Psikopat

Psikopat

Son dakika psikopat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan psikopat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını psikopat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Psikopat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan psikopat gelişmeleri de dahil olmak üzere 317 psikopat haberi bulunmuştur. Tüm psikopat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Babalarının kardeşlerini döverek öldürdüğünü ihbar etmişlerdi: Bugün yaşıyor olmamız tesadüf
Babalarının kardeşlerini döverek öldürdüğünü ihbar etmişlerdi: Bugün yaşıyor olmamız tesadüf İstanbul'da 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için de bir arkadaşıyla beraber yetkililere haber vermeden gömdüğünü ihbar eden kardeşlerden V.K. (25), "Bugün bizim ölmemiş olmamız, yaşıyor olmamız, bu noktalarda mücadele verebiliyor olmamız, tamamen bir tesadüftür. Bizim yaşamamız normal değildi. Bu süreç içerisinde kaç sefer biz yataklarda kaldık, yediğimiz dayaklardan dolayı ayağa kalkamadık. Korkumuz yıllarca sürdü ve en son evden çıkış noktamız şuydu; öleceksek bir kere ölürüz, ne olacaksak oluruz ama bu zulüm artık yıllarca devam etmez diye yola çıktık" dedi.
4.01.2024 Gündem
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay Kağıthane’de üniversite öğrencisi 20 yaşındaki genç kız, arkadaşının evine gireceği esnada “Abi korkuttun beni” dediği şahıs tarafından bıçaklandı.
27.12.2023 Gündem
Fnaf filmi Türkiye'de ne zaman çıkacak, FNAF (Five Nights at Freddy's) filmi Türkiye'ye gelecek mi, Fnaf filmi Türkiye’ye ne zaman gelecek, vizyon tarihi belli mi?
Fnaf filmi Türkiye'de ne zaman çıkacak, FNAF (Five Nights at Freddy's) filmi Türkiye'ye gelecek mi, Fnaf filmi Türkiye’ye ne zaman gelecek, vizyon tarihi belli mi? Five Nights at Freddy's oyununun beyaz ekrana uyarlanan filmi Türkiye'de "Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gecesi” olarak biliniyor. Peki, FNAF filmi Türkiye'de vizyona girecek mi, nerede, ne zaman yayınlanacak?
27.10.2023 Kültür Sanat
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı: Nursema Mihri'ye itiraf etti, Abdullah'tan Alev'e korkutan teklif geldi!
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı: Nursema Mihri'ye itiraf etti, Abdullah'tan Alev'e korkutan teklif geldi! Kızılcık Şerbeti 35 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ünallar'ın konağına Nursema'nın eski kocası İbrahim geldi. Ancak Ertuğrul'un kızı Mihri'nin nişanlısı olarak. Nursema'nın Mihri'ye İbrahim'in nasıl bir psikopat olduğunu açıklayacağı yeni bölümde Abdullah'tan Alev'e inanılmaz bir teklif geldi.
13.10.2023 Televizyon
Mehmet, Barış'ın nasıl bir psikopat olduğuna şahit oluyor!
Mehmet, Barış'ın nasıl bir psikopat olduğuna şahit oluyor! Veda Mektubu 18.bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
10.07.2023 Televizyon
Ömer gerçek Ömer değilse kim bu psikopat? Yargı dizisinde gerçek ortaya çıktı!
Ömer gerçek Ömer değilse kim bu psikopat? Yargı dizisinde gerçek ortaya çıktı! Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 59. bölümüyle ekrana geldi. Ceylin ve Yekta işbirliğine şahit olduğumuz Yargı yeni bölümde Ömer'in gerçekte kim olduğu da merak konusu oldu. Nezarethanede buluşan Ilgaz ve Ceylin'in sahnesi bölümün en beğenilen sahnesi olurken uzun süredir kendisinden şüphelinelen Yekta da Yargı izleyicisinin affına uğradı.
