Tobb

Tobb

Son dakika TOBB haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TOBB ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TOBB haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tobb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tobb gelişmeleri de dahil olmak üzere 725 tobb haberi bulunmuştur. Tüm tobb haberleri aşağıda listelenmiştir.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, seçimler sonrası açıklama yaptı
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, seçimler sonrası açıklama yaptı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası basın açıklaması yaptı. Hisarcıklıoğlu,"4 yıllık seçimsiz bir dönem ülkemiz için önemli bir fırsattır. Ekonomide atılacak çok adım, yapılacak çok iş var. Tüm gücümüzle enflasyonla mücadeleye odaklanmalıyız" dedi.
1.04.2024 Gündem
Bakan Kacır açıkladı: TOGG sayısı 10 bini aştı
Bakan Kacır açıkladı: TOGG sayısı 10 bini aştı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Bugün itibariyle banttan inen Togg araçların sayısı 10 bini aşmıştır. Bu 60 yıllık bir hayalin gerçekleşme hikayesidir. Ancak şunu da biliyoruz ki bu büyük başarı hikayesini geleceğe taşımak adına daha yapacak çok işimiz var” dedi.
7.11.2023 Ekonomi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
Bakan Şimşek: Yüzde 4,5 civarında büyüme öngörüyoruz
Bakan Şimşek: Yüzde 4,5 civarında büyüme öngörüyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Türkiye Bankalar Birliği toplantısında özel bankalara seslendi. Bakan Şimşek, "Bu dönem artık geride kalmalı" dedi.
17.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Verimliliği artırmak temel hedefimiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Verimliliği artırmak temel hedefimiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Program hazırlık sürecinin de ele alınacağı TOBB Türkiye Ekonomi Şurası'na katıldı. Yılmaz "Merkez bankası miktarsal sıkılaştırmada tüketimle üretim arasında farklı bir uygulama yapılmaktadır. Tüketimde daha dengeli bir yapı görülürken Üretim ihracat ve yatırımı destekleyici çerçeve yapılmaktadır. Daha düşük tek haneli enflasyon hedeflerden resesyona düşmeden devam etmek durumundayız" dedi.
16.08.2023 Ekonomi
Rifat Hisarcıklıoğlu, yeniden TOBB Başkanı oldu
Rifat Hisarcıklıoğlu, yeniden TOBB Başkanı oldu Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) 79'uncu Genel Kurulu'nda Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden başkan seçildi.
31.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Refah kayıplarını telafi edecek adımları atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Refah kayıplarını telafi edecek adımları atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleleri'nde düzenlenen “TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Toplumumuzun farklı kesimlerinde yaşanan refah kayıplarını telafi edecek adımları atmakta kararlıyız. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmeme politikamıza sıkı sıkıya bağlıyız. 21 yıllık iktidarlarımız döneminde de bundan taviz vermedik” dedi.
30.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız
Bakan Varank: Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg’u aynı zamanda Türk Devletleri Teşkilatı Dönem Başkanı olan Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’e Togg heyeti ile birlikte teslim eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Özbek öğrencilerle buluştu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Taşkent’teki Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) kampüsünü ziyaret eden Bakan Varank, “Türkiye’nin kabiliyetlerini tüm dünyaya yansıtan bir proje. Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız” dedi.
13.04.2023 Ekonomi
Girişimci kadınlara ücretsiz eğitim verilecek programa başvurular başladı
Girişimci kadınlara ücretsiz eğitim verilecek programa başvurular başladı PROFAM tarafından yönetilen ANKAmall AVM, Değer Katan Girişimci Kadınlar Programı’nı başlattı. Programla ile fikir aşamasında olan 40 kadına girişim yolculuğunda mentorlük eğitimi verilecek. Programa son başvuru tarihi 23 Ocak olarak belirlendi. Katılımın ücretsiz olduğu programda eğitimler 60 saat sürecek.
