Plastik Şişe

Plastik Şişe

Son dakika plastik şişe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan plastik şişe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını plastik şişe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Plastik Şişe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan plastik şişe gelişmeleri de dahil olmak üzere 248 plastik şişe haberi bulunmuştur. Tüm plastik şişe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ambalajı at paranı al! Yeni dönem için tarih verildi
Ambalajı at paranı al! Yeni dönem için tarih verildi Zorunlu depozito için geri sayım başladı. Eğer bir erteleme olmazsa 1 Ocak 2024 itibarıyla başta içeceklerde kullanılan ambalajlar depozitolu olacak. Plastik, şişe veya metal kaplar iade makinelerine atılınca 50 kuruş veya 1 lira gibi bir tutar hesaba geçecek. Sistemin yerli yazılım altyapısı, kopyalanamaz barkodları hazır. 30 bin iade makinesi kısa sürede Anadolu’ya yayılacak.
21.03.2023 Gündem
Son kullanım tarihi geçmiş gıdalar imha edildi
Son kullanım tarihi geçmiş gıdalar imha edildi Ceylanpınar Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yer alan yemek salonlarında denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, yaptıkları denetimlerde halk sağlığına tehdit oluşturacak olan son kullanım tarihi geçmiş çok sayıda ayran ele geçirdi.
27.05.2022 Yaşam
Emine Erdoğan: Küresel ısınma gidişatına yön verecek son nesiliz
Emine Erdoğan: Küresel ısınma gidişatına yön verecek son nesiliz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, küresel ısınmayla ilgili, "Dünyanın geleceğini tehdit eden bu büyük mesele karşısında, ülkelerin tek başına hareket etmesi yetmiyor. Küresel bir eylem planının, ivedilikle hayata geçmesi gerekiyor. Yarın çok geç olabilir. Küresel ısınma ile ilgili gidişata yön verecek son nesil olduğumuzu unutmamalıyız" dedi.
4.10.2021 Gündem
Endokrin bozucu kimyasallar akneye neden oluyor!
Endokrin bozucu kimyasallar akneye neden oluyor! Son yıllarda hayatımızın her alanında sıkça yer alan ve endokrin sistemin gelişimi ve fonksiyonunu değiştiren maddeler olarak tanımlanan endokrin bozucu kimyasallar sağlık açısından çeşitli tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Bu konu ile ilgili bilgilerden en günceli ise endokrin bozucuların cilt sağlığına etkileri, özellikle de bu maddelerin akne oluşumu ve şiddetinde önemli bir etken olduğu konusu ile ilgili…
5.09.2021 Sağlık
Plastik şişeler zehir saçıyor
Plastik şişeler zehir saçıyor Prof. Dr. Tunç Akkoç, plastik şişelerdeki tehlikeye dikkat çekti. Akkoç, trafikte satılan, araçlarda bırakılarak güneşe maruz kalan şişelerdeki suları tüketmenin sağlık açısından zararlı olduğunu kaydetti.
18.08.2021 Sağlık
İzmir'de sahte alkol operasyonu! Tam 8 ton ele geçirildi
İzmir'de sahte alkol operasyonu! Tam 8 ton ele geçirildi İzmir'in Bornova ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 8 bin 138 litre kaçak olarak imal edilen etil alkol ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 1'i tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
17.07.2021 Gündem
Zabıtadan seyyar satıcıya tokat! Soruşturma başlatıldı
Zabıtadan seyyar satıcıya tokat! Soruşturma başlatıldı İstanbul Taksim Meydanı'nda belediye zabıta sivil ekiplerinden bir görevli, seyyar satıcıya tokat attı. Belediye, görevli yardımcı zabıta personeli hakkında soruşturma başlattı.
21.04.2021 Gündem
Büyük şaşkınlık yarattı! Bisiklet, araç lastiği...
Büyük şaşkınlık yarattı! Bisiklet, araç lastiği... Mersin'de düzenlenen temizlik çalışmasında deniz dibinden balıkçı teknesi, bisiklet, araç lastiği, plastik kasa, cam ve plastik şişe ile poşetler çıkartıldı.
17.02.2021 Yaşam
Emine Erdoğan, Sıfır Atık Ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni'nde konuştu
Emine Erdoğan, Sıfır Atık Ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni'nde konuştu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, maskelerin virüse karşı en etkili ve tek silah olduğunu vurgulayarak, "Hem kendimizi hem de karşımızdakileri korumak için mutlaka maske takmalıyız" dedi.
27.10.2020 Gündem
Corona virüsle ilgili gizli tehlike! Yasaklanmalı, riski artırıyor!
Corona virüsle ilgili gizli tehlike! Yasaklanmalı, riski artırıyor! Avrupa’dan ithal edilen çöplerin içinde bulunan tıbbi atıkların corona virüs riskini artırdığına dikkat çeken uzmanlar, ‘Plastik atıkların girişi yasaklanmalı’ diyor.
16.07.2020 Gündem
Çanakkale'de fuhuş operasyonu!
Çanakkale'de fuhuş operasyonu! Çanakkale'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu ve fuhuş operasyonu sonrası 1 kişi tutuklandı.
4.01.2020 Gündem
Fuhuş baskını! 13 kadın yakalandı
Fuhuş baskını! 13 kadın yakalandı ÇANAKKALE'de jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı, fuhuş operasyonunda ise 9'u yabancı 13 kadın yakalandı.
2.01.2020 Gündem
Ellerini ısırmaması için pet şişeye sokup bağlıyorlar!
