Rambo

Rambo

Son dakika rambo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rambo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rambo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rambo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rambo gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 rambo haberi bulunmuştur. Tüm rambo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu hırsızı kıskıvrak yakaladı! Rus kadının imdadına Rambo Berk yetişti
Ünlü oyuncu hırsızı kıskıvrak yakaladı! Rus kadının imdadına Rambo Berk yetişti İstanbul Şişli'de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan hırsızı etkisiz hale getirerek ellerini bağlayan 'Rambo Berk' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz yaşananları anlattı.
14.04.2024 Magazin
Ünlü oyuncu 'Rambo Berk' kadının imdadına yetişti hırsızı yakalayıp bağladı
Ünlü oyuncu 'Rambo Berk' kadının imdadına yetişti hırsızı yakalayıp bağladı Şişli’de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalandı. Bir sokağın çıkışında kıstırılan şahıs kadına bıçak çekince imdadına “Rambo Berk” olarak bilinen ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz yetişti. Hırsızın ellerini bağlayan ünlü oyuncu ona adeta hayatı dersi verdikten sonra polise teslim etti. Yaşananlar kameralara anbean yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ümraniyespor’da Rambo lakaplı Okan Güler göndermesi!
Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ümraniyespor’da Rambo lakaplı Okan Güler göndermesi! Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi gerçekleştirildi. TFF 1. Lig'de geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor, yeni sezondaki ilk maçında Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. Ümraniyespor’un fikstür çekimi sonrasında resmi Twitter hesabından yaptığı 'Rambo Okan'lı paylaşım, Fenerbahçelileri kızdırdı. Söz konusu gelişmenin ardından Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
5.07.2022 Gündem
Sönmez Yıkılmaz öldü mü, neden öldü? Yeşilçam’ın Rambo’su Sönmez Yıkılmaz kimdir, kaç kaçındaydı? Hayatı ve kariyeri…
Sönmez Yıkılmaz öldü mü, neden öldü? Yeşilçam’ın Rambo’su Sönmez Yıkılmaz kimdir, kaç kaçındaydı? Hayatı ve kariyeri… Sönmez Yıkılmaz öldü mü? Türk sinemasının ‘Rambo’su Sönmez Yıkılmaz hayatını kaybetti. Peki Yeşilçam’ın Rambo’su Sönmez Yıkılmaz neden öldü, Sönmez Yıkılmaz kimdir, kaç kaçındaydı? Hayatı ve kariyeri…
3.06.2022 Magazin
Batman'da aileler arasında silahlı çatışma! Ölüler var
Batman'da aileler arasında silahlı çatışma! Ölüler var Batman'ın Kozluk ilçesinde, husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi gözaltına alındı. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
2.06.2022 Yaşam
Yeşilçamın 'Rambo'su Sönmez Yıkılmaz hayatını kaybetti
Yeşilçamın 'Rambo'su Sönmez Yıkılmaz hayatını kaybetti Yeşilçamda yardımcı rollerde oynayan Türk sinemasının Rambosu olarak tanınan Sönmez Yıkılmaz, 77 yaşında hayatını kaybetti. Yıkılmaz'ın cenazesinin, yarın Teşvikiye Camisi'nde kılınacak namazın ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
2.06.2022 Yaşam
Rambo Okan'a gözaltına alındı! Köprüye çıktı, itiraf etti: Ben kestim
Rambo Okan'a gözaltına alındı! Köprüye çıktı, itiraf etti: Ben kestim İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asılan Trabzonspor bayrağını indirmeye çalışan 'Rambo Okan' lakaplı Okan Güler gözaltına alındı. 'Rambo Okan', köprüdeki olayı gerçekleştirip gerçekleştirmediği sorulduğunda, köprüde bayrak iplerini kendisinin kestiğini beyan etti.
3.05.2022 Yaşam
Usta oyuncu Sezai Aydın için Musahipzade Celal Sahnesi’nde tören düzenlendi
Usta oyuncu Sezai Aydın için Musahipzade Celal Sahnesi’nde tören düzenlendi Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın diyabet ve kalp rahatsızlığı nedeniyle 20 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Bugün Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde usta oyuncu için sevenlerinin katılımıyla tören düzenlendi. Törenin ardından Aydın'ın cenazesi alkışlar eşliğinde cenaze aracına koyuldu.
