Pirinç

Pirinç

Son dakika pirinç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pirinç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pirinç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pirinç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pirinç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.733 pirinç haberi bulunmuştur. Tüm pirinç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lapa olan pirinç pilavını 5 dakikada tane tane yapan yöntem
Lapa olan pirinç pilavını 5 dakikada tane tane yapan yöntem O kadar uğraştınız yine de pilavınız lapa mı oldu? Çöpe atmayın. Bu tüyo ile 5 dakikada pilav tane tane oluyor.
1.05.2024 Yaşam
Yalan dizisi ne zaman başayacak, Kanal D Yalan dizisinin yayın tarihini açıkladı mı? İşte Yalan dizisi konusu ve oyuncuları
Yalan dizisi ne zaman başayacak, Kanal D Yalan dizisinin yayın tarihini açıkladı mı? İşte Yalan dizisi konusu ve oyuncuları KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
1.05.2024 Magazin
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
10 dakikada salata oluyor; Ne bulgur ne pirinç bu kadar faydalı, etkisi 5 kat fazla
10 dakikada salata oluyor; Ne bulgur ne pirinç bu kadar faydalı, etkisi 5 kat fazla Bir kez yenildiğinde vücudu ele geçiren ve vitaminlerle saran yeşil mercimek salatası diyet yapanların da favori yiyeceği.
28.03.2024 Yaşam
Ev bitkileri için su yerine pirinç suyu dökün! Bakın nasıl değişiyor
Ev bitkileri için su yerine pirinç suyu dökün! Bakın nasıl değişiyor Pirinçlerinizi ıslattığınız suyu lavaboya dökmek yerine ev bitkilerinin diplerine döktüğünüzde yaşadığınız değişime inanamayacaksınız. Bakın pirinç suyunun bitkilere etkisi...
25.03.2024 Yaşam
Adanalıların sofrasından eksik olmuyor! Sıradan pilavları unutun, dakikalar içinde hazır, işte dövme pilavı tarifi
Adanalıların sofrasından eksik olmuyor! Sıradan pilavları unutun, dakikalar içinde hazır, işte dövme pilavı tarifi Bir kez yiyen tadını unutamıyor. Adana denilince akla ilk kebap gelse de birçok yöresel lezzet damakları çatlatıyor. Birçok lezzeti barındıran Adana’nın meşhur lezzetlerinden birisi de dövme pilavıdır. Sıradan pilavları unutturacak bu lezzet sadece 20 dakikada hazırlanıyor. İşte “Adana usulü dövme pilavı nasıl yapılır?” sorusunun yanıtı size özel tarifimizde...
24.03.2024 Adana
Adanalı kadınların güzellik sırrı ortaya çıktı! Güneş hasarlarına iyi geliyor
Adanalı kadınların güzellik sırrı ortaya çıktı! Güneş hasarlarına iyi geliyor Adanalı kadınların güneş hasarlarından korunmak için gerçekleştirdikleri güzellik rutini ortaya çıktı. Pirinç maskesi, özellikle Japon veya Kore cilt bakımı rutinleri arasında yer alıyor. Güneş hasarına iyi gelen bu maske Adanalı kadınlar tarafından yoğun şekilde tercih ediliyor. Pirinç sayesinde nesiller boyu parlak, pürüzsüz ve bembeyaz bir cilde sahip oluyorlar. Peki pirinç maskesi nasıl yapılır? İşte yanıtı...
22.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Adanalıların vazgeçilmezi: Bir kez yiyen tadını unutamıyor! Adana usulü avgan pilavı nasıl yapılır?
Adanalıların vazgeçilmezi: Bir kez yiyen tadını unutamıyor! Adana usulü avgan pilavı nasıl yapılır? Adana denilince akla yöresel lezzetler geliyor. Birçok lezzeti barındıran Adana’nın meşhur lezzetlerinden birisi de avgan pilavıdır. “Adana usulü avgan pilavı nasıl yapılır?” sorusunun yanıtı size özel tarifimizde…
13.03.2024 Adana
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Pirinç ve makarna muftak tezgahında kaç gün bırakılır? Zehirlenme riskine karşı bunu yapın!
Pirinç ve makarna muftak tezgahında kaç gün bırakılır? Zehirlenme riskine karşı bunu yapın! Pişmiş pirinç ve makarnanın mutfak tezgahında uzun süre kalması zehirlenme tehlikesini de beraberinde getiriyor. Bu konuda farklı görüşler olsa da pirinç ve makarna tezgahta kaç gün bırakılır?
21.02.2024 Yaşam
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Lityum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Lityum Barındıran Gıdalar Listesi...
Lityum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Lityum Barındıran Gıdalar Listesi... Lityum bir alkali metaldir ve suda doğal olarak bilinir. Ruh sağlığı üzerinde etkili olan lityum kalp sağlığına da iyi gelir.
30.01.2024 Yaşam
Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi... Karbonhidrat, hem canlıların yapısına katılan hem de enerji veren bileşenlerdir. Doğada bulundukları gibi vücudun ana enerji kaynağı olarak da bilinirler.
