Priz

Priz

Son dakika priz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan priz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını priz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Priz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan priz gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 priz haberi bulunmuştur. Tüm priz haberleri aşağıda listelenmiştir.
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial
Amper Nedir, Ne İşe Yarar? Amper Formulü, Birimi Nedir?
Amper Nedir, Ne İşe Yarar? Amper Formulü, Birimi Nedir? Elektrik akımı birimi olarak nitelendirilen amper oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olmaktadır. Elektrikler ve akım şiddetleri ölçülürken ampere sürekli önem verilmektedir. Böylece kesin ve olabildiğince uygun çözümler ortaya çıkmaktadır. Elektrik yükü bakımından akım şiddetleri bir amper olarak nitelendirilmektedir.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Üçlü priz kablosuyla kendisini asmıştı! Eslem Zehra'nın rujla yazdığı not ortaya çıktı
Üçlü priz kablosuyla kendisini asmıştı! Eslem Zehra'nın rujla yazdığı not ortaya çıktı Arkadaşının evinde üçlü priz kablosuyla asılı bulunan Eslem Zehra Kızıltuna'nın (26) ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor. Kızıltuna'nın bulunduğu odadaki televizyon sehpası üzerine rujla 'Herkesin canı cehenneme' yazıldığı, bu rujun da genç kadının cebinden çıktığı öğrenildi.
14.11.2023 Gündem
Elektrik faturalarında büyük tasarrufun yolları açıklandı
Elektrik faturalarında büyük tasarrufun yolları açıklandı Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, kış aylarının gelmesi ve elektrik tüketiminin artmasıyla birlikte, vatandaşların faturalarını nasıl düşürebilecekleri konusunda altın değerinde önerilerde bulundu.
8.11.2023 Ekonomi
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor İstanbul ve Ankara’da meydana gelen doğal gaz patlamalarının ardından aboneleri uyaran uzmanlar, çürük sarımsağa benzer kokunun alınması halinde Alo 187 doğal gaz hattına haber verilmesini, ortamın hemen havalandırılmasını istiyor.
30.09.2023 Ekonomi
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta  Şık ve zarif tasarımı, güçlü teknolojik özellikleri ve fiyat performans avantajı ile rakiplerini geride bırakan vivo Y36, Türkiye’de satışa sunuldu.
18.07.2023 Advertorial
İzlendiğini hissetti, arkadaşları inanmadı! Gizli kameranın çıktığı yer herkesi şok etti
İzlendiğini hissetti, arkadaşları inanmadı! Gizli kameranın çıktığı yer herkesi şok etti Kennedy Calwell ve 14 arkadaşı bir ev kiraladı. İçlerinden biri 'izlendiğini hissettiğini' söyledi. Arama yaptıklarında ise kamera akılalmaz bir yerden çıktı.
4.05.2023 Dünya
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu: Dinleme cihazları ele geçirildi
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu: Dinleme cihazları ele geçirildi İstanbul'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 6 milyon 30 bin lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi. Kaçak eşyaların arasında dinleme cihazı, gizli kamera gibi takip cihazlarının da bulunduğu öğrenildi.
27.03.2023 Ekonomi
Fabrikalarda deprem seferberliği! Meslek liseleri de katıldı
Fabrikalarda deprem seferberliği! Meslek liseleri de katıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için Organize Sanayi Bölgeleri de seferber oldu. Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çatısı altında faaliyet yürüten meslek lisesi ve sanayiciler, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için üretim kapasitelerin üstünde çalıştı. Kimi üreticiler 1 artı 1 konteyner üretti, kimi su arıtma sistemi ihtiyacını karşıladı. Deprem bölgesindeki jeneratör ihtiyacının önemli bir kısmını da yine Yalova Makine İhtisas OSB karşıladı. Dayanışmaya meslek lisesi öğrencileri de “soba” ile katıldı.
16.03.2023 Gündem
Ev sahiplerine gece yarısı tahliye! Onlarca aile kapı önüne konuldu
Ev sahiplerine gece yarısı tahliye! Onlarca aile kapı önüne konuldu Ev sahibi olmak isteyen onlarca aileyi mağdur eden olay İzmir Buca’da yaşandı. Müteahhit ile mal sahibi arasında kalan vatandaşlar evlerinden oldu. 79 aile dört yıldır ikamet ettikleri evlerini boşaltmak zorunda kaldı. Site sakinleri evlerinden polis nezaretinde çıkarılırken, arsa sahibinden şaşırtan bir açıklama geldi.