2.04.2023 Televizyon
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası enkaz altındakileri arayarak ve sosyal medyada canlı yayın açarak dalga geçenler büyük tepki topladı. Daha sonra ise sırf dondurucu soğukların olduğu deprem bölgesine bazı kişilerce ihtiyaçtan çok uzak kıyafetlerin gönderildiğini ortaya çıktı. Uzmanlar tepki çeken bu olayların arkasında yatan psikolojiyi yorumladı.
11.02.2023 Gündem
Özel hastanede 'gizli ve paralı' aşı yapıldığı iddiası! 'Doktor bana belki de virüs enjekte etti'
Özel hastanede 'gizli ve paralı' aşı yapıldığı iddiası! 'Doktor bana belki de virüs enjekte etti' İstanbul’da otel işleten Emre Eken, yılbaşından önce genel kontrollerini yaptırmak için Türkiye’nin önde gelen özel hastanelerinden birine gitti. Doktor ise kendisine hastane yönetiminden habersiz 'evden getirdiği' bir aşı yaptı. Psikolojisi bozulan Eken, aşının içeriğini merak ediyor. 'Kulağınıza ütopik gelebilir ama bana yapılan aşı belki bir virüstü' diyen Emre Eken'e karşılık olarak aşıyı yapan o doktordan da iddialara yanıt geldi.
23.01.2023 Gündem
Eski eşine kimyasal madde ile saldırdı! 'Güzelliğine mi güveniyorsun?'
Eski eşine kimyasal madde ile saldırdı! 'Güzelliğine mi güveniyorsun?' İstanbul Bayrampaşa'da yaşayan Yasemin Aksoy, bir yıl önce boşandığı ve uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi Yusuf Çavdar'ın kimyasal maddeli saldırısına uğradı. Aksoy'un yüzünde ve boynunda yanıklar oluştu. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Yasemin Aksoy,  "Şikayette bulundum, hiçbir ceza almadı. Üç kez uzaklaşma kararını ihlal etti, ceza almadı" dedi. Saldırı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
6.01.2023 Yaşam
Yargı dizisi yeni bölümünde neler olacak? Katil kim? Ceylin kurtulacak mı? Yargı yeni bölüm fragmanı
Yargı dizisi yeni bölümünde neler olacak? Katil kim? Ceylin kurtulacak mı? Yargı yeni bölüm fragmanı Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizilerinden Yargı’nın, yeni bölümü merakla bekleniyor. Yayınlanan son bölümde Ceylin’in kaçırılması dizideki gerilim ve heyecanı artırmıştı. Ceylin, tutuklu bulunduğu köhne depodan kurtulmanın hesabını yapıyor. Bunun için kendisi gibi esir tutulanlarla plan yapıyor. Peki, Yargı dizisi yeni bölümünde neler olacak? Ceylin kurtulacak mı? Katil kim olduğu ortaya çıkacak mı? İşte Yargı dizisi yeni bölümünden tüyolar…
16.10.2022 Televizyon
Yamyam seri katil dehşeti! Kurbanlarını hem yedi hem de komşularına yedirdi
Yamyam seri katil dehşeti! Kurbanlarını hem yedi hem de komşularına yedirdi Meksika'nın Atizapan şehrinde yakalanan ve kurbanlarını yediğini hatta komşularına da yedirdiğini itiraf eden 73 yaşındaki seri katilin evinden çıkanlar tüyleri diken diken ediyor.
3.07.2022 Dünya
Şişli'deki bir evde 3 kişi ölü bulundu! Eski kız arkadaşı ve birlikte yaşadığı kişiyi öldürüp intihar etmiş
Şişli'deki bir evde 3 kişi ölü bulundu! Eski kız arkadaşı ve birlikte yaşadığı kişiyi öldürüp intihar etmiş İstanbul Şişli'de Fulya'da bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Polis ilk incelemesi sonucu Yavuz Selim Bektaş adlı saldırganın, eski kız arkadaşı Beril Varol ile birlikte yaşadığı Ömer Akın'ı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirledi. Yavuz Selim Bektaş'ın cebinde intihar notu olduğu belirlendi.
