Peçe

Peçe

Son dakika peçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan peçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını peçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Peçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan peçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 peçe haberi bulunmuştur. Tüm peçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Arka Sokaklar ekibi ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız bir araya geldi
Arka Sokaklar ekibi ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız bir araya geldi Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar’ın yeniden yayın hayatına başlaması ile ilgili: “Şimdi gördüm geri dönmüşsünüz. En yakın zamanda tüm ekibi Beyoğlu'na çay içmeye bekliyorum Rıza Baba...’’ şeklinde tweet atarak ekibi çaya davet etmişti. Atılan bu tweet dizi ekibi tarafından cevapsız bırakılmamış ve sosyal medyada büyük ses getirerek beğeni toplamıştı.
24.09.2023 Magazin
Rize'de şelalede tehlikeli serinlik!
Rize'de şelalede tehlikeli serinlik! Rize'nin Güneysu ilçesinde, sıcaktan bunalanlar, Katarahte Şelalesi'nde ıslak kayalardan tırmanıp ulaştıkları zirveden, tehlikeye aldırış etmeden dereye atlayıp yüzerek serinledi.
31.08.2023 Yaşam
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve cuma akşamlarına damga vuran dizinin 18’inci sezonunun yapımcılığını ise D Media üstleniyor.
31.07.2023 Televizyon
Arka Sokaklar yeniden Kanal D'de! Çekimler başlıyor
Arka Sokaklar yeniden Kanal D'de! Çekimler başlıyor 17 sezon boyunca fenomen haline gelen “Arka Sokaklar” dizisi, uzun bir aranın ardından tekrardan Kanal D ekranlarında olacak. D Media tarafından çekilecek efsane yapıma Mustafa Üstündağ ve yeniden Oğuz Peçe dahil oldu.
23.07.2023 Magazin
Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı!
Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı! Altın Küre ödüllü oyuncu Elisabeth Moss'un, hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı 'The Veil' adlı dizinin çekimleri Türkiye'de yapıldı. Dizide Haluk Bilginer de rol aldı.
17.03.2023 Magazin
Sertab Erener çoraplarını ters çevirerek giyiyor! Sebebi ise...
Sertab Erener çoraplarını ters çevirerek giyiyor! Sebebi ise... Sertab Erener, Alper Kul ve Şeyma Peçe... Hepsinin farklı özellikleri, hobileri, fobileri ve bilinmeyenleri var. Çoğu kişi onlar hakkındaki bu bilgilerden haberdar değil. Okuyunca oldukça şaşıracaksınız. Sertab Erener çoraplarını neden ters çevirerek giyiyor? Alper Kul'un takıntıları ne? Şeyma Peçe, hangi şarkıcının asistanlığını yaptı? İşte ünlü isimlerin bilinmeyenleri...
16.07.2022 Magazin
Hayal satarak, milyonlar kazanıyor! 'Şarlatanlığın dibidir'
Hayal satarak, milyonlar kazanıyor! 'Şarlatanlığın dibidir' Psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Kemal Sayar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Son günlerde 'bilinçaltı temizliği', 'bilinçaltı yıkama' gibi sözler çokça duyulur oldu. Bu fiyakalı ifadelerin psikiyatri ve psikoterapide yeri yok. Aman dikkat. Size çabuk, şipşak çözümler vaat edenler aslında hayal satıyor olabilir" ifadelerini kullandı.
14.04.2022 Yaşam
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu!
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu! Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de dün akşam gerçekleşen ‘Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’ iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirdi. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla gerçekleşen gecede başarılı yerel yönetimler, markalar ve isimler ödüllerini aldı.
25.02.2022 Televizyon
Şenay Genç Yalçınkaya entübe edildi! 10 yeni mezar yeri hazırlanmıştı....
Şenay Genç Yalçınkaya entübe edildi! 10 yeni mezar yeri hazırlanmıştı.... Rize'nin Güneysu ilçesinde koronavirüs nedeniyle 6 ayda 8 ferdini kaybeden, ölüm korkusu ile 10 yeni mezar yeri hazırlayan Genç ailesinin bir üyesi daha aynı hastalıktan yaşam mücadelesi veriyor. Babası, ağabeyi, 2 halası ve 4 kuzenini bu hastalıktan kaybeden, evli ve 1 çocuk annesi Şenay Genç Yalçınkaya (36), 3 aşı olmasına rağmen ağır seyreden koronavirüs nedeniyle entübe edildi. Ali Genç, "Ne yazık ki Şenay kızımız da entübe edildi. Biz koronavirüsle büyük bir sınav veriyoruz. Aileden geriye 5 kişi kaldık, genlerimizin araştırılmasını istiyoruz" dedi.
