Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley

Son dakika Rosie Huntington Whiteley haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rosie Huntington Whiteley ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rosie Huntington Whiteley haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rosie Huntington Whiteley

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rosie huntington whiteley gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 rosie huntington whiteley haberi bulunmuştur. Tüm rosie huntington whiteley haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü çift Şeyh Zayed Ulu Camii'ni ziyaret etti! 'Büyük bir onur'
Ünlü çift Şeyh Zayed Ulu Camii'ni ziyaret etti! 'Büyük bir onur' Jason Statham-Rosie Huntington Whiteley çifti, Abu Dabi'de gerçekleşen F1 yarışının ardından bölgede gezmeye çıktı. Dünyanın sayılı büyük camileri arasında yer alan Şeyh Zayid Camii'ni ziyaret eden ikili, orada çekilen karelerini milyonlarca takipçisi bulunan Instagram sayfalarından yayınladı.
1.12.2023 Magazin
Rosie Huntington-Whiteley sahilde defile yaptı
Rosie Huntington-Whiteley sahilde defile yaptı İngiliz aktör Jason Statham’ın sevgilisi Rosie Huntington-Whiteley, sahili podyuma çevirdi.
16.11.2018 Magazin
Eşinin objektifinden
Eşinin objektifinden İngiliz model Rosie Huntington-Whiteley, yaklaşık 8 yıldır birlikte olduğu aktör Jason Statham ile tatile çıktı.
1.02.2018 Magazin
Sahalara döndü
Sahalara döndü Haziran 2017’de nişanlısı Jason Statham’dan olan bebeği Jack Oscar’ı dünyaya getiren İngiliz model Rosie Huntington-Whiteley, 6 ayda doğum kilolarından kurtuldu, işe geri döndü.
11.01.2018 Magazin
Kusursuz kalçanın sahibi
Kusursuz kalçanın sahibi Bilim insanları, kusursuz kalçanın matematiksel formülünü buldu.
6.07.2017 Magazin
Hamile şıklığı
Hamile şıklığı Kült film Hızlı ve Öfkeli 8’in galası önceki gün New York’ta gerçekleşti.
9.04.2017 Magazin
Jason Statham: Kendimi çok çevik hissediyorum
Jason Statham: Kendimi çok çevik hissediyorum Model nişanlısı Rosise Huntington-Whiteley ile mutlu bir beraberliği olan Hollywood yıldızı Jason Statham, 50’nci yaş arifesinde neler hissettiğini anlattı.
3.03.2017 Magazin
Rosie ilk kez davete katıldı!
Rosie ilk kez davete katıldı! Geçtiğimiz hafta hamile olduğunu duyuran model Rosie Huntington-Whiteley, o paylaşımdan sonra ilk kez bir davete katıldı.
17.02.2017 Magazin
Rosie'nin paylaşımı tartışma çıkardı
Rosie'nin paylaşımı tartışma çıkardı İngiliz model Rosie Huntington-Whiteley'nin instagram'da paylaştığı fotoğraf hamilelik dedikodularına neden oldu.
9.01.2017 Magazin
Rosie Huntington Whiteley çıldırdı!
Rosie Huntington Whiteley çıldırdı! Model Rosie Huntington Whiteley ile uzun süredir aşk yaşayan Jason Statham'ın evlenmeye gönüllü olmadığı iddia edildi...
31.10.2016 Magazin
En çok kazanan modeller!
En çok kazanan modeller! Forbes dergisi podyumların en çok kazanan mankenlerini açıkladı...
1.09.2016 Magazin
Rosie’nin acımasız diyeti
Rosie’nin acımasız diyeti Süper model olmak kolay değil! İngiliz model Rosie Huntington-Whiteley, acımasız bir diyete başladığını söyledi.
13.05.2016 Magazin
Hollywood’un anneleri şıklık yarışında
Hollywood’un anneleri şıklık yarışında Geçtiğimiz gün Los Angeles’da gerçekleşen Baby2Baby galasında Hollywood’un ünlü kadınları kırmızı halıda güzelliklerini sergiledi...
15.11.2015 Magazin
Güzelliği genetik
Güzelliği genetik Gwyneth Paltrow, bir ödül gecesine annesi oyuncu Blythe Danner ile katıldı...
25.10.2015 Magazin
Güzeller geçidi
Güzeller geçidi Balmain x H&M koleksiyonu New York Wall Street’te düzenlenen defileyle tanıtıldı...
21.10.2015 Magazin
Gamze estetiği ile gülümseyin
Gamze estetiği ile gülümseyin Çekiciliğin ve sevimliliğin ortak noktası gamzeler, 15 dakikalık küçük bir operasyonla yanaklarda yerini alıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aysun Bölükbaşı Mamak anlatıyor.
6.08.2015 Sağlık
Retro Rosie
Retro Rosie Victoria’s Secret meleklerinden Rosie Huntington Whiteley, denim markası Paige için objektif karşısına geçti...
6.08.2015 Magazin
Küçük detaylar büyük etkiler yaratır
Küçük detaylar büyük etkiler yaratır Dünyaca ünlü yıldızların tercih ettiği ‘Moeva London’ mayo ve bikini markasının kurucuları Burcu Togay ve Damla ve Yağmur Zırh ile bir araya gelerek markalarını konuştuk
18.07.2015 Magazin
Masal perileri podyumda!
Masal perileri podyumda! Atelier Versace yeni koleksiyonunu dünyanın en ünlü modelleriyle Pazar günü Paris’te tanıttı...
6.07.2015 Magazin
Yılın kadınları!
Yılın kadınları! Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve ‘yılın kadınları’nı belirleyen geleneksel Glamour ödülleri, İngiltere’nin en parlayan kadınlarını seçti...
3.06.2015 Magazin
Kirlenmek güzeldir
Kirlenmek güzeldir Podyumların en güzel modelleri arasında gösterilen İngiliz top model Rosie Huntington-Whiteley (28) önümüzdeki hafta tüm dünyada vizyona girecek ‘Mad Max: Fury Road’ filminin yeni fragmanında kirlenmiş yüzüyle görüldü...
3.05.2015 Magazin
Gecenin yıldızı
Gecenin yıldızı İngiliz model Rosie Huntington-Whiteley(27) Burberry koleksiyondan zarif bir elbiseyle katıldığı etkinliğe sevgilisi Jason Statham ile katıldı...
17.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rosie Huntington Whiteley ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rosie huntington whiteley haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.