13.12.2022 Yaşam
Beşiktaş’ta akılalmaz uyuşturucu sevkiyatı: Prizlerin içerisinde kokain bulundu
Beşiktaş’ta akılalmaz uyuşturucu sevkiyatı: Prizlerin içerisinde kokain bulundu Beşiktaş Akatlar'da şüphe üzerine durdurulan araçtan yoğun uyuşturucu kokusu gelmesi üzerine arama yapan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bekçiler, sıfır elektrik prizlerinin içerisinde gizlenmiş taş kokain ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ilginç anlar ise kameralara yansıdı.
20.11.2022 Yaşam
A101 27 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesi! 27 Ekim A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel kataloğu 2022
A101 27 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesi! 27 Ekim A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel kataloğu 2022 27 Ekim A101 kataloğu 2022 yayımlandı. Kataloğun yayınlanmasıyla 27 Ekim A101 aktüel ürünler listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. A101 market her hafta binlerce farklı ürünü indirimli fırsatlarla vatandaşa sunuyor. A101 27 Ekim kataloğunda teknoloji ürünleri, beyaz eşya, elektrikli ev aletleri, televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, 27 A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel 27 Ekim 2022 ürünleri…
27.10.2022 Ekonomi
Eski eşi tarafından ateşe verildi! 'Beni canice izledi'
Eski eşi tarafından ateşe verildi! 'Beni canice izledi' Ordu'nun Fatsa ilçesinde eski eşi Elvan Sözkesen'in (38) üzerine yanıcı madde dökerek yaktığı iddiasıyla tutuklanan Erkan Emiroğlu (38), ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya sol elinde ve boyun kısmında sargıyla katılan Elvan Sözkesen, "Mangal yanıyormuş gibi beni canice izledi. Bizim apartmanın her katında yangın tüpü var. Söndürmek isteseydi, onlarla söndürürdü" dedi.
2.06.2022 Yaşam
14 Nisan A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu ile indirimli ürünler neler, perşembe günü A101’de neler var?
14 Nisan A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu ile indirimli ürünler neler, perşembe günü A101’de neler var? 14 Nisan A101 kataloğu 2022 ile ilgili aramalar arttı. 14 Nisan A101 kataloğu içeriği merak ediliyor ve “Peşembe günü A101’de neler var?” sorusunun yanıtı sorgulanıyor. Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101 Aldın Aldın katalog listesinden indirimli ürünleri kaçırmamak için haberimize bakabilirsiniz. 14 Nisan 2022 Aldın Aldın kataloğunda hangi ürünler indirimli? A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu…
14.04.2022 Ekonomi
Hırsızlar girdikleri dairede bir şey bulamayınca kapıyı çaldılar
Hırsızlar girdikleri dairede bir şey bulamayınca kapıyı çaldılar Diyarbakır'da bir apartmanın zemin katındaki boş daireye giren hırsızlar, içeride çalacak eşya bulamayınca kapıyı alıp götürdü. Ev sahibi Hasan Polat, "Daireyi kontrol etmek için geldim kapıya, anahtar elimde kaldı. Bir baktım kapı yok. Kapıyı çalmışlar" dedi. Polis, hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 kişiyi yakalayıp, gözaltına aldı.
23.02.2022 Gündem
Elektrik faturasıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirimli elektrik tarifesi geliyor! Düğmeye basıldı
Elektrik faturasıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirimli elektrik tarifesi geliyor! Düğmeye basıldı Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme! Elektrik faturaları için düğmeye basıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüksek elektrik faturalarına karşı sorun yaşayan cemevleri, dernekler ve vakıfların elektrik faturalarının en düşük tarifeye alınması için talimat verdi. Ticari işletmeler için özel bir formülle destek sağlanacağı öğrenilirken, vatandaşları kapsayacak bir destek paketi için de çalışmaların sürdüğü bildirildi. Öte yandan tüketiciler elektriğe yapılan zam sonrası tüketim miktarlarını düşürmek için tasarruf sağlayacak yöntemleri araştırıyor. Peki hangi ev aleti ne kadar elektrik tüketiyor? Kış aylarında yaza göre farklı olarak ve en çok kullanılan ürünlerin başında elektrikli ısıtıcı geliyor. Elektrikli ısıtıcının kullanımı saatlik ortalama 1,06 TL’ye denk geliyor. Evde sık kullanılan diğer elektrikli aletlere baktığımızda ise, ütü saatte 1,78 TL, saç kurutma makinesi 1,56 TL, A+ bulaşık makineleri 1,30 TL, elektrik süpürgesi ise saatte 1,06 TL harcıyor. Cumhuriyet Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fertelli, elektriğin en ucuz olduğu zaman diliminin 22.00-06.00 saatleri arası olduğunu söyledi. Bu saatler arasında çamaşır, bulaşık makinesinin çalıştırılması, ütü saatinin 22.00'den sonraya çekilmesi faturaların düşmesini sağlıyor. İşte elektrik faturasından tasarruf etmenin ve indirimli saat diliminden yararlanmanın yolları..