20.02.2022 Gündem
Havaalanında yakalanan 3 kadın polisleri şok etti! Peçeli ve ağır makyajlı...
Havaalanında yakalanan 3 kadın polisleri şok etti! Peçeli ve ağır makyajlı... Birleşik Arap Emirlikleri’ne sığınmak isteyen üç Nijeryalı erkek kadın kılığına girdi. Ağır bir makyaj da yapan üç erkeğin, bu ülkede daha iyi bir hayat kurma umudu havalimanındaki polislere takıldı.
18.02.2022 Dünya
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı?
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı? Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. Yeşilçam'ın dev oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fatma Girik uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Peki, Fatma Girik kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Fatma Girik evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?
29.01.2022 Gündem
İzzet Yıldızhan isyan etti: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım!
İzzet Yıldızhan isyan etti: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım! Konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan Gülşen ve Hadise gibi ünlü isimler için "Külotla da çıkmasınlar bir zahmet!" sözleriyle eleştiri toplayan İzzet Yıldızhan isyan etti. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan ünlü türkücü, "Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım" dedi.
15.01.2022 Magazin
Kuyumcuya şok! 1 milyon liralık pırlantayı böyle götürdüler
Kuyumcuya şok! 1 milyon liralık pırlantayı böyle götürdüler Konya’da müşteri gibi girdikleri kuyumcu dükkanından 50 liralık bileklik alan yüzlerini peçe ile kapatan 3 şüpheli kadından biri iş yeri sahibini oyalarken, diğer 2 kadın cam reyonda tablada bulunan 1 milyon lira değerindeki yaklaşık 2 kilogram ağırlığındaki pırlanta yüzükleri şalvarının içine saklayıp götürdü.
11.12.2021 Gündem
Arka Sokaklar Emre komiser kimdir? Oğuz Peçe kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
Arka Sokaklar Emre komiser kimdir? Oğuz Peçe kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Arka Sokaklar yeni bölümüyle bu akşam seyirciyle buluşuyor. Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı Arka Sokaklar dizisi yeni sezonunda oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler de araştırılıyor. Peki, Oğuz Peçe kimdir? Arka Sokaklar 'Emre' kimdir, nereli, kaç yaşında?
22.10.2021 Gündem
Sevilen dizi 600.bölümü ile ekrana geliyor!
Sevilen dizi 600.bölümü ile ekrana geliyor! 31 Temmuz 2006'da ilk bölümü ile ekrana gelen ve 16 sezon boyunca gerek hikayesi gerekse karakterleri ile izleyicinin gönlünde taht kuran Arka Sokaklar 6.kez “Dalya” demenin heyecanını yaşıyor.
22.10.2021 Televizyon
'Arka Sokaklar'ın 16. sezonu 17 Eylül'de başlıyor
'Arka Sokaklar'ın 16. sezonu 17 Eylül'de başlıyor Türk televizyon tarihinin 16 sezondur devam eden, en uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 17 Eylül Cuma akşamı 595’inci bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.
4.09.2021 Televizyon
Arka Sokaklar'ın 16. sezonu başlıyor!
Arka Sokaklar'ın 16. sezonu başlıyor! Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan “Arka Sokaklar” 16. sezona 'merhaba' diyor.
31.08.2021 Televizyon
Afganistan'da Taliban'dan kadınlara korkunç mesaj!
Afganistan'da Taliban'dan kadınlara korkunç mesaj! Taliban Afganistan'da korku salmaya devam ediyor. Dünyaya ılımlı mesajlar veren ve değiştiğini iddia eden Taliban yönetimi Kabil'e girer girmez yaptıklarıyla dünyayı dehşete düşürdü. Başkent Kabil’de, bazı güzellik salonlarının camlarındaki fotoğrafların tahrip edildiği görüldü. Bu hareket Taliban'ın Afgan kadınlarına verdiği korku dolu bir mesaj olarak yorumlandı.
21.08.2021 Dünya
Taliban kuralları nedir? Taliban kuralları açıklandı mı, sosyal medyada dolaşan Taliban kuralları gerçek mi?
