Rest

Rest

Son dakika rest haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rest ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rest haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rest

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rest gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.344 rest haberi bulunmuştur. Tüm rest haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri yine gündeme oturdu! Nusret özgürlüğüne kavuştu
İnci Taneleri yine gündeme oturdu! Nusret özgürlüğüne kavuştu Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 12. bölümü yayınlandı. Azem gün geçtikçe kızına bir adım daha yaklaşıyor. Dilber ayrılığı kaldıramadı. Nusret özgürlüğüne kavuştu. Aleyne, Reyyaz'a rest çekti. Azem'in sözleri yüreklere dokundu. İşte detaylar...
25.04.2024 Magazin
Netanyahu'dan ABD'ye rest! Gerekirse tek başımıza yaparız
Netanyahu'dan ABD'ye rest! Gerekirse tek başımıza yaparız İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dünyanın karşı çıktığı Refah'a kara operasyonu ile ilgili açıklamada “ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmemizde Refah'a girmeden ve oradaki taburların geri kalanını yok etmeden Hamas'ı yenmemizin mümkün olmadığını, bunu ABD'nin desteğiyle yapacağımızı umduğumuzu ama gerekirse tek başımıza yapacağımızı söyledim” dedi.
23.03.2024 Dünya
Yasmin Erbil'den babasına rest! ‘Ben diyeceğimi dedim’
Yasmin Erbil'den babasına rest! ‘Ben diyeceğimi dedim’ Mehmet Ali Erbil için “Bana babalık yapmadı” açıklamasıyla çok konuşulan Yasmin Erbil babasının genç aşkı Gülseren Ceylan ile evlenmesine de karşı çıktı. Erbil, “Evlenmesini istemiyorum.” Açıklamasını yineledi.
26.02.2024 Magazin
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm' CHP'de krize dönüşen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. CHP lideri Özel ile yaptığı son görüşmeyi anlatan Lütfü Savaş, kararın verildiği diyaloğu açıkladı.
23.02.2024 Gündem
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi, ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem, Zahir'in dükkanını bastı. Nusret içeride hasımlarının koğuşuna düştüğünü ifade etti. Dilber başkalarının ona karşı yaklaşımlarından ötürü gözyaşlarını tutamadı. Zahir'in eşiyle ilgili sözlerine dayanamayan Azem otele gitti. İşte detaylar...
1.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da virüs var: Eleme adayı olunca herkese ateş etti! Düelloda yarışacak isimler belli oldu
Survivor All Star'da virüs var: Eleme adayı olunca herkese ateş etti! Düelloda yarışacak isimler belli oldu Survivor All Star'da kıran kırana dokunulmazlık mücadelesi vardı. Konseyde beklenmedik bir rest geldi. Tüm planlar bozuldu. Peki Survivor eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
24.01.2024 Televizyon
Galatasaray'dan 25 milyonluk rest!
Galatasaray'dan 25 milyonluk rest! Teknik direktör Thomas Tuchel’in raporuyla harekete geçen Bayern Münih yönetimi, Sacha Boey için Galatasaray’a satın alma opsiyonlu teklifte bulundu. Şu aşamada sadece astronomik rakamlara açık olan sarı-kırmızılılar, Bayern Münih’e kararını iletti.
14.01.2024 Şampiy10
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
Cemre fenalaştı, Sergen işten kaçtı! MasterChef All Star'da Şanlıurfa'da küfürler havada uçuştu!
Cemre fenalaştı, Sergen işten kaçtı! MasterChef All Star'da Şanlıurfa'da küfürler havada uçuştu! MasterChef All Star Şanlıurfa dış oyunuyla ekrana geldi. 6 Ekim MasterChef ödül oyununda kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam etti. Şanlıurfa sıcağına dayanamayan MasterChef Cemre fenalaşında yardıma kaptan Kerem koştu. Uzun süredir dış oyunda kazanamayan Sergen Özen, Kerem'in, "Şunu da aradan çıkartırsın" sözüne "Çıkartamam" diyerek rest çekti.
