Roman Havası

Roman Havası

Son dakika roman havası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan roman havası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını roman havası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Roman Havası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan roman havası gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 roman havası haberi bulunmuştur. Tüm roman havası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Bastık hakkında evlilik iddiası! Tarih de belli oldu
Zeynep Bastık hakkında evlilik iddiası! Tarih de belli oldu Zeynep Bastık son yılların sevilen sanatçılardan biri olarak açıklamaları, paylaşımları yakından takip ediliyor. Son olarak şarkıcı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.
22.11.2023 Magazin
Aleyna Tilki: Çingene stilimi seviyorum
Aleyna Tilki: Çingene stilimi seviyorum Göbek attığı videoyu "Çingene stilimi seviyorum" notuyla sosyal medyada paylaşan şarkıcı Aleyna Tilki, eleştiriler üzerine açıklama yaptı.
8.01.2022 Magazin
Tipini beğenmediği palyaçoyu dövdü!
Tipini beğenmediği palyaçoyu dövdü! Mersin'de bir açılışta caddeden geçenleri eğlendirmeye çalışan palyaço, saldırıya uğradı. Palyaço Bayram Aydemir, "Tipimi beğenmedi diye bu şekilde yapması mı gerekiyor" diyerek tepkisini dile getirdi.
17.02.2020 Yaşam
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır?
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır? Başarılı oyuncu Oya Başar 6 yıl sonra yeniden sahnelere dönüyor. Begüm Birgören ile ‘Plastik Aşklar’ oyunuyla seyirci karşısına çıkacak Oya Başar’ın hayatı yeniden merak konusu oldu. Bugün de Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu olan Başar hakkında merak edilenler iyice arttı. Peki, Oya Başar kimdir? Oya Başar kaç yaşındadır? İşte Oya Başar hakkında merak edilenler..
18.12.2019 Gündem
Göbek şov!
Göbek şov! Funda Arar, Kırklareli’nde 28’incisi düzenlenen Kültür Sanat ve Kakava Festivali kapsamında sahne aldı.
16.09.2018 Magazin
Çinli geline Türk usulü Roman havalı düğün
Çinli geline Türk usulü Roman havalı düğün Hong Kong'ta geçen ay evlenen Berk Barlas (29) ile Çinli Sandra Pinto (27) için Edirne'de Türk geleneklerine göre düğün yapıldı.
25.08.2018 Yaşam
Binnur’dan 12 çeşit dans
Binnur’dan 12 çeşit dans 17 Kasım’da vizyona girecek olan Binnur Kaya, Demet Özdemir ve Okan Çabalar’ın başrollerde olduğu ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da kahkaha, dans ile dostluk biraraya geliyor.
1.11.2017 Magazin
Gelinliğini parçaladı
Gelinliğini parçaladı Modacı Cemil İpekçi, geçen ay Edirne’de Atakan Koru ile evlenen 2002 Dünya Güzeli Azra Akın’ın gelinliğini hazırlamıştı.
16.10.2017 Magazin
Gülben’den sonra Ebru’dan roman şov!
Gülben’den sonra Ebru’dan roman şov! Edirne’nin İpsala ilçesinde konser veren Ebru Yaşar, sahnede çıplak ayakla roman havası oynadı. Şarkıcının bu halleri geçtiğimiz hafta sahnede roman dansı yapan Gülben Ergen’e benzetildi
28.08.2017 Magazin
Ayakkabılarını çıkardı, göbek attı!
Ayakkabılarını çıkardı, göbek attı! Edirne’nin İpsala ilçesinde bu yıl 18’incisi düzenlenen İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı, Ebru Yaşar’ın konseriyle son bulurken, ünlü sanatçı sahnede ayakkabılarını çıkarıp Roman havası oynadı.
28.08.2017 Kültür Sanat
Azra Akın’dan düğün provası! Gelinin karşısına geçip...
Azra Akın’dan düğün provası! Gelinin karşısına geçip... Azra Akın, erkek arkadaşı Atakan Koru'nun memleketi Edirne'nin İpsala İlçesi'nde katıldığı bir düğünde Roman havası eşliğinde göbek attı.
14.05.2017 Magazin
Transferde yeni hedef: Fabian Orellana
Transferde yeni hedef: Fabian Orellana Alternatifli bir listeyle transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen sağ kanat oyuncusu Fabian Orellana’yı da gündemine aldı.
