Referandum Anketi

Referandum Anketi

Son dakika referandum anketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan referandum anketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını referandum anketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Referandum Anketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan referandum anketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 referandum anketi haberi bulunmuştur. Tüm referandum anketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçime 3 gün kala çarpıcı anket! HDP'nin oyları...
Seçime 3 gün kala çarpıcı anket! HDP'nin oyları... Referanduma 3 gün kaldı. Mak Danışmanlık'ın yaptığı anket sonuçları oldukça çarpıcı. Ankette hem referanduma hem de genel seçime cevap aranıyor.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan referandum anketi açıklaması
Erdoğan'dan referandum anketi açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, NTV - Star TV ortak yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı. Referanduma sayılı günler kala anketlerdeki son durum hakkında açıklama yapan Erdoğan, "Her geçen gün 'evet' tırmanıyor. İnanıyorum ki bu hafta çok daha belirleyici olacak. Son iki hafta 'evet' tırmanışını daha artırarak devam edecektir." dedi.
5.04.2017 Siyaset
Referanduma sayılı günler kala 3 büyükşehir anketi
Referanduma sayılı günler kala 3 büyükşehir anketi ORC Araştırma şirketi, İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaptığı anket çalışmasıyla seçmenlerin nabzını tuttu.
29.09.2021 Gündem
Son anketteki fark sizi şaşırtacak! Hazır olun...
Son anketteki fark sizi şaşırtacak! Hazır olun... En ilginç referandum anketi elimize ulaştı. Bu kez anket haberi sürpriz bir yerden geldi. Londra merkezli teknoloji firması Qriously'ın, yaptığı referandum anketinin sonuçlarında, 'evet' diyenler 'hayır' diyenlere farkı baya açtı. Anket ve referandumla ilgili son durum bütün detaylarıyla haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Ve en son anket geldi, bu kez çok çarpıcı...
Ve en son anket geldi, bu kez çok çarpıcı... Referanduma sayılı günler kala anket sonuçları merakla bekleniyor. Son anket bugün ORC'den geldi. ORC'nin anketinde 'evet' diyenler farkı açmaya başladı. Yayınlanan son anketteki çarpıcı sonuçlar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Bakan, AK Parti'nin elindeki son anketi açıkladı
Bakan, AK Parti'nin elindeki son anketi açıkladı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Şu anda da anketlerde yüzde 60'a doğru gidiyoruz. Millet gerçeği gördü" dedi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan için ‘Evet’ diyeceklerin oranı artıyor!
Erdoğan için ‘Evet’ diyeceklerin oranı artıyor! Referanduma sayılı günler kala artık halk kararını vermek üzere. Son yapılan araştırmalardan sonra Erdoğan için 'evet' diyenlerin oranı arttı.
29.09.2021 Gündem
Mustafa Balbay'dan tartışılan anket
Mustafa Balbay'dan tartışılan anket CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın referandum anketi tartışmalara neden oldu. Anketi yapan firmayı açıklamayan Balbay, İstanbul'da "evet" oylarının önde gittiğini söyledi.
21.03.2017 Siyaset
İşte son anketler! Oranlar farklı ama...
İşte son anketler! Oranlar farklı ama... 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referanduma sayılı günler kala, anket şirketleri çalışmalarına hız verdi. Peki son yapılan anketlerde vatandaş ne yanıt verdi? Bütün anketlerde oranlar değişiyor. Ancak ortak bir nokta var. Detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Referanduma sayılı günler kala son anket! Fark açılıyor
Referanduma sayılı günler kala son anket! Fark açılıyor ORC Araştırma şirketinin 16 Nisan için yaptığı anketin sonuçlarına göre EVET oyları yüzde 57,2 oranına yükseldi.
10.03.2017 Siyaset
Anket sonuçları geldi, evet ve hayır oyları...
Anket sonuçları geldi, evet ve hayır oyları... Türkiye 16 Nisan'daki referanduma kilitlendi. Son anket çalışmasına göre sandığın kaderini katılım belirleyecek. Peki son ankete göre Türkiye ne diyor? İşte sonuçlar...
29.09.2021 Gündem
Son referandum anketi yapıldı! Kadın seçmen daha çok kararsız
Son referandum anketi yapıldı! Kadın seçmen daha çok kararsız A&G’nin 7 coğrafi bölge ve 42 ilde 3 bin 22 denekle yüz yüze görüşme yöntemiyle gerçekleştirdiği referandum anketinde çarpıcı veriler elde edildi. Kadın seçmenin daha kararsız olduğunun ortaya çıktığı referandum anketinde enteresan bilgiler yer aldı. İşte referandum anketine ilişkin tüm detaylar...
