Pizza

Pizza

Son dakika pizza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pizza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pizza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pizza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pizza gelişmeleri de dahil olmak üzere 818 pizza haberi bulunmuştur. Tüm pizza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
2. Sınıf Bölme İşlemi: Bölme İşlemleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
2. Sınıf Bölme İşlemi: Bölme İşlemleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Bölme, dört ana aritmetik işlevin genellikle en zoru olarak bilinir. Bölme işlemi sayıları bölmeye veya 'paylaştırmaya' yarar. Matematikte bölme, çarpma işleminin tersidir. Bölme için sembol (÷) şeklindedir. Ancak elektronik tablolarda, hesap makinelerinde veya diğer bilgisayar uygulamalarında ise sembol kimi zaman '/' (eğik çizgi) şeklinde kullanılır.
25.12.2023 Eğitim
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Sucuk Kaç Kalori? Sucuk Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Sucuk Kaç Kalori? Sucuk Besin Değerleri Ve Kalorisi... Sucuk çok sevilerek tüketilen bir şarküteri ürünüdür. İnce 1 dilim sucuğun 26 kalori içerdiği bilinmektedir. Sucuk yapımında, kıyma, kuyruk yağı, sarımsak, tuz, karabiber, şeker, pul biber bulunmaktadır. Koyun, sığır, manda etlerinden sucuk yapılabilmektedir.
21.12.2023 Sağlık
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi... Zararlı karbonhidratlar tüketildiğinde kan şekerinde ani yükselmelere ve düşüşlere neden olan, çabuk acıktıran ve aşırı yeme davranışlarına neden olan karbonhidratlardır. Zararlı karbonhidratlar genellikle beyaz ekmek, pizza, makarna, şekerli gıdalarda bulunur.
20.12.2023 Sağlık
Ünlü oyuncu zayıflama ilacı yüzünden hastanelik oldu!
Ünlü oyuncu zayıflama ilacı yüzünden hastanelik oldu! “Real Housewives of New Jersey” ismindeki reality gösterinin oyuncularından Jennifer Fessler, zayıflama ilaçları hakkında yaptığı itiraflarla çok konuşuldu. Fessler, ne yerse kilo kaybettiğini fark edince sağlıksız beslenmeyi de durduramadı. Fessler, "Hayatımda ilk kez pizza, dondurma gibi şeyler yiyerek kilo verdim" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.12.2023 Magazin
Gonca Vuslateri mutfağa girdi, hünerlerini sergiledi! Hamur açıldı, ben de saçıldım
Gonca Vuslateri mutfağa girdi, hünerlerini sergiledi! Hamur açıldı, ben de saçıldım Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri, mutfakta çekilen fotoğrafını paylaştı. Adını sır gibi sakladığı sevgilisiyle pizza yapan üç aylık hamile oyuncu, hünerlerini sergiledi.
6.11.2023 Magazin
Fnaf filmi Türkiye'de ne zaman çıkacak, FNAF (Five Nights at Freddy's) filmi Türkiye'ye gelecek mi, Fnaf filmi Türkiye’ye ne zaman gelecek, vizyon tarihi belli mi?
Fnaf filmi Türkiye'de ne zaman çıkacak, FNAF (Five Nights at Freddy's) filmi Türkiye'ye gelecek mi, Fnaf filmi Türkiye’ye ne zaman gelecek, vizyon tarihi belli mi? Five Nights at Freddy's oyununun beyaz ekrana uyarlanan filmi Türkiye'de "Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gecesi” olarak biliniyor. Peki, FNAF filmi Türkiye'de vizyona girecek mi, nerede, ne zaman yayınlanacak?
27.10.2023 Kültür Sanat
Kış boyunca sossuz kalmayın! Pizza, makarna, menemen... Kışlık domates sosu tarifi ağız sulandırıyor
Kış boyunca sossuz kalmayın! Pizza, makarna, menemen... Kışlık domates sosu tarifi ağız sulandırıyor Domatesin ve kapya biberin son zamanlarındayız. Kış boyunca size eşlik edecek domates sosu tarifini hazırladık. Muhteşem rengiyle kırmızı biberli domates sosunu ortaya çıkarmak için kolları sıvamanın tam zamanı. Pizzaya, makarnaya ve menemene dökeceğiniz ya da soğuk kış kahvaltılarında içinizi ısıtacak domates sosu tarifi ağız sulandırıyor.
