Perihan Mağden

Perihan Mağden

Son dakika Perihan Mağden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Perihan Mağden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Perihan Mağden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Perihan Mağden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan perihan mağden gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 perihan mağden haberi bulunmuştur. Tüm perihan mağden haberleri aşağıda listelenmiştir.
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi konusu nedir? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne hangi otellerde çekiliyor?
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi konusu nedir? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne hangi otellerde çekiliyor? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dijital platformda yayınlanmaya başlayan ve ilk sezonuyla tüm dünyada ilk 10 listesine hızlı bir giriş yapan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne, Perihan Mağden'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Mağden'in romanındaki anneyi Melisa Sözen canlandırıyor ve dizi boyunca adını söylememesiyle dikkat çekiyor. Peki Biz Kimden Kaçıyorduk Anne oyuncuları kimler? İkinci sezonu var mı?
31.03.2023 Televizyon
Survivor Semih o ismi affetmedi!
Survivor Semih o ismi affetmedi! ‘Survivor 2016’ yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden Semih Öztürk, geçtiğimiz aylarda yazar Perihan Mağden’in kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle savcılığa başvurdu. Mağden’in üç yıla kadar hapsi isteniyor.
28.10.2017 Magazin
'Eşimle bir kadın arabanın arka koltuğunda...'
'Eşimle bir kadın arabanın arka koltuğunda...' Hakan Uzan'la evli olduğu dönemde lüks bir hayat yaşayan Yeşim Salkım, boşandıktan sonra yaşadığı zorlukları canlı yayında anlattı.
20.10.2016 Magazin
Boğaziçi Üniversitesi ünlü yazarı ağırlıyor
Boğaziçi Üniversitesi ünlü yazarı ağırlıyor Avrupa Türk edebiyatının en önemli temsilcilerinden E. Sevgi Özdamar, Boğaziçi Üniversitesi’ne konuk oluyor.
3.05.2016 Eğitim
Perihan Mağden Acun'a tazminat ödeyecek
Perihan Mağden Acun'a tazminat ödeyecek Gazeteci Perihan Mağden, Hakan Gence'ye verdiği röportajda Acun Ilıcalı'ya hakaret ettiği gerekçesiyle 5 bin lira tazminat cezasına çarptırıldı
11.12.2014 Magazin
Karabulut ailesinden Perihan Mağden'e suç duyurusu
Karabulut ailesinden Perihan Mağden'e suç duyurusu MÜNEVVER Karabulut’un ailesi, Taraf gazetesi yazarı Perihan Mağden hakkında "Hakaret", "Suçu ve suçluyu övme" suçlarını işlediği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu...
29.09.2021 Gündem
"Hikâyenin sonu intihar olmamalıydı"
"Hikâyenin sonu intihar olmamalıydı" Cem Garipoğlu'nun ölümünün ardından Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir konuştu, merak edilenleri yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
Münevver'in ailesi Perihan Mağden'e dava açacak
Münevver'in ailesi Perihan Mağden'e dava açacak Perihan Mağden'in çok tartışma yaratan Cem Garipoğlu ile ilgili yazısına Münevver Karabulut'un ailesinden tepki geldi.
17.10.2014 Arşiv
Perihan Mağden'e büyük şok!
Perihan Mağden'e büyük şok! Yazar Perihan Mağden, Taraf’taki köşesinde dün Cem Garipoğlu’nun cezaevindeki intiharını konu aldığı yazısında “Biz Cem’e haksızlık yapmışız”, “Hakikat şu ki; Münevver’in ailesi intikama doymuyor” gibi ifadelere yer verdi. Mağden’in yazısı sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.
29.09.2021 Gündem
Perihan Mağden: Garipoğlu’na haksızlık ettik
Perihan Mağden: Garipoğlu’na haksızlık ettik Taraf Gazetesi'nin kadın yazarı Perihan Mağden'den akıl almaz ifadeler: Cem Garipoğlu'na haksızlık etmişiz, eğri oturup doğru konuşalım.
