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rumen Radev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rumen Radev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rumen radev gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 rumen radev haberi bulunmuştur. Tüm rumen radev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor?
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı Antalya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Serik ilçesindeki Mecek Camii'nde kıldı. Çıkışta sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan, çocuklara harçlık verdi, oyuncak dağıttı.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu için Türkiye’de bulunan Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a liderlerden 'geçmiş olsun' telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a liderlerden 'geçmiş olsun' telefonu Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev, Malta Cumhurbaşkanı George Vella, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ve Bosna-Hersek eski Devlet Başkanlığı Üyesi Bakir İzetbegoviç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.
19.02.2023 Gündem
Bakan Dönmez'den peş peşe kritik görüşmeler
Bakan Dönmez'den peş peşe kritik görüşmeler Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile bir araya geldi. Ayrıca Dönmez, Bulgaristan’ın geçici Başbakanı Galab Donev ile görüştü.
3.01.2023 Gündem
Türkiye'den Bulgaristan'a 1,5 milyar metreküplük doğal gaz satışı
Türkiye'den Bulgaristan'a 1,5 milyar metreküplük doğal gaz satışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bulgaristan Enerji Bakanı Rosen Hristov ile iki ülke arasında doğal gaz alanında işbirliği anlaşması imzaladı.
3.01.2023 Ekonomi
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bulgaristan ile iş birliği mesajı: Hedefimiz 10 milyar dolar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bulgaristan ile iş birliği mesajı: Hedefimiz 10 milyar dolar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bulgaristan ile geçen sene ticaret hacmimiz 6 milyar dolara ulaştı. Ortak hedefimiz bunu 10 milyar dolar seviyesine kısa sürede çıkarmak." açıklamasını yaptı.
9.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye çalışma ziyaretinde bulunan Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile Vahdettin Köşkü’nde bir araya geldi.
9.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Prag'da önemli mesajlar: Esed'le görüşme mümkün değil diyemem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Prag'da önemli mesajlar: Esed'le görüşme mümkün değil diyemem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi'nin ardından açıklama yaptı. "Suriye Başkan ile şu an için bir görüşmem mümkün değil" diyen Erdoğan, "Vakti saati geldiğinde biz Suriye'nin Başkanı ile de görüşme yoluna gidebiliriz" ifadelerini kullandı. Paşinyan ile görüşmesinin samimi bir havada geçtiğini belirten Erdoğan, "Görüşmede bazı talepler söz konusu oldu. Bu talepleri özel temsilcilerimize ve bakanlarımıza ilettik. Görüşmeler gerçekleştikten sonra biz de gereken adımları atacağız" dedi. Erdoğan, daha önce sarf ettiği "Bir gece ansızın gelebiliriz" sözlerini soran Yunan gazeteciye, "Konuyu anlamışsın aslında. Bu sadece Yunanistan için geçerli değil. Bizi rahatsız eden, bize saldıran hangi ülke olursa olsun, onlara cevabımız 'bir gece ansızın geliriz' Bunu böyle bilmeleri anlamaları lazım. Şu an itibariyle siz anladığınıza göre onlar da anlamıştır." yanıtını verdi.
6.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Prag'da diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Prag'da diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya’nın başkenti Prag’da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev'i kabul etti. Erdoğan ayrıca, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile bir araya geldi. Türkiye-Ermenistan arasında 13 yıl sonra liderler düzeyinde ilk görüşme gerçekleşti.
6.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya’nın başkenti Prag’da Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev görüşmesi başladı.
6.10.2022 Siyaset
Bulgaristan seçim sonuçları! 2022 Bulgaristan seçim sonuçları ne zaman, birinci parti kim oldu, hangi parti
Bulgaristan seçim sonuçları! 2022 Bulgaristan seçim sonuçları ne zaman, birinci parti kim oldu, hangi parti Bulgaristan’da sandık çıkış anketlerine göre eski Başbakan Boyko Borisov’un partisi Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB), genel seçimleri ilk sırada bitirdi. Peki, 2022 Bulgaristan seçim sonuçları ne zaman, birinci parti kim oldu?
3.10.2022 Dünya
Bulgaristan'da seçim sonuçları belli oldu!
Bulgaristan'da seçim sonuçları belli oldu! Bulgaristan’da sandık çıkış anketlerine göre, eski Başbakan Boyko Borisov’un partisi Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB), genel seçimleri ilk sırada bitirdi.
2.10.2022 Dünya
Emine Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev'in eşi ile bir araya geldi
Emine Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev'in eşi ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'u ziyaret eden Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev'in eşi Desislava Radeva ile bir araya geldi.
18.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştü! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
4.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev ile telefon görüşmesi yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev ile telefon görüşmesi yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 
4.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rumen Radev ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rumen Radev ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
4.04.2022 Siyaset
Bulgaristan'da seçim sonuçları belli oldu!
Bulgaristan'da seçim sonuçları belli oldu! Bulgaristan'da yapılan cumhurbaşkanlığı seçimini, Rumen Radev kazandı.
21.11.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
3.08.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kovid-19 sürecinde uluslararası temasları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kovid-19 sürecinde uluslararası temasları Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını sürecinde 19 ülkenin liderleriyle telefonda görüşürken, 3 zirveye video konferans yöntemiyle katıldı.
24.04.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev ile telefonda  görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev ile telefonda görüştü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile telefonda görüştü.
10.04.2020 Siyaset
"Ani göç dalgası ile tek başımıza mücadele edemeyiz"
"Ani göç dalgası ile tek başımıza mücadele edemeyiz" Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev, ülkesinin ani bir düzensiz göç dalgasına hazır olmadığını belirterek, "Ani bir göç dalgasına karşı tek başımıza baş edemeyiz." dedi.
16.10.2019 Dünya
Flaş açıklama geldi! 'Gerilim Avrupa'da ciddi...'
Flaş açıklama geldi! 'Gerilim Avrupa'da ciddi...' ABD'nin Ukrayna Özel Temsilcisi Kurt Volker, Rusya'nın, 25 Kasım'da, Azak Denizi'ndeki Kerç Boğazı yakınlarında kara sularını ihlal ettiği gerçekçesiyle Ukrayna'nın 3 savaş gemisi ve 24 denizcisini alıkoymasından, Avrupa'daki herkesin endişe duyduğunu söyledi.
17.12.2018 Dünya
Brüksel’de dev buluşma
Brüksel’de dev buluşma Yeni döneme hızlı başlayan Başkan Erdoğan, Azerbaycan ve KKTC’nin ardından NATO Zirvesi için Brüksel’e geçti. Büyük ilgi gösterilen Erdoğan, samimi şekilde tokalaştığı Trump’la ayak üstü sohbet etti
11.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rumen Radev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rumen radev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.