Podcast

Podcast

Son dakika podcast haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan podcast ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını podcast haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Podcast

haberleri sayfasında son dakika yaşanan podcast gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 podcast haberi bulunmuştur. Tüm podcast haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Deniz Göktaş'ın biyografisi
Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Deniz Göktaş'ın biyografisi Son dönemde tek kişilik sahneleri ile gündeme gelen Deniz Göktaş'ın hayatı merak konusu oldu. Peki Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
9.12.2023 Gündem
Demirören Medya Lisesi'nde 2. sene! Yeni eğitim öğretim yılı başladı
Demirören Medya Lisesi'nde 2. sene! Yeni eğitim öğretim yılı başladı 2023-2024 eğitim öğretim yılı başladı. Geçtiğimiz yıl açılan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde de bugün yeni dönem heyecanı vardı.
11.09.2023 Eğitim
Kuzenini ve nişanlısını öldürdüğü iddia edildi! Katil zanlısını idama iten ise en yakını çıktı
Kuzenini ve nişanlısını öldürdüğü iddia edildi! Katil zanlısını idama iten ise en yakını çıktı ABD’li Ivan Cantu'nun hikayesi, başta ülkesi olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Kendi kuzenini öldüren Cantu’nun işlediği bu cinayet ve hukuki dönemeçlerle dolu etkileyici hikaye, popüler bir suç podcastinin konusu oldu. Yakın zamanda Cantu'nun kaderini tamamen mühürleyebilecek önemli bir gelişme yaşandı.
24.08.2023 Dünya
Salma Hayek pembe mayolu pozlarını paylaştı!
Salma Hayek pembe mayolu pozlarını paylaştı! Yıllara meydan okyan oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Fotoğraflarına photoshop uyguladığı iddia edilen oyuncu bir podcast röportajında genç görünümü için ne yaptığını açıkladı. Hayek son olarak pembe mayolu pozlarını paylaştı.
25.07.2023 Magazin
Salma Hayek genç görünmenin sırrını paylaştı!
Salma Hayek genç görünmenin sırrını paylaştı! Yıllara meydan okyan oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Fotoğraflarına photoshop uyguladığı iddia edilen oyuncu bir podcast röportajında genç görünümü için ne yaptığını açıkladı.
20.07.2023 Magazin
Tercihler için son gün! Geleceğin iletişimcileri bu lisede yetişiyor
Tercihler için son gün! Geleceğin iletişimcileri bu lisede yetişiyor Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor. Lise tercihlerinin bitmesine bir gün kala Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘geleceğin iletişimci ve medyacılarına kapılarını açıyor.
19.07.2023 Eğitim
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor İlk yılında LGS’de yüzde 1’lik dilime giren adayların tercih ettiği Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘geleceğin iletişim ve medya’ çalışanlarını bekliyor.
6.07.2023 Eğitim
Ünlü şarkıcı Sia otizmli olduğunu açıkladı!
Ünlü şarkıcı Sia otizmli olduğunu açıkladı! 'Unstoppable', 'Chandelier' ve Cheap Thrills' gibi şarkılarıyla dünya çapında ün kazanan Avustralyalı pop yıldızı Sia, hayatına dair bilinmeyenleri açıkladı. İtiraf gibi açıklamalarda bulunan Sia, otizmli olduğunu ve uyuşturucu bağımlılığıyla ilgili iyileşme sürecinde olduğunu anlattı.
1.06.2023 Magazin
Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi'
Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi' Hollywood'daki bir striptiz kulübü çalışanı, dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.
29.05.2023 Magazin
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu ABD'nin Teksas eyaletinde 22 aylıkken kaçırılan bir kadın gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu. Melissa'nın annesi bebeğine bir bakıcı bulmak için gazeteye ilan verirken, yarım asır sürecek bir acının temellerini attığından habersizdi. Bakıcı ilanına cevap veren bir kadın, Melissa'yı alıp götürdü ve bir daha da geri getirmedi...
