Riyad

Riyad

Son dakika riyad haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan riyad ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını riyad haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Riyad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan riyad gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.733 riyad haberi bulunmuştur. Tüm riyad haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri olay oldu. Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi. İşte detaylar:..
26.04.2024 Fenerbahçe
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti İran’ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu ülkelere yapacağı uçuşları iptal etti.
14.04.2024 Gündem
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşların 4 Haziran’da başlayacağını belirterek, “Yaz dönemi boyunca gerçekleşecek uçuşlarda Trabzon’dan direkt uçuşla hem Cidde’ye hem de Riyad’a seyahat mümkün olacak. Bu seferler ile hem Trabzon turizmi ve ekonomisi gelişecek hem de ülke ekonomisini canlanacak. Hac ibadeti ve Umre seyahatlerini gerçekleştirecek vatandaşlarımız için de büyük bir kolaylık olacak” dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe...
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Fenerbahçe
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu Bir e-ticaret platformunun açıkladığı verilere göre 2024’ün ilk çeyreğinde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.
4.04.2024 Ekonomi
Türk şirket Körfez Bölgesi’nde ilk pop-up mağazasını Riyad’da açtı
Türk şirket Körfez Bölgesi’nde ilk pop-up mağazasını Riyad’da açtı Türk e-ticaret platformu Trendyol, Körfez Bölgesi’ndeki ilk pop-up mağazasını Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da ünlü dizi oyuncuları Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı’nın katıldığı lansmanla açtı.
29.03.2024 Ekonomi
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti Türk futbolunda üst üste yaşanan gerginlikler, stad içinde ve dışında yaşanan olaylar beraberinde istifa getirdi.
20.03.2024 Futbol
Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'da yaptığı hareket pahalıya patladı
Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'da yaptığı hareket pahalıya patladı Al Nassr'ın deplasmanda Al Shabab'ı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada tribünlere uygunsuz bir harekette bulunan Cristiano Ronaldo'nun aldığı ceza belli oldu. İşte detaylar...
29.02.2024 Futbol
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevi Büyükelçi Sedat Önal'a, New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevi de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız'a verildi.
21.02.2024 Gündem
Ronaldo sakatlandı mı, Ronaldo Inter Miami maçında oynayacak mı?
Ronaldo sakatlandı mı, Ronaldo Inter Miami maçında oynayacak mı? Riyad Sezon Kupası'nda Lionel Messi'nin formasını giydiği Inter Miami ile Ronaldo'nun forma giydiği Al-Nassr'ın maçı öncesi Cristiano Ronaldo'nun maçta oynayıp oynanmayacağı merak ediliyor. Ronaldo sakatlandı mı? Ronaldo Al-Nassr – Inter Miamı maçında yok mu, Ronaldo Inter Miami maçında oynayacak mı?
1.02.2024 Sağlık
Messi - Ronaldo düellosu! Inter Miami Al Nassr maçı hangi kanalda? Al Nassr Inter Miami şifresiz mi?
Messi - Ronaldo düellosu! Inter Miami Al Nassr maçı hangi kanalda? Al Nassr Inter Miami şifresiz mi? Al Nassr Inter Miami maçı canlı yayınla ekranlara geliyor. İki efsane Ronaldo ve Messi'nin tekrar karşı karşıya geleceği maç Suudi Arabistan'da 29 Ocak - 8 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Riyad Sezon Kupası'nda oynanacak. Messi'nin takımı Inter Miami ile Ronaldo'nun takımı Al Nassr, dostluk maçında karşılaşacak. Peki Al Nassr Inter Miami maçı hangi kanalda, saat kaçta? Al Nassr Inter Miami şifresiz mi yayınlanacak?
31.01.2024 Futbol
Real Madrid'de Arda Güler kararı! El Clasico öncesi Ancelotti açıkladı
Real Madrid'de Arda Güler kararı! El Clasico öncesi Ancelotti açıkladı Real Madrid ile Barcelona, İspanya Süper Kupası'nda Riyad'da karşı karşıya gelecek. İspanyol basını El Clasico öncesi Ancelotti 'nin Arda Güler kararını duyurdu. İşte detaylar...
13.01.2024 Fenerbahçe
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler…
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler… Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 İddaa
Müthiş derbide ilk yarı skorunu bildi, tek maçta 161.011 TL kazandı!
Müthiş derbide ilk yarı skorunu bildi, tek maçta 161.011 TL kazandı! Misli üyeleri yeni yılda da Süper Oranlarla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi Real Madrid ile Atletico Madrid arasında İspanya Süper Kupası yarı final mücadelesine ilk yarı skor tahmininde bulundu. Aynı zamanda, Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
11.01.2024 İddaa
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
10.01.2024 İddaa
MHP lideri Bahçeli: Rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez
MHP lideri Bahçeli: Rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin rejim sorunu, müesses nizamıyla ilgili farklı bir arayışı yoktur. Olması da düşünülemez" dedi. Bahçeli, "Süper Kupa finalinin oynanması için Riyad'ın neden seçildiği ve protokole neden uyulmadığı bir muammadır. Riyad krizine dahil olan kim varsa kuru özür ile muafiyet kazanamaz" ifadelerini kullandı.