26.01.2024 Yaşam
Potasyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Potasyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Potasyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Potasyum Barındıran Gıdalar Listesi... Potasyum, vücut için birçok olumlu katkıları olan önemli bir elementtir. Genellikle hücre içi sıvılarda kendini gösteren potasyumun, vücut dengesinin sağlanması ve iskelet kas sistemine olan desteği nedeniyle insan sağlığına faydası bulunmaktadır. En önemli potasyum kaynağı, besinler yoluyla alınmaktadır. Bu sebeple uzmanlar tarafından potasyum içeren besinlerin düzenli olarak tüketilmesi önerilmektedir.
25.01.2024 Sağlık
Gluten İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Gluten Barındıran Gıdalar Listesi...
Gluten İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Gluten Barındıran Gıdalar Listesi... Glüten, bir tür protein grubudur ve genellikle çavdar, buğday ve arpa gibi tahıllarda yer alır. İnsan vücudu tarafından sindirilmesi zor bir besin olan glüten bazı kişilerde alerjik reaksiyonlara ve semptomlara neden olabilir.
25.01.2024 Sağlık
Çinko İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Çinko Barındıran Gıdalar Listesi...
Çinko İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Çinko Barındıran Gıdalar Listesi... Sorunsuz ve sağlıklı bir yaşam için vitaminlerin ve minerallerin vücutta yeteri kadar olması gerekir. Çinko dışarıdan karşılanması gereken bir mineraldir ve bağışıklık sistemi üzerinde de oldukça etkilidir.
24.01.2024 Sağlık
İyot İçeren Besinler Nelerdir? En Çok İyot Barındıran Gıdalar Listesi...
İyot İçeren Besinler Nelerdir? En Çok İyot Barındıran Gıdalar Listesi... Daha enerjik olmak ve bağışıklık sistemini güçlü tutmak için iyot önemli bir vitamindir. İyotu besinlerden doğal yollar ile ya da vitamin takviyesi olarak almak mümkündür. 
24.01.2024 Sağlık
Melatonin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Melatonin Barındıran Gıdalar Listesi...
Melatonin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Melatonin Barındıran Gıdalar Listesi... Melatonin, biyoritim düzenleyici bir hormon olarak bilinmektedir. Genel olarak ise geceleri epifiz bezi tarafından salgılanmakta olan bir hormondur. Melatonin insan vücudunda doğal olarak bulunan bir hormondur. Vücutta uyku ve uyanıklık döngüsünü düzenleyici bir etkiye sahiptir. Melatonin, beynin hemen alt kısmında bulunan epifiz bezi tarafından salgılanan bir hormondur. 
13.01.2024 Sağlık
Çinko Kullanım Alanları Nelerdir? Çinkonun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Çinko Kullanım Alanları Nelerdir? Çinkonun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Geçiş elementleri arasında yer alan çinko madeni çok sert ve kırılgan yapısıyla dikkat çekmektedir. Renk olarak maviye çalan bir gridir ve düşük sıcaklıklarda kaynayan bir yapısının olmasıyla da oldukça ilgi çekicidir. Periyodik tablo içerisinde atam numarası 30 olan çinkonun sembolü ise '' Zn '' şeklinde gösterilmektedir. Günlük kullanımda demir, alüminyum ve diğer metallerle birlikte kullanılmaktadır. Doğada katı bir halde bulunmaktadır.
12.01.2024 Sağlık
Silisyum Kullanım Alanları Nelerdir? Silisyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Silisyum Kullanım Alanları Nelerdir? Silisyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Silisyum, yer kabuğunun %25'ini meydana getiren ve dünyada oksijenden sonra en çok bulunan elementtir. Denizlerde yaşayan diatomların hücre duvar yapılarında, bitki dokularında ve hayvan iskeletlerinde de bulunur.
5.01.2024 Sağlık
Koltuk Altı Kararması Nasıl Geçer? Koltuk Altı Kararması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Koltuk Altı Kararması Nasıl Geçer? Koltuk Altı Kararması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Koltuk altı kararması birçok farklı nedene bağlı olarak görülebilir. Bunun için altta yatan nedeni bulmak kararmanın önlenmesi bakımından önemlidir.
4.01.2024 Sağlık
Selenyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Selenyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Selenyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Selenyum Barındıran Gıdalar Listesi... Selenyum, birçok gıdada doğal olarak bulunan, diğerlerine eklenen ve besin takviyesi olarak bulunan bir eser elementtir. Selenyum insan vücudu için gerekli olan elementlerden biridir.
4.01.2024 Sağlık
Kalsiyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Kalsiyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Kalsiyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Kalsiyum Barındıran Gıdalar Listesi... Vücut için en önemli kimyasal elementlerden birisi de kalsiyum olarak bilinmektedir. Özellikle insan vücudunda da en bol bulunan minerallerden birisi olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Sağlık açısından vücutta yeterli kalsiyum bulunmasının hayati işlevlere sahip olduğu da ifade edilebilmektedir. Kalsiyumun sağlığa birçok açıdan fayda sağladığını söylemek mümkündür.
4.01.2024 Sağlık
Vitamin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Vitamin Barındıran Gıdalar Listesi...
Vitamin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Vitamin Barındıran Gıdalar Listesi... Vitamin, vücuda bağışıklık kazandırır ve gıdalardan alınması gerekir. Kan hücrelerinin yapımından cilt hastalıklarının giderilmesine kadar vücudun büyük işleyişinde vitaminler yer alır. 
3.01.2024 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Pirinç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pirinç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.