Patriot

Patriot

Son dakika patriot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan patriot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını patriot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Patriot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan patriot gelişmeleri de dahil olmak üzere 697 patriot haberi bulunmuştur. Tüm patriot haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor"
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor" ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Victoria Nuland, CNN TÜRK’ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili açıklama yapan Nuland, "Zaten büyük bir F-16 filonuz var. Ancak bunu geliştirmek bizim için önemli olacak" dedi. Nuland, "Bu anlaşmanın birkaç parçası var. Bunlar mevcut jetlerin modernizasyonu ve yeni jetlerin satışı. İki parça da önemli. Anladığım kadarıyla modernizasyon derhal başlıyor. Açıkçası yeni jetlerin ne zamana hazır olacağını ezbere bilmiyorum, ancak Türkiye’nin bu jetlere kavuşmasının ABD için bir öncelik olduğu aşikar" diye konuştu.
30.01.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi!
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, 'İkinci dünya savaşındaki gibi Nazilerin yaptığının benzeri Netanyahu tarafından Gazellilere karşı gerçekleştiriliyor." dedi.
27.11.2023 Gündem
Gökyüzünü Türk kalkanı koruyacak: Son testler bitti
Gökyüzünü Türk kalkanı koruyacak: Son testler bitti Türk hava sahası, gelecek tehditlere karşı Rusya’dan satın alınan S-400 bataryalarının yanı sıra, envantere alınma aşamasındaki Siper Blok 1 Füze Sistemi’yle korunacak.
22.05.2023 Gündem
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi Ukrayna hava savunmasının son olarak dünkü Rus füze yağmurunu önlemeyi başarması Moskova’da suçlu arayışı başlattı. Kiev 30 füzeden 29’unu havada imha ettiklerini açıklarken Rusya’da 3 mühendis tutuklandı.
19.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun Rusya çıkışına Çavuşoğlu'ndan yanıt: Seçime müdahale sözü doğru değil
Kılıçdaroğlu'nun Rusya çıkışına Çavuşoğlu'ndan yanıt: Seçime müdahale sözü doğru değil Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu CNN Türk 'Hafta Sonu' programında Hakan Çelik'in sorularını cevaplandırdı. Bakan Çavuşoğlu Kılıçdaroroğlu'nun Rusya iddiasına tepki göstererek, "Seçimde şaibe varmış gibi bir hava oluşturmak bu ülkeye haksızlıktır" dedi.
13.05.2023 Gündem
Milli Muharip Uçak ne zaman uçacak? İsmail Demir önemli soruları yanıtladı
Milli Muharip Uçak ne zaman uçacak? İsmail Demir önemli soruları yanıtladı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, savunma sanayi projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Demir, Milli Muharip Uçak'a çeşitli sistemlerin entegre edildiğini, uçağın testlerini tamamlaması sonrasında uçuşa hazır olacağını belirtti.
4.04.2023 Gündem
ABD, Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı gönderecek
ABD, Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı gönderecek ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı göndereceğini duyurarak, “Bu, Rusya için bir saldırı tehdidi değil. Rus birlikleri Rusya'ya ait oldukları yere dönerse, bu savaş bugün bitecek. Rusya'ya yönelik herhangi bir saldırı tehdidimiz yok. Hepimizin istediği bu savaşın bitmesi” dedi.
25.01.2023 Dünya
Putin: Patriotları yüzde 100 vuracağız
Putin: Patriotları yüzde 100 vuracağız Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakere ihtimaline ilişkin yaptığı açıklamada, "Taraflarla kabul edilebilir konular üzerine müzakerelere hazırız" dedi. Patriot hava savunma sistemlerinin kendileri için meşru hedef olacağını da belirten Putin, "Yüzde 100 vuracağız. Patriotlar oldukça eski sistemler" ifadelerini kullandı.
25.12.2022 Dünya
ABD’den Ukrayna’ya 1,85 milyar dolarlık askeri yardım
ABD’den Ukrayna’ya 1,85 milyar dolarlık askeri yardım ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’ya içerisinde Patriot hava savunma sistemlerinin dahil olduğu 1,85 milyar dolarlık askeri yardım yapılacağı duyuruldu.
21.12.2022 Dünya
Savaştan sonra bir ilk! Biden kapıda karşıladı
Savaştan sonra bir ilk! Biden kapıda karşıladı Rusya'nın saldırılarının ardından ilk kez yurt dışı ziyareti gerçekleştiren Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'i taşıyan uçak ABD’nin başkenti Washington DC'de bulunan Joint Base Andrews Askeri Havaalanı'na indi.
