Perran Kutman

Perran Kutman

Son dakika Perran Kutman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Perran Kutman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Perran Kutman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Perran Kutman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan perran kutman gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 perran kutman haberi bulunmuştur. Tüm perran kutman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel yıllara meydan okuyor!
Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel yıllara meydan okuyor! Perran Kutman, İpek Erdem ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin oynadığı Hayat Bilgisi'nde Ortega karakterine hayat veren Paşhan Yılmazel uzun süredir ekranlardan uzakta. Hem tiyatro hem de seslendirme yapan Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı son haliyle takipçilerinin dikkatini çekti.
16.08.2022 Magazin
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır yoğun bakımda olan büyük usta vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi.
31.08.2021 Magazin
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında? Tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti. Ortaoyuncular Tiyatrosu, kurucuları Ferhan Şensoy’un, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini duyurdu. Ferhan Şensoy Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
31.08.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ceylan'ını canlandıran Sanem Çelik'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde bulunan Ceylan karakterinin nasıl veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan ölecek mi?
23.03.2021 Gündem
İstanbul’u terk eden Ozan Güven,Cunda'da!
İstanbul’u terk eden Ozan Güven,Cunda'da! Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, mahkeme sonuçlanana kadar oyunculuğa ara verdi. Güven'in, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasına yerleştiği iddia edildi.
12.12.2020 Magazin
Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları ve konusu
Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları ve konusu Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Mavi Boncuk filminin başrollerinde Emel Sayın ve Tarık Akan yer alıyor. Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Mavi Boncuk filmi usta oyunculardan oluşan kalabalık oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları kim? İşte Mavi Boncuk filmi konusu ve oyuncuları...
26.07.2020 Gündem
Perihan Abla ne zaman, nerede çekildi? Perhan Abla dizisi oyuncuları ve konusu
Perihan Abla ne zaman, nerede çekildi? Perhan Abla dizisi oyuncuları ve konusu Türkiye'de dizi kültürünü başlatan Perihan Abla dizisi Türk televizyon tarihinin önemli yapımları arasında gösteriliyor. Perihan abla ve onu çılgınlar gibi seven Şakir'in mahalleli ile yaşadıkları olayları konu alan dizi nostalji kuşağında yeniden yayınlanıyor. Peki, Perihan Abla dizisi kaç yılında çekildi? Perihan abla ne zaman çekildi? Perihan Abla kaç yapımı? Perihan Abla dizisi oyuncuları ve konusu ne? İşte Perihan Abla dizisi hakkında merak edilenler...
8.08.2020 Gündem
Köyden İndim Şehire ne zaman, nerede çekildi? Köyden İndim Şehire filmi konusu ve oyuncuları
Köyden İndim Şehire ne zaman, nerede çekildi? Köyden İndim Şehire filmi konusu ve oyuncuları 1970'li yıllarda güldürü sinemasının başarılı örnekleri arasında gösterilen Köyden İndim Şehire filmi usta oyunculardan oluşan geniş kadrosu ile dikkat çekiyor. Senaryosunu Zeki Alasya'nın yazdığı Köyden İndim Şehire filminin yönetmeni ise Ertem Eğilmez'dir. Define konusunu işleyen filmin oyuncu kadrosu usta oyunculardan oluşuyor. Peki, Köyden İndim Şehire ne zaman, nerede çekildi? Köyden İndim Şehire filmi konusu ve oyuncuları...
17.05.2020 Gündem
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı?
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı? Pazar günü yaşamını yitiren tiyatronun duayen ismi Yıldız Kenter dün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için ilk tören Kenter Tiyatrosu’nda düzenlendi. Yakınları, öğrencileri ve sevenlerinin konuşma yaptığı törende gözyaşları sel oldu.
20.11.2019 Gündem
Perran Kutman'ın annesi hayatını kaybetti
Perran Kutman'ın annesi hayatını kaybetti Usta sanatçı Perran Kutman acı haberle sarsıldı... Kutman'ın annesi Emine Sabriye Kanat yaşamını yitirdi
27.03.2019 Magazin
Perran Kutman'dan duygusal paylaşım
Perran Kutman'dan duygusal paylaşım Şevket Altuğ 76 yaşına bastı. 'Perihan Abla' dizisi başta olmak üzere bir çok kez usta oyuncu ile birlikte kamera karşısına geçen Perran Kutman, meslektaşının yeni yaşını Instagram'da kutladı.