17.09.2023 Gündem
Anadolu'nun pizzasına talep yağıyor: Fiyatı 70 lira
Anadolu'nun pizzasına talep yağıyor: Fiyatı 70 lira Osmanlı döneminde askerlere verilen yiyecek olarak bilinen ve Konya'da günümüzde geleneksel bir yiyecek haline gelen yağ somunu, "Anadolu'nun pizzası" olarak da damak lezzeti halinde geldi.
10.09.2023 Ekonomi
Manisa'da pizzacıda cinayet: 1 ölü, 1 yaralı
Manisa'da pizzacıda cinayet: 1 ölü, 1 yaralı Pizzacıda kan donduran olay! Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, bir pizza restoranına gelen motosikletli şahsın silahlı saldırısında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
30.07.2023 Gündem
Kripto para milyonerinin cesedi bavuldan çıktı! İste korkunç olayın detayları
Kripto para milyonerinin cesedi bavuldan çıktı! İste korkunç olayın detayları Bir dönem pizza satan, sosyal medya üzerinden kripto para pazarlayarak milyonlar kazanan 41 yaşındaki fenomenin cansız bedeni bir bavulun içinden çıktı. Algaba'nın cinayetini soruşturan polis bir kişiyi tutuklarken cinayetin detayları adeta kan dondurdu.
28.07.2023 Dünya
Litvanya basının derdi 2-2 değil soyunma odasındaki bu görüntü!
Litvanya basının derdi 2-2 değil soyunma odasındaki bu görüntü! 2-2 biten Zalgiris - Galatasaray maçını değerlendiren Litvanya basınının soyunma odası ifadeleri oldukça dikkat çekti.
26.07.2023 Şampiyonlar Ligi
Berrak Tüzünataç bikinili pozlarıyla olay yarattı! 'Sen hiç pizza yemiyor musun?'
Berrak Tüzünataç bikinili pozlarıyla olay yarattı! 'Sen hiç pizza yemiyor musun?' Ekranlara dönmeye hazırlanan Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Sezon öncesi tatile çıkan Tüzünataç, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarla adından söz ettirdi. Tüzünataç'ın paylaşımına, beğeni ve yorum yağdı.
24.07.2023 Magazin
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve son 6 yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, bu yıl 12-23 Haziran tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde katılımcılarıyla tekrar fiziksel olarak buluştu.
4.07.2023 Eğitim
Pizza Kaç Kalori? Pizza Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Pizza Kaç Kalori? Pizza Besin Değerleri Ve Kalorisi... Kökeni İtalya'ya dayanan ve peynir ile domates başlı olmak üzere pek çok malzemenin karıştığı hamur işi yiyecek pizza olarak ifade edilmektedir. Özellikle aperatif olarak pek çok kişinin dünya çapında tercih ettiği en önemli fast food ürünleri arasında gelir. Değişik malzemelerin katılarak günümüzde çeşitleri üzerinden sunulduğunu söylemek mümkündür.
3.07.2023 Sağlık
‘Oyuncaklı çocuk menüsü’ tuzağı! 'Çocuklarınızı fast food ile ödüllendirmeyin'
‘Oyuncaklı çocuk menüsü’ tuzağı! 'Çocuklarınızı fast food ile ödüllendirmeyin' Prof. Gökakın, “oyuncaklı çocuk menüsü” tuzağına ilişkin anne ve babaları uyardı: Çocuklarınızı oyuncaklı fast food ile ödüllendirmeyin. Gelecekte kalp krizi riski ve ölümcül hastalıklara davetiye çıkartmış olursunuz...
18.05.2023 Yaşam
Airfryer gerçekten sağlıklı mı? Evde yüz binlerce kişi bu cihazı kullanıyor, dikkat çeken uyarı geldi
Airfryer gerçekten sağlıklı mı? Evde yüz binlerce kişi bu cihazı kullanıyor, dikkat çeken uyarı geldi Tüm dünyada popüler hale gelen ve son dönemde adeta satış patlamasının yaşandığı cihaz Airfryer (hava fritözü) ile ilgili detaylar birçok kişi tarafından merak ediliyor. Satın almak isteyen de var aktif şekilde kullanan da. Ancak yüz binlerin mutfağında yerini alan bu cihaz pratikliğinin yanı sıra 'olası insan kanserojeni' olarak adlandırılan akrilamid ve yağ kullanımı açısından bazı tartışmalara da sebep oldu. Airfryer bu kadar popülerken, sağlığa olan etkilerini ise uzmanlara sorduk. Hava fritözü kansere neden olabilir mi? Kanserojen madde içeriyor mu? Çalışma prensibi nasıl işliyor? Bu cihazla yapılan yiyecekler güvenle tüketilebilir mi? İşte tüm detaylar…
13.05.2023 Sağlık
Bizim Toptan ve Kerevitaş net satış gelirlerini açıkladı
Bizim Toptan ve Kerevitaş net satış gelirlerini açıkladı Bizim Toptan, 2023 yılının ilk çeyreğinde kurumsal müşterilere hizmet verdiği Ev Dışı Tüketim (EDT) kanalındaki başarılı performansının da katkısıyla, net satış gelirlerini bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 91,5 artırarak büyümesini sürdürdü. Öte yandan Kerevitaş inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımıyla büyümeye devam ediyor. 2023 yılının ilk çeyreğinde şirketin konsolide cirosu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 31 oranında artarak 3,2 milyar TL oldu.