21.12.2022 Dünya
İspanya, Türkiye'ye "Patriot desteği"nin süresi uzatıldı
İspanya, Türkiye'ye "Patriot desteği"nin süresi uzatıldı Türkiye'nin hava savunmasına destek için İspanya'dan gönderilen Patriot füzelerinin görev süresi, Haziran 2023'e kadar uzatıldı.
13.11.2022 Dünya
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: Bu kadar pervasızlık kabul edilemez
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: Bu kadar pervasızlık kabul edilemez Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan'ın son dönemde yaptığı hava ihlallerine ve tacizlere ilişkin, "23 Ağustos'ta S-300'ler NATO görevi yapan Türk F-16'larını radar kilidine aldılar. Kötü komşumuzun bu yaptığının görülmesi lazım, anlaşılması ve anlatılması lazım. Bu kadar aleni şımarıklık, bu kadar pervasızlık kabul edilemez" dedi.
29.08.2022 Siyaset
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da...
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Yunanistan ziyareti Avrupa'da geniş yankı buldu. Dört yıllık tecritin ardından ilk kez bir AB üyesine ayak basan Muhammed bin Selman, atılan imzaları 'tarihi bir fırsat' olarak niteleyip tüm bölgede oyunun kurallarını değiştirmekten söz etti. Yunan medyası 'Suudi Prens'in büyük planı', 'Yunanistan enerji merkezi' gibi başlıklar atarken, Alman gazetesi Atina'nın adımlarını Türkiye'nin belirlediğini yazdı.
27.07.2022 Dünya
Trump ile ilgilil bomba iddia: Havaya uçurabiliriz, soran olursa da...
Trump ile ilgilil bomba iddia: Havaya uçurabiliriz, soran olursa da... ABD eski Başkanı Donald Trump ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Eski ABD Savunma Bakanı Mark Thomas Esper, Trump'ın iki kez Meksika'ya füze fırlatmayı önerdiği iddiasında bulundu. Esper, Trmup'ın "Birkaç Patriot füzesi ateşler, laboratuvarları havaya uçurabiliriz. Soran olursa da saldırıyı ABD’nin yapmadığını açıklarız" dediğini anlattı.
6.05.2022 Dünya
Türkiye’den flaş S-400 ve F-16 çıkışı! Bakan Çavuşoğlu resmen duyurdu…
Türkiye’den flaş S-400 ve F-16 çıkışı! Bakan Çavuşoğlu resmen duyurdu… Rusya- Ukrayna müzakerelerine ilişkin konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu” Ortada müzakere ettikleri kapsamlı bir metin var. Onun dışında liderler arasında bir ‘arka kapı diplomasisi’ işliyor. O süreçte de bir ortak deklarasyon taslağı olduğunu görüyoruz” dedi. Putin ile Zelenski’nin Türkiye’de masaya oturma ihtimalini değerlendiren Bakan Çavuşoğlu “Bir mutabakata varırlarsa veya liderlerin son noktayı koyacağı bir şekilde yakınlaşma olursa bu her an gerçekleşebilir” ifadelerini kullandı. Bakan Çavuşoğlu, F-16 satışı ve S-400 konusunda da önemli açıklamalar yaptı. Öte yandan Bakan Çavuşoğlu, Rusya'nın askeri uçaklarına, hatta sivil Suriye'ye giden uçaklarına hava sahasının kapatıldığını duyurdu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...
23.04.2022 Siyaset
İletişim Başkanı Altun'dan S-400 açıklaması: 'Hiçbir şekilde gerçekçi değil'
İletişim Başkanı Altun'dan S-400 açıklaması: 'Hiçbir şekilde gerçekçi değil' İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Amerikan Wall Street Journal gazetesinde yayımlanan ve Türkiye'nin S-400 hava savunma sistemini Ukrayna'ya göndermesini öneren makaleye yanıt verdi. Altun, "Bu fikir hiçbir şekilde gerçekçi değil. Söz konusu yazıdaki öneri üzerinden açıklamak gerekirse, Batı'nın bugün yapması gereken, F-35 savaş uçaklarını ve Patriot bataryalarını ön koşulsuz olarak Türkiye'ye teslim etmektir" dedi.
24.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Hepsini havaya uçurdular... Ve savaşı kazanacak tarafı açıkladı!