20.02.2017 Magazin
MHP'den referandum anketi açıklaması
MHP'den referandum anketi açıklaması MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, referandum süreci ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Adan, "Partiniz anket çalışmaları yapıyor mu?" sorusuna "Bize gelen bilgilere göre 'Evet' önde şu anda" şeklinde yanıt verdi.
29.09.2021 Gündem
Ankette şaşırtan sonuç!
Ankette şaşırtan sonuç! MAK Danışmanlık Şirketi’nin 26 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında ' 2017 Türkiye gündemi anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlık sistemi araştırması' sonuçları açıklandı.
29.09.2021 Gündem
Adil Gür referandum anketini açıkladı! MHP'ye dikkat
Adil Gür referandum anketini açıkladı! MHP'ye dikkat Anayasa değişikliği referandum anket sonuçları nasıl çıkar? Son genel seçimi bilen tek isim olan Adil Gür referandum anketi sonuçlarına açıkladı. MHP seçmeninin üçte biri kararsız çıktı.
2.02.2017 Siyaset
Genar'dan referandum anketi: O iki partiden de 'evet' gelecek!
Genar'dan referandum anketi: O iki partiden de 'evet' gelecek! Genar'ın yaptığı referandum anketine göre 'evet' diyenlerin oranı yüzde 55'e ulaştı. CHP ve HDP'den de 'evet' oyları gelecek.
29.09.2021 Gündem
Başbakan anketteki 2 sonuca çok şaşırdı
Başbakan anketteki 2 sonuca çok şaşırdı 70 bin kişiye referandumu soran Pollmark’ın yöneticisi Ertan Aydın, Başbakan Erdoğan’ın en çok eğitim düzeyi arttıkça evetlerin azalmasına ve yüzde 66’lık sivil dikta algısına şaşırdığını söylediAK Parti için “Yüzde 42’nin neden hayır dediğini anlamak için” 70 bin kişi ile referandum anketi yapan Pollmark’ın yöneticisi Ertan Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın en çok iki sonuca çok şaşırdığını açıkladı...
28.10.2010 Siyaset
İngilizlerin yüzde 90'ı Brexit anlaşmasına karşı
İngilizlerin yüzde 90'ı Brexit anlaşmasına karşı İngiltere'de yapılan son ankete göre, halkın yüzde 90'ı Başbakan Theresa May'in parlamentoda iki kez reddedilen Brexit anlaşmasıyla daha fazla zaman kaybedilmesine karşı çıkıyor.
20.03.2019 Dünya
CHP Ankara adayı Yavaş: Tabii ki bırakırım
CHP Ankara adayı Yavaş: Tabii ki bırakırım CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, CNN TÜRK'te yayımlanan 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
6.02.2019 Televizyon
'Kürtaj referandumunu kaybettik'
'Kürtaj referandumunu kaybettik' İrlanda'daki kürtaj referandumunun sonuçları belli olmaya başladı. Resmi olmayan sonuçlara göre çoğunluk sert kurallara bağlı kürtaj düzenlemesinin gevşetilmesinden yana.
26.05.2018 Dünya
Rüzgar tersine döndü
Rüzgar tersine döndü İngiltere’deki son anket, halkın yüzde 51’inin AB’den ayrılmak istemediğini ortaya koydu. Londra, geçen yılki referandumda yüzde 52’lik destekle birlikten ayrılma kararı almıştı
18.12.2017 Dünya
Vatandaş ‘Cumhuriyet Kulesi yıkılmasın’ dedi
Vatandaş ‘Cumhuriyet Kulesi yıkılmasın’ dedi Keçiören’de 14 yıldır atıl durumda kalan ‘Cumhuriyet Kulesi’nin yıkılıp yıkılmayacağına ilişkin düzenlenen halk oylaması ve anketin vatandaşların yüzde 76’sı kulenin yıkılmaması yönünde oy kullandı
29.09.2021 Gündem
Bu pazar seçim olsa... İşte son gelen anket sonuçları
Bu pazar seçim olsa... İşte son gelen anket sonuçları 16 Nisan referandumunu bilen Konsensus Araştırma Şirketi son genel seçim kamuoyu araştırmasını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye bu anketi konuşuyor, ezici üstünlük
Türkiye bu anketi konuşuyor, ezici üstünlük Son anket Ajans Press Araştırma şirketinden geldi. Bu sabah elimize çok çarpıcı rakamlar ulaştı. Seçime günler kala 'evet' diyenlerin ezici bir üstünlüğü var. İşte Türkiye'nin konuştuğu son anket...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Referandum Anketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki referandum anketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.