14.03.2019 Magazin
Organik Perran Kutman
Organik Perran Kutman Usta sanatçı Perran Kutman, organik beslenmeye merak sardı.
29.12.2018 Magazin
İstanbul’da tarihi bir rota Kuzguncuk
İstanbul’da tarihi bir rota Kuzguncuk Andolu Yakası’nda Boğaz kıyısında yer alan ve hala mahalle geleneğini koruyan semtlerden biri Kuzguncuk... Adım atacağınız her sokak, gireceğiniz her kafe sizi şaşırtacak emin olun...
17.08.2018 Arşiv
Ünlülerin mimarı hayatını kaybetti
Ünlülerin mimarı hayatını kaybetti Bodrum’da mimar Muzaffer Aksoy (74), geri manevra yapan çöp kamyonunun çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Aksoy’un Erdal Özyağcılar, Perran Kutman ve Kenan Doğulu gibi birçok ünlü ismin villasının mimarlığını yaptığı öğrenildi.
23.05.2018 Yaşam
Zeynep Tuğçe Bayat kimdir?
Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Güzel ve başarılı oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat'ın hayatına dair tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte Zeynep Tuğçe Bayat hakkındaki tüm detaylar...
10.05.2018 Gündem
Çok gözyaşı döktüm
Çok gözyaşı döktüm Perran Kutman, Türk Kalp Vakfı tarafından 30’uncusu düzenlenen ‘İyi Kalpli Ol’ ödül törenine katıldı.
30.03.2018 Magazin
Ercan Yazgan kimdir?
Ercan Yazgan kimdir? Ercan Yazgan kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Bizimkiler dizisinin Kapıcı Cafer tiplemesiyle gönüllere taht kuran Ercan Yazgan hayatını kaybetti. İşte Ercan Yazgan'ın hayatına dair tüm bilgiler...
9.03.2018 Gündem
Perran Kutman: Güzel kızların ekranlarda olması...
Perran Kutman: Güzel kızların ekranlarda olması... ‘Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi’ fotoğraf sergisinde konuşan usta sanatçı Perran Kutman, uzun dizi sürelerini eleştirdi.
18.12.2017 Magazin
Açıkhava’da Broadway rüzgarı esti
Açıkhava’da Broadway rüzgarı esti Broadway’den İstanbul’a Müzikaller, 11 yıl aradan sonra yepyeni repertuvarı ile önceki akşam Harbiye Açıkhava’da yeniden görücüye çıktı.
11.10.2017 Magazin
Broadway’den İstanbul’a müzikaller
Broadway’den İstanbul’a müzikaller 2006’da Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelendiğinde o yazın en ilgi gören konserlerinden olan “Broadway’den İstanbul’a Müzikaller” 11 yıl aradan sonra yepyeni repertuarı ve güçlü oyuncu ile Harbiye Açıkhava’da..
15.09.2017 Arşiv
11 yıl sonra yeniden!
11 yıl sonra yeniden! 2006 yılında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelendiğinde o yazın en ilgi gören konserlerinden olan ‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’, 11 yıl aradan sonra Harbiye Açıkhava’da tekrar görücüye çıkacak.
13.09.2017 Kültür Sanat
Broadway’den İstanbul’a
Broadway’den İstanbul’a ‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’ 11 yıl aradan sonra yepyeni repertuvarı, güçlü oyuncu ve sanatçı kadrosu ile Harbiye Açıkhava’da yeniden görücüye çıkıyor
12.09.2017 Magazin
30 bin Türk'ü de mağdur etti!
30 bin Türk'ü de mağdur etti! Irma Kasırgasının vurduğu Florida'da yaklaşık 30 bin Türk’ün gayrimenkulü var. Miami’de ev sahibi olan ünlüler arasında sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim de bulunuyor.
12.09.2017 Dünya
Başroller çok egolu
Başroller çok egolu Mert Doğan’ın sunumuyla Beyaz TV’de ekrana gelen “Mertçe Sohbetler”in bu haftaki konuğu oyuncu Ümit Erdim oldu.
2.09.2017 Magazin
Mutluluğa “Evet” dediler
Mutluluğa “Evet” dediler Ümit Erdim, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Seda Çınar’la Beykoz Kundura Fabrikası’nda yakın dostları ve ailelerinin katıldığı bir törenle evlendi.
21.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Perran Kutman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki perran kutman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.