Rejim Güçleri

Rejim Güçleri

Son dakika rejim güçleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rejim güçleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rejim güçleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rejim Güçleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rejim güçleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.069 rejim güçleri haberi bulunmuştur. Tüm rejim güçleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadis Najafi kimdir, kaç yaşındaydı, ölümü nasıl oldu? İran protestolarının simgesi olan Hadis Najafi Türk mü? Ölüm anı milyonları derinden etkiledi!
Hadis Najafi kimdir, kaç yaşındaydı, ölümü nasıl oldu? İran protestolarının simgesi olan Hadis Najafi Türk mü? Ölüm anı milyonları derinden etkiledi! İran’da ‘Mahsa Amini’ protestolarının simgelerinden Hadis Najafi 6 kurşunla vurularak öldürüldü. Peki, Hadis Najafi kimdir, Türk mü, kaç yaşındaydı, nasıl öldü?
27.09.2022 Dünya
Suriye operasyonu başladı mı? Suriye operasyonu nereye yapılacak, ne zaman başlayacak? Gözler MGK toplantısına çevrildi!
Suriye operasyonu başladı mı? Suriye operasyonu nereye yapılacak, ne zaman başlayacak? Gözler MGK toplantısına çevrildi! Milli Güvenlik Kurulu toplantısı bugün gerçekleşecek. Aylık toplanan MGK'nın bugün ki ana gündem maddesi; terörle mücadele kapsamında Suriye'nin kuzeyine düzenlenmesi beklenen harekat olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan en son dün İran dönüşü gazetecilerin sorularına yanıt verirken Suriye’ye operasyon konusunda da beklenen sinyali vermişti. Terörle mücadele ve yeni operasyon sinyali verilirken sıcak bölgede PKK/YPG ve rejim askerlerinin yığınak yaptığı görüntüler dikkat çekti. Söz konusu gelişmelerin ardından Suriye operasyonu ne zaman başlayacak, Suriye operasyonu nereye yapılacak? Sorularına da yanıt armaya başlandı. İşte Suriye operasyonunda son durum…
21.07.2022 Gündem
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında...
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında... Suriye’ye sınır ötesi harekât hazırlıkları sürerken Türkiye sınırına 3 kilometre mesafede bulunan Kamışlı'daki ABD askerleri uluslararası haber ajansı AFP'nin objektifine yansıdı. Fotoğraflarda ABD askerlerinin YPG'li teröristlerle birlikte Kamışlı'ya bağlı bir köyde devriye gezdiği görüldü
12.06.2022 Dünya
Türkiye harekât için düğmeye bastı! 30 kilometre boyunca...
Türkiye harekât için düğmeye bastı! 30 kilometre boyunca... Suriye’de sınır boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölge oluşturma ve Tel Rıfat ile Menbic’i terörden temizleme amaçlı harekat için sevkiyat başladı. Mühimmat ve lojistik destek malzemeleri taşıyan çok sayıda TIR Suriye tarafına geçti. Tel Rıfat’ta az sayıdaki Rusya güçleri ile YPG/PKK ile birlikte hareket eden Suriye rejim güçleri bu bölgeden çekildi. ABD tarafından YPG/PKK’ya verilen güdümlü tanksavar füzeleri ile ağır silahların ise Menbic’e taşındığı belirtildi.
11.06.2022 Gündem
Esed rejimi sivillere saldırdı! Çok sayıda ölü var
Esed rejimi sivillere saldırdı! Çok sayıda ölü var Suriye'de Beşşar Esed rejiminin İdlib'in güneyindeki Eriha ilçesindeki bir pazar yerine düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 10 sivil hayatını kaybetti, 35 sivil yaralandı.
20.10.2021 Dünya
Tel Rıfat’a İHA’dan bildiriler atıldı! SMO’ya ‘hazır ol’ talimatı...
Tel Rıfat’a İHA’dan bildiriler atıldı! SMO’ya ‘hazır ol’ talimatı... Son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeydoğusunda terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı DSG/YPG’ye yönelik olası kara harekatında son hazırlıkların yapıldığı belirtilirken Suriye Milli Ordusu’na da (SMO) “Harekata hazır ol” mesajı verildi. Olası harekatın odak noktası olarak görülen Tel Rıfat’a İHA’lardan Arapça yazılı bildiri atıldı. Bildiride halka hitaben, “Kentimizi geri alacağız. Çok geç olmadan güçlerimizle işbirliği yapın” denildi.
18.10.2021 Gündem
Esed rejimi sivilleri vurdu! Ölü ve yaralılar var
Esed rejimi sivilleri vurdu! Ölü ve yaralılar var Suriye'de Esed rejimi ve İran destekli terörist gruplar, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi sınırları içinde bulunan köye saldırdı. Saldırıda 7 sivil hayatını kaybetti, 3 sivil yaralandı.
