Pelin Sönmez

Pelin Sönmez

Son dakika pelin sönmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pelin sönmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pelin sönmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pelin Sönmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pelin sönmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 pelin sönmez haberi bulunmuştur. Tüm pelin sönmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu
Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündeme geldi. Damla Ersubaşı, yakın arkadaşı Müge Işık’ın, eşi Sönmez Işık’a müstehcen fotoğraflar gönderdiğini öne sürdüğü açıklamalarına tepki gösterdi. Avukatıyla Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Ersubaşı, “Üç gündür çok sistematik bir şekilde tehdit ediliyorum, üstüme iftiralar atılıyor. Hukuk yoluyla cevap veriyorum. Kimse elinin kirini benim üzerimden temizlemesin. Bugüne kadar hiç yüz kızartıcı bir davranışta bulunmadım. Kendi ayakları üzerinde duran ve 2 çocuğuna bakan bir anneyim” dedi.
17.04.2023 Magazin
Akasya Durağı’nın Dilek’i Pelin Sönmez'in son hali şaşırttı! “Osman Ağa görmesin!”
Akasya Durağı’nın Dilek’i Pelin Sönmez'in son hali şaşırttı! “Osman Ağa görmesin!” Bir döneme damga vuran Akasya Durağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren Pelin Sönmez, Instagram paylaşımlarıyla gündeme geldi. Yıllar içerisindeki değişimi şaşırtırken dizide Osman Ağa’nın kızı olarak hafızalara o kadar kazınmış olacak ki kullanıcılar yorumlarını bu yönde yapmaya devam ediyor. Yıllar sonra ortaya çıkan Akasya Durağı’nın Dilek’i Pelin Sönmez değişimiyle sosyal medyayı salladı. İşte Pelin Sönmez’in o paylaşımları…
16.04.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Akasya Durağı'nın Gülbin'i yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti!
Akasya Durağı'nın Gülbin'i yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti! Bir dönemin efsane dizileri arasında yer alan Akasya Durağı'nın oyuncuları son halleriyle gündeme geldi. Aslı Altaylar; Zeki Alasya, Levent Üngan, Cezmi Baskın, Onur Şan ve Pelin Sönmez'in rol aldığı dizide canlandırdığı 'Gülibik' rolüyle hafızalara kazındı. Yabancı Damat, Tatlı Hayat ve Çiçek Taksi gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Aslı Altaylar, yıllar içerisindeki değişimiyle adından söz ettirdi.
17.09.2022 Magazin
Pelin Sönmez ile Cem Candar evlendi
Pelin Sönmez ile Cem Candar evlendi Oyuncu Pelin Sönmez ile Cem Candar dünya evine girdi.
26.01.2018 Magazin
'Yanlış Anlama' gün sayıyor!
'Yanlış Anlama' gün sayıyor! Yanlış anlamalar üzerine kurulu komik bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyan 'Yanlış Anlama' filmi, Türkiye'nin ve Azerbaycan'nın sevilen komedi oyuncularını bir araya getirmesiyle dikkati çekiyor.
4.10.2017 Kültür Sanat
'Yanlış Anlama' için nefesler tutuldu...
'Yanlış Anlama' için nefesler tutuldu... Yanlış anlaşmalar üzerine kurulu komik bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyan 2017’nin en iddialı komedi filmi, 'Yanlış Anlama', Türkiye'nin ve Azerbaycan'nın sevilen komedi oyuncularını bir araya getirmesiyle dikkat çekiyor.
2.10.2017 Kültür Sanat
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Yanlış anlaşmalar üzerine kurulu komik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyan ‘Yanlış Anlama’, Türkiye ve Azerbaycan’nın sevilen komedi oyuncularını bir araya getirmesiyle dikkat çekiyor.
1.10.2017 Magazin
Acun Ilıcalı'nın oğlu ortaya çıktı!
Acun Ilıcalı'nın oğlu ortaya çıktı! Yılın beklenen komedi filmi yanlış anlama’dan Acun Ilıcalı’ya esprili gönderme...
