Rolling Stones

Rolling Stones

Son dakika Rolling Stones haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rolling Stones ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rolling Stones haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rolling Stones

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rolling stones gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 rolling stones haberi bulunmuştur. Tüm rolling stones haberleri aşağıda listelenmiştir.
Macron'un seks sırları Trump'ta! Eski ABD Başkanı istihbarat sayesinde öğrendiğini ‘övünerek’ anlatmış...
Macron'un seks sırları Trump'ta! Eski ABD Başkanı istihbarat sayesinde öğrendiğini ‘övünerek’ anlatmış... Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un seks hayatına dair gizli belgelerin, ABD eski Başkan Donald Trump’ta olduğu iddia edildi. Trump’ın görevinin bitmesinin ardından Ulusal Arşiv yetkililerine teslim etmeyip özel mülkünde tuttuğu gizli devlet belgelerinin arasında, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un seks hayatına dair bilgiler olduğu da öne sürüldü.
1.09.2022 Dünya
Tarkan: Yakında beni makyajlı, ojeli görürseniz şaşırmayın
Tarkan: Yakında beni makyajlı, ojeli görürseniz şaşırmayın Daha önce kızı Liya için tütü giyen ünlü sanatçı Tarkan, bu kez maske taktı. Megastar o anları espirili bir dille sosyal medya hesabından paylaştı.
19.12.2021 Magazin
Ünlülerin tur menajeri Mick Brigden, kazdığı mezara düşerek öldü!
Ünlülerin tur menajeri Mick Brigden, kazdığı mezara düşerek öldü! Rolling Stones, Bob Dylan gibi isimlerin turnelerini yöneten isim Mick Brigden'ın kendi kazdığı mezara düşerek öldüğü açıklandı.
13.09.2021 Magazin
Ünlü prodüktör Michael Gudinski hayatını kaybetti!
Ünlü prodüktör Michael Gudinski hayatını kaybetti! Avustralyalı ünlü prodüktör ve organizatör Michael Gudinski hayatını kaybetti. Gudinski'nin ölümüyle yıkılan Minogue, yaptığı paylaşımda "Gittiğine inanamıyorum" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.
2.03.2021 Magazin
Efsane fotoğrafçı hayatını kaybetti
Efsane fotoğrafçı hayatını kaybetti Kanserle mücadele eden dünyaca ünlü fotoğrafçı Terry O'Neill hayatını kaybetti.
17.11.2019 Dünya
Selena Gomez tarihe geçti
Selena Gomez tarihe geçti Selena Gomez, ilk kez listelerde bir numaraya yükseldi
6.11.2019 Magazin
Eric Burdon İstanbul’da sahne aldı!
Eric Burdon İstanbul’da sahne aldı! Eric Burdon & The Animals ile Türkiye'de ilk randevu önceki akşam gerçekleşti.
21.06.2019 Kültür Sanat
Eric Burdon ile ilk kez İstanbul’da!
Eric Burdon ile ilk kez İstanbul’da! The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks ve The Who gibi gruplarla anılan rock müziğin en önemli ve en güçlü rock gruplarından efsanevi The Animals, kurucusu ve sesi Eric Burdon ile 20 Haziran’da Volkswagen Arena'da sahne alacak.
3.06.2019 Kültür Sanat
Eric Burdon & The Animals ile ilk kez İstanbul’da!
Eric Burdon & The Animals ile ilk kez İstanbul’da! The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks ve The Who gibi gruplarla anılan ve rock gruplarından The Animals, kurucusu ve sesi Eric Burdon ile 20 Haziran’da Volkswagen Arena'da sahne alacak.
8.04.2019 Kültür Sanat
Yılbaşında romantik tatil
Yılbaşında romantik tatil 8 aylık ayrılığın ardından geçen günlerde aşklarına ikinci şansı veren Aslı Enver- Murat Boz çifti, 2019'u romantik bir tatille karşılayacak.
23.12.2018 Magazin
Aziz Azmet hayatını kaybetti!