Ellerini ısırmaması için pet şişeye sokup bağlıyorlar! Küçük Yusuf Maden’in hayatı geçirdiği hastalık sebebiyle kabusa döndü. Sürekli ellerini ısıran Yusuf’un ailesi çözüm olarak küçük çocuğun ellerini plastik şişeye sokup bağlayarak muhafaza ediyor.
8.11.2019 Yaşam
Marmara Denizi'nden çıkanlar hayrete düşürdü!
Marmara Denizi'nden çıkanlar hayrete düşürdü! Kartal Sahili'nde temizlik etkinliği için denize dalan dalgıçlar gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Deniz dibinde sandalye, lastik bulan dalgıçlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, deniz canlılarının çöplerin arasında yaşam savaşı vermesi dalgıçlar tarafından aksiyon kamerası ile görüntülendi. Deniz dibinden çıkarılan aralarında sandalye, lastik ve çok sayıda şişeyi gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.
19.09.2019 Gündem
"Denizin dibinde, 'yok artık' dedirten manzara var"
"Denizin dibinde, 'yok artık' dedirten manzara var" Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, bir öğrencisiyle deniz temizliği amacıyla tüplü dalış yaptığı Konyaaltı Sahili'ndeki denizden kısa sürede çok sayıda plastik şişe, çocuk bezleri, eşarp ve battaniye çıkardı.
2.09.2019 Gündem
İslam karşıtı ve aşırı sağcı İngilize 9 ay hapis cezası
İslam karşıtı ve aşırı sağcı İngilize 9 ay hapis cezası İslam karşıtı aşırı sağcı İngiliz Savunma Ligi'nin (EDL) eski Başkanı Tommy Robinson 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kararı mahkeme önünde bekleyen Robinson destekçileri hükmün açıklanmasının ardından polise cam ve plastik şişe fırlattı. Zaman zaman gerginliğin yaşandığı gösteri sırasında polis bir Robinson destekçisini gözaltına aldı.
11.07.2019 Dünya
‘Plastik şişeni getir, tatil kitabını götür’ kampanyası
‘Plastik şişeni getir, tatil kitabını götür’ kampanyası Cumhurbaşkanı’nın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan, ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında ‘pilot bölge’ seçilen Safranbolu, daha çevreci bir hale geldi.
12.06.2019 Gündem
Emine Erdoğan: Lütfen sahillerin temizliğine özen gösterelim
Emine Erdoğan: Lütfen sahillerin temizliğine özen gösterelim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Okulların kapanmasına az zaman var. Tatil sezonu başladı. Vatandaşlarımızın büyük kısmı sahil kenarlarına gidecek. Lütfen sahillerin temizliğine özen gösterelim" dedi.
10.06.2019 Siyaset
Emine Erdoğan, Atıkmatik'i kullandı
Emine Erdoğan, Atıkmatik'i kullandı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahinin özel davetlisi olarak kente gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ilk kez Atıkmatik Geri Dönüşüm Otomatını kullandı. Atıkmatik'e plastik şişe atan Erdoğan, Gaziantep Kart'a puan yükledi.
22.03.2019 Gündem
Emine Erdoğan: Türkiye 'sıfır atık' konusunda tüm Müslüman toplumlara liderlik yapabilir
Emine Erdoğan: Türkiye 'sıfır atık' konusunda tüm Müslüman toplumlara liderlik yapabilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Türkiye, yeşil bir hac ibadeti yanında hayvan hakları, sıfır açlık, israf, sıfır atık, sürdürülebilirlik gibi konularda manifestolar yayınlayarak tüm Müslüman toplumlara liderlik yapabilir" dedi.
20.03.2019 Gündem
Evini elektronik sigara imalathanesine çevirmiş! Yakalandı
Evini elektronik sigara imalathanesine çevirmiş! Yakalandı Ankara'da yüklü miktarda elektronik sigara kimyasalı ele geçirilen operasyonda bir kişi gözaltına alındı.
26.01.2019 Gündem
Plastik şişe verip bez çanta aldılar
Plastik şişe verip bez çanta aldılar "Sıfır Atık Projesi"nde pilot bölge seçilen Karabük'ün Safranbolu ilçesinde "En az 5 plastik şişe getir, bez çantanı götür" kampanyasıyla vatandaşlarda çevre koruma bilinci oluşturuluyor.
22.01.2019 Yaşam
‘İstanbul’un şebeke suyu daha güvenli’
‘İstanbul’un şebeke suyu daha güvenli’ Milliyet’in, ‘bazı ambalajlı sularda ağır metal kirliliği’ haberinin ardından uzmanlardan uyarılar geldi. Ambalajlı sularda plastik şişeden uzak durulmasını öneren uzmanlar İstanbullulara, ‘Şebeke suyunu gönül rahatlığıyla için’ çağrısı yaptı.
11.01.2019 Gündem
Bağ evinde ele geçirildi! Tam 390 litre...
Bağ evinde ele geçirildi! Tam 390 litre... Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde, jandarma ekiplerince bağ evine düzenlenen operasyonda, 390 litre sahte rakı ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.
2.12.2018 Gündem
İDO'dan deniz temizliği için dev adım!
İDO'dan deniz temizliği için dev adım! İDO, Seabin adı verilen yüzen çöp kutusunu tanıttı. Yılda 20 bin plastik şişe ile 83 bin plastik torba toplayacak
19.09.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Plastik Şişe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki plastik şişe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.