Revir

Revir

Son dakika revir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan revir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını revir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Revir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan revir gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 revir haberi bulunmuştur. Tüm revir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Polat’ın hamile olduğu iddia edildi! Gazeteci Emrullah Erdinç canlı yayında açıkladı
Dilan Polat’ın hamile olduğu iddia edildi! Gazeteci Emrullah Erdinç canlı yayında açıkladı "Kara para aklama", "vergi kaçırma" ve "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan ve Engin Polat çifti gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Hapishanede koğuş işe revir arasında mekik dokuyan Dilan Polat’ın hamile olduğu iddia edildi. Polat dosyasını yakından takip eden gazeteci Emrullah Erdinç çıkan iddialara yönelik açıklama yaptı.
17.11.2023 Magazin
İGA, Hatay'da 350 konteyner ev kurmak için harekete geçti
 İGA, Hatay'da 350 konteyner ev kurmak için harekete geçti İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu şehirlerden biri olan Hatay'da, 350 konteyner ev kurmak üzere harekete geçti.
17.02.2023 Gündem
Ceza ve Tevkifevlerinden açıklama: Başvuruların incelenmediği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır
Ceza ve Tevkifevlerinden açıklama: Başvuruların incelenmediği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden cezaevinde hayatını kaybeden Mehmet Bozan'ın ölümüne ilişkin çıkan haberler üzerine yapılan açıklamada, "Hükümlünün yaptığı başvuruların incelenmediği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Hükümlünün vefatına ilişkin adli ve idari soruşturma derhal başlatılmıştır" denildi.
22.09.2022 Gündem
İBB yurt başvuruları ne zaman başlıyor? İBB yurt başvurusu nereden yapılır? İBB yurt ücretleri ne kadar?
İBB yurt başvuruları ne zaman başlıyor? İBB yurt başvurusu nereden yapılır? İBB yurt ücretleri ne kadar? İBB yurt başvuruları başlıyor! Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte İstanbul’da öğrenim görecek öğrenciler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt başvurularını başlatıyor. 2022-2023 akademik yılında İBB 6’sı kız, 4’ü erkek 10 yükseköğrenim öğrenci yurdunda üniversiteli gençleri ağırlayacak. Peki, İBB yurt başvuruları ne zaman başlıyor? İBB yurt başvurusu nereden yapılır? İBB yurt başvurusu nasıl yapılır? İBB öğrenci yurtları nerede? İBB yurt ücretleri ne kadar? İşte detaylar…
21.08.2022 Eğitim
Koruncukköy Bolluca Kız Öğrenci Yurdu hizmete açılıyor!
Koruncukköy Bolluca Kız Öğrenci Yurdu hizmete açılıyor! Eğitime erişimleri risk altındaki kız çocuklarının özgüvenli bireyler olarak toplum içinde yer almaları amacıyla çalışan Koruncuk Vakfı, yapımını tamamladığı Koruncukköy Bolluca Kız Öğrenci Yurdu’nu 24 Mayıs Salı günü çevrimiçi gerçekleştirdiği toplantı ile basına tanıttı.
24.05.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu! MEB'den flaş karar, ilk kez....
Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu! MEB'den flaş karar, ilk kez.... MEB harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından önemli bir adım atıldı. Bir ilk gerçekleştirildi. Bakan Özer yaptığı açıklamada konun detaylarını duyurdu. Özer, "Nice Aziz Sancarlar yetiştirmek için son 20 yılda devasa bir eğitim seferberliğine tanıklık ettik. Bugün heyecan duyduğum anlardan birine şahitlik ediyoruz. Bakanlığım döneminde en keyif aldığım karar bu kampüse Aziz Sancar adını vermekti. Aslında bu kampüs mesleki teknik Anadolu lisesi olarak kurgulanmıştı. Burayı gezmeye geldiğim zaman 'Burası Aziz Sancar hocamıza yakışır.' dedim. MEB'de ilk defa bir uygulama otelinin pansiyonu olan, özellikle kız çocuklarına pozitif ayrımcılık yapılan bir kampüs yapıldı. MEB olarak nice Aziz Sancarlar yetiştirmek için tüm hükûmetler yatırımlar yaptılar ancak son 20 yıl devasa eğitim seferberliğine tanıklık ettik." diye konuştu.
17.02.2022 Eğitim
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler...