6.09.2017 Kültür Sanat
'Yanlış Anlama'nın vizyon tarihi değişti!
'Yanlış Anlama'nın vizyon tarihi değişti! 'Yanlış Anlama' filminin, 27 Ekim’de vizyona gireceği açıklanmıştı. Salonlardan gelen talep üzerine yeni vizyon tarihi 10 Kasım olarak açıklandı.
22.08.2017 Kültür Sanat
Koşar adım
Koşar adım Pelin Sönmez, önceki gün bir AVM’de görüntülendi.
21.05.2017 Magazin
Kendini FBI ajanı sanan müdür!
Kendini FBI ajanı sanan müdür! Yanlış anlaşmalar üzerine kurulu komik bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyan 'Yanlış Anlama'nın çekimleri devam ediyor.
20.04.2017 Kültür Sanat
Cengiz Çolak, Ferrari'sini geri aldı
Cengiz Çolak, Ferrari'sini geri aldı Cengiz Çolak, eski eşi Pelin Sönmez’e hediye ettiği Ferrari’yi boşanınca geri aldı.
29.07.2016 Magazin
Ceren Hindistan'ın yeni sevgilisi
Ceren Hindistan'ın yeni sevgilisi Magazin basınında birçok isimle adı anılan Ceren Hindistan, geçtiğimiz ay Pelin Sönmez ile boşanan Cengiz Çolak ile görüntülendi...
5.05.2016 Magazin
Eski eşinden özür diledi
Eski eşinden özür diledi Oyuncu Pelin Sönmez ile evliliğini bitiren Cengiz Çolak Instagram’dan eski eşine şu sözlerle seslendi: “Eski eşim bugün ilişkimiz içinde her erkeğin eşine yapması yakışan bazı dünya malı olan eşyaları tarafıma göndermiş...
9.02.2016 Magazin
Gizlice boşandılar!
Gizlice boşandılar! ABD’de 2 yıl önce evlenen oyuncu Pelin Sönmez ile Cengiz Çolak’ın sessiz sedasız boşandıkları ortaya çıktı...
19.01.2016 Magazin
Dövme krizi büyüyor!
Dövme krizi büyüyor! Pelin Sönmez'in eşi MAKARON'a flaş açıklamalarda bulundu...
23.07.2014 Magazin
Herkesin maskesi düşecek!
Herkesin maskesi düşecek! Cengiz Coşkun, eşiyle ilgili sert açıklamalar yaptı
22.07.2014 Magazin
45 gün sonra boşanmıştı!
45 gün sonra boşanmıştı! Olay koca konuştu! Boşanmanın nedeni...
22.07.2014 Magazin
İşte evliliği bitiren dövme!
İşte evliliği bitiren dövme! Oyuncu Pelin Sönmez, 1,5 ay önce evlendiği Cengiz Çolak’la boşanıyor...
17.07.2014 Magazin
Evliliği 45 gün sürdü
Evliliği 45 gün sürdü 1 Haziran'da evlenmişti..
16.07.2014 Magazin
'Akasya Durağı'nın Dilek'i sonunda muradına erdi
'Akasya Durağı'nın Dilek'i sonunda muradına erdi Oyuncu Pelin Sönmez, işadamı sevgilisi Cengiz Çolak’la Amerika’da evlendi...
2.06.2014 Magazin
Evin Esen toprağa verildi
Evin Esen toprağa verildi Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden dizi oyuncusu Evin Esen (53), İstanbul’da toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
Bir diziyle şöhret olanlar bunu kaldıramıyor
Bir diziyle şöhret olanlar bunu kaldıramıyor Yeni nesil kadın oyuncular çok şımarık
22.04.2011 Arşiv
Lezbiyeni oynaması yasak!
Lezbiyeni oynaması yasak! Oyuncu Pelin Sönmez lezbiyen rolünü reddetmek zorunda kaldı. Çünkü...
22.12.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pelin Sönmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pelin sönmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.