27.05.2022 Yaşam
En sinirli burç hangisi? Burçların sinirliyken davranışları!
En sinirli burç hangisi? Burçların sinirliyken davranışları! Burçlar ve yükselen burçlar kişilerin bazı karakter özelliklerinin belirleyicisidir. Astrolojide derine inildiğinde, bazıları daha sakinken bazılarının da sinirli olduğu gözlemlenebilir. Agresif burçlar, doğuştan savaşçı ve çatışmadan kaçınmayan yapılarıyla ön plana çıkar. Peki, En sinirli burç hangisi? Burçlar öfke anında nasıl davranır? Burçların sinirliyken davranışları!
27.04.2022 Astroloji
Rihanna bebek alışverişinde ortaya çıktı! Bebeğinin cinsiyetini ele verdi...
Rihanna bebek alışverişinde ortaya çıktı! Bebeğinin cinsiyetini ele verdi... Geçtiğimiz günlerde "Psikopat bir anne" olacağım diyen Rihanna bebeği için alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Rihanna yaptığı bir alışverişte turunca renkli etek alması bebeğin cinsiyetinin kız olacağı iddialarını güçlendirdi.
20.03.2022 Magazin
Brezilyalı model Suzy Cortez, Putin'i anlattı, sözleri olay oldu: Beni korkuttu!
Brezilyalı model Suzy Cortez, Putin'i anlattı, sözleri olay oldu: Beni korkuttu! Miss BumBum yarışmasını kazanarak ‘En İyi Kalça’ seçilen Brezilyalı model Suzy Cortez, 2018 yılında Vladimir Putin ile tanıştığını söyledi. Bir akşam yemeği sırasında Rus liderle karşılaştığını ifade eden Cortez, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sırasında onu 'şiddet içeren bir psikopat' olarak damgaladı.
4.03.2022 Magazin
Eski eşi Elvan'ı ateşe verip yanmasını izledi! Korkunç olay...
Eski eşi Elvan'ı ateşe verip yanmasını izledi! Korkunç olay... Ordu'da eski eşi Elvan Sözkesen'i (38) üzerine döktüğü yanıcı maddeyi ateşe verip yaktığı iddiasıyla tutuklanan Erkan Emiroğlu (38) hakkında, 'tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs' suçundan iddianame hazırlandı. Yüzü ve vücudundaki yanıklar nedeniyle doku nakli yapılan Sözkesen'in iddianamedeki ifadesinde, "Eski eşimi görünce korkup kaçmaya çalışırken ıslaklıkla beraber üzerim alev aldı. Eski eşim alevleri söndürmeye çalışmadı, yanmamı izledi" dedi.
25.02.2022 Gündem
ABD'de eski eşinin öldürdüğü Bengü, son yolculuğuna uğurlandı
ABD'de eski eşinin öldürdüğü Bengü, son yolculuğuna uğurlandı ABD’nin Virgina eyaletinde ayrıldığı eşi John Beachley tarafından vurularak öldürülen Türk öğretmen Bengü Gerek, memleketi Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Gerek’in babası Ramazan Gerek, kızı ile bir gün önce görüntülü konuştuklarını ve sanki vedalaşır gibi birbirilerine baktıklarını belirterek, "Kadın cinayetlerinin durulsun, bunun ülkesi yok" dedi.
2.02.2022 Yaşam
İntihar ettiği öne sürülen kadının kızı: Babam öldürdü
İntihar ettiği öne sürülen kadının kızı: Babam öldürdü Ardahan'da geçen ay intihar ettiği öne sürülen Özlem C.'nin kızları, annelerinin babaları tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Özlem C.'nin yakınları tarafından çekilen videoda, 14 yaşındaki Büşra C., "Babam cebinde bıçak saklıyordu. Biz de kapıyı açmaya çalışıyorduk. Arkamızı dönünce babamın bıçağı anneme saplamış olduğunu gördük. Sonra Bilge yengem geldi, bizi uyardı 'Bıçaklanma olayını ve anne babanızın kavga ettiklerini polislere söylemeyin. Babanızın yaptığını söylemeyin, annenizin intihar ettiğini söyleyin' dedi, biz de korktuk" dedi.
