Prenses

Prenses

Son dakika prenses haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan prenses ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını prenses haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prenses

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prenses gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.299 prenses haberi bulunmuştur. Tüm prenses haberleri aşağıda listelenmiştir.
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Kate Midleton'un videosuna yapılan açılama tartışmaları yeniden alevlendirdi
Kate Midleton'un videosuna yapılan açılama tartışmaları yeniden alevlendirdi Aylardır nerede olduğu merak edilen Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı video mesaj ile kansere yakalandığını duyurmuştu. Bir fotoğraf ajansı, Kate Middleton'ın kanser teşhisini açıkladığı görüntülere eklediği uyarıyla Prenses hakkındaki spekülasyonların alevlenmesine neden oldu.
3.04.2024 Magazin
Prenses Kate Middleton dünyayı şok etmişti! 50 yaş altında kanser artışı herkesi endişelendirdi...
Prenses Kate Middleton dünyayı şok etmişti! 50 yaş altında kanser artışı herkesi endişelendirdi... Kral Charles'tan sonra Prenses Kate Middleton'ın kansere yakalanması kraliyet ailesinde ve dğnyada şok etkisi yaratmıştı. 42 yaşındaki Prenses Kate’in kanser tedavisi gördüğünü açıklamasının ardından 50 yaş altında kanser görülme oranının arttığı bildirildi.
27.03.2024 Dünya
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
KATE MİDDLETON OLAYI: Galler Prensesi Kate öldü mü? Prenses Kate ne oldu, Kate Middleton nerede?
KATE MİDDLETON OLAYI: Galler Prensesi Kate öldü mü? Prenses Kate ne oldu, Kate Middleton nerede? Kate Middleton hafta sonu Prens William'la birlikte bir çiftlikte kameralara yakalandı. Söz konusu görüntüler sonrası komplo teorileri aldı başını gitti. Kaybolmasına neden olan sağlık sorunlarının ciddiyeti merak edilirken, öldü mü? Sorularına da İngiliz halkı yanıt arıyor. Peki, Galler Prensesi Kate öldü mü, Kate Middleton nerede? Prenses Kate ne oldu? İşte Kate Middleton olayı…
20.03.2024 Dünya
Kate Middleton nerede? Dünya bu sorunun yanıtını ararken görgü tanıklarından şaşırtan açıklamalar geldi
Kate Middleton nerede? Dünya bu sorunun yanıtını ararken görgü tanıklarından şaşırtan açıklamalar geldi Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Dünya
Boran Kuzum, Emma Corrin’le bir araya geldi
Boran Kuzum, Emma Corrin’le bir araya geldi Boran Kuzum önceki akşam Cartier’in ‘Trinity Koleksiyonu’nun 100. yılına özel Paris’teki Le Petit Palais’ta düzenlenen partiye katıldı.
10.02.2024 Magazin
'Yuva yıkan kadın' olarak damgalanmıştı! Kardeşi Konsort Kraliçe Camilla'nın ilk kez Kral ile ilişkisini anlattı
'Yuva yıkan kadın' olarak damgalanmıştı! Kardeşi Konsort Kraliçe Camilla'nın ilk kez Kral ile ilişkisini anlattı 1970'lerden beri Kral Charles ile yasak aşk yaşayan ve Kral'ın eşi Prenses Diana ile evliliğinin bitme sebeplerinden biri olup 'yuva yıkan kadın' olarak anılan Camilla Parker Bowles, yıllar sonra muradına ererek Konsort Kraliçe olmuştu. Camilla'nın kız kardeşi Annabel Elliot ve yakın arkadaşı Fiona Lansdowne, ilk kez Kral ile Kraliçe'nin ilişkisi hakkında konuştu.
27.12.2023 Magazin
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle!
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle! Galler Prensesi Kate Middleton'ın, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile eşi Kim Keon-hee'yi karşılamak için düzenlenen törene damgasını vurdu.
23.11.2023 Magazin
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Ölene kadar yüreğinden vicdan azabının yükünü taşıdı: Oğlum ve Prenses Diana benim yüzümden öldü!
Ölene kadar yüreğinden vicdan azabının yükünü taşıdı: Oğlum ve Prenses Diana benim yüzümden öldü! 31 Ağustos 1997’de Paris’ten gelen bir haber tüm dünyayı yasa boğdu. Tüm dünyanın büyük bir sevgi beslediği Prenses Diana ve Mısırlı sevgilisi Dodi Al Fayed Paris'teki Pont D'Alma tünelinde meydana gelen korkunç trafik kazasında hayatlarını kaybetti. Dodi Al Fayed'in babası ünlü iş insanı Mohamed Al-Fayed de oğlunun ölümünün 26. yıldönümünden tam bir gün önce, 30 ağustos'ta hayatını kaybetti.
6.09.2023 Magazin
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak!
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak! ABD'nin Alabama eyaletinde kumar borcuna batmış bir papaz eşini kiralık katil tutarak öldürttü. İki katil genç kadını öldürdükten sonra idam cezasına çarptırıldı. Ancak olaylar daha sonrasında karmaşık bir hal almaya başladı.
5.09.2023 Dünya
Prenses Diana'nın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Prens Harry yıkılacak!
Prenses Diana'nın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Prens Harry yıkılacak! Ülkesi İngiltere'de halkın prensesi olarak anılan Prenses Diana'nın yeni ses kayıtları ortaya çıktı.
4.09.2023 Dünya
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi Arap dünyasının en popüler hiciv sitelerinden biri, neredeyse dünyanın tüm kral, kraliçe, prens ve prenseslerinin akın ettiği Ürdün'deki şaşaalı düğünü birçok yorumla sayfasına taşıdı. Alaycı yorumlar Amman'ı karıştırmaya yetti.
5.08.2023 Dünya
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı!
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı! Yalnızca ülkesi İngiltere değil, tüm dünya çapında bir üne sahip olan ve 1997’de hayatını kaybeden Prenses Diana’nın son kez tatile çıktığı yat olan 25 metrelik ‘Cujo’, geçirdiği kaza sonucu Fransa açıklarında battı.
3.08.2023 Dünya
Evlenecekleri konuşuluyordu! İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz çiftinden kötü haber
Evlenecekleri konuşuluyordu! İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz çiftinden kötü haber 'Taçsız Prenses' dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan İsmail Hacıoğlu bir süredir kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşıyordu. Ünlü çiftten evlilik haberi beklenirken, ayrılık haberi geldi.
12.07.2023 Namaz Vakitleri
Prenses Diana'nın hayaliydi Meghan gerçekleştirecek! ‘Öpüşme sahnemiz olacak mı?'
Prenses Diana'nın hayaliydi Meghan gerçekleştirecek! ‘Öpüşme sahnemiz olacak mı?' Henüz 36 yaşındayken üzerindeki sır perdesi hala aydınlanmayan bir trafik kazasına kurban giden Prenses Diana, kocası Charles'tan ayrıldıktan sonra Hollywood hayalleri kuruyordu. İddiaya göre, Diana'nın hayalini Meghan’ın gerçekleştirecek.
11.07.2023 Dünya
Prenses Diana’nın kazağı açık artırmaya çıkarılacak! En az 80 bin dolar
Prenses Diana’nın kazağı açık artırmaya çıkarılacak! En az 80 bin dolar Prenses Diana’nın 40 önce giydiği “kara koyun” olarak bilinen ikonik kazağı, en az 80 bin dolardan açık artırmaya çıkarılacak.
27.06.2023 Dünya
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People'ın yayıncısı Mirror Group Newspapers'a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.
6.06.2023 Dünya
Azerbaycan'da Hadise rüzgarı esti!
Azerbaycan'da Hadise rüzgarı esti! Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Hadise, ikinci defa sahne aldığı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de müzik ziyafeti sundu. Ünlü şarkıcıyı Bakü Kongre Merkezi’nde dört kişi izledi.
8.05.2023 Magazin
Sosyal medyanın 'Diana' gündemi! 'O gün törene katılan herkesi gölgede bırakırdı'
Sosyal medyanın 'Diana' gündemi! 'O gün törene katılan herkesi gölgede bırakırdı' Güzeller güzeli genç kız, gönlünün sahibi olan prens ile evlenir. O peri masallarına bakılırsa da sonsuza kadar mutlu mesut yaşarlar... Ama hayat elbette bir peri masalı değil. Uzaktan peri masalı gibi görünen bir hayat aslında trajedi...
6.05.2023 Magazin
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım"
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım" 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz'ın tatil için gittiği Amsterdam'da eşyaları çalındı. Hırsızların, otoparka bıraktığı arabasının camını kırdıklarını ve pasaport dahil tüm eşyalarını çaldıklarını söyleyen şarkıcı, ''Şu anda üstümdekilerle kaldım'' diyerek isyan etti.
2.05.2023 Magazin
Prenses Kate Middleton'dan, Prenses Diana ve yüzük yorumu!
Prenses Kate Middleton'dan, Prenses Diana ve yüzük yorumu! Prenses Kate Middleton, 1997'de hayatını kaybeden kayınvalidesi Prenses Diana hakkında konuştu. Middleton onu özlediklerini ifade ederken; Prens William'ın, 2010 yılında kendisine evlenme teklifi ederken verdiği annesinin mavi safir yüzüğü ile ilgili de açıklamada bulundu.
1.05.2023 Magazin
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme törenine sayılı günler kaldı. 'Taçlı yaşamlara' ilginiz olsun olmasın, mutlaka bir şekilde ilginizi çekecek bir gün çünkü. Dünyanın en uzun süre tahta çıkmayı bekleyen veliaht prenslerinden biri olan Charles, o gün seçkin konuklarının karşısında, kameralar aracılığıyla da milyonlarca kişinin bakışları altında resmen tacını giyecek.
26.04.2023 Dünya
Taçsız Prenses neden sezon finali yapıyor? Taçsız Prenses ikinci sezon ne zaman başlayacak?
Taçsız Prenses neden sezon finali yapıyor? Taçsız Prenses ikinci sezon ne zaman başlayacak? Taçsız Prenses neden sezon finali yaptı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Taçsız Prenses 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Sezon finali yapacağı açıklanan dizinin yaz sezonunda ikinci sezonuyla ekrana gelmesi bekleniyor.
28.03.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Prenses ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prenses haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.