22.12.2021 Magazin
Sezai Aydın'ın oğlu Arda Aydın babasının ölümüne ilişkin acı gerçeği açıkladı!
Sezai Aydın'ın oğlu Arda Aydın babasının ölümüne ilişkin acı gerçeği açıkladı! 'Rocky', 'Fred Çakmaktaş' ve 'John Rambo' gibi kült karakterlere sesini veren Sezai Aydın, 69 yaşında hayatını kaybetti. Aydın'ın vefatı sanat dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu. Arda Aydın, babasının ölüm nedenine ilişkin yürek yakan bir açıklama yaptı.
21.12.2021 Magazin
Sezai Aydın kimdir? Sezai  Aydın kaç yaşındaydı?
Sezai Aydın kimdir? Sezai Aydın kaç yaşındaydı? Seslendirmeleriyle tanınan tiyatro, sinema, dizi oyuncusu Sezai Aydın hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Sezgin Aydın, Rocky'den Fred Çakmaktaş'a kadar pek çok filmde ana karakterlere seslendirme yapmıştı. Peki, Sezai Aydın kimdir? Sezai Aydın kaç yaşındaydı? Sezai Aydın neden öldü? İşte detaylar...
20.12.2021 Gündem
Melek İpek’in küçük kızı her şeyi anlattı! 'Babam annemi kelepçeledi'
Melek İpek’in küçük kızı her şeyi anlattı! 'Babam annemi kelepçeledi' Analya'da kendisine işkence yapıp ölümle tehdit ettiği iddiasıyla eşi Ramazan İpek'i (36) av tüfeğiyle öldüren 2 çocuk annesi Melek İpek'in (31) tutuklu yargılandığı davanın ikinci duruşması, Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı. Melek İpek'in duruşmada ifade veren küçük kızı İ., "Babam annemi içeriye götürüp dövdü. Banyoya götürüp attı. Annem orada yere düşmüş. Annem bayılmış. Sonra annemin yüzüne vurmuş. Annemin pek sesi çıkmıyordu. Duyduğumu ve gördüğümü söylüyorum. Ablam benim kulaklarımı kapattı. Sonra babam annemi kelepçeledi" dedi.
2.04.2021 Yaşam
Melek İpek davasında flaş gelişme!
Melek İpek davasında flaş gelişme! Melek'in avukatları "Örselenmiş kadın sendromu" raporu için başvurdu. Antalya'da meydana gelen korkunç olayda İpek ifadesinde "Rambo bıçağıyla göğsümden yaraladı. Naylon iple cenin pozisyonunda bağlayıp tecavüz etti" gibi kan donduran ifadeler kullanmıştı. 9 ve 7 yaşlarında 2 kız çocuğu annesi olan Melek İpek'le ilgili kritik bir son dakika gelişmesi yaşandı.
23.02.2021 Gündem
FLAŞ GELİŞME! Abdurrahim Albayrak'a saldırı
FLAŞ GELİŞME! Abdurrahim Albayrak'a saldırı Galatasaray'ın İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'a Fenerbahçeli taraftar Rambo Okan'dan saldırı geldi.
6.02.2021 Galatasaray
Suç örgütüne baskında şok! Görenler inanamadı
Suç örgütüne baskında şok! Görenler inanamadı Bulgaristan'da suç örgütlerine düzenlenen operasyonda polisleri bile şaşkına çeviren olay gerçekleşti. 'Rocky' ve 'Rambo' film serileriyle dünyada büyük hayran kitlesine sahip olan Sylvester Stallone adına düzenlenmiş sahte pasaport ele geçirildi. Örgütün 4 üyesi gözaltına alındı.
