Gazete Vatan Logo

Kitapta indirim zamanı!

Yaz kampanyalarında yüzde %50’ye varan indirimler

İndirimli kitap almak için fuarları beklemeye gerek yok. İnternet satış sitelerinin yaz kampanyalarında yüzde %50’ye varan indirimler var. İşte indirimler:

D&R: 5 ve 9.90 TL kampanyası

16 yılı aşkın süredir kültür sanat ürünlerini müşterilerimizle buluşturuyoruz. Yıl boyunca birçok dönemsel kampanyalar hayata geçiriyoruz. Ancak kitap okuyucusunun arttığı yaz dönemlerinde, kitap kampanyaları yaparak daha çok kitap severi mutlu etmeyi hedefliyoruz. Yaz aylarına kitaplarla keyif katmak isteyen okurlar için 250 kitap, 5 TL ve 9.90 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca Ramazan dolayısıyla yemek kitaplarında da indirime gittik. Yine 5 TL ve 9.90 TL’den satışa sunulan yemek kitapları var. Kampanyalarımız eylüle kadar sürecek. Ayrıca yaz paketimiz de var. D&R ve Doğan Kitap’ın ortaklaşa hayata geçirdikleri kampanyada Maeve Binchy, Tuna Kiremitçi, Perihan Mağden, Nedim şener, Nihat Hatipoğlu, Kerime Nadir, Ahmet Ümit vd yazarların 90 farklı eseri 5 TL’den satışa sunuluyor. Canan Tan, Buket Uzuner, Dan Brown, İnci Aral, Soner Yalçın, Nermin Bezmen, Stephen King ve Pucca gibi yazarların kitaplarının da bulunduğu 157 eser de 9.90 TL’den satılıyor.

İDEFİX: Ramazan’a özel yüzde 45

Biz yaza Bahar Kampanyası’yla adım attık. 125 yayınevinin 55 bin farklı kitabını %50’ye varan indirimle sattık. Bu kampanyanın hemen sonrasında da Ramazan ayına özel, yemek kitaplarında %45’e varan indirim gerçekleştirdik. Kampanyamız Ramazan ayı boyunca devam edecektir. Ayrıca her hafta bir ürünün sunulduğu “Haftanın Fırsatı” kampanyalarımız da var. Bu kampanya da kütüphanelerde yer alması gereken kitaplar %50 indirimle satılıyor. Ayrıca bir alt markamız olan hesapkitap.com’da da sınırlı sayıdaki özel kitapları, setleri, koleksiyon kitapları %45- %70 arası indirimlerle satıyoruz.

NADİR KİTAP: Yüzde 80 indirim

Baskısı tükenmiş, nadir, antika ve sahafiye kitap satan Nadir Kitap olarak, Türkiye genelindeki 200’ü aşkın sahaf ve kitabevinin 1 milyon 600 bin kitabını satışa sunduk. Bu sayede kitap severler,pek çok kitabı etiket fiyatının 1/5’i oranında alabiliyor. Satışa sunulan eserler arasında, 200-300 yıllık el yazmaları, Atatürk’ün “Nutuk”unun orijinal Arap harfli ilk baskısı, Nazım Hikmet, Kemal Tahir ve Orhan Kemal gibi şair ve yazarların orijinal el yazılarıyla ithaflı ve imzalı kitapları da yer alıyor. Sahafiye kitapların yanı sıra tüm yeni kitapları da %50’ye varan indirimle satıyoruz.

Bu kitapları kaçırmayın

- Halide Edip Adıvar Biyografisi İpek Çalışlar/25 TL yerine 9.90 TL
- Sokak Kedisi Bob James Bowen / 15 TL yerine 9.90 TL
- Kayıp Romanlar - Vedat Türkali / 18 TL yerine 9.90 TL
- Nemesis - Jo Nesbo/ 29 TL yerine 9.90 TL
- Begüm - Kenize Mourad/ 22 TL yerine 9.90 TL
- Hrant - Tuba Çandar/25 TL 9.90 TL
- Karl Max - Bernard Cottret / 20 TL yerine 9.90 TL
- Altın Kent John Twelve Hawks/ 18 TL yerine 5 TL
- Rüyalar ve Uyanışlar Defteri - Latife Tekin/ 11 TL yerine 5 TL
- Sultanların Mutfağı Özlem Kumrular/ 25 TL yerine 5 TL

Haberin Devamı