Rıfat Hisarcıklıoğlu

Rıfat Hisarcıklıoğlu

Son dakika rıfat hisarcıklıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rıfat hisarcıklıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rıfat hisarcıklıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rıfat Hisarcıklıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rıfat hisarcıklıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.057 rıfat hisarcıklıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm rıfat hisarcıklıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Adana, Anadolu’nun sanayileşmesinde kilometre taşıdır"
"Adana, Anadolu’nun sanayileşmesinde kilometre taşıdır" Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Adana’nın yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında olduğunu belirterek, “Sürdürülebilir olması için iş birliği içinde, stratejik planlarla gelecek vizyonu oluşturulmalıdır” dedi.
25.04.2024 Adana
Adana'da ihracat rekoru! Yılın ilk 3 ayında ihracat yüzde 9 arttı!
Adana'da ihracat rekoru! Yılın ilk 3 ayında ihracat yüzde 9 arttı! Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bu yılın ilk 3 ayında Adana'da ihracatın yüzde 9 arttığını belirterek, "Bu başarıların asıl sahipleri Adanalı girişimci kardeşlerimi yürekten kutluyorum" dedi.
23.04.2024 Adana
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, seçimler sonrası açıklama yaptı
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, seçimler sonrası açıklama yaptı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası basın açıklaması yaptı. Hisarcıklıoğlu,"4 yıllık seçimsiz bir dönem ülkemiz için önemli bir fırsattır. Ekonomide atılacak çok adım, yapılacak çok iş var. Tüm gücümüzle enflasyonla mücadeleye odaklanmalıyız" dedi.
1.04.2024 Gündem
Önemli isimler Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda buluştu
Önemli isimler Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda buluştu Antalya Diplomasi Forumu kapsamında ‘Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık’ başlıklı oturum düzenlendi.
3.03.2024 Ekonomi
Bakan Bolat: İhracat desteklerini yüzde 110 oranında artıracağız
Bakan Bolat: İhracat desteklerini yüzde 110 oranında artıracağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Ticaret Bakanlığı bütçesinin yüzde 60'ı ihracat desteklerine ödeniyor. 2024 bütçemizde de ihracat desteklerini yüzde 110 oranında artırarak inşallah siz değerli ihracatçılara sunacağız" dedi.
5.02.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Daha iyi işbirlikleri yapmalıyız
Bakan Şimşek: Daha iyi işbirlikleri yapmalıyız Türk-Arap Ekonomik Forumu’nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Enerji konusunda, az yatırım yapılıyor. Bunun sonucu olarak enerji fiyatlarının yüksek kalacağını görünüyor. Onun için daha iyi işbirlikleri yapmamız gerekiyor” dedi.
8.11.2023 Ekonomi
MEB harekete geçti! Öğretmenlere prim düzenlemesi geliyor
MEB harekete geçti! Öğretmenlere prim düzenlemesi geliyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Öğretmenlere SGK prim düzenlemesi geliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Bakanlar Kurulu nezdinde gündeme getirdim. Bunlarla ilgili de çalışmalarımızı yürütüyoruz, inşallah çözeceğiz" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...
31.10.2023 Çalışan Hakları
İş dünyası ikinci yüzyıla hazır: Pes etmeyeceğiz
İş dünyası ikinci yüzyıla hazır: Pes etmeyeceğiz İş dünyası Cumhuriyetin 100’üncü yılına, global ekonomide durgunluk beklentilerine rağmen yüksek motivasyonla girmişti. Sanayiciler üretim ve ihracat artışıyla küresel bir ekonomik güç olma vizyonuna odaklanmış durumda.
29.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasa alınan tedbirlerle dengeye oturacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasa alınan tedbirlerle dengeye oturacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile beraberindeki heyeti kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Orta vadeli program hazırlıkları tamamlanmak üzere" dedi.
30.08.2023 Ekonomi
2 adet beyaz renkli Togg, Türkmenistan'a teslim edildi
2 adet beyaz renkli Togg, Türkmenistan'a teslim edildi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, adını Pamukkale Travertenleri'nden alan 2 beyaz renkli Togg'u, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov'a teslim etti.
29.06.2023 Ekonomi
Rifat Hisarcıklıoğlu, yeniden TOBB Başkanı oldu
Rifat Hisarcıklıoğlu, yeniden TOBB Başkanı oldu Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) 79'uncu Genel Kurulu'nda Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden başkan seçildi.
31.05.2023 Ekonomi
İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik
İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesinin ardından dün akşam iş dünyasından da peş peşe açıklamalar geldi. Ekonomi dünyasının temsilcileri seçimden galip ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti. Özellikle demokrasi vurgusu yapılan açıklamalarda iş dünyası temsilcileri seçim nedeniyle oluşan belirsizlik döneminin de geride kaldığının altını çizdi. Açıklamaların satır aralarında yeni döneme ilişkin beklentiler dile getirildi. Bu taleplerin başında enflasyonla mücadele, rekabetçi kur ve iş dünyası ile güçlü iletişimi olan bir kabine vardı.
29.05.2023 Ekonomi
İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik
İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, “2023 bizim için özel bir yıl, yapacak çok işimiz var. Daha çok üretim-ihracat-istihdam için yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne büyük işler düşüyor. Türk özel sektörü olarak, kazanımlarımıza yenilerinin ekleneceği, kalkınmanın kartopu gibi hızlanacağı günleri birlikte kuracağız.” ifadelerini kullandı.