10.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları değişiyor! Fiyatları düşüren yöntem, aboneler bilmiyor, Saat 22.00'den sonra...
Elektrik faturaları değişiyor! Fiyatları düşüren yöntem, aboneler bilmiyor, Saat 22.00'den sonra... Elektrik faturalarıyla ilgili flaş açıklama. Tek tek açıkladı. Birçok elektrik abonesini bunu bilmiyor. Elektrik faturalarına yeni yıl ile birlikte gelen zam sonrası pek çok kişi yüksek gelen faturalardan şikayet ediyor. Enerji giderini düşürmek isteyenler tasarruf yolları arıyor. Küçük değişiklikler faturaların belli oranlarda düşmesini sağlayabilir. Ancak yoğun elektrik tüketimini fiyatların daha düşük olduğu saatlere kaydırmak ciddi miktarda daha düşük faturana ödenmesine imkan veriyor. Cumhuriyet Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fertelli, elektriğin en ucuz olduğu zaman diliminin 22.00-06.00 saatleri arası olduğunu söyledi. Bu saatler arasında çamaşır, bulaşık makinesinin çalıştırılması, ütü saatinin 22.00'den sonraya çekilmesi faturaların düşmesini sağlıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
9.02.2022 Ekonomi
Faturalar düşüyor! Bu saatlere dikkat, değiştiren az ödüyor
Faturalar düşüyor! Bu saatlere dikkat, değiştiren az ödüyor Elektrik faturalarına yeni yıl ile birlikte gelen zam sonrası pek çok kişi yüksek gelen faturalardan şikayet ediyor. Enerji giderini düşürmek isteyenler tasarruf yolları arıyor. Küçük değişiklikler faturaların belli oranlarda düşmesini sağlayabilir. Ancak yoğun elektrik tüketimini fiyatların daha düşük olduğu saatlere kaydırmak ciddi miktarda daha düşük faturana ödenmesine imkan veriyor. Cumhuriyet Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fertelli, elektriğin en ucuz olduğu zaman diliminin 22.00-06.00 saatleri arası olduğunu söyledi. Bu saatler arasında çamaşır, bulaşık makinesinin çalıştırılması, ütü saatinin 22.00'den sonraya çekilmesi faturaların düşmesini sağlıyor.
8.02.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalar değişiyor, artık zam ve...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalar değişiyor, artık zam ve... Elektrik ve doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması. Yeni dönem başladı. Faturalar değişiyor. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, elektrik kullanımında yüzde 127 zam uygulanacak sınırın konutlarda 150 değil en az 400-500 kilovatsaat olması gerektiğini, yazlık-kışlık tarifede ısrarcı olduklarını söyledi. Öte yandan Vatandaşlar, elektrik faturası nasıl düşürülür? Doğal gaz nasıl az yakar? gibi soruların cevabını merak ediyor. Elektrik faturası ve doğal gaz faturasının düşürmenin ise bir çok yolu var. Ama son teknoloji ürünler kullanmak, evdeki cihazları akıllılarıyla değiştirmek uzun vadede yatırımınızı çıkarmanızı sağlıyor. Akıllı ampuller, prizler, kombiler, termostatlar, beyaz eşyalar ve sensörlerle faturaları düşürmek mümkün. Hayatımıza giren bu cihazlar hem kolaylık sağlıyor hem de tasarrufu artırıyor. Öncesinde lüks sayılan akıllı ev sistemleri, maliyetlerin düşmesi ve bu cihazlara ulaşımın kolaylaşmasıyla birlikte birçok eve girmeye başladı. İşte elektrik faturası ve doğal gaz faturası fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
30.01.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama! Ucuz fiyat fırsatı
Elektrik ve doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama! Ucuz fiyat fırsatı Elektrik faturası ve doğal gaz faturası fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Kış aylarıyla birlikte elektrik faturası ve doğal faturası maliyetleri yükseldi. Vatandaşları Elektrik faturası nasıl düşürülür? Doğal gaz nasıl az yakar? gibi soruların cevabını merak ediyor. Elektrik faturası ve doğal gaz faturasının düşürmenin ise bir çok yolu var. Ama son teknoloji ürünler kullanmak, evdeki cihazları akıllılarıyla değiştirmek uzun vadede yatırımınızı çıkarmanızı sağlıyor. Akıllı ampuller, prizler, kombiler, termostatlar, beyaz eşyalar ve sensörlerle faturaları düşürmek mümkün. Hayatımıza giren bu cihazlar hem kolaylık sağlıyor hem de tasarrufu artırıyor. Öncesinde lüks sayılan akıllı ev sistemleri, maliyetlerin düşmesi ve bu cihazlara ulaşımın kolaylaşmasıyla birlikte birçok eve girmeye başladı. İşte elektrik faturası ve doğal gaz faturası fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
30.01.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarını anında düşürüyor! 5 bin lira cebinizde kalacak...