Aziz Azmet hayatını kaybetti! Moğollar'ın kurucularından olan ve grubun ilk solisti usta müzisyen Aziz Azmet yaşamını yitirdi. Aziz Azmet’in vefat haberi Moğollar grubunun Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı.
2.11.2018 Magazin
Bu yaz müzikle coşacağız
Bu yaz müzikle coşacağız Yaz aylarının gelmesiyle artık yeni sezona da hazırlanır hale geldik. Bu yaz İngiliz trip hop efsanesi Massive Attack, Led Zeppelin’in efsanevi solisti Robert Plant, ve daha niceleri ile müziğe doyacaksınız.
15.06.2018 Arşiv
2018 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
2018 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul Grammy Ödülleri'ni kim kazandı sorusunun cevabı belli oldu.
29.01.2018 Kültür Sanat
'2018'de öleceklerin listesi!'
'2018'de öleceklerin listesi!' ABD merkezli 'The DeathList' internet sitesi bu yıl da geleneği bozmayarak yıl içerisinde ölecek isimlere dair tahminlerini paylaştı. Listede bu yıl da 50 ünlü isim yer aldı.
8.01.2018 Dünya
Çekici olmak işimin parçası
Çekici olmak işimin parçası “Fancy” ve “Problem” parçalarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran dünyaca ünlü rap şarkıcısı Avustralyalı Iggy Azalea, ilk kez konser vermek için İstanbul’da.
20.10.2017 Arşiv
Başka bir tatil mümkün
Başka bir tatil mümkün Sadece tüketmek yerine kültür, gastronomi, müzik, sanat ve festivaller üzerine şekillenen alternatif tatil programları giderek yaygınlaşıyor. Kimi dünyanın öbür ucuna, festivallere gidiyor, kimi kısacık tatilinde trenle yeni yerler ve kültürler keşfediyor.
23.09.2017 Arşiv
'Canlı Sahne' efsane isim Selda Bağcan’ı ağırlıyor
'Canlı Sahne' efsane isim Selda Bağcan’ı ağırlıyor Türk halk müziğinin efsane seslerinden Selda Bağcan, Red Bull Canlı Sahne’nin ikinci konuğu oluyor.
21.09.2017 Kültür Sanat
Kanser itirafı!
Kanser itirafı! ‘The Rolling Stones’ grubunun gitaristi Ronnie Wood, üç ay önce kendisine akciğer kanseri teşhisi konulduğunu anlattı.
7.08.2017 Magazin
Tom Odell, İstanbul'a geliyor!
Tom Odell, İstanbul'a geliyor! Geçtiğimiz sezon birbirinden değerli etkinliklere ev sahipliği yapan Zorlu PSM, merakla beklenen yeni sezon programının ilk sahne üstü konserini açıkladı.
24.07.2017 Kültür Sanat
Hayranlarına müjdeyi verdi! 7. sezonda...
Hayranlarına müjdeyi verdi! 7. sezonda... Game of Thrones'da Khaleesi karakterini canlandıran Emilia Clarke yeni sezonla ilgili bomba bir bilgi verdi.
2.07.2017 Televizyon
'Mick Jagger ameliyatla kısırlaştırılmalı'
'Mick Jagger ameliyatla kısırlaştırılmalı' Mick Jagger'ın kardeşi Chris Jagger, 8 çocuğu olan 73 yaşındaki sanatçının tıbbi olarak kısırlaştırılması gerektiğini söyledi.
19.06.2017 Magazin
Avrupa turnesine çıkıyorlar
Avrupa turnesine çıkıyorlar Efsanevi Rock grubu Rolling Stones yıllara meydan okuyor.
10.05.2017 Magazin
Küçük Jagger'in keyfi yerinde!
Küçük Jagger'in keyfi yerinde! Amerikalı balerin Melanie Hamrick, minik oğluyla oyunlar oynarken, güneşli havanın tadını çıkardı.
4.05.2017 Magazin
Benim güzel bebeğim!
Benim güzel bebeğim! İngiliz rock müzik grubu Rolling Stones’un 73 yaşındaki vokalisti Mick Jagger, geçtiğimiz günlerde 29 yaşındaki balerin sevgilisi Melanie Hamrick’in bebeğini dünyaya getirmesiyle 8...
17.12.2016 Magazin
Doğuma geç kaldı
Doğuma geç kaldı Efsane grup Rolling Stones’un solisti Mick Jagger, 73 yaşında 8...
9.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rolling Stones ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rolling stones haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.