Akasya Durağı

Akasya Durağı

Son dakika Akasya Durağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akasya Durağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akasya Durağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akasya Durağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akasya durağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 akasya durağı haberi bulunmuştur. Tüm akasya durağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu
Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündeme geldi. Damla Ersubaşı, yakın arkadaşı Müge Işık’ın, eşi Sönmez Işık’a müstehcen fotoğraflar gönderdiğini öne sürdüğü açıklamalarına tepki gösterdi. Avukatıyla Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Ersubaşı, “Üç gündür çok sistematik bir şekilde tehdit ediliyorum, üstüme iftiralar atılıyor. Hukuk yoluyla cevap veriyorum. Kimse elinin kirini benim üzerimden temizlemesin. Bugüne kadar hiç yüz kızartıcı bir davranışta bulunmadım. Kendi ayakları üzerinde duran ve 2 çocuğuna bakan bir anneyim” dedi.
17.04.2023 Magazin
Akasya Durağı’nın Dilek’i Pelin Sönmez'in son hali şaşırttı! “Osman Ağa görmesin!”
Akasya Durağı’nın Dilek’i Pelin Sönmez'in son hali şaşırttı! “Osman Ağa görmesin!” Bir döneme damga vuran Akasya Durağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren Pelin Sönmez, Instagram paylaşımlarıyla gündeme geldi. Yıllar içerisindeki değişimi şaşırtırken dizide Osman Ağa’nın kızı olarak hafızalara o kadar kazınmış olacak ki kullanıcılar yorumlarını bu yönde yapmaya devam ediyor. Yıllar sonra ortaya çıkan Akasya Durağı’nın Dilek’i Pelin Sönmez değişimiyle sosyal medyayı salladı. İşte Pelin Sönmez’in o paylaşımları…
16.04.2023 Magazin
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
Akasya Durağı'nın Gülbin'i yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti!
Akasya Durağı'nın Gülbin'i yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti! Bir dönemin efsane dizileri arasında yer alan Akasya Durağı'nın oyuncuları son halleriyle gündeme geldi. Aslı Altaylar; Zeki Alasya, Levent Üngan, Cezmi Baskın, Onur Şan ve Pelin Sönmez'in rol aldığı dizide canlandırdığı 'Gülibik' rolüyle hafızalara kazındı. Yabancı Damat, Tatlı Hayat ve Çiçek Taksi gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Aslı Altaylar, yıllar içerisindeki değişimiyle adından söz ettirdi.
17.09.2022 Magazin
Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşında, evli mi? Yıldız Asyalı’nın hayatına dair merak edilenler…
Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşında, evli mi? Yıldız Asyalı’nın hayatına dair merak edilenler… Arda Kural’ın katıldığı bir televizyon programında Yıldız Asyalı’ya çok aşık olduğunu itiraf etmesi sonrası Yıldız Asyalı’nın hayatı hakkında yapılan araştırmalar arttı. Yıldız Asyalı’nın evli olup olmadığı, çocuğu var olup olmadığı ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, Yıldız Asyalı evli mi, kaç yaşında, eşi kim? Yıldız Asyalı kimdir?
23.02.2022 Magazin
'Obayana' Max Bendo'dan 'Dondurmacıda çalışıyor' iddialarına yanıt
'Obayana' Max Bendo'dan 'Dondurmacıda çalışıyor' iddialarına yanıt 'Akasya Durağı' dizisinde rol aldığı 'Obayana' karakteriyle tanınan ve son günlerde hakkında 'Dondurmacıda çalışıyor' haberleri çıkan Kenyalı Max Bendo, Maraş dondurması konulu 'Külahıma Anlat' adlı sinema filminde rol aldığını söyledi.
24.12.2021 Magazin
Levent Ülgen o paylaşıma ateş püskürdü: Ahlaksızlık
Levent Ülgen o paylaşıma ateş püskürdü: Ahlaksızlık Oyuncu Levent Ülgen, sosyal medyada hakkında çıkan yalan haberlere ateş püskürdü.
14.08.2021 Magazin
Sitare Akbaş kimdir, nereli? Sitare Akbaş kaç yaşında, boyu kaç, hangi dizilerde oynadı, isminin anlamı ne?
Sitare Akbaş kimdir, nereli? Sitare Akbaş kaç yaşında, boyu kaç, hangi dizilerde oynadı, isminin anlamı ne? Şarkıcı Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığı belgelendikten sonra Sitare Akbaş’ın hayatı sorgulanmaya başladı. Peki, Sitare Akbaş kimdir, kaç yaşında, nereli ve Sitare Akbaş hangi dizilerde oynadı?
10.08.2021 Gündem
Muharrem Erdemir hayatını kaybetti!
Muharrem Erdemir hayatını kaybetti! Koronavirüs tedavisi gören ünlü oyuncu Muharrem Erdemir'den kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde entübe edilen Muharrem Erdemir'in yaşamını yitirdiği öğrenildi.
8.04.2021 Magazin
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali… Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Poyraz Karayel dizisinde 'Taş Kafa' karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu verdiği kilolar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşen Cem Cücenoğlu verdiği 60 kilo bambaşka birine dönüştü. Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
27.03.2021 Gündem
Survivor Öykü Çelik kimdir? Survivor Öykü Çelik kaç yaşında ve nereli?
Survivor Öykü Çelik kimdir? Survivor Öykü Çelik kaç yaşında ve nereli? Survivor 2021 macerası başlıyor. Survivor 2021'e damga vuracak Ünlüler Takımı oldukça dikkat çeken isimlerden oluşuyor. Yayınlanan ilk bölümle ekranlara merhaba diyecek Survivor 2021'de Ünlüler Takımı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimleri arasında yer alan oyuncu Öykü Çelik de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Survivor Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Öykü Çelik'in hayatı hakkında merak edilenler...
