Gazete Vatan Logo

Yargı dizisi yeni bölümünde neler olacak? Katil kim? Ceylin kurtulacak mı? Yargı yeni bölüm fragmanı

Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizilerinden Yargı’nın, yeni bölümü merakla bekleniyor. Yayınlanan son bölümde Ceylin’in kaçırılması dizideki gerilim ve heyecanı artırmıştı. Ceylin, tutuklu bulunduğu köhne depodan kurtulmanın hesabını yapıyor. Bunun için kendisi gibi esir tutulanlarla plan yapıyor. Peki, Yargı dizisi yeni bölümünde neler olacak? Ceylin kurtulacak mı? Katil kim olduğu ortaya çıkacak mı? İşte Yargı dizisi yeni bölümünden tüyolar…

Yargı dizisi yeni bölümünde neler olacak? Katil kim? Ceylin kurtulacak mı? Yargı yeni bölüm fragmanı

Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyenleri ekranlara kilitleyen Yargı’nın yeni bölümü merakla beklenirken, gerilim ve heyecan da artıyor. Yargı’nın yeni bölümünde pek çok sorunun yanıt bulması bekleniyor. Son bölüme Ceylin’in kaçırılması gerilimi yükseltmişti. Ceylin tutulduğu depodan çıkma planları yaparken kendi gibi esir tutulanlarla iş birliği yapacak. Yeni bölümde izleyicinin aklında Ceylin’in kurtulup kurtulmayacağı ve katilim kim olduğu soruları var.

YARGI DİZİSİ YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ceylin kendisi gibi kaçırılan diğer kişilerle konuşunca haftalardır tüm emniyetin peşinde olduğu katilin kurmaya çalıştığı yeni ailenin üyesi olduğunu anlıyor ve gerilim artıyor.

CEYLİN KURTULACAK MI?

Ceylin, tutuklu bulunduğu köhne depodan kurtulmanın hesabını yapıyor. Bunun için kendisi gibi esir tutulanlarla plan yapma uğraşına giriyor.

KATİLİ ÖĞRENMEYE HAZIR MISINIZ?

Bu sırada tutuklu erkeklerden bir tanesi katili tanıdığını düşündüğü Ceylin'e saldırıyor. Diğer yandan Ilgaz, Ceylin'i bulabilmek için büyük çaba harcıyor.

Haberin Devamı

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yargı yeni bölümüyle her Pazar 20.00'da Kanal D'de!

YARGI DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI