Pilates

Pilates

Son dakika pilates haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pilates ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pilates haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pilates

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pilates gelişmeleri de dahil olmak üzere 745 pilates haberi bulunmuştur. Tüm pilates haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazanda egzersiz ne zaman yapılmalı? Ramazanda aç karnına spor yapılır mı, sahurdan sonra egzersiz yapılır mı, oruçluyken spor yapınca yağ yakar mı?
Ramazanda egzersiz ne zaman yapılmalı? Ramazanda aç karnına spor yapılır mı, sahurdan sonra egzersiz yapılır mı, oruçluyken spor yapınca yağ yakar mı? Ramazan ayının gelmesiyle oruç ibadetini yerine getirenlerin araştırmaları da hız kazandı. Fitness, pilates ve diğer spor türlerine düzenli olarak devam edenler, planlarını aksatmamak için ramazan boyunca nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini araştırıyor. Peki, Ramazanda egzersiz ne zaman yapılmalı, Ramazanda aç karnına spor yapılır mı, sahurdan sonra egzersiz yapılır mı?
12.03.2024 Ramazan
Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri verildi! Bunlara dikkat edin
Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri verildi! Bunlara dikkat edin Kış aylarında yorgun hissetmemizin nedenlerini açıklayan İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Aktaş, ‘’ Düzenli spor yapmak, sanılanın aksine halsizlik ve yorgunluk şikâyetlerine iyi gelmenin yanı sıra kalp ve damar sisteminin daha sağlıklı çalışmasına da yardımcı olur. Bu nedenle düzenli spor yapmayı bir yaşam tarzı haline getirmeye çalışın’’ dedi.
22.02.2024 Adana
Simge Ünal gözünü kırpmadan 100 bin TL verdi!
Simge Ünal gözünü kırpmadan 100 bin TL verdi! İddialı açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Simge Ünal, tatil yaptığı Yunanistan'da iş görüşmeleri de yapacağını söyledi. Daha önce "Lükse veda ediyorum" diyen model, Komşu'da gerçekleşeck çekimler için de özel olarak alışverişe çıktı.
22.12.2023 Magazin
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle!
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle! Galler Prensesi Kate Middleton'ın, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile eşi Kim Keon-hee'yi karşılamak için düzenlenen törene damgasını vurdu.
23.11.2023 Magazin
Masa başı çalışanları uyardı! 2 günden fazla süren boyun ağrılarına dikkat
Masa başı çalışanları uyardı! 2 günden fazla süren boyun ağrılarına dikkat Uzun süre bilgisayar başında çalışmak ya da hareketsiz bir yaşam pratiğine sahip olmak beraberinde bir takım fiziksel problemleri getiriyor. Duruş bozukluğuyla tetiklenen rahatsızlıkların başını ise boyun sırt ve bel ağrıları çekiyor. Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Op. Dr. Candan Hundemir bu ağrıların çoğunun mekanik olduğunu söylese de 2 günden fazla süren ağrılara karşı vatandaşı uyardı ve uzmana görünmesini tavsiye etti.
28.10.2023 Sağlık
Tanem Sivar fit kalmasının sırrını paylaştı
Tanem Sivar fit kalmasının sırrını paylaştı Kariyerine Acun Ilıcalı'nın yanında başlayan sunucu Tanem Sivar, meme kanserine karşı farkındalık oluşturmak amacıyla “Hayata Yakından Bak” projesine katıldı. Fit kalmasını çocuklarına borçlu olduğunu söyleyen Sivar, açıklamalarıyla farkındalık yarattı.
6.10.2023 Magazin
İnziva kampları para tuzağı mı? İnsanları kandırıyorlar uyarısı yapıldı
İnziva kampları para tuzağı mı? İnsanları kandırıyorlar uyarısı yapıldı Pandeminin ardından artan doğa, yoga ve nefes etkinliklerine şimdi de ‘kişisel inziva’ kampları eklendi. Kiminde günlük 1750 lira ödeyen kendi evinde ‘kamp’ kuruyor, kiminde niyet bohçaları hazırlanıyor. Prof. Dr. Arif Verimli ise “İnsanlar kandırılıyor” diyor.
28.08.2023 Yaşam
Alzheimer ve MS artık gençleri de tehdit ediyor
Alzheimer ve MS artık gençleri de tehdit ediyor Alzheimer, MS, Parkinson gibi genellikle yaşlılarda görülen beyin hastalıkları artık genç nüfusu da tehdit ediyor. “Dünyada 50 milyon kişi Alzheimer. Bu rakam 2050’ye kadar üç katına çıkacak” diyen Türk Nöroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. M. Akif Topçuoğlu çarpıcı bilgiler verdi.