9.01.2021 Gündem
Sihirli Annem neden yok? Kanal D Sihirli Annem dizisi kaldırıldı mı, neden yayınlanmıyor?
Sihirli Annem neden yok? Kanal D Sihirli Annem dizisi kaldırıldı mı, neden yayınlanmıyor? 7 Eylül tarihinden itibaren saat 11.00'de Kanal D ekranlarında başlayan Sihirli Annem dizisinin tekrarları 7'den 70'e pek çok kişi tarafından ilgiliyle takip ediliyordu. Bugün Kanal D ekranlarını açan Sihirli Annem dizisinin olmadığı gördü. Kanal D’nin yayın akışında da dizi görülmüyor. Peki, Kanal D Sihirli Annem dizisi neden yok? Sihirli Annem neden bitti?
11.09.2020 Gündem
Kanal D yayın akışı bugün Aşkı memnu neden yok, kaldırıldı mı? Aşkı memnu saat kaçta? 22 Haziran Kanal D yayın akışı!
Kanal D yayın akışı bugün Aşkı memnu neden yok, kaldırıldı mı? Aşkı memnu saat kaçta? 22 Haziran Kanal D yayın akışı! Kanal D ekranlarında tekrar bölümleriyle yeniden yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi hala ilgiyle takip ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saatin baş rollerini paylaştığı dizinin bugün saatinde yayınlanmaması üzerine, Aşk-ı Memnu dizisi neden yok? Aşkı Memnu kaldırıldı mı? Sorusu araştırılmaya başlandı. Aşkı Memnu saat kaçta? İşte Kanal D yayın akışı 22 Haziran 2020…
22.06.2020 Gündem
Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nerelidir? Ayta Sözeri'nin biyografisi...
Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nerelidir? Ayta Sözeri'nin biyografisi... Dizilerde ve filmlerdeki akıllarda kalan oyunculuk performansıyla tanınan Ayta Sözeri son zamanlarda şarkı yarışmalarındaki jüri üyeliği ve konserleri ile gündeme geliyor. Her konserinde göz yaşlarına boğulan ünlü sanatçı Ayta Sözeri internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nereli? İşte Ayta Sözeri'nin hayatı...
31.12.2020 Gündem
Güldüren Adam: Zeki Alasya
Güldüren Adam: Zeki Alasya Türk sinema ve tiyatrosunun gülen ve güldüren yüzü Zeki Alasya, vefatının 4. yılında anılıyor.
7.05.2019 Magazin
Yeşilçam’ın usta sanatçısı Selahattin Fırat hayatını kaybetti
Yeşilçam’ın usta sanatçısı Selahattin Fırat hayatını kaybetti Yeşilçam’ın usta oyuncularından Selahattin Fırat hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı Onur Akay, Yeşilçam’ın usta oyuncularından Selahattin Fırat’ın vefat ettiğini duyurdu. Acı haberi Twitter adresinden duyuran ses sanatçısı Onur Akay, ünlü oyuncunun 2015 yılında da yoğun bakıma kaldırıldığını duyurmuştu
3.06.2018 Magazin
Arda Öziri kimdir?
Arda Öziri kimdir? Arda Öziri kimdir? Sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Pek çok dizi ve filmlerde başarıya imza atan Arda Öziri dün geçirdiği bir motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Herkesi şoke eden bu gelişme sonrasında Arda Öziri ile ilgili merak edilen bilgileri haberimizde derledik.
28.05.2018 Gündem
Bu saatte gitme dedim
Bu saatte gitme dedim Fenomen dizi Diriliş Ertuğrul’da Göktuğ karakterini canlandıran Arda Öziri (39), dün sabah geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitirdi
27.05.2018 Magazin
Ünlü oyuncu Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti Oyuncu Arda Öziri bu sabah geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Arda Öziri'nin yakın arkadaşı Cengiz Çolak, Öziri ile kaza öncesi birlikte olduklarını belirterek "Şampiyonlar Ligi maçını birlikte izledik. Bu saatte gitme, bende kal dedim ama o gitti" diye konuştu.
27.05.2018 Magazin
Berk Oktay kimdir?
Berk Oktay kimdir? Berk Oktay kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Berk Oktay'ın hayatına dair bilgiler merak edilerek araştırılmaya başlandı. İşte Berk Oktay ile ilgili bilgiler...
30.04.2018 Gündem
Melek Baykal kimdir? Melek Baykal boşanıyor mu?
Melek Baykal kimdir? Melek Baykal boşanıyor mu? Melek Baykal kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Gündemde çok fazla araştırılan Melek Baykal hakkındaki bilgileri haberimizde derledik. Peki Melek Baykal 34 yıllık eşi Alman Warner Striening'ten boşanıyor mu?
27.03.2018 Gündem
Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu kimdir?
Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu kimdir? Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Başarılı ve yakışıklı oyuncu Berk Oktay ve güzel eşi Merve Şarapçıoğlu'nun hayatı merak ediliyor. İşte Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu ile ilgili bilgiler...
21.03.2018 Gündem
Güzel oyuncu böyle yakalandı!
Güzel oyuncu böyle yakalandı! Güzel oyuncu Asena Tuğal, önceki gün Levent'ten Mecidiyeköy'e otobüse binerken görüntülendi. Tuğal'ın yanında anne babası da vardı.
4.12.2017 Magazin
Çağla Şikel ve Alişan aynı dizide!
Çağla Şikel ve Alişan aynı dizide! Türk sinema ve dizi tarihinin duayen yapımcısı Türker İnanoğlu, yeni sezon için yine iddialı bir dizi hazırlıyor.
12.08.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Akasya Durağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akasya durağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.