20.01.2023 Ekonomi
Bakan Özer: Mesleki eğitim merkezi, istihdam programı değil
Bakan Özer: Mesleki eğitim merkezi, istihdam programı değil Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki eğitim merkezlerine ilişkin, "Kamuoyunda 'Çocuk işçiliği artıyor' şeklinde bir yanlış algılama var. Hangi dilden ithal ediliyor, bilmiş değilim. Mesleki eğitim merkezi, bir istihdam programı değildir; bir eğitim programıdır" dedi.
17.01.2023 Eğitim
TOBB: Kurulan şirket sayısı 11 ayda yüzde 25,3 arttı
TOBB: Kurulan şirket sayısı 11 ayda yüzde 25,3 arttı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 2022'nin ilk 11 ayında kurulan şirket sayısının, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25,3 arttığını duyurdu.
27.12.2022 Kobi
TOGG'la ilgili flaş açıklama: Avrupa'da test onaylarımız geçiyor
TOGG'la ilgili flaş açıklama: Avrupa'da test onaylarımız geçiyor Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, mart ayında TOGG’un piyasada olacağını belirterek, "Avrupa'da test onaylarımız geçiyor şu anda. 92 tane testten geçiyor. Türkiye'nin otomobilini, 120 yıllık insanlık hayalini, 60 yıldır Türk insanının hayali, Türk iş dünyası olarak sizlerin de desteğiyle inşallah faaliyete geçecek” dedi.
19.12.2022 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken çıkış! 'Zamlar art niyetli'
Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken çıkış! 'Zamlar art niyetli' Fahiş fiyat tartışmasında tansiyon düşmüyor. Marketler artan girdi maliyetlerini gösterip “Biz fahiş fiyatlı etiket koymuyoruz” diyor. Bazı ürünler haftadan haftaya hatta günden güne zamlanıyor. Vatandaşlar da ‘Her gün etiket değişir mi’ diye soruyor. Uzmanlar ise “Bazı ürünlerde maliyetten kaynaklı artış normal ama piyasada art niyetli zamlar da var” diyor.
2.12.2022 Ekonomi
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Devletimle gurur duyuyorum
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Devletimle gurur duyuyorum TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Dün üretemezsin diyenler, bunu dünyaya satamazsın diyorlar. Sayın Cumhurbaşkanım sizin huzurunuzda milletimizin şahitliğinde bir söz daha veriyoruz. Önce Avrupa’ya sonra tüm dünyaya Türkiye’nin otomobilini satacağız” dedi.
29.10.2022 Ekonomi
TOGG için geri sayım başladı! Bir detay çok dikkat çekti
TOGG için geri sayım başladı! Bir detay çok dikkat çekti MODEF EXPO 2022 47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı, düzenlenen tören ile açıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG Otomobil Fabrikası'nın 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacağını hatırlatarak, "Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla beraber 29 Ekim’de Gemlik’te fabrikanın açılışını hep beraber yapacağız. Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Her tarafta şarj istasyonları da kurulmaya başladı. Hiç problem olmayacak. Zaten evde de şarj edilebilecek. Hem evde hem yolda şarj edilebilecek. Dur bakalım daha fiyatı açıklanmadan o yüksek fiyat nereden çıktı" dedi.
3.10.2022 Ekonomi
Hisarcıklıoğlu: Mart ayında TOGG arabasını hep beraber göreceğiz
Hisarcıklıoğlu: Mart ayında TOGG arabasını hep beraber göreceğiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "TOGG fabrikamızı 29 Ekim'de Gemlik'te açılışını yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Allah nasip ederse de mart ayında inşallah Afyonkarahisar'da TOGG arabasını hep beraber göreceğiz” dedi. 
26.09.2022 Ekonomi
TOGG'da geri sayım başladı! Türkiye için dönüm noktası
TOGG'da geri sayım başladı! Türkiye için dönüm noktası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Türk insanının 120 yıllık hayali, 60 yıl önce yarım kalan bir rüyamız vardı, Türkiye'nin otomobili. Bu görevi üstlendikten sonra Allah nasip ederse 29 Ekim'de hep beraber TOGG fabrikasını açıyoruz" dedi.