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Hepsini havaya uçurdular... Ve savaşı kazanacak tarafı açıkladı! Rusya-Ukrayna savaşı 25'inci gününde... Bölgeden kritik haberler gelmeye devam ederken, New York Times Rusların Mykolaiv'deki bir deniz üssüne düzenlediği saldırıda 40'tan fazla Ukrayna askerin öldüğünü duyurdu. Ukrayna başbakan yardımcısı Iryna Vereshchuk, ellerinde bulunan Rus savaş esiri sayısını açıklarken Ukrayna savaşın başından beri Rus saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiğini duyurdu. Zelenski ise 'Bu savaşı durdurmak için sadece yüzde 1 şansımız varsa, bu şansı kullanmamız gerekiyor, bunu yapmalıyız' dedi. Ukrayna istihbaratı tarafından Rusya sınırına yakın bir bölgede bulunan ve Rus ordusunun Ukrayna’daki birliklerine ikmal yaptığı demiryolu hattındaki köprü havaya uçuruldu. Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanının Danışmanı Mihaylo Podolyak, “Bu savaşı yüzde 93 Ukrayna kazanacak” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
20.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den son dakika açıklaması!
Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den son dakika açıklaması! NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Stoltenberg, "Yüz binlerce asker teyakkuzda bekliyor. Hava ve deniz unsurlarını artırma masada. Daha büyük tatbikatlar yapmamız söz konusu. NATO'nun askeri komutanlarına seçenekler sunacağız." ifadelerini kullandı.
15.03.2022 Dünya
Antalya'da tarihi zirve! Dünya basını Lavrov - Çavuşoğlu - Kuleba görüşmesini manşetten verdi!
Antalya'da tarihi zirve! Dünya basını Lavrov - Çavuşoğlu - Kuleba görüşmesini manşetten verdi! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken dünyanın gözü kulağı Antalya'daki tarihi zirvedeydi. Kuleba ve Lavrov'un görüşmesi uluslararası haber ajansları tarafından 'acil' koduyla dünyaya servis edildi, birçok uluslararası kanal ise canlı yayına geçti. Açıklamalar ise New York Times'tan BBC'ye, Al Jazeera'dan Haaretz'e birçok yayın organında manşetten verildi.
10.03.2022 Dünya
Maria Zaharova ile CNN muhabiri arasında tartışma çıktı! 'Sahte' deyince fotoğrafı gösterdi...
Maria Zaharova ile CNN muhabiri arasında tartışma çıktı! 'Sahte' deyince fotoğrafı gösterdi... Rus savaş uçaklarının Ukrayna'da bir doğum hastanesini bombalamasının ardından, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy saldırıyı 'vahşet' ve 'savaş suçu' olarak nitelendirdi. Korkunç saldırıda üç kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı. Ölenlerin arasında 6 yaşında bir kız çocuğunun da olduğu açıklandı. Saldırıdan birkaç saat önce, Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zaharova Ukrayna'yı hastanede muharebe mevzileri kurmakla suçladı. Görüntülere "sahte" diyen Zaharova ile CNN muhabiri arasında tartışma çıktı.
10.03.2022 Dünya
Harris: İki Patriot hava savunma sistemi füze bataryası Polonya'ya teslim edildi
Harris: İki Patriot hava savunma sistemi füze bataryası Polonya'ya teslim edildi ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ABD'nin Ukrayna ve Polonya'ya yardımlarının süreceğini bildirerek, "İki Patriot hava savunma sistemi füze bataryası Polonya'ya teslim edildi" dedi.
10.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
NATO o ülkeye asker gönderiyor! Resmen onaylandı, Rusya'ya karşı flaş hamle
NATO o ülkeye asker gönderiyor! Resmen onaylandı, Rusya'ya karşı flaş hamle Slovakya, Rus tehdidinden korunmak amacıyla NATO askerlerinden oluşan 2 bin 100 kişilik birliğin ülkeye girişine izin verdi. Çekya, ülkeye 650 asker göndermeye karar hazırlanırken karar henüz daha mecliste onaylanmadı.
9.03.2022 Dünya
Lviv'de tarihi tiyatronun sahnesi savaş mağdurlarına ev sahipliği yapıyor
Lviv'de tarihi tiyatronun sahnesi savaş mağdurlarına ev sahipliği yapıyor Ukrayna'nın Lviv kentinde birçok ünlü oyunun sergilendiği Les Kurbas Tiyatrosu, savaştan kaçan Ukraynalı siviller için sığınma merkezi oldu.
9.03.2022 Dünya
Lavrov bugün Türkiye'ye geliyor!
Lavrov bugün Türkiye'ye geliyor! Rusya Dışişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un bugün Türkiye'ye gideceğini açıkladı.
9.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Patriot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki patriot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.