Quebec

Quebec

Son dakika Quebec haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Quebec ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Quebec haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Quebec

haberleri sayfasında son dakika yaşanan quebec gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 quebec haberi bulunmuştur. Tüm quebec haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi? 2024'te gözlemlenecek tam güneş tutulması, astronomi tutkunlarının merakla beklediği bir olay. Güney Pasifik Okyanusu üzerinde başlayacak olan bu görsel şölen, Meksika'nın Pasifik kıyılarından itibaren izlenebilecek. Ancak tam ve en etkileyici görüntü, ABD'nin 13 eyaletinden geçen rotada yaşanacak. Peki, Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
15.03.2024 Gündem
New York’ta hava kalitesi tehlikeli seviyeye ulaştı! Bir milyon ücretsiz maske dağıtılacak
New York’ta hava kalitesi tehlikeli seviyeye ulaştı! Bir milyon ücretsiz maske dağıtılacak Kanada’daki orman yangınları nedeniyle oluşan duman bulutunun New York’a ulaşmasıyla şehirdeki hava kalitesi tehlikeli seviyeye çıktı. Bugün eyalet genelinde 1 milyon ücretsiz maske dağıtılacak.
8.06.2023 Dünya
Gerçek 50 yıl sonra ortaya çıktı! Ülke tarihinin en korkunç vakasıydı katil böyle bulundu...
Gerçek 50 yıl sonra ortaya çıktı! Ülke tarihinin en korkunç vakasıydı katil böyle bulundu... Kanada'da 1975 yılında gerçekleşen vahşet ülke tarihindeki en korkunç cinayet vakalarından biri olmuştu. Aradan geçen onlarca yılın ardından katil sonunda bulundu.
24.05.2023 Dünya
Acil durum ilan edildi! Kanada’da orman yangınları 110 farklı noktada devam ediyor
Acil durum ilan edildi! Kanada’da orman yangınları 110 farklı noktada devam ediyor Kanada’nın Alberta eyaletinde cuma günü başlayan orman yangınları 110 farklı noktada devam ederken 36 noktadaki yangın kontrolden çıktı. Sivillerin tahliye edildiği Alberta eyaletinde acil durum ilan edildi.
7.05.2023 Dünya
Kanada'da kamyon yayaların arasında daldı: 2 ölü, 9 yaralı
Kanada'da kamyon yayaların arasında daldı: 2 ölü, 9 yaralı Kanada'nın Quebec eyaletinde bir kamyonun kalabalığın arasına dalması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.
14.03.2023 Dünya
ABD'de alarm! Ian fırtınası bekleniyor
ABD'de alarm! Ian fırtınası bekleniyor  Kanada’nın Atlantik Okyanusu kıyılarındaki eyaletlerinde Fiona fırtınası hayatı olumsuz etkilerken, kıyılardaki bazı evlerin denize sürüklendiği açıklandı. Öte yandan Filipinler, kategori 3 ila 5 şiddetinde etkili olacak Noru süper tayfununa hazırlanmak için kıyı bölgelerinde tahliyelere başladı. ABD’nin Florida kıyılarında gelecek hafta etkili olması beklenen Ian fırtınası sebebiyle NASA, Artemis 1 roketinin Salı günü planlanan fırlatma işlemi için bugün karar verecek.
25.09.2022 Dünya
Bella Hadid’ten Hindistan’daki başörtü yasağına tepki
Bella Hadid’ten Hindistan’daki başörtü yasağına tepki Ünlü model Bella Hadid, Hindistan’daki eğitim kurumlarında Müslüman kadınların başörtü takmasını yasaklayan kurallara karşı tepkisini dile getirdiği açıklamada, “Kadınlara ne giyeceklerini söylemek sizin işiniz değil” dedi.
19.02.2022 Dünya
Koronavirüs aşısı ile ilgili flaş gelişme! Ülke harekete geçti, vergi geliyor...
Koronavirüs aşısı ile ilgili flaş gelişme! Ülke harekete geçti, vergi geliyor... Koronavirüs salgını ile mücadele güçlü bir şekilde devam ediyor. Özellikle Delta, Beta ve Mu mutasyonlarının ardından ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Omicron varyantı büyük paniğe neden olurken, art arda aşı, maske ve mesafe çağrıları geliyor. Pandemiyle birlikte daha önce aşı sertifikası gündem olurken, Kanada’dan flaş bir hamle geldi. İddiaya göre; ülke yönetimi koronavirüs aşısı yaptırmak istemeyenlere özel bir vergi hazırlıyor.
12.01.2022 Dünya
Yönetmen Jean Marc Vallee hayatını kaybetti!
Yönetmen Jean Marc Vallee hayatını kaybetti! Son olarak, başrolünde Amy Adams'ın yer aldığı ve sekiz dalda Emmy adayı olan HBO dizisi "Sharp Objects"in yönetmen koltuğunda oturan Jean-Marc Vallée, 58 yaşında öldü. Vallee'nin ölüm nedeni net olarak açıklanmadı.
27.12.2021 Magazin
Milletvekili sanal toplantıda çıplak yakalanmıştı! Yeni skandal
Milletvekili sanal toplantıda çıplak yakalanmıştı! Yeni skandal Koronavirüs salgınıyla birlikte hayatımızın bir parçası haline gelen evden çalışma ortamı beraberinde 'iş kazası' kavramına yeni bir boyut kattı. Kanada'da bir siyasetçi neredeyse bir ay içinde iki sanal toplantı skandalına imza atarak gündeme bomba gibi düştü.
29.05.2021 Dünya
Milletvekili çırılçıplak yakalandı! Kamerayı açık unutunca olanlar oldu
