Rum Lider

Rum Lider

Son dakika Rum lider haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rum lider ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rum lider haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rum Lider

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rum lider gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 rum lider haberi bulunmuştur. Tüm rum lider haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri damga vurdu! Rum lider itiraf etti: KKTC'ye gel orada görüşürüz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri damga vurdu! Rum lider itiraf etti: KKTC'ye gel orada görüşürüz İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen NATO Liderler Zirvesi'ne Avrupa Birliği grubu için katılan Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Anastasiadis zirve sırasında 2 kez Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme imkanı bulduğunu açıkladı. Erdoğan'a Paris'te buluşma teklif etti.
2.07.2022 Dünya
Türkiye karşısında çaresiz kalan Rum lider Putin'den yardım istedi
Türkiye karşısında çaresiz kalan Rum lider Putin'den yardım istedi Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de ilerleyişinin durdurulması ve Kapalı Maraş'ın açılmaması için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den yardım istedi.
31.07.2020 Dünya
Rum lider, tatil için Suudi Şeyhinin özel jetini kullanmış
Rum lider, tatil için Suudi Şeyhinin özel jetini kullanmış Şeyseller tatilinde Suudi Şeyhi Mahfuz'un jetine binen Anastasiadis, özür dilemek zorunda kaldı. Ancak bazı parlamenterler skandalın peşini bırakacak gibi görünmüyor. Uçaktaki yolcuların listesi istendi.
14.02.2020 Dünya
Bu fotoğraf için provokasyon dediler
Bu fotoğraf için provokasyon dediler İsviçre’deki görüşmelerde Rum lider Anastasiadis’in Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu karşısında eğilmiş gibi görülen fotoğrafı Yunanlılar’ı kızdırdı
1.07.2017 Dünya
Rum lider New York borsasının tokmağını kırdı
Rum lider New York borsasının tokmağını kırdı Rum lider Anastasiadis, New York borsasının kapanışını yapmak üzerede davet edildiği kürsüde hızını alamayınca tokmağı kırdı. Rum liderin bu hareketi espirilere neden oldu.
22.03.2017 Dünya
Rum liderden küstah açıklamalar
Rum liderden küstah açıklamalar Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, Rum tarafında yayınlanan gazeteye verdiği röportajda Türk tarafının ve Türkiye'nin tepkilerinden rahatsız olduğunu söyledi
17.06.2021 Dünya
Akıncı: Kapıyı çarptıktan sonra çıktık
Akıncı: Kapıyı çarptıktan sonra çıktık Kuzey Kıbrıs lideri Akıncı, dünkü görüşmeler sırasında Kıbrıs Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Anastasiadis'in masadan kalkmasına ilişkin, “Rum liderin kapıyı arkasından sert bir şekilde vurarak çıktığı o toplantının o halini gördükten sonra oradan ayrıldık” dedi.
17.06.2021 Dünya
Rum lider toplantıyı terk etti
Rum lider toplantıyı terk etti Kıbrıs müzakereleri toplantısında Rum lider Anastasiadis öfkelenerek kapıyı çarpıp salonu terk etti.
17.06.2021 Dünya
BM Genel Sekreteri Ban'dan Kıbrıs çağrısı
BM Genel Sekreteri Ban'dan Kıbrıs çağrısı KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı ve Rum lider Anastasiadis ile telefonda görüşen Ban, Kıbrıs sorununun çözümü için müzakere sürecine geri dönmeleri çağrısı yaptı
17.06.2021 Dünya
Rum lider Anastasiadis, Çipras ile görüşecek
Rum lider Anastasiadis, Çipras ile görüşecek Rum lider Anastasiadis, müzakereler konusunda bilgilendirmek amacıyla Yunanistan Başbakanı Çipras ile görüşecek
17.06.2021 Dünya
Kıbrıs görüşmeleri sonunda Rumlardan flaş açıklama
Kıbrıs görüşmeleri sonunda Rumlardan flaş açıklama Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için İsviçre'de süren müzakerelerin son gününde Rum lider Anastasiadis, masada Türk tarafının açılımları karşısında zamana ihtiyacı olduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
Türkçe-Rumca yeni yıl mesajı
Türkçe-Rumca yeni yıl mesajı Uzlaşma görüşmeleri yapan KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Lider Nikos Anastasiadis, birlikte kamera karşısına geçip Kıbrıslıların yeni yılını kutladı...
29.09.2021 Gündem
Kıbrıs karıştı!
Kıbrıs karıştı! FIFA ve UEFA onayıyla Kıbrıs’ta yaşanan Türk ve Rum birleşmesi, tartışma fitilini ateşledi.Türk Federasyon Başkanı Hasan Sertoğlu, “İmzaladığımız taslaktı, değişiklik isteyeceğiz” derken Rum Başkan, “İmzalanan anlaşmadır, değişiklik söz konusu değil” karşılığını verdi.
7.11.2013 Futbol
Türkiye'ye ağır suçlama!
Türkiye'ye ağır suçlama! Rum lider’den Türkiye’ye çok ağır suçlama