28.05.2023 Ekonomi
Bakan Muş: 100 milyar dolar hedefimiz, Türkiye'nin cari açığına katkı sağlayacak
Bakan Muş: 100 milyar dolar hedefimiz, Türkiye'nin cari açığına katkı sağlayacak Samsun Yatırım ve İhracat Zirvesi'nde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "2023 yılında 100 milyar doların üzerinde hizmet ihracatı rakamına ülke olarak ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun Türkiye'nin cari açığı konusunda önemli bir katkı sağlayacağından şüphe duymuyoruz" dedi.
8.05.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız
Bakan Varank: Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg’u aynı zamanda Türk Devletleri Teşkilatı Dönem Başkanı olan Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’e Togg heyeti ile birlikte teslim eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Özbek öğrencilerle buluştu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Taşkent’teki Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) kampüsünü ziyaret eden Bakan Varank, “Türkiye’nin kabiliyetlerini tüm dünyaya yansıtan bir proje. Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız” dedi.
13.04.2023 Ekonomi
Togg Türk dünyasının kalbinde! Yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu
Togg Türk dünyasının kalbinde! Yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, Azerbeycan’ın ardından Türk dünyasının kalbi Özbekistan’da… İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a teslim edilen Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, Azerbaycan’dan sonra Özbekistan’a ulaştı.
12.04.2023 Ekonomi
Togg sınırları aştı! Aliyev, yerli otomobil Togg'u teslim aldı
Togg sınırları aştı! Aliyev, yerli otomobil Togg'u teslim aldı Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, şimdiden sınırları aştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın teslim edilen ilk Togg T10X’lerin ardından ikinci teslimat Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de tamamlandı.
4.04.2023 Dünya
Bakan Kurum: İnşaat malzemesi üreticileri 11 ilde fiyatlarını sabitledi
Bakan Kurum: İnşaat malzemesi üreticileri 11 ilde fiyatlarını sabitledi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te iş dünyasının temsilcileri ve müteahhitlerle bir araya geldi. Türkiye için elini taşın altına koyma vakti olduğunu ifade eden Bakan Kurum, “Üreticisi, inşaatçısı, işçisi, mühendisi, mimarı ile hep birlikte bu süreci yürütmek zorundayız. Devletin gücünü bugün vatandaşa gösterme, her türlü imkânı vatandaşa verme günü. Bunu da hep birlikte yapmak zorundayız. Bunu yapacak güce ve kudrete sahibiz. El birliği içerisinde bu süreci yöneteceğiz.” dedi. Bakan Kurum’un bir araya geldiği inşaat malzemesi üreticileri 11 ilde fiyatlarını sabitledi.
1.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle mücadele veriyoruz
Bakan Kurum: 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle mücadele veriyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Toplam 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle bir kardeşimizin, bir vatandaşımızın daha hayata tutunabilmesinin mücadelesini veriyoruz." dedi.
12.02.2023 Gündem
Bakan Özer: Mesleki eğitim merkezi, istihdam programı değil
Bakan Özer: Mesleki eğitim merkezi, istihdam programı değil Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki eğitim merkezlerine ilişkin, "Kamuoyunda 'Çocuk işçiliği artıyor' şeklinde bir yanlış algılama var. Hangi dilden ithal ediliyor, bilmiş değilim. Mesleki eğitim merkezi, bir istihdam programı değildir; bir eğitim programıdır" dedi.
17.01.2023 Eğitim
Bakan Muş: Enflasyon 2024 ile beraber tamamen kontrol altına alınmış olacak
Bakan Muş: Enflasyon 2024 ile beraber tamamen kontrol altına alınmış olacak Ticaret Bakanı Mehmet Muş, tüm dünyanın etkilendiği enflasyonun Türkiye'de de yaşandığını ifade ederek, "Enflasyon önümüzdeki yıl itibarıyla düşme eğilimine girecektir. 2024 ile beraber tamamen enflasyon kontrol altına alınmış olacak. Rakamlar Türkiye'nin aslında ekonomisinin sağlam temellerde olduğunu, yatırımlar yapılabileceğini gösteriyor" dedi.
27.12.2022 Ekonomi
TOGG'la ilgili flaş açıklama: Avrupa'da test onaylarımız geçiyor
TOGG'la ilgili flaş açıklama: Avrupa'da test onaylarımız geçiyor Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, mart ayında TOGG’un piyasada olacağını belirterek, "Avrupa'da test onaylarımız geçiyor şu anda. 92 tane testten geçiyor. Türkiye'nin otomobilini, 120 yıllık insanlık hayalini, 60 yıldır Türk insanının hayali, Türk iş dünyası olarak sizlerin de desteğiyle inşallah faaliyete geçecek” dedi.
19.12.2022 Ekonomi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: Bu ekonomik program başarılı olacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: Bu ekonomik program başarılı olacak Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun (TİSK) düzenlediği etkinliğe katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin “Bu ekonomik program başarılı olacak” dedi.
5.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg fabrikasını gezdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg fabrikasını gezdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank 'Togg'un üretim bandı yok' iddialarına cevaben Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Ekim'de Togg fabrikasını gezdiği anları paylaştı.
8.11.2022 Siyaset
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rıfat Hisarcıklıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rıfat hisarcıklıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.