6.10.2023 Televizyon
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın başlattığı antiterör operasyonunun 24 saatte başarıyla sonuçlanması Ermenistan'ı karıştırdı. Göstericiler ülke genelinde bir itaatsizlik eylemi ilan etti, Vazgen Manukyan 'Önümüzdeki üç gün içinde tüm Ermenistan felç olacak.' dedi. Paşinyan ülkedeki bazı örgütlerin iktidarını devirmek için 'darbe planı' içerisinde bulunduğunu öne sürerken, isim vermeden Rusya'ya da göndermede bulundu.
25.09.2023 Dünya
Bahçeli açıkladı! MHP'de kurultay tarihi belli oldu
Bahçeli açıkladı! MHP'de kurultay tarihi belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP MYK toplantısında konuşma yapıyor. MHP'de kurultay tarihi belli oldu
19.09.2023 Gündem
Ali Koç, İsmail Kartal ne yapacağını şaşırdı: İstediğim maaşı vermezlerse ocak ayına kadar kalırım
Ali Koç, İsmail Kartal ne yapacağını şaşırdı: İstediğim maaşı vermezlerse ocak ayına kadar kalırım Fenerbahçe cephesine yakınlığıyla bilinen Yağız Sabuncuoğlu'nun 'Sports Digitale' kanalında yaptığı açıklamalar camiada adeta bomba etkisi yarattı. Şu anda takımdan ayrı çalışan tecrübeli futbolcunun yönetime rest çektiği öğrenilirken, 30 yaşındaki oyuncunun 'İstediğimiz paraları vermezlerse ocak ayına kadar İstanbul'da kalırız 'dediği bildirildi.
7.08.2023 Fenerbahçe
Yerel seçimler ne zaman? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu?
Yerel seçimler ne zaman? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu? MHP lideri Devlet Bahçeli, gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimler öncesi, "CHP ve HDP başta olmak üzere muhalefet partilerinin yönetimi altında inim inim inleyen belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması önümüzdeki en sıcak gündem konusu haline gelmiştir. Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir." Açıklamasını yaptı. Bahçelinin açıklaması sonrası yerel seçim tarihine yönelik araştırmalar arttı. Peki,  2024 yerel seçimler ne zaman yapılacak? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu?
2.08.2023 Gündem
Ali Koç'tan İsmail Kartal'ın prensine rest: Ya yeni sözleşmeye imza at ya da kendine yeni takım bul
Ali Koç'tan İsmail Kartal'ın prensine rest: Ya yeni sözleşmeye imza at ya da kendine yeni takım bul Fenerbahçe'de durumu henüz netleşmeyen ve yeni sözleşme konusunda pek de istekli olmayan yıldız futbolcuya Sarı Lacivertli yönetim rest çekti. Vitor Pereira'dan sonra göreve gelen İsmail Kartal'ın 14 maçta oynattığı 27 yaşındaki Portekizlinin menajerine talimat verdiği kaydedilirken, Ali Koç'un oyuncuya ''Ya kafanı buraya ver ya da performansını artır" tavsiyesinde bulunduğu bildirildi.
4.07.2023 Fenerbahçe
Özgür olduğunuzu hissettirecek dünyanın en yüksek 10 binası!
Özgür olduğunuzu hissettirecek dünyanın en yüksek 10 binası! Yerden yükseldikçe özgür olduğunuzu hissettirecek mühendisilik harikası 10 binayı araştırdık. Dünyanın birçok yerinde yer çekimine rest çeken yapılar mevcut. İşte hayran olacağınız dünyanın en yüksek 10 binası...
18.10.2023 Dünya
Dpf Nedir, Ne İşe Yarar? Dpf Nasıl Temizlenir?
Dpf Nedir, Ne İşe Yarar? Dpf Nasıl Temizlenir? DRF, Django Rest Framework'in kısaltmasıdır. Django Rest Framework, Python programlama dilindeki Django web çatısını kullanarak RESTful API'ler oluşturmak için kullanılan bir paketti
4.06.2023 Gündem
Veda Mektubu fragmanında Ziya, Alanur'u seçti!