22.07.2023 Sağlık
Ebru Şallı ekrana dönüş sinyali verdi!
Ebru Şallı ekrana dönüş sinyali verdi! Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı, EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) yasasına yetişerek emekli olduğunu itiraf etmişti. EYT sonrası oğlu Beren’in haftalığına zam yaptığını esprili bir dille söyleyen Şallı, ekrana dönüş sinyalini de verdi.
19.06.2023 Magazin
Aynadaki kendinize aşık olacaksınız! Sivilceleri anında yok eden bu besinleri mutlaka tüketin!
Aynadaki kendinize aşık olacaksınız! Sivilceleri anında yok eden bu besinleri mutlaka tüketin! Ciltte gözle görülür değişim sağlamanın tek yolu doğru bakımı yapmaktır. Bol su içmek ve yüz masajı yapmak her ne kadar bu cilde iyi gelse de bu rutini genişletmek gerekmektedir. Cildi güzelleştirmek bir yana sivilceleri de yok etmek gerekir. Peki sivilceleri engelleyen besinler nelerdir?
17.06.2023 Sağlık
Ivana Sert nasıl formda kaldığını açıkladı!
Ivana Sert nasıl formda kaldığını açıkladı! İzmirli turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile Aralık 2021'de Maldivler'de hayatını birleştiren 43 yaşındaki modacı Ivana Sert, Instagram' da takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.
23.05.2023 Magazin
Masa başı çalışanlar dikkat! 5 günden sonrası tehlikeli
Masa başı çalışanlar dikkat! 5 günden sonrası tehlikeli Günlük yaşamda hareketsiz kalan ve işi gereği bilgisayar başındaysa uzun saatler geçirmek zorunda olan kişiler bazı sağlık sorunları ile karşı karşıya kalıyor. Bu da duruş bozukluğuna ve bunun sonucunda da boyun düzleşmesi gibi rahatsızlıklara neden olabiliyor. Peki boyun düzleşmesi beraberinde hangi hastalıkları getiriyor? Tedavi süreci nasıl ilerliyor? İşte özellikle masa maşı çalışanların merak ettiği konun detayları...
20.05.2023 Sağlık
Ek gelir elde etmek için yapabilirsiniz! Kurtulmak istediğiniz eşyalar kazanca dönüşebilir
Ek gelir elde etmek için yapabilirsiniz! Kurtulmak istediğiniz eşyalar kazanca dönüşebilir Günümüzün en büyük hobileri ve ihtiyaçları arasında alışveriş yapmak var. Bu alışkanlığından vazgeçmek istemeyenler de son zamanlarda mağazalardaki artan fiyatlar nedeniyle ikinci el satışına yöneldi. Alıp kullanmadığı eşyaları satan insanlar, ikinci el alışveriş yapılan uygulamaları kullanıp ek gelir elde ediyor. Son olarak nişanlısından ayrılıp elindeki bohçayı değerlendirmek isteyen Ayşe B. 'Bohçamdaki malzemeleri sattım, harcadığım paranın bir kısmını kazanmış oldum' diyor.
20.02.2023 Ekonomi
Survivor Kardelen kimdir? Kardelen Kalender’in mesleği nedir, ne iş yapıyor?
Survivor Kardelen kimdir? Kardelen Kalender’in mesleği nedir, ne iş yapıyor? Survivor yeni sezonu 15 Ocak'ta başlıyor. Survivor'un yarışmacıları merak ediliyor. Gönüllüler takımında yer alan Kardelen Kalender sportif yapısıyla dikkatleri çekti. Survivor Kardelen kimdir, Kardelen Kalender mesleği nedir, ne iş yapıyor? başlandı. İşte 2023 Survivor Kardelen Kalender'in hayatı ve biyografisi...
14.01.2023 Televizyon
Survivor 2023 Asena kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023 yarışmacısı Asena'nın hayatı ve biyografisi!
Survivor 2023 Asena kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023 yarışmacısı Asena'nın hayatı ve biyografisi! Survivor Asena kimdir, Asena Demirbağ ne iş yapıyor, kaç yaşında? Survivor 2023 ilk bölümüyle 15 Ocak Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor 2023 yarışmasında bu sene ünlüler, gönüllüler ve fenomenler yarışacak. Gönüllüler takımında yer alan Asena Demirbağ ise merak konusu oldu. İşte Survivor 2023 Asena'nın hayatı ve biyografisi.
14.01.2023 Televizyon
Dünyaca ünlü efsane isimden üzen sözler: Ölmeye hazırım!