8.05.2023 Dünya
Ünlü sunucudan özel hayat itirafı: Bir yıl boyunca cinsellik yaşamadım
Ünlü sunucudan özel hayat itirafı: Bir yıl boyunca cinsellik yaşamadım Ünlü sunucu Melanie Sykes, katıldığı bir podcast programında özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Kendisinden genç erkeklerle aşk yaşadığı için eleştirilen ünlü isim, bir yıl boyunca cinsellik yaşamadığını itiraf ederek; bunun arkasındaki sebepleri anlattı.
3.05.2023 Magazin
Cep telefonları beynimizin işleyişini değiştirdi
Cep telefonları beynimizin işleyişini değiştirdi İlk cep telefonu görüşmesinin üzerinden 50 yıl geçti. O zamandan beri bu cihazlar hayatımızı kolaylaştıran önemli bir ‘‘çok amaçlı araç’’ haline geldi. Ama ya bu yanımızdan hiç ayırmadığımız hayati cihaz beynimizin çalışma şeklini değiştiriyorsa?
21.04.2023 Bilim ve Teknoloji
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı İspanya'nın eski kralı Juan Carlos'un çapkınlığı ülkede infial yaratmıştı. 5 bin kadın ile ilişki yaşadığı ifade edilen eski kral tahtan çekilmesine rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Şimdi Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürgün hayatında olan Kral'ın eski sevgilisinin ürkütücü iddiaları var. İşte dikkat çeken detaylar...
26.01.2023 Dünya
Ömür boyu hapse mahkum edilmişti serbest bırakıldı! Parkta gömülü halde bulunan kurbanın ailesinden yeni hamle
Ömür boyu hapse mahkum edilmişti serbest bırakıldı! Parkta gömülü halde bulunan kurbanın ailesinden yeni hamle ABD'nin Baltimore kentinde Hae Min Lee parkta gömülü halde bulunmuştu. Genç kızın erkek arkadaşı Adnan Syed cinayet iddiasıyla ömür boyu hapse mahkum edildi. Adnan Syed'in mahkumiyeti olayda muhtemel iki şüphelinin daha olduğu gerekçesi ile bozularak ev hapsine çevrilmişti. Hae Min Lee'nin ailesinden Adnan Syed için yeni hamle geldi.
26.01.2023 Dünya
Sörloth 5 maçta üst üste gol attı Trabzonspor yanıtı olay yarattı
Sörloth 5 maçta üst üste gol attı Trabzonspor yanıtı olay yarattı Real Sociedad formasıyla Sevilla, Osasuna, Almeria, Athletic Bilbao ve Rayo Vallecano'ya gol atan Sörloth'un "İyi bir ligde yeterli bir performans. Trabzonspor'a bazı flashback'lerim var ama La Liga çok daha yüksek bir seviye' açıklaması yapması büyük dikkat çekti.
22.01.2023 Trabzonspor
Cinsiyet değiştiren ABD'li asker pişman oldu: Hayatımın en büyük hatası!
Cinsiyet değiştiren ABD'li asker pişman oldu: Hayatımın en büyük hatası! ABD donanmasının özel kuvvetlerinde görevli olan ve erkekten kadına dönen madalyalı kahraman subay verdiği kararın hayatının en büyük hatası olduğunu belirterek eski haline dönmeyi hedeflediğini söylemesi tartışma yarattı.
12.12.2022 Dünya
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı!
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı! Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Bir süredir hayatında kimse olmayan yakışıklı oyuncu, önceki gün meslektaşı Büşra Cebe ile Etiler'de bir mekana gelip, yaklaşık üç saat sohbet etti. İkili, mekan içerisinde zaman zaman romantik anlar da yaşadı.
8.11.2022 Magazin
Spotify wrapped 2022 ne zaman çıkıyor? Spotify wrapped nedir?