24.10.2021 Gündem
Mikrofonu kapalı sanıp cinayeti itiraf etmişti! Emlak kralı Robert Durst’a ağır ceza
Mikrofonu kapalı sanıp cinayeti itiraf etmişti! Emlak kralı Robert Durst’a ağır ceza ABD'li emlak milyoneri Robert Durst, suç belgeseli The Jinx'e konuk olmuş, çekime ara verildiği sırada mikrofonun açık olduğunu fark etmeden yakın arkadaşı Susan Berman'ı öldürdüğünü itiraf etmişti. Cinayetten yargılanan ABD'li emlak milyoneri hakkında karar verildi.
15.10.2021 Dünya
Pompalı tüfekli istismar! 'Hayatta kalmam mucize'
Pompalı tüfekli istismar! 'Hayatta kalmam mucize' Arzu Altuner, şiddet gördüğü sevgilisi İbrahim Doldurma’yı terk edip, Samsun’daki ailesinin yanına sığındı. Genç kadının peşinden Samsun’a giden Doldurma, Altuner’e bıçakla saldırdı. 15 yerinden bıçaklanan Altuner hastaneye kaldırılırken, Doldurma tutuklandı. Altuner, “Hayatta kalmam mucize” dedi.
21.08.2021 Yaşam
Üsküdar'da kediyi tekmeleyip öldüren şüpheli tutuklandı!
Üsküdar'da kediyi tekmeleyip öldüren şüpheli tutuklandı! İstanbul Üsküdar'da sokak kedisine tekmeler atarak ölümüne neden olan şüpheli Cihan G. tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanmaktan kaydı bulunduğu belirtilen şüpheli adliyeye sevk edilirken, "Bana saldırdı, pişmanım." dedi.
7.08.2021 Gündem
Üsküdar'da kediyi tekmeleyip öldüren şüpheli: Bana saldırdı
Üsküdar'da kediyi tekmeleyip öldüren şüpheli: Bana saldırdı İstanbul Üsküdar'da sokak kedisine tekmeler atarak ölümüne neden olan şüpheli Cihan G. gözaltına alındı. Uyuşturucu madde kullanmaktan kaydı bulunduğu belirtilen şüpheli adliyeye sevk edilirken, "Bana saldırdı, pişmanım." dedi.
7.08.2021 Gündem
Müge Anlı araştırıyordu şok eden sözler! 'Katil içimizden çıkmasın diye...'
Müge Anlı araştırıyordu şok eden sözler! 'Katil içimizden çıkmasın diye...' Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce evlerinde pompalı tüfekle öldürülen Necla Büyükşen (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin katil zanlısının yakalanması için jandarma tarafından özel ekip kuruldu. Aile olarak her gün belirsizlik yaşadıklarını ifade eden Metin Büyükşen’in kardeşi Fatih Büyükşen, "Dua ediyorum ki katil içimizden biri çıkmasın" dedi.
26.06.2021 Yaşam
'Avukatım' diyerek kandırdı evli kadını taciz etti! Tutuklandı
'Avukatım' diyerek kandırdı evli kadını taciz etti! Tutuklandı Antalya'da, evine icra gelen evli ve 1 çocuk annesi N.D.'yi (38) avukat olduğunu söyleyerek kandırdıktan sonra taciz etmekten 'konutu terk etmeme' cezası verilen Murat Özbay, başsavcılığın itirazı sonrasında çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe 'silahlı tehdit' suçundan tutuklandı.
16.09.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Psikopat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki psikopat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.