22.07.2021 Gündem
Rusya'nın İdlib'e hava saldırılarında bir sivil öldü, iki sivil yaralandı
Rusya'nın İdlib'e hava saldırılarında bir sivil öldü, iki sivil yaralandı Rusya'ya ait savaş uçaklarının Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı hava saldırılarında bir sivil hayatını kaybetti, iki sivil yaralandı.
21.03.2021 Dünya
Suriye'de sıcak gelişme! Terör örgütü YPG/PKK, Rusya'ya karşı karşıya
Suriye'de sıcak gelişme! Terör örgütü YPG/PKK, Rusya'ya karşı karşıya Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'nin kuzeyindeki Ayn İsa beldesini Beşşar Esed rejimine bırakmasını isteyen Rusya'ya, askeri karakolu taşlatarak karşılık verdi.
26.12.2020 Dünya
Rus savaş uçakları, İdlib'de Suriye Milli Ordusu güçlerini vurdu
Rus savaş uçakları, İdlib'de Suriye Milli Ordusu güçlerini vurdu Rus savaş uçakları, Suriye'nin İdlib ilinde ılımlı muhaliflerin eğitim kampını vurdu, çok sayıda asker hayatını kaybetti.
26.10.2020 Dünya
Terör örgütü ile Esad'ın buğday kavgası!
Terör örgütü ile Esad'ın buğday kavgası! Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgalindeki alanlarda çiftçilerden satın alarak Kamışlı ilçesinde depoladığı buğdayı kendi kontrolündeki bölgeye taşımak isteyen Beşar Esad rejimi, terör örgütünün engeline takılırken, taraflar buğday konusunda bir kez daha kavgaya tutuştu
10.10.2020 Dünya
İdlib'de TSK'ye destek gösterileri düzenlendi
İdlib'de TSK'ye destek gösterileri düzenlendi Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib kentinde halk, Türkiye'nin bölgedeki askeri varlığını destekleyen gösteriler düzenledi.
18.09.2020 Dünya
Esed rejimi zorunlu askerliği reddeden 100 kişiyi mayın tarlasına  sürdü: 8 ölü, 15 yaralı
Esed rejimi zorunlu askerliği reddeden 100 kişiyi mayın tarlasına sürdü: 8 ölü, 15 yaralı Suriye'deki Beşşar Esed rejimi ve İran destekli terörist gruplar, Dera ilindeki zorunlu askerlik uygulamasını kabul etmeyerek muhaliflerin kontrolündeki bölgelere geçmek isteyen yaklaşık 100 kişilik grubu mayın tarlasına yönlendirdi. Mayınların infilak etmesi sonucu en az 8 kişi yaşamını yitirdi, 15 kişi yaralandı.
14.08.2020 Dünya
18 yaş altı ve 65 yaş üstüne izin... Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
18 yaş altı ve 65 yaş üstüne izin... Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası alınan yeni kararları açıkladı. Buna göre, 65 yaş üstü vatandaşlar haftanın her günü 10.00 ile 20.00 saatleri arasında dışarı çıkabilecek. 18 yaş altı ile ilgili kısıtlama, küçüklerin ebeveynlerinin refakatinde olmaları şartıyla tümüyle kaldırıldı. Nikah salonları 15 Haziran'dan itibaren düğün salonları ise 1 Temmuz'dan itibaren hizmet vermeye başlıyor. Hem uluslararası sağlık yardımları hem de ilaç geliştirme çalışmaları ile ilgili önemli gelişmeler olduğunu söyleyen Erdoğan, “Bugüne kadar sağlık yardımı veya ihracat izni talebine olumlu karşılık verdiğimiz ülke sayısı 125’i bulmuştur. Hekimlerimizin COVİD-19 hastalığı tedavisinde etkin şekilde kullandığı Favipiravir isimli ilacı TÜBİTAK çatısı altında çalışan bilim insanlarımız kendi sentezimizle üretmeyi başardı. Sağlık Bakanlığımızın ruhsat sürecini tamamlamasının ardından ilaç kullanıma sunulacaktır.'' ifadelerini kullandı.
9.06.2020 Gündem
Rus savaş uçakları İdlib'de ateşkesi ihlal etti!
Rus savaş uçakları İdlib'de ateşkesi ihlal etti! Rus savaş uçaklarının İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki ateşkesi ihlal ederek, sivil yerleşim ve cephe hatlarına düzenlediği hava saldırısı sonucunda en az üç sivil hayatını kaybetti, üç sivil yaralandı.