Veda Mektubu fragmanında Ziya, Alanur'u seçti! Ziya yıllar önce Alanur ile ayrılmasına sebep olan mektubu Seher'in yazdığını öğreniyor.
4.06.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 34. bölüm 2. fragmanı: Tarık Ferit'i doğum gününde vuruyor! Ancak vurulan hamile Seyran olacak!
Yalı Çapkını 34. bölüm 2. fragmanı: Tarık Ferit'i doğum gününde vuruyor! Ancak vurulan hamile Seyran olacak! Yalı Çapkını 34 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fuat'ın cenazesinde Ferit ve Tarık kapışıyor. Halis Ağa Seyran'ı yalıda görünce, "Hala bu kızın yanındasın, yazıklar olsun sana" diyerek rest çekmeye devam etti. Ferit, abisinin mezarı başındayken eline bir not geldi: "Senin de sayılı günün kaldı"
25.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 34. bölüm fragmanı: Yalıya dönen Seyran Pelin'e haddini bildirdi! Ferit Tarık'ın peşine düşüyor!
Yalı Çapkını 34. bölüm fragmanı: Yalıya dönen Seyran Pelin'e haddini bildirdi! Ferit Tarık'ın peşine düşüyor! Yalı Çapkını 34 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlan ve başrollerinde Afra Sarçaoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran, Pelin'e haddini bildirdi. "Ferit'in abisinin ölümüne sebepn olan bir kızı asla kabul etmeyeceklerini anla istersen" diyen Pelin'e, "Ben o hatayı bir kere yaptım" diyrek rest çekti. Gülgün ise yalıya dönen Seyran'a, "Kızım" diyerek sarıldı.
23.05.2023 Televizyon
Binali Yıldırım: Bu seçim, bu milletin evlatlarının geleceğinin seçimi
Binali Yıldırım: Bu seçim, bu milletin evlatlarının geleceğinin seçimi AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, "Bu seçim, bu milletin evlatlarının geleceğinin seçimi. Bu seçim, yeni yüzyılda tam bağımsız Türkiye'nin seçimi" dedi.
9.05.2023 Gündem
Bakan Nebati'den döviz ve enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den döviz ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.
6.05.2023 Ekonomi
Türkan ihanetin görüntülerini fotoğrafladı! Üç Kız Kardeş 47. bölümde neler oldu?
Türkan ihanetin görüntülerini fotoğrafladı! Üç Kız Kardeş 47. bölümde neler oldu? Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 25 Nisan Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
26.04.2023 Magazin
Aile 7. bölüm 2. fragmanı Aslan Devin'i yerin dibine soktu: Ben terapi adamı değilim!
Aile 7. bölüm 2. fragmanı Aslan Devin'i yerin dibine soktu: Ben terapi adamı değilim! Aile 7 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Yüsra Geyik ve Levent Ülgen'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Aslan, Devin'i yerin dibine soktu. "Ben terapi adamı değilim" diyen Aslan'a Devin, "Seviyorum seni ulan var mı" diyerek rest çekti. İkilinin tartışması öpüşerek sonuçlandı. Öte yandan Devin'in kardeşi Yağmur'un fotoğrafları eline geçen Hülya Soykan, Devin'e, "Kardeşinin escort olduğundan haberin var mı" dedi.
14.04.2023 Televizyon
Dursun Özbek'i şok eden rest: Onu size vereceğimize Fulham'a göndeririz
Dursun Özbek'i şok eden rest: Onu size vereceğimize Fulham'a göndeririz Yaz ayı transfer döneminde Victor Nelsson'a talip olmasına rağmen Galatasaray engeline takılan Bologna'nın yıldız futbolcu için Sarı Kırmızılı yönetime misilleme yaptığı öğrenildi. Okan Buruk'un transfer etmek istediği Gambiyalı futbolcuyu gözüne kestiren Cimbom'un Marco di Vaio'dan olumsuz yanıt aldığı öğrenilirken, İtalyan Sportif Direktörün Fulham'la görüşmelere başladığı bildirildi.
10.04.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Rest ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rest haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.