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 günlük diplomasi trafiği 15 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant şehrinde özel konuk olarak katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 22. Devlet Başkanları Zirvesi ile başladı, New York'taki Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu kapsamındaki temaslarını tamamlamasıyla sona erdi. Erdoğan, ABD ziyareti sonunda New York’taki Türkevi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, BM Genel Kurulu'ndaki konuşması hakkında "Adaletsizliklere, eşitsizliklere dünyanın kayıtsız kalma lüksünün artık kalmadığına dikkat çektim" dedi. Enerji ve gıda kriziyle ilgili "Tüm dünya liderlerinin ortak gayretiyle olması gereken bir süreç. Hepsinin bu kanalı zorlaması lazım. Yani Sayın Putin’le az veya çok bir hukuku olanın, kendisiyle bunları görüşmesi ve bu kapıyı zorlaması lazım" ifadelerini kullandı. F-16 konusunda son durumu da değerlendiren Erdoğan, Bakan Akar'ın muhatabıyla görüşmelerinin devam ettiğini, havanın olumlu istikamette geliştiğinin altını çizdi.
22.09.2022 Siyaset
Rum lideri Anastasiadis 'Altın pasaport' skandalıyla ilgili ilk ifadesini verdi
Rum lideri Anastasiadis 'Altın pasaport' skandalıyla ilgili ilk ifadesini verdi Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) en az 2.5 milyon Euro yatırım yapanlara vatandaşlık ve AB genelinde vizesiz seyahat hakkı verilmesini sağlayan "altın pasaport" uygulaması skandalının ardından Rum lideri Nikos Anastasiadis ilk defa ifade verdi. Anastasiadis, suçlamaları reddetti.
2.02.2021 Dünya
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası!
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 37. kuruluş yıl dönümü törenlerine katılmak ve Kapalı Maraş'ı ziyaret etmek için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Temaslarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kapalı Maraş'ta incelemelerde bulunacak. Peki, Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş neden kapatılmıştı? Kapalı Maraş ne zaman kapatıldı? Kapalı Maraş açıldı mı? İşte Kapalı Maraş ile ilgili merak edilenler...
15.11.2020 Gündem
Rumlarda büyük şok! Ersin Tatar kazandı dondu kaldılar...
Rumlarda büyük şok! Ersin Tatar kazandı dondu kaldılar... Kıbrıs'ta Rumlar büyük şok yaşıyor. KKTC'de önceki gün cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Ersin Tatar’ın rakibi Mustafa Akıncı’yı geçerek sandıktan galip çıkması Rum Kesimi’nde şaşkınlık yarattı. Rum basını, “Tüm beklentiler altüst oldu” diye yazdı. Tatar mazbatasını aldı, Akıncı ise siyaseti bırakacağını açıkladı.
20.10.2020 Dünya
Türkiye dünyaya ilan etti: Her an müdahale edilebilir!
Türkiye dünyaya ilan etti: Her an müdahale edilebilir! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kalın, Suriye konusuyla ilgili olarak, 'Bizim oralara bir gece ansızın kaç defa geldiğimizi gördüler. Saldırılar devam ederse Türkiye oralara her an müdahale edebilir. Bu hem o örgütlere bir uyarıdır hem de onların destekçisi olan ülkelere bir uyarıdır' dedi.
4.10.2020 Siyaset
Kıbrıs'ta ilk yumuşama sinyali!
Kıbrıs'ta ilk yumuşama sinyali! Enosis krizi sebebiyle müzakere sürecinin duraklamasının ardından ilk kez yumuşama sinyali geldi. Türk ve Rum liderler ara bölgede Birleşmiş Milletler’in düzenlediği yemekte buluştu.
3.04.2017 Dünya
Güzelyurt, Magosa, Maraş pazarlığı
Güzelyurt, Magosa, Maraş pazarlığı Cenevre’deki Kıbrıs görüşmelerinde tarafların karşılıklı hazırladığı haritalarda Rumlar; Güzelyurt, Magosa ve Maraş’ın kendi sınırlarında kalmasını, Türkler’e ise adanın yüzde 28’inin verilmesini istiyor
29.09.2021 Gündem
Kıbrıs konferansı Cenevre'de başladı! Rum tarafının haritası sızdı!
Kıbrıs konferansı Cenevre'de başladı! Rum tarafının haritası sızdı! Tarafların çizdiği haritalar BM'nin kasalarına konuldu. Türkiye, Yunanistan ve İngiltere Kıbrıs'ın geleceği için garantör olacak.
17.06.2021 Dünya
"Böyle bir müzakere süreci olmaz"
"Böyle bir müzakere süreci olmaz" Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, İsviçre'de sürecin tıkanmasının nedeninin, Kıbrıs Rum tarafının toprak konusunu kendi lehine bitirme ve Kıbrıs Türk tarafının müzakere gücünü sıfırlama gayreti olduğunu söyledi.
23.11.2016 Dünya
Türkeş'ten 'Cadı avına dönmesin' açıklaması
Türkeş'ten 'Cadı avına dönmesin' açıklaması Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonlarla ilgili kullandığı "Cadı avına dönmesin." ifadesinin çarpıtıldığını belirterek, "Kim söylüyor? Başbakan Yardımcısı. Bunu hükümetin bilgisi dışında, hükümetten habersiz söylemem mümkün mü? Demek ki hükümet olarak bunu tatbik eden memura, güvenlik gücüne, yargı mensubuna uyarı mahiyetinde bu." dedi.
29.09.2021 Gündem
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhriyeti tarih oluyor!
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhriyeti tarih oluyor! Rum lider Anastasiadis ile biraraya gelen KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, Kıbrıs'ta üniter devlet yerine, birleşik federal bir Kıbrıs kurulacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rum Lider ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rum lider haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.