Elektrik faturalarını anında düşürüyor! 5 bin lira cebinizde kalacak... Elektrik faturalarını çok büyük oranda düşürüyor! Elektrik ile ilgili açıklama geldi. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Yılda 5 bin lira cebinizde kalabilir. 8 yılı geçmiş eski ev aletleri, 3-4 kat daha fazla elektrik tüketiyor. Böylece faturalar gelince vatandaşın cebinden yüksek meblağda para çıkıyor. Yıllık olarak bakıldığında ise bu para oldukça fazla rakamlara tekabül ediyor. Evinizdeki cihazları yüksek tasarruflu olanla değiştirdiğiniz takdirde yılda 4-5 bin lira artıya geçebilirsiniz. Önceleri fatura geldiğinde pek de hissedilmeyen bu etki, şimdilerde değişerek arayı açtı. Yüzde 300'e varan tüketim farkı oluşuyor. Sadece aydınlatmada bile yıllık 726 lira fark oluşturuyor. Peki elektrik faturanızı düşürmek için hangi cihazları değiştirmeniz gerekiyor? Elektrik faturasında yıl bazında büyük tasarruf etmek için neler yapabilirsiniz? İşte detaylı elektrik rehberi...
14.01.2022 Ekonomi
Elektrikli Mokka 2022’nin ilk yarısında Türkiye’de!
Elektrikli Mokka 2022’nin ilk yarısında Türkiye’de! Opel’in Haziran ayında ilk kez satışa sunduğu yeni Mokka’nın tamamen elektrikli versiyonu Mokka-e, 2022 yılının ilk yarısında Türkiye’de satışa sunulacak.
24.09.2021 Otomobil
Pandemide ev kazaları arttı! Çocukları kör bırakıyor!
Pandemide ev kazaları arttı! Çocukları kör bırakıyor! Türk Oftalmoloji Derneği, pandemide evdeki göz yaralanmalarına dikkat çekti. Evde meydana gelen kazalar sonucu hem yetişkinlerde hem de çocuklarda göz yaralanmaları arttı. 4 yaş altı çocuklarda sık görülen yaralanmalar kalıcı hasarlara neden oluyor. Prof. Dr. Erdinç Aydın, ev kazalarını azaltmanın yollarını anlattı.
12.09.2021 Sağlık
Çift mesai sorunu! Ev sahipleri hesabı yanlış yapıyor, günde 250 TL kazanıyorlar ama...
Çift mesai sorunu! Ev sahipleri hesabı yanlış yapıyor, günde 250 TL kazanıyorlar ama... Pandemi döneminde çok büyük bir gelir kaybı yaşayan boya ustaları, normalleşme sonrası bekledikleri hareketliliği yakalayamamış. Malzeme fiyatları 3 kat artınca ev sahipleri boya işlerine mesafeli yaklaşıyor. Eğer ev sahibi kalitesiz boya aldırmışsa ustalar iki kat daha fazla çalışmak zorunda kalıyor. Zira daha fazla kat atmak gerekiyor. Günlük yevmiye 250 lira. Çalışanların çoğu sigortasını yaptıramıyor. İşin en zor tarafı kapı ve pencere kenarları ile diğer duvar dipleri. Ev sahipleri ilk önce oralara bakıyor. Duvarlara boyayı eşit şekilde dağıtmak ise ince işçilik istiyor.
30.08.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatı arttırıyor, tüm aboneler...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatı arttırıyor, tüm aboneler... Elektrik faturaları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Tüm aboneleri kapsıyor. Fiyatları arttırıyor. Daha kabarık fatura gelmesine neden oluyor. Fatura ödemelerinin yüzde 10'luk kısmını oluşturuyor. Elektrik faturalarını bazı hususlara dikkat ederek düşürebilir ve uzun süreçte ciddi anlamda gelir elde edebilirsiniz. Günümüzde en çok cep telefonları ve tabletler ön planda. Prizde kalan şarjlara dikkat edilmesi gerekiyor. Öte yandan kapatıldığı düşünülen cihazlar aslında kapanmıyor. Her an açılabilecek modda bekliyor. Bu da elektrik tüketimine yol açıyor. Elektrik faturasını düşürmek ve tasarruf yapmak için nelere dikkat edilmeli? İşte önemli bilgiler...
25.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Priz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki priz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.