6.01.2024 Gündem
TFF'den flaş Süper Kupa açıklaması
TFF'den flaş Süper Kupa açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu, 2023 Turkcell Süper Kupa finalinin Riyad'da oynanması teklifi Saudi Media Company şirketinden gelerek her iki kulübün onayıyla imzaya taşındığı ve Cumhurbaşkanı'nın bu sürece dahil olduğuna ilişkin iddiaların asılsız olduğunu duyurdu.
2.01.2024 Futbol
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte o tarih
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte o tarih Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı ileri bir tarihe ertelenmişti. Dev maçın ne zaman oynanacağı merak konusu olurken Süper Kupa’nın akıbeti netleşmeye başladı. Maçın oynanacağı tarih için 2 ihtimal bulunuyor. İşte detaylar...
1.01.2024 Fenerbahçe
Hac iptal mi, hacca gitmek yasaklandı mı? Suudi Arabistan’da Türklere hac yasaklandı mı?
Hac iptal mi, hacca gitmek yasaklandı mı? Suudi Arabistan’da Türklere hac yasaklandı mı? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Süper Kupa mücadelesi ertelendi. Kulüpler Atatürk tişörtü ve pankart taleplerinin karşılanmaması nedeniyle sahaya çıkmama kararı alarak Türkiye'ye döndü. TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe ortak açıklama yayınlarken, yaşanan süreçle ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden de bir açıklama geldi. Söz konusu olayın etkileri devam ederken sosyal medyada Suudi yetkililerinin Türklerin hacca gitmesine yönelik yasak kararı aldıkları yayılmaya başladı. Söz konusu paylaşımlarından ardından vatandaşlar “Hac iptal mi oldu, hacca gitmek yasaklandı mı? Suuidi Arabistan’da Türklere hac yasaklandı mı?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar…
30.12.2023 Gündem
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesine giden süreçte yaşananlarla ilgili açıklama geldi.
30.12.2023 Gündem
Süper Kupa iptali dünyada gündem: Eşi benzeri görülmedi, İsmail Kartal, Okan Buruk açıkladı
Süper Kupa iptali dünyada gündem: Eşi benzeri görülmedi, İsmail Kartal, Okan Buruk açıkladı Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al - Awwal Park'ta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa ileri bir tarihe ertelendi. Galatasaray ve Fenerbahçe Riyad'dan kalkan uçakla İstanbul'a geldi. İstanbul Havalimanı'na akın eden taraftarlar tezahüratlar eşliğinde takımlarını beklerken, andımızı da okudu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklama yaptı. Öte yandan Suudi yetkililerin yasaklarına karşı çıkan iki kulüp de sahaya çıkmama kararı aldı ve yurda geri döndü. Bu durum, dünya basınında da geniş yer buldu.
30.12.2023 Fenerbahçe
Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? 29 Aralık Süper Kupa maçı oynanacak mı, Fenerbahçe Galatasaray maça çıkacak mı? Süper Kupa maçı iptal mi oldu?
Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? 29 Aralık Süper Kupa maçı oynanacak mı, Fenerbahçe Galatasaray maça çıkacak mı? Süper Kupa maçı iptal mi oldu? 2022-23 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, bu akşam Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali öncesi pankart krizi iddiası sonrası TFF açıklama yaptı. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi oldu? Fenerbahçe maça çıkacak mı, FB GS maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ertelendi mi?
29.12.2023 Şampiy10
Taraftarlar Misli’de Süper Kupa’ya ne oynuyor? Fenerbahçe taraftarının tercihi şaşırttı… Beşiktaş ve Trabzonsporlular aynı takımın kazanacağını düşünüyor…
Taraftarlar Misli’de Süper Kupa’ya ne oynuyor? Fenerbahçe taraftarının tercihi şaşırttı… Beşiktaş ve Trabzonsporlular aynı takımın kazanacağını düşünüyor… Tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu akşam saat 20.45’te oynanacak Süper Kupa finalinde olacak. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yer alan 25.000 kapasiteli Al-Awwal Park Stadyumu’nda oynanacak mücadele aynı zamanda 50. Süper Kupa finaline sahne olacak. Yurt dışındaki 5. Süper Kupa finali olacak dev derbide iki ekip de Süper Kupa hasretini sonlandırmak istiyor. Galatasaray en son 2019’da bu kupayı kaldırırken; Fenerbahçe ise bu kupayı en son 2014 yılında kazandı.
29.12.2023 İddaa
Dev finali Abdulkadir Bitigen yönetecek
Dev finali Abdulkadir Bitigen yönetecek 2023 Süper Kupa’da Galatasaray ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Dev finali hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.
29.12.2023 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Riyad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki riyad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.