Salma Hayek

Salma Hayek

Son dakika salma hayek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan salma hayek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını salma hayek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salma Hayek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salma hayek gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 salma hayek haberi bulunmuştur. Tüm salma hayek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Salma Hayek'ten 57. yaş gününe özel kareler: Kırmızı bikinisiyle görenleri hayran bıraktı
Salma Hayek'ten 57. yaş gününe özel kareler: Kırmızı bikinisiyle görenleri hayran bıraktı Salma Hayek, yıllara meydan okuyor. Fiziğiyle gençlere taş çıkaran Hayek, 57. yaş günü kutlamasından kareler paylaştı.
3.09.2023 Magazin
Sosyal medya bizleri kandırıyor: Salma Hayek'in 'gerçek vücudu' ortaya çıktı:
Sosyal medya bizleri kandırıyor: Salma Hayek'in 'gerçek vücudu' ortaya çıktı: Hollywood yıldızı Salma Hayek' tatile gitti. Kameralara yansıyan görüntülerde Hayek'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflardan çok daha farklı bir vücuda sahip olduğu görüldü.
16.08.2023 Magazin
Sinema keyfi Kanal D’de yaşanıyor!
Sinema keyfi Kanal D’de yaşanıyor! Kanal D, yaz döneminde ekrana getirdiği yepyeni dizi ve programların yanı sıra sinema filmleri ile de izleyicinin tercihi olmaya devam ediyor. Seyircileri hem filme hem de eğlenceye doyuracak yapımlar ağustos ayında da Kanal D’de izleyici ile buluşuyor.
6.08.2023 Televizyon
Salma Hayek pembe mayolu pozlarını paylaştı!
Salma Hayek pembe mayolu pozlarını paylaştı! Yıllara meydan okyan oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Fotoğraflarına photoshop uyguladığı iddia edilen oyuncu bir podcast röportajında genç görünümü için ne yaptığını açıkladı. Hayek son olarak pembe mayolu pozlarını paylaştı.
25.07.2023 Magazin
Salma Hayek genç görünmenin sırrını paylaştı!
Salma Hayek genç görünmenin sırrını paylaştı! Yıllara meydan okyan oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Fotoğraflarına photoshop uyguladığı iddia edilen oyuncu bir podcast röportajında genç görünümü için ne yaptığını açıkladı.
20.07.2023 Magazin
Salma Hayek'ten bikinili paylaşım geldi!
Salma Hayek'ten bikinili paylaşım geldi! Hollywood'un sevilen oyuncularından Salma Hayek, bikinili pozlarına bir yenisini ekledi. 56 yaşındaki ünlü isim, yıllara meydan okuyan görüntüsüyle 'Ulusal Bikini Günü'nü kutladı.
6.07.2023 Magazin
Salma Hayek yıllara meydan okuyor! Teknede bikinili poz
Salma Hayek yıllara meydan okuyor! Teknede bikinili poz Salma Hayek onlarca yıla rağmen hala genç gösteriyor. Son olarak 'Magic Mike's Last Dance' adlı yapımda yer alan 56 yaşındaki Hollywood yıldızı sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozuyla adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, 24,5 milyon takipçisi olan hesabından hatırlatma mesajı da paylaştı.
13.06.2023 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt tekrar evlenecek mi? İlk kez açıkladı
Demet Akalın ve Okan Kurt tekrar evlenecek mi? İlk kez açıkladı Şarkıcı Demet Akalın, '2. Sayfa' programına konuk oldu. Ünlü popçu, 2012 yılında dünyaevine girip, 2018'de boşandığı eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt ile yeniden nikah masasına oturup oturmayacağı konusunda net konuştu. Akalın, hayat arkadaşı Okan Kurt'un trafik cezası nedeniyle Amerika için vize alamadığını da açıkladı.
25.04.2023 Magazin
Salma Hayek'in bikinili pozlarına yorum yağdı
Salma Hayek'in bikinili pozlarına yorum yağdı Hollywood yıldızı Salma Hayek, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi. İlerleyen yaşına rağmen fit fiziğini kaybetmeyen ünlü isme, hayranlarından beğeni ve yorum yağdı.
25.04.2023 Magazin
Salma Hayek son paylaşımıyla hayranlarını güldürdü!
Salma Hayek son paylaşımıyla hayranlarını güldürdü! Salma Hayek, bu yıl 95'incisi düzenlenen Oscar Ödülleri'ne kızı Valentina Paloma Pinault ile birlikte katılmıştı. Hayek, gecenin sonunda evine gittiğinde mutfaktan bir paylaşımda bulundu. Ünlü ismin paylaşımı hayranlarını güldürdü.
16.03.2023 Magazin
Salma Hayek'ten dikkat çeken soyadı açıklaması!
Salma Hayek'ten dikkat çeken soyadı açıklaması! Lübnan asıllı Meksikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, son dönemde eşi François-Henri Pinault’nun soyadını kullanmasıyla ilgili konuştu. 2009 yılında evlenen ikiliden aktris, yer aldığı projelerde Hayek’in olmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
2.02.2023 Magazin
Salma Hayek galaya kıyafetiyle damga vurdu!
Salma Hayek galaya kıyafetiyle damga vurdu! 56 yaşındaki oyuncu Salma Hayek, Los Angeles'taki 2022 LACMA Art+Film Galasında kocası François-Henri Pinault ile birlikte poz verdi. Hayek göğüslerini ön plana çıkardığı elbisesiyle kırmızı halıya damga vurdu.
6.11.2022 Magazin
Salma Hayek havuz pozuyla dikkat çekti!
Salma Hayek havuz pozuyla dikkat çekti! 1993 yılında Antonio Banderas ile birlikte 'Desperado' filminde rol alarak adından söz ettiren Salma Hayek, bu sene peş peşe 'Eternals' ve 'House of Gucci' filmleriyle hayranlarının karşısına çıktı. Meksika asıllı ABD'li oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
30.11.2021 Magazin
Salma Hayek: Eve hayalet avcısı çağırmak zorunda kaldım
Salma Hayek: Eve hayalet avcısı çağırmak zorunda kaldım Dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek, oğlunun korkularını yenmesi için Londra'daki evine hayalet avcısı çağırmak zorunda kaldığını açıkladı.
11.11.2021 Magazin
Salma Hayek'ten bikinili paylaşım açıklaması: Fotoğraflarım tükenmek üzere!
Salma Hayek'ten bikinili paylaşım açıklaması: Fotoğraflarım tükenmek üzere! 1993 yapımı 'Desperado' filminde Antonio Banderas ile birlikte rol alarak ünlenen Meksikalı oyuncu Salma Hayek, sosyal medya hesabından yayınladığı bikinili fotoğrafları hakkında konuştu.
6.02.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Salma Hayek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salma hayek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.