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler... Kamu çalışanlarını çok yakından ilgilendiriyor. Bugünden itibaren tamamen değişiyor. Ödemeler artıyor. Tek tek açıklandı. Yıl boyunca yeni ödemeler geçerli olacak. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri bugünden itibaren geçerli olmak üzere değişti. Konaklama, yemek, kreş ücretleri değişti. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
1.02.2022 Memur
Anaokulu seçerken nelere dikkat edilmelidir?
Anaokulu seçerken nelere dikkat edilmelidir? Okulöncesi eğitimi, önemi ve gerekliliği günden güne daha iyi anlaşılan bir eğitim devresi haline geldi. Geçmiş yıllarda okulöncesi döneme atfedilen anlam sadece ilkokula hazırlık ile sınırlıyken, günümüzde bu anlayış önemli ölçüde değişmeye başladı. Ata Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi, çocuklarını anaokuluna göndermeye karar veren aileler için anaokulu seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi verdi.
1.02.2022 Eğitim
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar...
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar... Asgari ödeme tutarları belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı. 1 Şubat itibarı ile başlıyor. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Yeni ücretler 2022 yılı boyunca geçerli olacak. Bakanlık harekete geçti ve tek tek açıklandı. Milyonlarca kamu çalışanını ilgilendiriyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri belirlendi. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
7.01.2022 Memur
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu?
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Devlete ait eğitim ve dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ve benzeri sosyal ve destek amaçlı tesislerden dinlenme amacıyla veya diğer amaçlarla yararlanacaklardan alınacak yemek, konaklama ve diğer hizmet bedellerinin tespiti için tebliğ yayınlandı. Peki, Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri ne kadar oldu? Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? İşte kamu dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ücretleri!
7.01.2022 Memur
Güvenlik güçleri Algan 8x8 ile her koşulda ilerleyecek
Güvenlik güçleri Algan 8x8 ile her koşulda ilerleyecek Türk savunma sanayisi bünyesinde hayata geçirilen iş birliğiyle güvenlik güçlerinin ihtiyaçları için silahlı amfibi 8x8 araç Algan geliştirildi.
24.08.2021 Bilim ve Teknoloji
15 ilde düzenlenen FETÖ operasyonundan şok detaylar!
15 ilde düzenlenen FETÖ operasyonundan şok detaylar! FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen ve 56 rütbeli askerden 31'i İstanbul merkezli 15 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalandı. Öte yandan soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Şüphelilerin, örgüt mensubu olmayan öğrencileri saatlerce güneşin altında yerde süründürdüğü, saatlerce cansız nesnelere selam verdirdiği, saatlerce Çin oturuşu yaptırdığı ve öğrencilere mezun edilmeyeceklerinin kendilerine her fırsatta ifade edilmesi suretiyle okuldan ayrılmalarına neden oldukları iddia edildi.
9.02.2021 Gündem
Mehmetçiğin yeni hedefi Keşan kampı
Mehmetçiğin yeni hedefi Keşan kampı Kuzey Irak’tan Türkiye’ye sızmaları kesmek için Haftanin’de yürütülen harekâtta vadinin içini temizleyen Mehmetçik, yönünü Serziyal’a kaydırdı. Hedef Haftanin’deki terör koridorunu parçalamak için hainlerin barınma alanı Keşan’ı yerle bir ederek bölgede hakimiyet kurmak.
24.06.2020 Gündem
Yavuz, Doğu Akdeniz'de sondaja başladı!
Yavuz, Doğu Akdeniz'de sondaja başladı! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Yavuz sondaj gemisinin bugün itibarıyla bin 710 metre sondaj derinliğine ulaştığını belirterek, "Burada yaklaşık 2,5-3 aylık bir program söz konusu olacak. Öyle ümit ediyoruz ki hedef noktaya ulaştığımızda inşallah burada doğal gaz varlığına da ulaşmış olacağız." dedi.
7.08.2019 Ekonomi
Kamuya ait sosyal tesislerin ücretleri belli oldu!
Kamuya ait sosyal tesislerin ücretleri belli oldu! Kamuya ait sosyal tesisleri kullanmak isteyenlerin bu yıl ödeyeceği asgari ücretler belli oldu. Yemek ücreti kişi başına günlük 24,40-16,30 lira, konaklama bedeli 7-12,20 lira olacak. Kreş ise 220 lira.