Spotify wrapped 2022 ne zaman çıkıyor? Spotify wrapped nedir? Spotify Wrapped 2022 için nefesler tutuldu. Yılın sonuna yaklaşırken Spotify kullanıcılarının beklediği yıllık müzik akışı hizmeti için bekleyiş sürüyor. Kullanıcılar bu yılın en çok dinlenen müzikleri ve kendi tercihlerinin aktarıldığı paylaşımların ne zaman devreye gireceğini araştırıyor. Peki, Spotify wrapped nedir? Spotify wrapped 2022 ne zaman çıkıyor? Spotify en çok dinlediklerim ne zaman çıkıyor? Spotify dinleme geçmişi ne ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
6.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu...
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu... Model Hailey Baldwin Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı ünlü isim ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Aralarının bozuk olduğu düşünülen Hailey ve Selena, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette samimi şekilde poz vererek, hayranlarını şaşırtmıştı. Selena Gomez, yeni röportajında ilk kez bu fotoğraf hakkında konuştu.
3.11.2022 Magazin
Scarlett Johansson'dan dikkat çeken açıklama: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim
Scarlett Johansson'dan dikkat çeken açıklama: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim Birçok yapımda rol alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında kariyerinin ilk yıllarına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yönetmen ve senaristlerin aslında olduğundan 'daha yaşlı' olduğunu düşündükleri için istediği rolleri oynayamadığını açıklayan aktris, yine bu sebepten dolayı 'cinselleştirildiğini' söyledi.
11.10.2022 Magazin
Ömür boyu hapse mahkum edilen kişinin mahkumiyeti 22 yıl sonra bozuldu!
Ömür boyu hapse mahkum edilen kişinin mahkumiyeti 22 yıl sonra bozuldu! ABD’nin Maryland eyaletinde 1999 yılında kız arkadaşını öldürmekten hüküm giyen ve 22 yıldır hapiste olan 42 yaşındaki Adnan Syed'in mahkumiyeti olayda muhtemel iki şüphelinin daha olduğu gerekçesi ile bozularak, ev hapsine çevrildi. Yargıç davanın yeniden görülmesine karar verdi.
19.09.2022 Dünya
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin en başarılı öğrencileri okulunu ziyaret etti
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin en başarılı öğrencileri okulunu ziyaret etti Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni dereceye girerek kazanan başarılı öğrenciler, okulu ziyaret etti. Aileleriyle birlikte Demirören Medya Eğitim Projeleri Grup Direktörü Nuran Çakmakçı ve okul müdürü Atila Ertoğan’dan bilgi alan gençler çok heyecanlı olduklarını söyledi.
3.08.2022 Eğitim
Cinsel istismar mağduru Hollywood yıldızı Ashley Judd’den itiraf: Hikayesini duymak istedim
Cinsel istismar mağduru Hollywood yıldızı Ashley Judd’den itiraf: Hikayesini duymak istedim Geçen sene Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde geçirdiği kazayla uzun süre gündemde kalan ABD'li oyuncu Ashley Judd, katıldığı bir podcast programında 1999 yılında kendisine cinsel saldırıda bulunan adamla yıllar sonra konuştuğunu anlattı. "Kederden kurtulmanın birçok yolu var" ifadelerini kullanan ünlü isim, bunu dinleyicileriyle paylaşmak istediğini dile getirdi.
27.07.2022 Magazin
34 yıllık korkunç fotoğrafın sırrı çözüldü! FBI doğruladı...
34 yıllık korkunç fotoğrafın sırrı çözüldü! FBI doğruladı... ABD'yi sarsan fotoğrafın sırrı 34 yıl sonra çözüldü. Annesinin gönderdiği mektuptan, bir haber kupürü çıktı. Haberi okurken gözyaşlarına boğuldu, memleketine dönüp eski sınıf arkadaşlarıyla buluştu. İğneyle kuyu kazıp 34 yıldır gizemini koruyan Polaroid fotoğraftaki genç kızın kimliğini ortaya çıkardı, FBI doğruladı.
18.07.2022 Dünya
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde başarılı öğrencilere burs imkanı
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde başarılı öğrencilere burs imkanı Yeni eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerini kabul edecek Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, başarılı öğrencilerine ayda bin lira burs verecek.
5.07.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Podcast ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki podcast haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.