Rolex

Rolex

Son dakika rolex haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rolex ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rolex haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rolex

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rolex gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 rolex haberi bulunmuştur. Tüm rolex haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil...
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil... Piyasalar ve dövizlerdeki hareketliliğe rağmen lüks tüketime olan ilgi artarak devam ediyor. Lüks saat, çanta, özel dikim kıyafetler ve otomobil için aylarca beklemeniz gerekiyor. Aynı durum restoranlara gitmek için de geçerli.
9.08.2023 Gündem
Shakira'dan imalı şarkı geliyor: Ben daha ateşliyim!
Shakira'dan imalı şarkı geliyor: Ben daha ateşliyim! Gerard Pique ile Shakira'nın arasındaki sular durulmuyor. Ünlü çiftin boşanması dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Daha önce Music Sessions Vol. 53' adlı şarkısında eski aşkına Rolex-Casio saatleriyle göndermede bulunan Shakira, yeni şarkısını çıkarmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcıdan yeni bir intikam şarkısı geliyor.
22.06.2023 Magazin
Shakira Pique şarkısı sözleri! Shakira'nın yeni şarkısı Dengim Değilsin’in Türkçe sözleri ne? Out of Your League rekor kırdı!
Shakira Pique şarkısı sözleri! Shakira'nın yeni şarkısı Dengim Değilsin’in Türkçe sözleri ne? Out of Your League rekor kırdı! Shakira yeni şarkı sözleri merak ediliyor. Kolombiyalı şarkıcı Shakira'nın yeni çıkardığı şarkı YouTube'da izlenme rekorları kırarken, Shakira son şarkısında eski sevgilisi Gerard Pique ile ilgili sözleri ise gündem oldu. Söz konusu haberlerin ardından Shakira’nın yeni şarkısının Türkçe sözleri araştırılmaya başlandı. İşte Shakira Pique şarkısı sözleri…
14.01.2023 Magazin
Yeni yatırım aracı! Talep adeta patladı
Yeni yatırım aracı! Talep adeta patladı Dünya yüksek enflasyonla mücadele ederken pahalı saatlere talep arttı. Yılın ilk yarısında İsviçre’nin saat ihracatı yüzde 12 artarak 12.3 milyar dolara ulaştı. Bu dönemde, Türkiye’ye yapılan İsviçre saati ihracatı da yüzde 38.6 artarak 117.5 milyon dolara çıktı. Türkiye, 30 ülkenin listelendiği sıralamada 22’ncilikten 21’inciliğe yükseldi. Uzmanlar tıpkı ev ve otomobil gibi İsviçre saatlerinin de yatırım aracı haline geldiğini söyledi.
9.08.2022 Ekonomi
Hande Demir oğluna saat hediye etti, değeri dudak uçuklattı!
Hande Demir oğluna saat hediye etti, değeri dudak uçuklattı! Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Hande Demir, geçtiğimiz günlerde 16 yaşına basan oğlu Aslan Acar'ın doğum günü hediyesi için binlerce doları gözden çıkardı. Demir'in oğluna aldığı saatin değerinin 20 bin dolar (Yaklaşık 360 bin TL) olduğu öğrenildi.
29.07.2022 Magazin
Rezidansta iğrenç istismar sonrası flaş gelişme! Şikayetçi olmadı
Rezidansta iğrenç istismar sonrası flaş gelişme! Şikayetçi olmadı Konya'nın Selçuklu ilçesinde, çağrıldığı rezidansta işkenceye uğradığını belirterek Murat Demirci (41), nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci'den (22) şikayetçi olan Merve K. (27), sanıkların 37'şer yıla kadar hapisle yargılandığı davanın ilk duruşmasında eski sevgilisinden bu kez şikayetçi olmadı. Rezidansa davet eden Murat Demirci ile ilgili Merve K., "Baskı altında olduğunu düşünüyorum" dedi.
30.05.2022 Yaşam
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Çiftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın mal varlığını açıkladı
Çiftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın mal varlığını açıkladı Tosuncuk mal varlığını açıkladı. Çiftlik Bank kurucusu, “Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın’ın 3 ayrı dava kapsamında 83 bin 446 yıl hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Mehmet Aydın mahkeme başkanının sorusu üzerine 200 milyon lira mal varlığının olduğunu söyledi. Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın’ın savunmalarında suçlamaları kabul etmeyip dolandırıcı olmadıklarını söylemeleri üzerine söz alan bir mağdur, evini satıp sisteme 500 bin lira yatırdığını anlatarak, “Ben 48 yaşındayım. 3 üniversite bitirdim. Bu olaylar yüzünden 3 sene önce intihar ediyordum. Rolex saatimi satarak yaşamaya çalıştım” dedi. Mehmet Aydın ise mahkeme başkanının sorusu üzerine 200 milyon lira mal varlığı olduğunu söyledi.
