Rengarenk

Rengarenk

Son dakika rengarenk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rengarenk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rengarenk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rengarenk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rengarenk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.035 rengarenk haberi bulunmuştur. Tüm rengarenk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnaval kortejinde merakla beklediğimiz kostümler işte bu yarışmadan çıkıyor
Karnaval kortejinde merakla beklediğimiz kostümler işte bu yarışmadan çıkıyor Portakal Çiçeği Karnavalı’nın son gününde sahne alan Kortej Yürüyüşü’nde rengarenk görüntülere sahne olan ve binlerce kişiyi selamlayan bu kostümler Portakal Çiçeği Karnavalı komitesi tarafından düzenlenen kostüm yarışması ile ortaya çıkıyor.
25.04.2024 Adana
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı. Belediyenin kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler, düzenlenen görkemli etkinliklerle Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha ölümsüzleştirdi.
22.04.2024 Adana
Adana'da Portakal Çiçeği Festivali'nde binlerce kişinin katıldığı kortej renkli görüntüler oluşturdu
Adana'da Portakal Çiçeği Festivali'nde binlerce kişinin katıldığı kortej renkli görüntüler oluşturdu Adana'da 12'ncisi düzenlenen Portakal Çiçeği Festivali kortejinde binlerce kişi yürüdü. Rengarenk görüntülere sahne olan yürüyüşte vatandaşlar gönlünce eğlendi.
20.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan rengarenk görüntüler! Rio'yu aratmadı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan rengarenk görüntüler! Rio'yu aratmadı Adana’da bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntüleri sahne olmaya devam ediyor. Karnavalda kimisi yöresel kıyafetler kimisi de kral kostümüyle dolaşıyor.
19.04.2024 Adana
Saçlarını rengarenk boyayanlar dikkat! Kimyasalı saç derisi için büyük risk
Saçlarını rengarenk boyayanlar dikkat! Kimyasalı saç derisi için büyük risk Pembesinden moruna canlı renk seçenekleriyle çocuk ve ergenlerin de yoğun biçimde kullandıkları bu ürünler uzmanlara göre ister doğal ister kimyasal içerikli olsun sağlık açısından büyük risk yaratıyor.
18.04.2024 Gündem
Adana’da karnaval coşkusu! Rengarenk görüntüler ortaya çıktı
Adana’da karnaval coşkusu! Rengarenk görüntüler ortaya çıktı Portakal çiçeği kokusunun insanlar üzerinde yarattığı mutluluk, heyecan, sevgi ve aşk duygusunu tüm Türkiye’nin yaşaması fikriyle ortaya çıkan Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntülerle başladı.
16.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’ Ezhel ile birlikte seslendirdiği “Aya” parçasının ardından büyük bir hayran kitlesine ulaşan Murda lakabıyla tanınan Mehmet Önder Doğan yeni şarkısını 13 günlükken kaybettiği kızı yazdı: İnşallah kızım yukarıdan babasıyla gurur duyar.
2.04.2024 Magazin
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Rüyada Yatak Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yatak Yorgan Sermek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yatak Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yatak Yorgan Sermek Nasıl Yorumlanır? Rüyada görülen yorgan, sıcaklık, manevi ya da maddi yardım anlamını sembolize eder. Rüyada yorgan görmek, genelde şansın yaver gideceğini işaret etmektedir. Rüyada lüks bir yorgan görmek de yaşamınızın zengin olacağını ve servetinizin artacağını belirtmektedir. Rüyada kumaş parçalarından yapılmış olan bir yorgan ya da rengarenk bir yorgan görmek de aile hayatınızın neşe dolu olacağına işaret eder.
16.01.2024 Eğitim
Bu sabah milyonlarca kişiye aynı mesaj gitti! Akılalmaz tuzak
Bu sabah milyonlarca kişiye aynı mesaj gitti! Akılalmaz tuzak Bu sabah Türkiye genelinde milyonlarca kişi cep telefonlarına gelen "Adabeyan kargo gönderiniz yola çıktı" mesajıyla uyandı.
30.11.2023 Gündem
Rengarenk görüntüleri ve mis kokularıyla ayda 15 milyon kazandırıyor
Rengarenk görüntüleri ve mis kokularıyla ayda 15 milyon kazandırıyor Tokat'tın Erbaa ilçesinde bulunan çiçek seraları oluşan renk cümbüşü ve seralardan yayılan mis kokular dikkat çekiyor. Serada üretilen çiçekler ilçeye ayda 15 milyon lira kazanç sağlıyor.
30.11.2023 Gündem
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Falda Kelebek Görmek Ne Demek? Kahve Falında Kelebek Nasıl Yorumlanır?
Falda Kelebek Görmek Ne Demek? Kahve Falında Kelebek Nasıl Yorumlanır? Kelebekler kısacık ömürleri ve rengarenk görüntüleri ile en özel ve güzel hayvanlardan birisidir. Kelebek aynı zamanda pek çok kişinin falında da çıkmaktadır. Kelebek falda genellikle mutluluk anlamına gelmektedir. Kelebek aynı zamanda müjdeli haberlere de yorumlanmaktadır.
8.06.2023 Gündem
Zeray Kocaeli'deki projelerine bir yenisini daha ekledi
Zeray Kocaeli'deki projelerine bir yenisini daha ekledi Geliştirdiği projeler ile ulusal ve uluslararası gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan Zeray, Türk ekonomisinin amiral gemisi eşsiz lokasyon olarak tanımladığı Kocaeli’ndeki projelerine bir yenisini daha ekliyor.