10.01.2019 Ekonomi
Türkiye'nin en büyük askeri gemisi bir yıl erken teslim edilecek
Türkiye'nin en büyük askeri gemisi bir yıl erken teslim edilecek Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Türkiye'nin en büyük askeri gemisi olacak TCG Anadolu'nun inşasının hızla devam ettiğini belirterek, "Teslim tarihinin planlanandan bir yıl öne çekilmesiyle ilgili planlamalar ve çalışmalar devam ediyor. Şu anda, 2020'nin son çeyreğinde inşallah geminin teslimini gerçekleştirmek üzere planlamalar, çalışmalar, tedarik süreçleri devam etmekte." dedi.
5.12.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun açılışını yaptı Zihinsel ve bedensel engelli çocukların eğitim göreceği Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.
5.11.2018 Siyaset
Faytonculardan koşum takımlı protesto!
Faytonculardan koşum takımlı protesto! İstanbul adalarda fayton atlarının ölümü ve kötü şartlarda kullanımı ile sürekli eylem yapan hayvan severlere bu defa adalarda bulunan faytonculardan yanıt geldi. Pazar günü Büyükada meydanda toplanıp atlarını faytonlardan ayıran ve kendilerini faytona koşan faytoncular "Adalar faytonsuz, faytonlar atsız olmaz" dediler.
11.06.2018 Yaşam
Dağlıca artık çok farklı
Dağlıca artık çok farklı HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinin sarp kayalıklar, derin vadiler ve yüksek dağlarla çevrili Dağlıca bölgesindeki 6. Hudut Tabur Komutanlığı, çevresindeki 7 üs bölgesiyle hudut güvenliğini sağliyor. 68 şehidi olan Dağlıca 6. Hudut Taburu ve üs bölgelerinde, artık teknolojinin ve güvenliğin her türlü imkanından yararlanılıyor. Dağların adeta törpülenerek yolların yapıldığı Dağlıca'da artık huzur ve güven hakim.
7.02.2018 Gündem
Teröristlerin revir olarak kullandığı sığınak bulundu
Teröristlerin revir olarak kullandığı sığınak bulundu Suriye'nin Afrin kenti kırsalında YPG'li teröristler tarafından revir olarak kullanılan sığınak bulundu.
29.01.2018 Haber
Çölyak, Boğaziçi Üniversitesi’nde ders oldu
Çölyak, Boğaziçi Üniversitesi’nde ders oldu Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Sibel Akmehmet Şekerler, toplumda ve üniversite içerisinde çölyak hastalığına dair farkındalık oluşturmak amacıyla bir ders açtı. Çölyakla Yaşam Derneği ile yapılan çalışmalarla birlikte bir gönüllülük projesi biçiminde gerçekleşen ders, bu hastalık hakkında daha önce hiç bilgisi olmayan pek çok öğrencinin çölyak ile ilgili farkındalığını artırmayı amaçlıyor. Boğaziçililer, TBMM’de çölyak hastalarıyla ilgili kurulan araştırma komisyonunun çalışmalarına da katkı sağlıyorlar.
5.01.2018 Eğitim
Türkiye'nin en büyük yurt projesi için düğmeye basıldı
Türkiye'nin en büyük yurt projesi için düğmeye basıldı Sivas'ta inşa edilecek ve Türkiye'nin tek seferde yapılacak en büyük yurt projesi olan 10 bin kişilik "Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu" için harekete geçildi
29.09.2021 Gündem
6 aylık asker intihar etti
6 aylık asker intihar etti Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, 6 aylık asker 20 yaşındaki Memduh Zehir, ağaca bağladığı ipi boynuna geçirip yaşamına son verdi.
19.10.2017 Yaşam
Bolu'da 2 gün süren orman yangınında 100 hektar kül oldu
Bolu'da 2 gün süren orman yangınında 100 hektar kül oldu Bolu'nun Göynük İlçesi'nde önceki gün başlayan, dün kontrol altına alındıktan sonra yeniden devam eden orman yangını, 5 yangın söndürme helikopteri, 33 arazöz ve köylülerin de yeraldığı 780 kişinin müdahalesiyle söndürüldü. Çalışmalar sırasında 22 kişi dumandan etkilendi. Bolu Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, ilk belirlemelere göre 100 hektarlık sarıçam ormanının kül olduğunu açıkladı.
5.09.2017 Yaşam
Manisa'da yüzlerce askerde gıda zehirlenmesi!
Manisa'da yüzlerce askerde gıda zehirlenmesi! Manisa'da 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda 590 asker, akşam yemeğinin ardından gıda zehirlenmesi yaşadı. 72 asker halen hastanede tedavi altında. Olayla alakalı Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı sabah saatlerinde açıklama yaptı. Savcılık, 21 kişinin gözaltına alındığını ve 731 askerin etkilendiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Revir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki revir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.