19.01.2022 Gündem
Seda Sayan'ın ev fiyatında lüks saati!
Seda Sayan'ın ev fiyatında lüks saati! Şarkıcı Seda Sayan, önceki akşam Cihangir'deydi. Oyuncu Miray Daner'le yaşadığı aşkla gündemde olan oğlu Oğulcan Engin'i sahibi olduğu Emily's Garden'da ziyaret etti.
13.11.2021 Magazin
Formula 1'de kazanan  Bottas oldu! Hamilton' a büyük şok...
Formula 1'de kazanan Bottas oldu! Hamilton' a büyük şok... Formula 1 Türkiye Grand Prix'si nefes kesti. İstanbul Park'taki mücadeleye ilk cepte başlayan Mercedes takımının pilotu Valtteri Bottas birinci oldu. İkinci sırayı Red Bull'dan Max Verstappen alırken, yine Red Bull Racing'ten Sergio Perez üçüncü oldu. Bu sonuçla Max Verstappen genel klasmanda zirveye yükseldi. Geçen yılın şampiyonu Hamilton ise kürsüye çıkamadı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Formula 1 İstanbul yarışları ne zaman? Türkiye Grand Prix Formula 1 saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Formula 1 İstanbul yarışları ne zaman? Türkiye Grand Prix Formula 1 saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Formula 1 Dünya Şampiyonası, Türkiye Grand Prix'siyle devam ediliyor. Türkiye Grand Prix'sinde sıralama turu bugün gerçekleşecek. Yarışa izlemek isteyenlerin kanal ve saat bilgisi araştırması sabahın ilk saatleriyle birlikte sorgulanmaya başlandı. Peki Formula 1 İstanbul yarışları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye Grand Prix Formula 1 izleme saati ve kanalı…
9.10.2021 Gündem
Ciciş Esra Ersoy'un kıyafeti 183 bin TL! Dikkat çeken yorum!
Ciciş Esra Ersoy'un kıyafeti 183 bin TL! Dikkat çeken yorum! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, 3 bin TL'lik çorabı ve 30 bin TL'lik çantası ve 150 bin TL değerindeki saatiyle poz verip, altına not düştü; "Görgüsüz demeyin, bebekliğimden beri bu markaları kullanıyorum..."
27.09.2021 Magazin
İstanbul-New York uçuşları 76 dakikaya düşecek
İstanbul-New York uçuşları 76 dakikaya düşecek Milyarderlerin uzay yolculuğuyla birlikte gözler hipersonik uçaklara çevrildi. Dakikada 107 kilometre hıza ulaşabilecek araçlar, dünyayı tamamen değiştirecek.
22.07.2021 Bilim ve Teknoloji
FBI ve Europol'den 18 ülkede suç çetelerine dev operasyon!
FBI ve Europol'den 18 ülkede suç çetelerine dev operasyon! Son dakika haberine göre; FBI ve Europol’un yanı sıra 18 ülkenin katıldığı dev operasyonda 800’den fazla kişi gözaltına alındı, 1.2 milyar TL değerinde nakit ve tonlarca uyuşturucu ele geçirildi. Çeteler, ANOM adlı şifreli mesajlaşma uygulamasıyla deşifre edildi. Avustralya basınına göre ajanların ANOM uygulamasını tanıttığı kişiler arasında Türkiye’de yaşadığı iddia edilen ve Avustralya’da uyuşturucu kaçakçılığında önemli rol oynadığından şüphelenilen Hakan Ayık da bulunuyordu. Avustralya polisi, ANOM’un yayılmasında adeta ‘influencer’ gibi çalışan Ayık’ın bilmeden “meslektaşlarına tuzak kurduğunu”, bu nedenle hayatının tehlikede olduğunu, teslim olmasını istedi.
9.06.2021 Dünya
Almanları dolandırıp İzmir'de gece kulübü açtı!
