Rolling Stone

Rolling Stone

Son dakika Rolling Stone haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rolling Stone ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rolling Stone haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rolling Stone

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rolling stone gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 rolling stone haberi bulunmuştur. Tüm rolling stone haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi.
27.07.2023 Magazin
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti Dünyanın en büyük gitaristlerinden bir sayılan İngiliz müzisyen Jeff Beck, geçirdiği ani hastalık nedeniyle 78 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Dünya
Kim Kardashian'a eski eşi Kanye West'ten şok! 'Müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi'
Kim Kardashian'a eski eşi Kanye West'ten şok! 'Müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi' Ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ile Kanye West'in evliliği sekiz yıl sürmüştü. West Yahudi karşıtı paylaşımları nedeniyle büyük tepki çekmiş; birçok ünlü marka rapçi ile işbirliklerini bitirme kararı almıştı. Yaşananların ardından ünlü ismin eski çalışanları, West'in kendilerine eski eşinin müstehcen fotoğraf ve videolarını gösterdiğini iddia etti. Anlatılanlara göre bununla da kalmayan Kanye, çalışanlarına yetişkin içerikli filmler de izletti. İşte detaylar...
24.11.2022 Magazin
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor! 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum'
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor! 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum' Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk'ın oğlu, cinsiyetini ve adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu ve "Biyolojik babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum" dedi.
21.06.2022 Dünya
Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü? New York Times muhabirinin Rusya ile Ukrayna savaşında öldüğü duyuruldu!
Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü? New York Times muhabirinin Rusya ile Ukrayna savaşında öldüğü duyuruldu! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın 18'inci gününde ödüllü gazeteci ve yapımcı Brent Renaud'un öldüğü açıklandı. Peki, Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü?
13.03.2022 Gündem
Grammy Ödülleri ertelendi
Grammy Ödülleri ertelendi Dünyanın en prestijli müzik ödül töreni olan Grammy Ödülleri, koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi.
5.01.2021 Kültür Sanat
Billie Eilish: Dansı bırakmak depresyona sürükledi
Billie Eilish: Dansı bırakmak depresyona sürükledi Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olarak tarihe geçen; 'James Bond' filminin müziğine imza atan en genç şarkıcı olan Billie Eilish, 13 yaşındayken dansı bırakmak zorunda kaldığı için depresyona sürüklendiğini söyledi.
15.10.2020 Magazin
Ünlü şarkıcı Toots Hibbert hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı Toots Hibbert hayatını kaybetti Jamaikalı reggae müziği efsanesi Toots Hibbert 77 yaşında hayatını kaybetti.
12.09.2020 Dünya
Dünyaca ünlü ABD'li müzisyen 'Little Richard' hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü ABD'li müzisyen 'Little Richard' hayatını kaybetti Son dakika! Rock'n Roll müzik türünün öncülerinden kabul edilen ve "Little Richard" ismiyle tanınan ABD'li müzisyen Richard Wayne Penniman, 87 yaşında yaşamını yitirdi.
9.05.2020 Magazin
Ünlü şarkıcı Bill Withers hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı Bill Withers hayatını kaybetti ABD'li soul müzik efsanesi Bill Withers, kalbe bağlı komplikasyonlar sebebiyle 81 yaşında Los Angeles'ta yaşamını yitirdi.
4.04.2020 Dünya
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri)
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri) Yeşil Yol filmiyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Tom Hanks ile eşi Rita Wilson'da corona virüsü tespit edildi. Corona virüsü bulaşan Hanks, haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Tom Hanks Instagramdan yaptığı duyuruda eşiyle birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayeti nedeniyle doktora gittiklerini ve yapılan testler sonucu corona virüs testlerinin pozitif çıktığını söyledi. Haberin ardından Tom Hanks kimdir? sorularında da artış oldu. İşte Tom Hank’in hayatı….