Dünyaca ünlü efsane isimden üzen sözler: Ölmeye hazırım! Daha önce göğüs kanserine yakalandığını anlatan Jane Fonda, iki memesini de aldırdığını ve iyileştiğini söylemişti. Kanserle mücadele etmeye devam eden ve kısa bir süre önce yaptığı açıklamada "Hayatta kalma oranım yüzde 80" diyen Fonda, "Ölmeye hazırım" cümlesiyle hayranlarını üzdü.
20.11.2022 Magazin
Ebru Şallı şiddet gördüğü haberleriyle gündemde! "Eşime iftira atamam"
Ebru Şallı şiddet gördüğü haberleriyle gündemde! "Eşime iftira atamam" Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü haberleri ile magazin gündemine damga vurmuştu. Sağlık kontrolü yapılırken çağrılan polis memurlarına ‘Şikayetçi değilim, o benim kocam’ dediği iddia edilen Ebru Şallı, şiddet gördüğünü inkar etmişti. Son olarak eşi Uğur Akkuş’un kendisine barışma hediyesi olarak 11 milyon TL’lik araba aldığı yönünde haberler çıkan Ebru Şallı, hakkındaki iddialara yanıt verdi.
18.11.2022 Magazin
Yaza fit girmek isteyenler şimdiden salonlara koştu
Yaza fit girmek isteyenler şimdiden salonlara koştu Eskişehir’de, gelecek yaza fazla kilolarından kurtulmuş ve fit bir biçimde girmek isteyenler, şimdiden spor salonlarında yoğunluk oluşturuyor.
5.11.2022 Yaşam
Ebru Şallı biyolojik yaşını açıkladı!
Ebru Şallı biyolojik yaşını açıkladı! Ebru Şallı, iki yıl önce lenf kanseri nedeniyle yaşamını yitiren küçük oğlu Pars için yemek kitabı çıkaracağını söyledi. Sosyal medyada pilates videoları yayınlayan ve formda görüntüsü ile genç kızlara taş çıkartan 45 yaşındaki tescilli güzel, Amerika'da yaptırdığı testin sonucunu da ilk kez paylaştı.
23.10.2022 Magazin
14 Ekim BİM kataloğu 2022! BİM 14 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesinde hangi ürünler indirimli? 14 Ekim BİM aktüel ürünleri!
14 Ekim BİM kataloğu 2022! BİM 14 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesinde hangi ürünler indirimli? 14 Ekim BİM aktüel ürünleri! BİM 14 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. BİM aktüel ürünle kataloğunda bu hafta birbirinden farklı indirimli ürünler raflardaki aldı. BİM indirimli ürünler listesinde spor ve kozmetik ürünlerinden, mutfak araç gereçlere, teknolojik aletlerden, bisiklete kadar birçok ürünler ön plana çıkıyor. Peki, BİM 14 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesinde hangi ürünler indirimli? İşte 14 Ekim BİM kataloğu 2022…
14.10.2022 Ekonomi
Ev hapsi kaldırıldı ama Gülşen kendini eve kapattı!
Ev hapsi kaldırıldı ama Gülşen kendini eve kapattı! Şarkıcı Gülşen'e imam hatip liselilere yönelik sözleri nedeniyle verilen ev hapsi geçtiğimiz haftalarda kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcı Gülşen, ev hapsi kaldırılmasına rağmen bu ara evinden nadiren çıkıyor.
25.09.2022 Magazin
Üniversite öğrencilerine güzel haber! Bakan talimatı verdi, KYK yurtlarına kuruluyor
Üniversite öğrencilerine güzel haber! Bakan talimatı verdi, KYK yurtlarına kuruluyor Üniversite öğrencilerine müjde! Samsun'daki Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı Kredi Yurtlar Kurumları'na (KYK) öğrencilerin vakitlerini daha iyi değerlendirmeleri amacıyla spor salonları kuruluyor.
13.08.2022 Eğitim
Cinsel sağlığı korumak için neler yapılabilir?
Cinsel sağlığı korumak için neler yapılabilir? Kadın Sağlığı & Doğum, Estetik Jinekoloji Uzmanı Op. Dr. Burcu Kardaş Arslan, cinsel sağlığın korunmasının yanı sıra birçok problemin tedavisinde uygulanan labioplasti işlemi hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
13.08.2022 Sağlık
Ebru Şallı'dan havuzda pilates!
Ebru Şallı'dan havuzda pilates! Bir süre önce eşi Uğur Akkuş ile Amerika'ya yerleşen Ebru Şallı, önceki gün evinin havuzunda pilates yaparken verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.
5.07.2022 Magazin
İki yıl sonra yeniden başladı! 1 kilometrelik kuyruk oluştu
İki yıl sonra yeniden başladı! 1 kilometrelik kuyruk oluştu Bursa'da Cerrah Mahallesi sakinleri, geleneksel hale gelen toplu bayramlaşma için 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu.
2.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Pilates ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pilates haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.