Prof. Dr. Yekta Saraç

Prof. Dr. Yekta Saraç

Son dakika Prof. Dr. Yekta Saraç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prof. Dr. Yekta Saraç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prof. Dr. Yekta Saraç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prof. Dr. Yekta Saraç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prof. dr. yekta saraç gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 prof. dr. yekta saraç haberi bulunmuştur. Tüm prof. dr. yekta saraç haberleri aşağıda listelenmiştir.
YÖK Başkanı Yekta Saraç'ın babası hayatını kaybetti
YÖK Başkanı Yekta Saraç'ın babası hayatını kaybetti Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın babası Muhammed Emin Saraç, hayatını kaybetti.
19.02.2021 Gündem
Resmen değişti! Üniversitede yeni dönem...
Resmen değişti! Üniversitede yeni dönem... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Üniversitede yeni dönem. YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, "YÖK-Gelecek Projesi'nin ikinci aşaması olan 'Öncelikli Alan Öğretim Üyesi' istihdamını başlatıyoruz. Bu projede kadrolar üniversitelere torba olarak dağıtılmayacak, ilgili üniversitenin bu alanlarda öne çıkan bölümlerinde ilan edilmek üzere ek kadrolar tahsis edilecektir" dedi.
12.09.2020 Eğitim
İhtisaslaşacak 5 yeni üniversite yarın açıklanacak
İhtisaslaşacak 5 yeni üniversite yarın açıklanacak Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Yükseköğretimde İhtisaslaşma Projesi kapsamında "Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversiteler" başlığı altında belirlenen 5 yeni üniversite ve ihtisas alanlarını yarın açıklayacak.
22.01.2020 Eğitim
YÖK kadro düzenlemesi yaptı! Doktor öğretim üyesi...
YÖK kadro düzenlemesi yaptı! Doktor öğretim üyesi... YÖK kadro düzenlemesi yaptı. YÖK aldığı kararla, öğretim üyesi temininde güçlük çekildiğine karar verilen devlet üniversitelerinin birimlerindeki doktor öğretim üyesi kadrolarında "kadroların en fazla üçte ikisi aynı unvan için kullanılabilir" şartı aranmayacak.
2.11.2019 Eğitim
"YÖK 100/2000 Projesi, bilim hayatımızın geleceğini  şekillendirecek"
"YÖK 100/2000 Projesi, bilim hayatımızın geleceğini şekillendirecek" Yükseköğretim Kurulu(YÖK) Başkanı Prof.Dr.Yekta Saraç,öncelikli 100 tematik alanda doktoralı insan kaynağını artırmak için başlatılan YÖK 100/2000 Projesi'nin, geleceğin bilim hayatını şekillendireceğini,üniversitelere bir sıçrama yaptıracağını belirtti.
12.03.2019 Eğitim
YÖK üniversitelere "karne" verecek
YÖK üniversitelere "karne" verecek YÖK Başkanı Prof.Dr.Yekta Saraç "Bu yıldan başlayarak üniversitelerin başarı karnesini her yıl yayımlama kararı aldık.Üniversitelerin değerlendirilmesi 5 ana başlıkta 42 göstergede olacak" dedi
4.03.2019 Eğitim
Denklik başvurularında "e-Devlet" hizmeti
Denklik başvurularında "e-Devlet" hizmeti Yurt dışından alınan diplomaların denklik ve tanınması işlemleri e-Devlet üzerinden de yapılabilecek.
5.02.2018 Gündem
YÖK üniversite adaylarına neden tercih yapmadıklarını soruyor
YÖK üniversite adaylarına neden tercih yapmadıklarını soruyor Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, tercihte bulunmayan üniversite adaylarına yönelik hazırladıkları anket uygulamasını bugün saat 17.00'den itibaren başlatacaklarını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Cem Yılmaz'dan sonra YÖK de harekete geçti!
Cem Yılmaz'dan sonra YÖK de harekete geçti! Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın talimatıyla, İstanbul'un Beykoz semtinde yaşayan ve dünyaca ünlü besteci Mozart ile aynı müzik kulağına sahip 19 yaşındaki otizmli Yunus Yazar'ın durumu, ilgili birimlerince incelemeye alındı.
15.06.2017 Magazin
AÖF Final sınav sonuçları açıklandı! (14-15 Ocak 2017 Açıköğretim sınavları)
AÖF Final sınav sonuçları açıklandı! (14-15 Ocak 2017 Açıköğretim sınavları) AÖF sınav sonuçları için meraklı bekleyiş son erdi. Milyonlarca öğrenci tarafından yaklaşık 2 haftadır beklenen AÖF sonuçları açıklandı. 14-15 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen sınav sonuçlarına haberimizden kolay ulaşabilirsiniz. Öğrencilerin güz dönemi sonuçları ile beraber bir dönemi geride bıraktılar şimdi akıllardaki soru ise AÖF kayıt yenilemelerinin ne zaman yapılacağı oldu...
29.09.2021 Gündem
O yasaklar için uyarı!
O yasaklar için uyarı! Gönderilen yazıyla hatırlatma yapıldı
29.09.2021 Gündem
Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına destek yağıyor
Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına destek yağıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek yağıyor.
31.03.2020 Gündem
AÖF final sınav sonuçları için işte açıklama! AÖF sonuçları...
AÖF final sınav sonuçları için işte açıklama! AÖF sonuçları... AÖF sınav sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Milyonlarca öğrenci 14-15 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF sınav sonuçları için geri sayıma başladı. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Yasama, yürütme ve yargı temsilcilerine iftar verdi
Yasama, yürütme ve yargı temsilcilerine iftar verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yasama, yürütme ve yargı organlarının başkanları ve temsilcileriyle iftar programında bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
Yeni YÖK Başkanı Yekta Saraç kimdir?
Yeni YÖK Başkanı Yekta Saraç kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof.Dr. M. A. Yekta Saraç'ı, YÖK Başkanlığı'na seçti. Yeni YÖK Başkanı Yekta Saraç kimdir?
11.11.2014 Arşiv
YÖK Başkanlığına atanan isim belli oldu!
YÖK Başkanlığına atanan isim belli oldu! YÖK Başkanlığına Prof. Yekta Saraç atandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Prof. Dr. Yekta Saraç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prof. dr. yekta saraç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.