29.09.2021 Gündem
Gülben Ergen'den Perihan Mağden'e yanıt
Gülben Ergen'den Perihan Mağden'e yanıt Yazar Perihan Mağden'in Gülben Ergen'in hac fotoğraflarına yönelik eleştirilerine, Ergen'den yanıt geldi.
13.10.2014 Magazin
Gülben Ergen'den Perihan Mağden'e yanıt
Gülben Ergen'den Perihan Mağden'e yanıt Perihan Mağden'in Gülben Ergen'in hac fotoğraflarına yönelik eleştirilerine, Ergen'den yanıt geldi.
13.10.2014 Arşiv
'Tımar edilemeyecek bir at gibi...'
'Tımar edilemeyecek bir at gibi...' Derin Mermerci'den çok özel açıklamalar
29.06.2014 Magazin
Hükümete mektup yazdı!
Hükümete mektup yazdı! Orhan Pamuk, Günter Grass, Elif Şafak, Salman Rüşdi, Can Dündar gibi yazarlardan hükümete Twitter ve Youtube mektubu...
28.03.2014 Kültür Sanat
'Perihan Mağden'in yazısı saldırı değil'
'Perihan Mağden'in yazısı saldırı değil' Başbakan’ın, Perihan Mağden’in Uludere yazısı nedeniyle açtığı tazminat davası bozuldu
29.09.2021 Gündem
Çağdaş sanatın kalbi İstanbul’da atıyor
Çağdaş sanatın kalbi İstanbul’da atıyor Bu yıl 7-10 Kasım tarihleri arasında 8'incisi düzenlenecek olan Contemporary Istanbul (CI), her geçen yıl daha zengin bir programla karşımıza çıkıyor
1.11.2013 Arşiv
Bu eserler Ermenice'ye çevrildi
Bu eserler Ermenice'ye çevrildi Sabahattin Ali de artık Ermenice'de
2.08.2013 Kültür Sanat
Kitapta indirim zamanı!
Kitapta indirim zamanı! Yaz kampanyalarında yüzde %50’ye varan indirimler
18.07.2013 Kültür Sanat
'Erdoğan'a kalbim çok kırık!'
'Erdoğan'a kalbim çok kırık!' Perihan Mağden: Demokrat olma ihtimalinin ne kadar boş olduğunu bana kanıtladı..
29.09.2021 Gündem
2012'de en çok okunanlar
2012'de en çok okunanlar - Yıl sonu yaklaşırken, sizler için 2012’nin kitap bilançosunu çıkarmak istedik...
9.12.2012 Arşiv
O kitaplar artık özgür!
O kitaplar artık özgür! 453 kitapla ilgili yasak, 63 yıl sonra kaldırıldı
29.09.2021 Gündem
Son yazısı bu oldu:
Son yazısı bu oldu: "Kendi vesayet sistemini devreye soktu AKP"
2.02.2012 Televizyon
Ahmet Altan'a dava açtı
Ahmet Altan'a dava açtı Ahmet Altan'ın "Devlet yardakçılığı ve ahlak" başlıklı yazısına Başbakan Erdoğan'dan davaBaşbakan Recep Tayip Erdoğan, Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan’a 4 ocak tarihinde yayımlanan “Devlet yardakçılığı ve ahlak” başlıklı yazısı nedeniyle TCK’nin 12...
29.09.2021 Gündem
Perihan Mağden’e ‘geçit davası’
Perihan Mağden’e ‘geçit davası’ Komşusundan Perihan Mağden’e ‘geçit davası’
29.09.2021 Gündem
Ahmet Şık'a ödül
Ahmet Şık'a ödül Türkiye Yayıncılar Birliği Düşünce ve İfade Özgürlüğü ödülü, tutuklu gazeteci Ahmet Şık'a verildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Perihan Mağden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki perihan mağden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.