Peta

Peta

Son dakika PETA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PETA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PETA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Peta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan peta gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 peta haberi bulunmuştur. Tüm peta haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Dünyanın en yalnız gorili’ için başlatılan imza kampanyası 120 bini buldu
‘Dünyanın en yalnız gorili’ için başlatılan imza kampanyası 120 bini buldu Almanya’dan küçük yaşta Tayland’daki bir alışveriş merkezinde bulunan kafesine getirilen ve yaklaşık 30 yıldır burada tek başına yaşayan Bua Noi adlı gorilin kurtarılması için başlatılan imza kampanyası 120 bine ulaştı.
22.03.2023 Dünya
Ormanda kaybolan telefonundan maymun selfieleri çıktı
Ormanda kaybolan telefonundan maymun selfieleri çıktı Malezya'nın Johor eyaletinde, Zackrydz Rodzi adlı bir kişinin, kaybettiği ve ertesi gün evinin arkasındaki ormanda bulduğu cep telefonundan maymun selfieleri ve videoları çıktı.
16.09.2020 Dünya
Ömür Gedik: Şort çıkışım saçmaydı!
Ömür Gedik: Şort çıkışım saçmaydı! Şarkıcı Ömür Gedik, geride bırakmaya hazırlandığımız 2019 yılıyla ilgili sosyal medyada çarpıcı bir mesaj paylaştı.
31.12.2019 Magazin
Papua Yeni Gine'de kabileler arası çatışma: 24 ölü
Papua Yeni Gine'de kabileler arası çatışma: 24 ölü Papua Yeni Gine’de kabileler arasında yaşanan sorun nedeniyle çıkan çatışmalarda aralarında çocukların ve hamile kadınların da bulunduğu en az 24 kişinin öldürüldüğü belirtildi.
10.07.2019 Dünya
Ürünlerini yakan Burberry insafa geldi
Ürünlerini yakan Burberry insafa geldi İngiliz lüks giyim markası Burberry’nin 2017 yılında, değeri 28.6 milyon sterlin (243 milyon TL) olan satılmayan kıyafet, aksesuar ve parfümlerini, markasını koruma amacıyla yakarak yok ettiği ortaya çıkmıştı.
6.09.2018 Ekonomi
Meğer binlerce böcek yemişiz!
Meğer binlerce böcek yemişiz! Eğer böcek yeme fikri midenizi kaldırıyorsa kötü haber… Muhtemelen farkına bile varmadan defalarca böcek yediniz.
30.04.2018 Dünya
Tayland'daki ünlü fil sahibini öldürdü
Tayland'daki ünlü fil sahibini öldürdü Tayland'da çeşitli filmlerde ve reklamlarda yer alan ünlü fil, sahibinin üzerine oturarak ölümüne neden oldu.
28.11.2017 Dünya
İngiliz polisi seri kedi katilinin peşinde
İngiliz polisi seri kedi katilinin peşinde İngiliz polisi son 2 yılda çoğunluğunu kedilerin oluşturduğu 358 hayvanı öldüren kişiyi arıyor.
10.11.2017 Dünya
Fotoğrafçı kazandı
Fotoğrafçı kazandı Bir maymunun yanındaki fotoğrafçının makinesiyle çektiği fotoğrafın telif hakkının maymuna değil fotoğrafçıya ait olduğuna karar verildi.
14.09.2017 Yaşam
Kadıköy'de "marul bikinili" eylem
Kadıköy'de "marul bikinili" eylem Hayvan hakları için yaptıkları ilginç eylemlerle isimlerini duyuran PETA (Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler) üyesi ABD'li 2 kadın, Kadıköy'de bikinili eylem yaptı.
17.08.2017 Yaşam
‘Bu fotoğraf  beni mahvetti’
‘Bu fotoğraf beni mahvetti’ İngiliz vahşi yaşam fotoğrafçısı David Slater, yıllardır tartışmalara konu olan maymun Naruto fotoğrafı yüzünden her şeyini kaybettiğini açıkladı.
22.07.2017 Yaşam
Çıplak videosuyla sosyal medyayı salladı!
Çıplak videosuyla sosyal medyayı salladı! Bir zamanlar hayvan hakları için mücadele eden PETA yararına verdiği çıplak pozlarla konuşulan model Joanna Krupa şimdi de Instagram sayfasında yer verdiği videoyla gündem yarattı...