Almanları dolandırıp İzmir'de gece kulübü açtı! Almanları “Ben komiser Schneider"” diyerek dolandıran çetenin lideri Serhat Ç.’nin, İzmir’de kendine gece kulübü açtığı ortaya çıktı. Serhat Ç.’nin, 2.5 milyonluk Porsche’u ve Rolex marka saatleri dikkat çekti.
11.04.2021 Gündem
Pembe Porsche’lu çete lideri! 'Ben komiser Schneider...'
Pembe Porsche’lu çete lideri! 'Ben komiser Schneider...' Almanları “Ben komiser Schneider"” diyerek dolandıran çetenin lideri Serhat Ç.’nin, İzmir’de kendine gece kulübü açtığı ortaya çıktı. Serhat Ç.’nin, 2.5 milyonluk Porsche’u ve Rolex marka saatleri dikkat çekti.
11.04.2021 Gündem
Formula 1 yeni yarış sezonu başlıyor
Formula 1 yeni yarış sezonu başlıyor Formula 1 yeni sezonda 23 yarışla tarihindeki en uzun takvimi oluşturuyor.
26.03.2021 Otomobil
F1 bilet fiyatları 2020 | Formula 1 İstanbul bilet fiyatları ne kadar? F1 biletleri satışa çıktı mı, bugün çıkıyor mu?
F1 bilet fiyatları 2020 | Formula 1 İstanbul bilet fiyatları ne kadar? F1 biletleri satışa çıktı mı, bugün çıkıyor mu? F1 yarışları için geri sayım başladı. İstanbul Park’ta geçekleştirilecek Formula 1'in yıllar sonra yeniden Türkiye'ye gelmesi sonrası F1 detaylarını merak edenler tarafından yapılan araştırmalar da arttı. Formula 1 fiyatları ne kadar?
15.09.2020 Gündem
İngiltere'deki genç girişimci yaptığı işle zengin oldu
İngiltere'deki genç girişimci yaptığı işle zengin oldu İngiltere'de 24 yaşındaki genç girişimci 17 yaşında kurduğu işle dünya çapında üne kavuştu.
24.11.2019 Yaşam
WhatsApp'ta kullanıcıların 'cebini boşaltan' tehlike
WhatsApp'ta kullanıcıların 'cebini boşaltan' tehlike Siber güvenlik uzmanları sosyal mühendisliğe dayalı dolandırıcılık amaçlı bir mesaj tespit ettiler. WhatsApp üzerinden yayılım sağlamaya çalışan internet dolandırıcıları, WhatsApp uygulamasının yıl dönümünü kutlamak amacıyla 1.000 GB internet hediye edeceğini belirterek kullanıcıları kandırmaya çalışıyor.
2.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin ilk erkek oryantali taksicinin peşinde
Türkiye'nin ilk erkek oryantali taksicinin peşinde Türkiye'nin ilk erkek oryantali Yılmaz Birsen, içinde değerli eşyalarının da bulunduğu çantalarının taksici tarafından çalındığını öne sürdü.
9.01.2019 Yaşam
Turkish Airlines Open 2018'in galibi Rose
Turkish Airlines Open 2018'in galibi Rose Türk Hava Yolları (THY) sponsorluğunda Avrupa Turu Rolex Serisi’ndeki 8 turnuvadan birisi olan Turkish Airlines Open 2018’in galibi İngiliz Justin Rose oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Otunba Cash çetesi çökertildi
Otunba Cash çetesi çökertildi Sosyal medyada Otunba Cash adını kullanan Nijeryalı Emanuel Aneke ve çetesine, uluslararası ticaret yapan şirketlerin maillerini hackleyerek 1 milyon 416 bin dolar vurgun yaptıkları iddiasıyla operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda Emanuel Aneke lüks bir otelde, 4 Nijeryalı ise Bağcılar'da yakalandı. 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
26.10.2018 Yaşam
Emina Jahovic kolunda servet taşıyor
Emina Jahovic kolunda servet taşıyor Geçen Haziran'da Mustafa Sandal'dan boşanan Emina Jahovic, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı.
18.09.2018 Magazin
Masaj için geldi lüks saati çaldı! İfadesi şaşkına çevirdi
Masaj için geldi lüks saati çaldı! İfadesi şaşkına çevirdi İstanbul'da müşteri gibi girdiği otelde iş adamının saatini çaldığı öne sürülen Mehmet Emin O. hakkında 13 yıla kadar hapis cezası istendi.
9.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rolex ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rolex haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.