24.09.2021 Trabzonspor
Kısmetse Olur 322. bölümde eve hangi isim veda edecek!
Kısmetse Olur 322. bölümde eve hangi isim veda edecek! Kısmetse Olur 322. bölümde heyecan doruk noktasına ulaşıyor. Adnan ve Gökhan arasında yapılacak olan oylama sonucunda bir isim Kısmetse Olur evine veda edecek. Kısmetse Olur hafta içi her gün saat 12:30'da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor...
29.09.2021 Gündem
Yeni ‘Leman’ belli oldu
Yeni ‘Leman’ belli oldu Verdiği bir röportajda söyledikleri nedeniyle eleştirilen ve ‘Leman’ karakterini canlandırdığı ‘Aile İşi’ dizisinin kadrosundan çıkartılan Füsun Demirel’in yerine ‘Akasya Durağı’, ‘Bizim Okul’ ve ‘Roman Havası’ gibi projelerde rol alan Gülay Baltacı geçti...
25.03.2016 Magazin
Ağlayarak cevap verdi
Ağlayarak cevap verdi FoxTV'de yayınlanan programda, şehitleri hatırlatan damat adayına rağmen Zuhal Topal'ın gelin adayına Roman havası oynattığı iddia edilmişti. Zuhal Topal gelen tepkilere ağlayarak cevap verdi.
10.02.2016 Sinema-Dizi
Evlilik programında 'şehide saygı' tartışması
9.02.2016 Magazin
Tam kadro
Tam kadro “Roman Havası” dizisinin oyuncuları Oya Başar, Günay Karacaoğlu ve Petek Dinçöz, Zorlu AVM’deydi...
12.01.2015 Magazin
Ünlü isimlerin yer aldığı diziye şok!
Ünlü isimlerin yer aldığı diziye şok! Show TV'nin, Yalova'daki Roman vatandaşlarımızın yol kapatıp protesto etmek zorunda kaldığı Roman Havası dizisi sonunda tepkilere daha fazla direnemedi ve yayından kaldırıldı.
7.01.2015 Magazin
Roman Havası yeni bölüm ile ekrana kilitleyecek!
Roman Havası yeni bölüm ile ekrana kilitleyecek! İlk bölümü ile reyting rekorları kıran dizi Roman Havası bu akşam 2. bölümü ile ekrana gelecek. Show Tv ekranlarında başlayan yeni dizi Roman Havası tepkileri üzerine çekerken yeni bölümde neler olacak merak konusu. İşte Roman Havası yeni bölümden ipuçları..
11.12.2014 Magazin
Yeni başlayan dizi sokağa döktü: Yayından kalksın!
Yeni başlayan dizi sokağa döktü: Yayından kalksın! Yalova'da, Roman vatandaşlar, Show TV'de yayınlanan ve Romanları konu alan 'Roman Havası' isimli diziyi, yol kapatarak protesto etti...
29.09.2021 Gündem
İşte ilk bölüm ratingleri!
İşte ilk bölüm ratingleri! Roman Havası dizisi ne kadar izlendi. İşte 4 Aralık reyting sonucu...
5.12.2014 Televizyon
Roman Havası'nda Petek Dinçöz rüzgarı esecek!
Roman Havası'nda Petek Dinçöz rüzgarı esecek! Show Tv'de bu akşam yeni bir dizi başlıyor. Bir döneme damgasını vuran Cennet Mahallesi artık Roman Havası olarak yeniden başlıyor. Yepyeni oyuncu kadrosu ve eğlenceli konusu ile Roman Havası herkesi ekrana kilitleyecek.
4.12.2014 Magazin
Özkan Uğur'dan muhteşem roman havası!
Özkan Uğur'dan muhteşem roman havası! O Ses Türkiye'de Özkan Uğur yarışmacıyla birlikte sergilediği roman havası oyunu büyük ilgi gördü. İşte o anlar...
3.12.2014 Sinema-Dizi
İvana Sert'ten Roman havası
İvana Sert'ten Roman havası Show TV'nin beğenilerek izlenen moda programı Bu Tarz Benim'in eleme gecesine İvana Sert'in dansı damga vurdu.
9.11.2014 Sinema-Dizi
'Opera veya rock yap deyin onu da yaparım'
'Opera veya rock yap deyin onu da yaparım' Banu Duran / bduran@gazetevatan.com
1.11.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Roman Havası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki roman havası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.