14.10.2016 Magazin
Erkekse ya gaz odasına ya rende makinesine
Erkekse ya gaz odasına ya rende makinesine Almanya’da her yıl yaklaşık 50 milyon erkek civciv telef ediliyor.Savcılık da civcivlerin kitlesel ölümüne karşı harekete geçti
15.02.2016 Yaşam
PETA'dan dondurucu soğukta eylem
PETA'dan dondurucu soğukta eylem New York’un Times Meydanı’nda bir şişme küre içine giren eylemciler, derisi soyulmuş bir kuzuyu çevredekilere gösterip insanları vegan olmaya davet etti
20.01.2016 Dünya
Prensese çıplak protesto
Prensese çıplak protesto DANİMARKA’NIN başkenti Kopenhag’da başlayan moda haftası nedeniyle harekete geçen hayvan hakları koruyucusu PETA üyeleri, Prenses Mary’ın timsah derisi çanta kullanmasını proteste ettiler.
6.08.2015 Dünya
Balinalar için soyundu
Balinalar için soyundu ‘Umutsuz Ev Kadınları’ dizisiyle ünlenen Joanna Krupa, hayvan hakları organizasyonu PETA için çırılçıplak poz verdi...
30.07.2015 Magazin
Jane Birkin’den timsah vetosu!
Jane Birkin’den timsah vetosu! Ünlü şarkıcı, Hermès çantalarıyla 31 yıllık işbirliğini “Çanta yapımında timsahların katledildiğini öğrendim” diyerek bozdu.
29.07.2015 Magazin
‘Aslan katili asılsın’
‘Aslan katili asılsın’ Afrika’nın en ünlü aslanını Cecil’i okla vurarak öldüren ABD’li diş hekimi Walter James Palmer’a tepkiler çığ gibi büyüyor. PETA, “Hayvan düşmanı tercihen asılmalıdır” açıklaması yaptı.
29.07.2015 Dünya
PETA'dan boğa koşusu protestosu
PETA'dan boğa koşusu protestosu Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler (PETA) adlı hayvan hakları örgütü, her yıl İspanya’nın Pamplona kentinde gerçekleştirilen San Fermin Festivali’ni protesto etmek amacıyla vücutlarını kan rengine boyayarak poz verdi...
11.07.2015 Dünya
Balinalar için Putin’e mektup yazdı!
Balinalar için Putin’e mektup yazdı! Ülkemizde de bir dönem yayınlanan ‘Sahil Güvenlik’ (Baywatch) dizisinin ABD’li ünlü oyuncusu Pamela Anderson, Rusya lideri Vladimir Putin’e gönderdiği mektupta, Kremlin’in Rus karasularında balina avlanmasına engel olmasını istedi...
8.07.2015 Magazin
Sirkten kaçan fil adamı öldürdü
Sirkten kaçan fil adamı öldürdü Almanya'nın güneybatısındaki Buchen kasabasında sabah yürüyüşüne çıkan bir kişi, sirkten kaçan bir fil tarafından öldürüldü.
15.06.2015 Yaşam
Yılda 41 ton tavşan yiyorlar!
Yılda 41 ton tavşan yiyorlar! Alman tavşan üretimi sanayii tarafından açıklanan verilere göre, Almanlar çoğu Paskalya’da olmak üzere yılda 41 bin tondan fazla tavşan eti yiyor. Hayvan hakları örgütleri ise tepkili.
4.04.2015 Dünya
Kürk giymektense çıplak kalırım
Kürk giymektense çıplak kalırım Aktivist kimliğiyle de bilinen ünlü şarkıcı Pink, PETA (Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler) derneğine destek için çırılçıplak poz verdi...
11.02.2015 Magazin
Mezbahadan kurtarılmıştı... Eşcinsel boğa aşkı buldu
Mezbahadan kurtarılmıştı... Eşcinsel boğa aşkı buldu Simpsonlar çizgi filminin yaratıcılarından Sam Simon'ın desteklediği kampanyayla mezbahaya gönderilmekten kurtulan eşcinsel boğa Benjy, yeni evine gider gitmez kendisine yeni bir arkadaş buldu.
16.12.2014 Dünya
Londra'da hayvan hakları için çıplak eylem
Londra'da hayvan hakları için çıplak eylem Londra'nın ünlü Trafalgar Meydanı PETA'nın hayvan hakları eylemine sahne oldu...
4.11.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Peta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki peta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.