8.06.2020 Dünya
Esed rejimi, Dera'da 6 sivili öldürdü
Esed rejimi, Dera'da 6 sivili öldürdü Esed rejimi, kontrol etmekte zorlandığı Dera'da eski askeri muhaliflerle çatıştı, bölgede gerginlik sürüyor. Çatışmada 8 unsurunu kaybeden rejim güçleri, Dera'nın batısındaki Celin beldesine topçu saldırısı düzenledi.
19.03.2020 Dünya
İdlib'de TSK konvoyuna taciz ateşi
İdlib'de TSK konvoyuna taciz ateşi Ateşkes ihlallerine dün ve bugün de devam eden rejim unsurları, gerekli koordine yapılmasına rağmen TSK'ye ait ikmal konvoyuna makinalı tüfekle taciz ateşi açtı. Rejim unsurlarının bir başka birliğin yakınına üç havan mermisi attığı tespit edildi.
9.03.2020 Gündem
İdlib'deki ateşkese rejim ihlali
İdlib'deki ateşkese rejim ihlali İdlib'deki ateşkesin yürürlüğe girmesinden 10 dakika sonra rejimin ihlallere başladığı, ilk günün sonunda 15 ateşkes ihlali gerçekleştirdiği belirlendi.
8.03.2020 Gündem
Rusya, İdlib'de sivilleri vurdu! 16 ölü!
Rusya, İdlib'de sivilleri vurdu! 16 ölü! Rus savaş uçaklarının İdlib'de bir tavuk çiftliğine sığınan sivilleri hedef aldığı saldırıda 16 sivil hayatını kaybetti.
5.03.2020 Dünya
Rejim ve Rus uçakları İdlib'de sivilleri vurdu! 12  ölü
Rejim ve Rus uçakları İdlib'de sivilleri vurdu! 12 ölü Esad rejimi ve Rusya'nın İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne saldırılarında 12 sivil hayatını kaybetti.
3.03.2020 Dünya
Görüntüler ortaya çıktı! Esad rejimi askerleri, ambulansları kalkan yaptı!
Görüntüler ortaya çıktı! Esad rejimi askerleri, ambulansları kalkan yaptı! Beşşar Esad rejimi ordusunun özel kuvvetlerinin, ülkenin güneyindeki Dera ilinden sivil ambulansları kalkan yaptığı görüntüler sosyal medyada yayılırken, askerlerin İdlib'e intikal etmek için yola çıktığı iddia ediliyor.
2.03.2020 Dünya
Bakan Akar'dan Bahar Kalkanı açıklaması
Bakan Akar'dan Bahar Kalkanı açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bahar Kalkanı harekatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, "Bugüne kadar 2 savaş uçağı,2 İHA,8 helikopter, 135 tank, 5 hava savunma sistemi, 2557 Rejim unsuru etkisiz hale getirildi" dedi.
2.03.2020 Gündem
Rejime ait SU-24 uçağının düşme anı kamerada
Rejime ait SU-24 uçağının düşme anı kamerada Milli Savunma Bakanlığı, rejime ait 2 SU-24 tipi uçağın düşürüldüğünü açıkladı. O anlar kameraya böyle yansıdı.
2.03.2020 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Türkiye, her saldırıya misliyle karşılık verir
TBMM Başkanı Şentop: Türkiye, her saldırıya misliyle karşılık verir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Türkiye, karşısında hangi güç ya da ittifak olursa olsun, kendisine yönelik her saldırıya misliyle karşılık verir. Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağı, saldırıların hemen ardından gerçekleştirilen askeri hamlelerle ortaya kondu. Bu cevap her zeminde, en sert, en kararlı ve sonuç alıcı biçimde verilmeye devam edilecektir" dedi.
28.02.2020 Siyaset
İdlib nerede, Türkiye ile arası kaç km, toprak komşusu mu? (İdlib haritası merak ediliyor! )
İdlib nerede, Türkiye ile arası kaç km, toprak komşusu mu? (İdlib haritası merak ediliyor! ) İdlib'de rejim güçleri, Türk askerlerinin askeri üs durumuna getirdiği belediye binasına saldırı düzenledi, 33 askerimiz bu saldırıda şehit düştü. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları sınırda gelişmelere ilişkin bilgi alıp, talimat verirken, vatandaşlar da yoğun bir şekilde İdlib'deki gelişmeleri araştırıyor. Acı haberin paylaşılmasından sonra özellikle, İdlib'in nerede olduğu ve Türkiye’ye ne kadar yakın olduğu araştırılıyor. İdlib nerede? Türkiye ile arasında kaç km var, yakın mı? İşte İdlib haritası...
28.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rejim Güçleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rejim güçleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.