12.03.2020 Gündem
Eric Burdon ile ilk kez İstanbul’da!
Eric Burdon ile ilk kez İstanbul’da! The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks ve The Who gibi gruplarla anılan rock müziğin en önemli ve en güçlü rock gruplarından efsanevi The Animals, kurucusu ve sesi Eric Burdon ile 20 Haziran’da Volkswagen Arena'da sahne alacak.
3.06.2019 Kültür Sanat
Eric Burdon & The Animals ile ilk kez İstanbul’da!
Eric Burdon & The Animals ile ilk kez İstanbul’da! The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks ve The Who gibi gruplarla anılan ve rock gruplarından The Animals, kurucusu ve sesi Eric Burdon ile 20 Haziran’da Volkswagen Arena'da sahne alacak.
8.04.2019 Kültür Sanat
Spotify artık daha geniş!
Spotify artık daha geniş! Spotify, beş cihaza indirebileceğiniz şarkı sayısını cihaz başına 10.000'e yükseltti.
14.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Trans bireylere ordu yasak
Trans bireylere ordu yasak Daha önce göçmen, Müslüman ve kadın karşıtı görüşleriyle tepki çeken Başkan Donald Trump, şimdi de trans bireylerin bundan böyle Amerikan ordusunda görev almamasına karar verdi. Trump’ın açıklamasına BM, Uluslararası Af Ögrütü ve çok sayıda sivil toplum kuruluşundan tepki geldi
27.07.2017 Dünya
Game of Thrones'un Khaleesi'si dizinin finalinde olmayabilir
Game of Thrones'un Khaleesi'si dizinin finalinde olmayabilir Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi olan Game of Thrones'un 7. sezonunun başlamasına 6 gün kaldı. Dizinin sevilen karakteri Khaleesi'yi canlandıran Emilia Clarke ise dizinin 2018'de yapılması planlanan son sezonunda yer almayabileceğinin sinyalini verdi.
11.07.2017 Televizyon
Katy Perry'den cesur paylaşım!
Katy Perry'den cesur paylaşım! Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Katy Perry, sosyal medya hesabından 2011 yılına ait bir pozunu paylaştı.
5.04.2017 Magazin
‘Babam öldürüldü, ben de tecavüze uğradım!’
‘Babam öldürüldü, ben de tecavüze uğradım!’ Dünyaca ünlü pop yıldızı Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, “Babam öldürüldü. Ben de tecavüze uğradım” dedi
25.01.2017 Magazin
Paris Jackson: Babam öldürüldü!
Paris Jackson: Babam öldürüldü! Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, 25 Haziran 2009 tarihinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden babasının öldürüldüğünü iddia etti. 18 yaşındaki Jackson ayrıca, "14 yaşında tecavüze uğradım ve ardından defalarca intihar girişiminde bulundum" dedi.
25.01.2017 Magazin
Guzman ABD'ye iade ediliyor
Guzman ABD'ye iade ediliyor "El Chapo" (cüce) lakaplı Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman'ın ABD'ye iade edilmek üzere yola çıktığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Air Force One resti
Air Force One resti ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Amerikan Boeing şirketine siparişi verilen ve 4 milyar dolara mal olacağı belirtilen yeni Air Force One uçaklarının siparişini iptal etme sinyali verdi.
17.06.2021 Dünya
'Tecavüze uğradım' dedikten sonra şok karar!
'Tecavüze uğradım' dedikten sonra şok karar! 'Westworld' dizisinin yıldızı Evan Rachel Wood, iki kez tecavüze uğradığı yönündeki açıklamasının ardından sosyal medya hesabını kapattı.
1.12.2016 Magazin
En acı itiraf
En acı itiraf İzlenme rekorları kıran ‘Westworld’ dizisinde birçok kez cinsel saldırıya maruz kalan ABD’li aktris Evan Rachel Wood, gerçek hayatta da 2 kez tecavüze uğradığını açıkladı
30.11.2016 Magazin
'İki kez cinsel saldırıya uğradım'
'İki kez cinsel saldırıya uğradım' 'Westworld' dizisinde 'Dolores Abernathy' karakterine hayat veren ABD’li oyuncu Evan Rachel Wood, iki kez iki kez cinsel saldırıya uğradığını açıkladı.
29.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rolling Stone ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rolling stone haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.