12.05.2023 Ekonomi
Bir Matteo Messina Denaro vakası daha! 'Çok tehlikeli' mafya babası yakalandı, yeni mesleği şoke etti
Bir Matteo Messina Denaro vakası daha! 'Çok tehlikeli' mafya babası yakalandı, yeni mesleği şoke etti Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalanmıştı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ifşa olmuştu. Öte yandan Uluslararası polis gücü Interpol, 16 yıldır aranan mafya tipi suç örgütü Ndrangheta’nın üyesi Edgardo Greco’yu (63) gözaltına aldıklarını duyurdu. Çok tehlikeli olduğu belirtilen Greco'nun yıllarca nasıl saklandığı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
3.02.2023 Yaşam
1990’lı yıllarda dehşet saçmıştı, 16 yıldır aranıyordu! Interpol duyurdu
1990’lı yıllarda dehşet saçmıştı, 16 yıldır aranıyordu! Interpol duyurdu Uluslararası polis gücü Interpol, 16 yıldır aranan mafya tipi suç örgütü Ndrangheta’nın üyesi 63 yaşındaki Edgardo Greco’yu gözaltına aldıklarını duyurdu. Çok tehlikeli olduğu belirtilen Greco'nun, bir restoranda pizza şefi olarak çalıştığı belirtildi.
3.02.2023 Dünya
ETÜDER Başkanı Şahinöz, ev dışı tüketimin önemine dikkat çekti
ETÜDER Başkanı Şahinöz, ev dışı tüketimin önemine dikkat çekti Antalya'da düzenlenen 33'üncü Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile 29'uncu Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı açılışına katılan Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz, sektör ve çalışmaları hakkında bilgi vererek ev dışı tüketimin önemine dikkat çekti.
17.01.2023 Ekonomi
Masterchef yarı finalist listesi! MasterChef'te 2. yarı finalist kim oldu, MasterChef'te yarı finale kim kaldı?
Masterchef yarı finalist listesi! MasterChef'te 2. yarı finalist kim oldu, MasterChef'te yarı finale kim kaldı? Masterchef yarı finale kim kaldı, MasterChef'te 2. yarı finalist kim oldu? Masterchef yarışmasında Metin, Görkem ve Ayaz 3 aşamalı etap ile jüri karşısına çıktı. Yarı final için kıyasıya mücadele eden isimlerden biri ikinci yarı finalist olarak koltuğa oturdu. 2 aşamalı yarışmanın ilkinde ikonik yemekler konsepti, ikinci etapta esans yağlarla yaratıcı ürün, final etabında da Danilo Şef'in özel tarifi yer aldı. Peki, MasterChef'te yarı finale kim çıktı? İşte Masterchef yarı finalist listesi…
7.01.2023 Televizyon
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli?
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli? BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM'de her salı ve cuma günü farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda gıdadan temizlik malzemelerine, kişisel bakım ürünlerinden makyaj malzemelerine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. İşte 13 Aralık BİM aktüel ürünler kataloğu...
13.12.2022 Ekonomi
Bu besinlerden uzak durun! Demans riskini artırıyor!
Bu besinlerden uzak durun! Demans riskini artırıyor! Demans yaş aldıkça pek çok kişi tarafından endişeye neden olan hastalıkların başında geliyor. Tedavisi olmadığı için birçok kişi demans ve Alzheimer hastalığı hakkında başta beslenme şekli olmak üzere bir takım yaşam tarzı değişikliklerine gidiyor. Bilim bu yıkıcı hastalığı durduramasa da, yeni bir çalışma riskimizi azaltmanın yolları ile ilgili fikir veriyor. Bunlar demans riskini azaltacak besinlere yönelmek ve aşırı işlenmiş gıdaları tüketmemek. Peki, Demans ve Alzheimer riskini arttıran besinler neler? Hangi besinlerden uzak durulmalı? İşte detaylar…
11.12.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Pizza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pizza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.