Gazete Vatan Logo
Magazin Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’

Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’

Ezhel ile birlikte seslendirdiği “Aya” parçasının ardından büyük bir hayran kitlesine ulaşan Murda lakabıyla tanınan Mehmet Önder Doğan yeni şarkısını 13 günlükken kaybettiği kızı yazdı: İnşallah kızım yukarıdan babasıyla gurur duyar.

Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’

Murda, Amerika turnesinden döndü ve yeni albümü için kolları sıvadı. Yakında müzikseverler ile buluşacak olan Murda’nın rap albümünün adı ise “Dua”. Rap’çi albümü kaybettiği kızı Dua Ayla’ya adadığını söyledi ve ekledi: “Çıkınca inşallah sevenlere ulaşır ve kızım yukardan babasıyla gurur duyar.”

Murda lakabıyla tanınan rapçi Mehmet Önder Doğan Hürriyet Gazetesi’ne konuştu.

Yeni çıkacak albümünüzün adı “Dua”. 2021 yılında 13 günlükken hayatını kaybeden kızı Dua Ayla’ya ithaf etti.

Şarkıyı ithaf etmesini ise şu sözlerle aktardı:

- Albümün adı “Dua”. Kızım için... Fazla söze gerek yok bence. Çıkınca inşallah sevenlere ulaşır ve kızım yukardan babasıyla gurur duyar.

Murda’nın ikinci kızı Dua Ayla 20 Nisan 2021’de dünyaya geldi. Kızı, 13 günlükken hayatını kaybetti. Rap’çi yeni albümünü kızına neden adadığını da şöyle anlattı:

“Hayatımın en büyük acısı. Son Felemenkçe albümünün adı ‘Baba’. Ondan sonraki albümün adı da ilk kızım ‘Doğa’. Ve bu albüm ‘Dua’. Albümü yaparken değişik bir ruh halinde ve depresyondaydım. O his de albüme yansıdı. Ama kızımın annesi rengarenk bir albüm yapmamı istedi. Kızımızın varlığını kutlamamız lazımdı. Üzüntüyü güzel bir şeye çevirmemizi istedik.”

Haberin Devamı