Milletvekili çırılçıplak yakalandı! Kamerayı açık unutunca olanlar oldu Koronavirüs salgınıyla birlikte hayatımızın bir parçası haline gelen evden çalışma ortamı beraberinde 'iş kazası' kavramına yeni bir boyut kattı. Kanada'da, neredeyse sürekli duymaya başladığımız online toplantı skandallarına bir yenisi eklendi.
15.04.2021 Dünya
'Genç Uzay Girişimcileri' yarışmasında üçüncü oldu
'Genç Uzay Girişimcileri' yarışmasında üçüncü oldu Kanada'nın Vancouver kentindeki British Columbia Üniversitesinde eğitim gören Kuthan Çelebi, Kanada genelinde düzenlenen Genç Uzay Girişimcileri yarışmasında ekibiyle üçüncü oldu.
25.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en büyük kar labirenti! Akın ediyorlar
Dünyanın en büyük kar labirenti! Akın ediyorlar Kanada’nın Manitoba kentindeki dünyanın en büyük ve 3 kilometrelik kar labirenti koronavirüs salgınına rağmen ziyaretçi akınına uğradı.
26.02.2021 Dünya
Türkiye'den bir il dünyada ilk 10'a girdi! En güvenli...
Türkiye'den bir il dünyada ilk 10'a girdi! En güvenli... 2020 yılının en güvenli kentleri listesi belli oldu. Numbea isimli veri tabanı sitesinin verilerine göre en güvenli ilk 10 kent arasında Türkiye'den Eskişehir yer aldı.
28.01.2021 Yaşam
Kocasına tasma takıp sokakta gezdirdi! Şok eden görüntü...
Kocasına tasma takıp sokakta gezdirdi! Şok eden görüntü... Kanada'da koronavirüs kısıtlamalarını delmek için bir kadının başvurduğu yöntem şaşırttı. Kadın, ülkede dışarı çıkmak için yasal neden olan 'köpek gezdirmeyi' eşi üzerinde deneyerek, eşine tasma takıp sokakta gezdi.
13.01.2021 Dünya
Camide 6 kişiyi öldüren katilin cezası 15 yıla  indirildi!
Camide 6 kişiyi öldüren katilin cezası 15 yıla indirildi! Kanada'da mahkeme, Quebec City Camisi'nde namaz kılarken 6 kişiyi katleden katilin, 40 yıl olan cezasını 25 yıla indirdi.
26.11.2020 Dünya
Kanada'da kılıçlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kanada'da kılıçlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kanada’nın Quebec eyaletinin başkenti Quebec City’de, cadılar bayramı nedeniyle üzerinde orta çağ kıyafetleri bulunan bir kişi kılıçla 2 kişiyi öldürdü, 5 kişiyi de yaraladı.
1.11.2020 Dünya
2 kız kardeşin babaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı
2 kız kardeşin babaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı Kanada'da polis, 11 Temmuz'da aracın içinde cansız bedenlerini bulduğu iki kız kardeşin babaları tarafından öldürüldüğünü duyurdu.
22.07.2020 Dünya
Corona virüs aşısında flaş gelişme: Başladı
Corona virüs aşısında flaş gelişme: Başladı Avustralya ve Kanada'da iki yeni tip corona virüs (Kovid-19) aşı adayının insanlar üzerinde test edilmeye başlandığı bildirildi.
14.07.2020 Corona Virüsü
Kanada'da corona virüs vaka sayısı 100 bini aştı
Kanada'da corona virüs vaka sayısı 100 bini aştı Kanada'da yeni tip corona virüs (Covid-19) vaka sayısı 100 bini geçti.
15.06.2020 Corona Virüsü
Ferhan Şensoy: Emeğimin çalınmasına müsaade etmem!
Ferhan Şensoy: Emeğimin çalınmasına müsaade etmem! Usta sanatçı oyuncu Ferhan Şensoy, kendisinden izinsiz YouTube’a yüklenen oyunları hakkında “Onayımı almadılar. Emeğimin çalınmasına asla müsaade etmem” açıklamasını yaptı.
2.06.2020 Magazin
Kanada’da Kovid-19 kaynaklı ölümlerin sayısı 6 bin 858'e yükseldi
Kanada’da Kovid-19 kaynaklı ölümlerin sayısı 6 bin 858'e yükseldi Yeni tip corona virüsle (Kovid-19) başa çıkmaya çalışan Kanada’da son 48 saatte 221 kişi daha yaşamını yitirdi ve salgın kaynaklı ölümlerin sayısı 6 bin 858'e yükseldi.
28.05.2020 Corona Virüsü
Kanada'nın Çin'den aldığı 11 milyon maskenin 8 milyonu "standart dışı"  çıktı
Kanada'nın Çin'den aldığı 11 milyon maskenin 8 milyonu "standart dışı" çıktı Kanada'nın Çin'den satın aldığı N95 tipi 11 milyon maskeden 8 milyonunun standartları karşılamadığı ortaya çıktı.
9.05.2020 Dünya
Kanada Başbakanı Trudeau: Yeter artık evde kalın
Kanada Başbakanı Trudeau: Yeter artık evde kalın Kanada Başbakanı Justin Trudeau, covid-19 salgını nedeniyle halka yapılan çağrıların yeteri kadar karşılık bulmamasına isyan ederek, "Yeter artık. Eve gidin ve evde kalın" dedi.
23.03.2020 Dünya
Kanada'da koronavirüsten ilk ölüm
Kanada'da koronavirüsten ilk ölüm Kanada'nın British Columbia eyaletinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile enfekte olan bir kişinin öldüğü, bunun virüs nedeniyle ülkedeki ilk ölüm olduğu bildirildi.
9.03.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Quebec ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki quebec haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.