Taliban kuralları nedir? Taliban kuralları açıklandı mı, sosyal medyada dolaşan Taliban kuralları gerçek mi? 1994'te Afganistan'ın güneyindeki Kandahar kentinde ortaya çıkan Taliban, 1979'da başlayan iç savaşta Sovyet işgaline karşı ABD desteğiyle savaşan gruplardan biri olan Taliban önce mücahit olarak savaşırken "talebe"nin çoğul hali olan "Taliban" ismini aldı. Kendilerini 'Afganistan İslam Emirliği' olarak tanımlan Afganistan'da faaliyet gösteren silahlı örgüt Taliban, Peştunlar'dan oluşan sünni İslamcı bir. Bu grup Afganistan Başkanlık Sarayı'na girerek Kabil'de de kontrolü ele alınca 20 yılın ardından yeniden uluslararası gündem ele alınan en önemli konulardan biri oldu. Öte yandan sosyal medyada Taliban kuralları olarak bir paylaşım devreye sokuldu. Söz konusu paylaşımı gören Taliban Kurallarını araştırırken gerçekliğini sorguluyor.
17.08.2021 Gündem
Taliban ne istiyor? Taliban kimdir, örgütü nedir? İşte Taliban Afganistan olayı
Taliban ne istiyor? Taliban kimdir, örgütü nedir? İşte Taliban Afganistan olayı Taliban, ülkenin Orta Asya ile bağlantısını sağlayan kuzey vilayetlerinin merkezlerini peşi sıra ele geçirirken korkulan oldu; Afganistan Kabil’i de ele geçirdi. İşte Taliban Afganistan olayının tarihi arka geçmişi…
16.08.2021 Gündem
Taliban kimdir, Taliban örgütü ve rejimi nedir, nasıl kuruldu? Taliban örgütünün kurucu lideri kimdir, Taliban ordusu kaç kişi?
Taliban kimdir, Taliban örgütü ve rejimi nedir, nasıl kuruldu? Taliban örgütünün kurucu lideri kimdir, Taliban ordusu kaç kişi? ABD'nin Afganistan'daki askeri güçlerini çekme kararının ardından saldırıları zirve noktaya ulaşan Taliban, ülkenin Orta Asya ile bağlantısını sağlayan kuzey vilayetlerinin merkezlerini de peşi sıra ele geçiriyor. ABD ile Taliban arasında imzalanan Doha Anlaşması'na göre, NATO güçlerinin son çekilme tarihi olan 11 Eylül 2021'den önce vilayet merkezlerine saldırmayacağını ilan eden Taliban, ABD hava saldırılarını gerekçe göstererek vilayet merkezlerine yöneldi. Taliban, son 6 günde biri ülkenin güneybatısında, biri batısında, diğer yedisi kuzey ve kuzeydoğuda olmak üzere toplam 9 vilayet merkezini Afgan hükümet güçlerinden aldı. Afgan hükümeti, 34 vilayet merkezinden 25'ini halen kontrolünde tutuyor. Taliban'ın kontrolüne giren yerlerdeki ilk icraatlarından biri, cezaevlerinde bulunan tüm mahkumları serbest bırakmak oluyor. Peki, Taliban kimdir, Taliban örgütü ve rejimi nedir, nasıl kuruldu? Taliban örgütünün kurucu lideri kimdir, Taliban ordusu kaç kişi?
11.08.2021 Gündem
Naz Çağla Irmak, 'Demir Kadın Neslican' filmi için saçlarını kazıttı
Naz Çağla Irmak, 'Demir Kadın Neslican' filmi için saçlarını kazıttı Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsünü konu alan 'Demir Kadın Neslican' filminin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Filmde Neslican Tay'ı canlandıran Naz Çağla Irmak, rolü için saçlarını kazıttı.
15.07.2021 Televizyon
Yasmin Erbil tarzını değiştirdi! Bu kez de...
Yasmin Erbil tarzını değiştirdi! Bu kez de... Şovmen Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Nergis Kumbasar ve kızı kızı Yasmin Erbil, tatil sezonunu Dubai'de açtı.
25.06.2021 Magazin
Boris Johnson: Müslüman kadınlara yönelik ifadelerimden dolayı üzgünüm
Boris Johnson: Müslüman kadınlara yönelik ifadelerimden dolayı üzgünüm İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Müslüman kadınlara yönelik geçmişte kullandığı ifadelerin neden olduğu incinme ve kırgınlık için üzgün olduğunu dile getirdi.
26.05.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Peçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki peçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.