8.06.2023 Advertorial
Lokumlar 50, şekerler 100, çikolatalar 300 lira... Tezgahlarda bayram şenliği
Lokumlar 50, şekerler 100, çikolatalar 300 lira... Tezgahlarda bayram şenliği Ramazan Bayramı için hazırlıklar hızlandı, Eminönü’nde şeker ve lokumlar tezgâhları renklendirdi. Eminönü esnafı, ramazandaki durgunluğun bayram yaklaşırken hareket kazandığını söylüyor. Ancak geçen yıla göre iki kattan fazla zamlanan şekerler vatandaşın tadını kaçırıyor. Esnaf Erdal Yusufoğlu, “Ramazanda işlerimiz durmuştu ama şimdi satışlarımız iyi gidiyor” derken vatandaş kilosu 300 TL’ye satılan çikolataya pek yaklaşmıyor. Daha çok kilosu 50 lira olan lokum ve 100 lira olan şeker tercih ediliyor.
18.04.2023 Ekonomi
Aleyna Tilki'den olay sözler: Ben 'keko' seviyorum
Aleyna Tilki'den olay sözler: Ben 'keko' seviyorum Özgür Aras’ın 'Rengarenk30Yıl' gecesine katılan genç şarkıcı Aleyna Tilki, muhabirlerle bir araya geldi. Geçtiğimiz yıllarda söylediği, "Ben keko seviyorum" sözleriyle ilgili konuşan genç şarkıcı, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Tilki, hayranlarına müjde verdi.
23.03.2023 Magazin
Depremde ölen çocuklar için enkaz alanlarına renkli balon koydular
Depremde ölen çocuklar için enkaz alanlarına renkli balon koydular Hatay Antakya ilçesinde Ogün Abi Çocuk Derneği üyeleri, depremlerde hayatını kaybeden çocuklar için enkaz alanlarına rengarenk balonlar asmaya başladı. Derneğin kurucusu Ogün Sever Okur, "Burada bir sürü meleğimi kaybettim. Balonları, burada hayatını kaybeden çocukların adına asıyoruz. Buradaki her bir balon, bir çocuğu temsil ediyor" dedi.
19.02.2023 Yaşam
Gökyüzü turuncu ve kızıla boyandı! Görenler telefonuna sarıldı
Gökyüzü turuncu ve kızıla boyandı! Görenler telefonuna sarıldı Erzurum'da gün batımında güneş adeta gökyüzünü turuncu ve kızıla boyadı. Öte yandan Erzurum-Oltu karayolu üzerinde bulunan Gökkuşağı tepeleri eşsiz manzarası ve rengarenk görünümüyle izleyenleri büyülüyor.
21.01.2023 Yaşam
Haliç, Balat, Lonca... Fotoğraf tutkunlarının yeni uğrak merkezi
Haliç, Balat, Lonca... Fotoğraf tutkunlarının yeni uğrak merkezi Fatih Belediyesi tarafından ilçenin 5 farklı noktasında yürütülen kentsel tasarım uygulamaları ve cephe rehabilitasyon çalışmaları ile Fatih eşsiz bir görüntüye kavuşmaya devam ediyor.
17.01.2023 Yaşam
Müzisyen Hakan Yelbiz kazada yaşamını yitirdi
Müzisyen Hakan Yelbiz kazada yaşamını yitirdi Muğla'nın Milas ilçesinde müzisyen Hakan Yelbiz'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Yelbiz yaşamını yitirdi, araçta bulunan Sabine Ayper Yelbiz de yaralandı.
10.01.2023 Magazin
Batılı öğretmenlerden doğuda fedakarlık örneği! 'Yolları kürekle kendimiz açıyoruz'
Batılı öğretmenlerden doğuda fedakarlık örneği! 'Yolları kürekle kendimiz açıyoruz' Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Arpacık köyünde eğitim hizmeti veren Sakaryalı ve Konyalı kadın öğretmenler, tüm zorluklara karşı köylü çocukların eğitimden geri kalmaması için mücadele veriyor. İlk görev yeri olarak atandığı Ağrı’da mesleğini icra eden Antalyalı Tuğba öğretmen ise elinden tuttuğu çocukları geleceğe taşımanın heyecanını yaşıyor.
24.11.2022 Gündem
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik açıklaması!
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik açıklaması! Aslı Turanlı, birlikte rol aldıkları dizi erken final yapan Burak Çelik'e gönlünü kaptırmıştı. Eylül ayının ilk haftasında birlikte görüntülenen ikiliden Turanlı, sevgilisine aşkını sosyal medya hesabından paylaştığı romantik pozlarla ilân etmişti. Güzel oyuncu, aynı zamanda meslektaş olduğu sevgilisine güvendiğini ve bunun için hiç pişman olmadığını söyledi.
8.11.2022 Magazin
Tanesi 250 liraya satılıyor, ekecek yer bulamıyor! Verimli, doğal ve çok nadir
Tanesi 250 liraya satılıyor, ekecek yer bulamıyor! Verimli, doğal ve çok nadir Bir girişimci, ABD’den gelen bir avuç Kızılderili tohumuyla rengarenk mısırlar elde etti. Öncelikle bir avuç tohumla evde saksıda ekerek bu işe başlayan Habip Yıldız, sonrasında ise mısır üretimini çoğaltmak isteyerek bahçeye yöneldi. Ancak yeri olmaması sebebiyle bu işte ilerleyemediğini belirtti. Koçanı 200-250 liraya satılan renkli mısırlarla ilgili bilgi de veren Yıldız, yetkililerden yer tahsisi talebinde bulundu. İşte detaylar...
31.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rengarenk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rengarenk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.