24.09.2022 Ekonomi
Hisarcıklıoğlu: Dünyadaki borsalarla yarışır hale geldik!
Hisarcıklıoğlu: Dünyadaki borsalarla yarışır hale geldik! Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ''Dünyadaki bütün borsalarla yarışır hale geldik. Bugün itibariyle Karaman Ticaret Borsası, batıdaki Londra'daki İngiltere, Berlin ve Fransa'daki bütün borsalarla aynı standartta hizmet verdiğinin kalitesini almış oldu." dedi.
11.09.2022 Ekonomi
Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, bazı gayrimenkullerin TOBB’a devredildiğine yönelik iddiaları yalanladı
Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, bazı gayrimenkullerin TOBB’a devredildiğine yönelik iddiaları yalanladı Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ), bazı gayrimenkullerin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) devredildiğine yönelik iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanladı.
10.09.2022 Gündem
Yerli otomobil Togg ile ilgili müjde! Satışlar başlıyor, Togg fiyatı ne kadar olacak?
Yerli otomobil Togg ile ilgili müjde! Satışlar başlıyor, Togg fiyatı ne kadar olacak? Togg için nefesler tutuldu. Vatandaşlar yerli otomobil hakkında birçok detayı merak ediyor. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, Togg’un mart ayında Togg satışlarının başlayacağı bilgisini paylaştı. Öte yandan Togg'un ortalama fiyatı ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
31.08.2022 Ekonomi
Nefesler tutuldu! TOGG'da flaş gelişme
Nefesler tutuldu! TOGG'da flaş gelişme Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse mart ayından itibaren inşallah Bursa'nın yollarında da ülkemizin haklı gururu, ilk yerli ve bütün hakları bize ve Türkiye'ye ait olan otomobilini hep beraber göreceğiz. TOGG, inşallah mart ayında Bursa'da yola çıkmış olacak" dedi.
30.08.2022 Ekonomi
Yerli otomobil Togg ile ilgili müjde! Tarih belli oldu
Yerli otomobil Togg ile ilgili müjde! Tarih belli oldu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, 60 yıl önce yarım kalan, yerli ve milli otomobil üretme rüyasını Bursada gerçekleştirmenin heyecanını duyduklarını söyledi. Hisarcıklıoğlu, "Bu tarihi girişim, 29 Ekimde kapılarını açıyor ve fabrikada üretim resmen başlıyor. 2023ün ilk çeyreğinde de, yurt içinde satışa çıkıyor. Yani çok yakında Bursa caddelerinde, TOGGu görmeye başlıyoruz dedi. 
30.08.2022 Ekonomi
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG'la ilgili flaş açıklama
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG'la ilgili flaş açıklama Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere Hatay'a geldi. TOGG'la ilgili konuşan Hisarcıklıoğlu, "Türk insanının hayali, 1960’da yarım kalan bir rüyamız vardı. Dünya ile teknolojik alanda aynı zamanda yarışacak, dünyanın gerisinden değil yüzde 100 elektrikli IP hakları bize ait olan ilk çıkışta yüzde 51 yerli olan bir otomobili yapacağız” dedi.
24.08.2022 Ekonomi
Hisarcıklıoğlu: Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler gelecekte dünyanın liderleri olacak
Hisarcıklıoğlu: Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler gelecekte dünyanın liderleri olacak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, dünyada en stratejik sektörün tarım ve hayvancılık olduğunu belirterek, "Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler, dünyanın gelecekte liderleri olacak" dedi.
20.08.2022 Ekonomi
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Mart ayında TOGG’u göreceğiz ve hep beraber bineceğiz
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Mart ayında TOGG’u göreceğiz ve hep beraber bineceğiz Bingöl’de Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasının açılışında konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “İnşallah Mart ayında da TOGG’u burada göreceğiz ve hep beraber bineceğiz değerli kardeşlerim” dedi.
19.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tobb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tobb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.