29.01.2021 Dünya
Eşi tarafından çıplak halde saatlerce dövüldü! Vahşetin detayları kan dondurdu
Eşi tarafından çıplak halde saatlerce dövüldü! Vahşetin detayları kan dondurdu Antalya'da, ellerini kelepçeleyip kendisini çıplak halde saatlerce döven eşi Ramazan İpek'i (36) av tüfeği ile vurup öldüren Melek İpek (31), jandarmadaki ifadesinde işkence ve cinayeti detaylarıyla anlattı. Kan donduran cümlelerin yer aldığı ifadede Melek İpek, "Öldürmemesi için yalvardım. Kızlarımın üstüne kapandım. Tüfeğin dipçiği ile kafama vurdu. Gözüm, yüzüm, kolum ve omzumdan yaralandım. Çıplak halde ve ellerim kelepçeliydi. Avda kullandığı naylon iple cenin pozisyonunda olacak şekilde banyoda buldum kendimi. Baygınken ters ilişkiyle anal pozisyonda tecavüz ettiğini hissettim. Rambo bıçağıyla göğsümden yaraladı. Çay kaşığı ve saç tel tokaları ile kelepçeyi açmaya çalıştık ama açamadık" dedi.
9.01.2021 Yaşam
Ankara'da kolejde dehşet! Avcı bıçağı ile saldırdı
Ankara'da kolejde dehşet! Avcı bıçağı ile saldırdı Özel bir kolejde lise öğrencisi Fatih A., sınıfta tartıştığı arkadaşı Mustafa S.Y.’ye avcı bıçağıyla arkadan saldırmak istedi. Fatih A., araya girerek kendisini engellemek isteyen Berkin Balkan’ı sol elinden yaraladı. İki ameliyat geçiren Balkan’ın elinin sakat kalma riski var. Balkan Ailesi özel okul, saldırgan öğrenci ve saldırgan öğrencinin ailesi hakkında davacı oldu.
6.07.2020 Gündem
'Rambo Solmaz'ın esrarengiz ölümü!
'Rambo Solmaz'ın esrarengiz ölümü! İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde, iddiaya göre dün gece saatlerinde denize düştüğü ileri sürülen Solmaz Demirer'in (61) cansız bedeni balıkçılar tarafından bulundu.
12.12.2019 Yaşam
Rambo 5 geliyor!
Rambo 5 geliyor! Sylvester Stallone 10 yıl aradan sonra, bir ikonik dönüşünü daha gerçekleştiriyor.
2.11.2018 Televizyon
Mide bulandıran olay! İdrarını bir şişeye koyup...
Mide bulandıran olay! İdrarını bir şişeye koyup... Kayseri'de mide bulandıran bir olay yaşandı. İddiaya göre; Tanju Ç. (30) 11 yaşındaki kardeşini de yanına alarak, şişeye doldurduğu idrarıyla kırmızı ışıkta duran araçların zorla camlarını silip, sürücüleri gasp etti. Şikayet üzerine zanlı gözaltına alındı
31.10.2018 Yaşam
Rambo Jennifer
Rambo Jennifer Jennifer Lopez kol ve sırt kaslarını gözler önüne seren bu pozunu Instagram sayfasında paylaştı.
26.09.2018 Magazin
Bakın ben de zıpkın gibiyim!
Bakın ben de zıpkın gibiyim! Sevgilisi Defne Samyeli’nin (46) bikinili pozlarıyla sosyal medyayı sallaması Cem Yılmaz’ı da aşka getirdi.
16.08.2018 Magazin
Evlerinin yıkımını engellemek için çatıya çıkıp, tüfekle ateş açtılar
Evlerinin yıkımını engellemek için çatıya çıkıp, tüfekle ateş açtılar Adana’da kentsel dönüşüm için evlerini yıkmaya gelen kepçeyi gören iki kişi, evlerinin damına çıkıp pompalı tüfekle ateş açıp şehrin göbeğinde terör estirdi. Şahıslar uzun uğraş sonrasında gözaltına alındı.
8.08.2018 Yaşam
Çuvallara doldurdular! Tam 2 milyon 995 bin 860 adet
Çuvallara doldurdular! Tam 2 milyon 995 bin 860 adet Park halindeki bir TIR'da yapılan aramada, 2 milyon 995 bin 860 uyuşturucu hap ele geçirildi.
12.06.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Rambo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rambo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.