Paris Jackson

Paris Jackson

Son dakika Paris Jackson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Paris Jackson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Paris Jackson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paris Jackson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paris jackson gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 paris jackson haberi bulunmuştur. Tüm paris jackson haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Duygusal yönden izole olmayın!"
"Duygusal yönden izole olmayın!" Ünlü model Paris Jackson, corona virüs nedeniyle evlerine kapanan hayranlarına seslendi.
30.03.2020 Magazin
Sonya Blade oldu
Sonya Blade oldu Efsanevi şarkıcı Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson önceki gün Comic-Con fuarına giderken ki kostümünü instagram sayfasından yayınladı.
22.07.2018 Magazin
Babasına saygısızlığı affetmedi!
Babasına saygısızlığı affetmedi! Paris Jackson, ‘Popun Kralı’ olarak hafızalara kazınan babası Michael Jackson’a yapılan saygısızlığa kayıtsız kalamadı.
14.06.2018 Magazin
Michael Jackson’ın kızı korkutuyor
Michael Jackson’ın kızı korkutuyor Üç kez intihar girişiminde bulunan Paris Jackson’ın sonunun babasına benzemesinden endişe ediliyor.
23.04.2018 Dünya
Efsanenin kızı, kız arkadaşıyla dudak dudağa!
Efsanenin kızı, kız arkadaşıyla dudak dudağa! Çıktıkları gece gezmesinde objektiflere takılan ünlü model ve oyuncu Cara Delevingne ile Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson'ın dudak dudağa öpüşmesi dikkat çekti.
25.03.2018 Magazin
Kimseye senin kadar aşık olmayacağım!
Kimseye senin kadar aşık olmayacağım! ABD’li efsanevi pop yıldızı Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, babasının doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Paris, “Hayatımın aşkının doğum günü kutlu olsun. Bir daha kimseye sana olduğum kadar aşık olamayacağım” dedi
30.08.2017 Magazin
Paris Jackson'dan çırılçıplak paylaşım!
Paris Jackson'dan çırılçıplak paylaşım! Efsanevi şarkıcı Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, cesur fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı.
13.05.2017 Magazin
Paris Jackson galaya böyle katıldı!
Paris Jackson galaya böyle katıldı! Paris Jackson, alınmamış koltuk altı tüyleriyle Met Gala’ya damgasını vurdu.
3.05.2017 Magazin
Genç yıldızların Met Gala çıkarması
Genç yıldızların Met Gala çıkarması Kostüm Enstitüsü yararına yapılan Met Gala, bu yıl da yıldız isimlerin rengarenk geçişine sahne oldu. Birbirinden farklı cesur kostümleriyle kırmızı halıda poz veren ünlüler heyecan yarattı. Gecenin en çok dikkat çeken isimleri ise son dönemin popüler gençleri Bella - Gigi Hadid kardeşler, Kendall Jenner ve Cara Delevingne oldu
2.05.2017 Magazin
‘Babam öldürüldü, ben de tecavüze uğradım!’
‘Babam öldürüldü, ben de tecavüze uğradım!’ Dünyaca ünlü pop yıldızı Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, “Babam öldürüldü. Ben de tecavüze uğradım” dedi
25.01.2017 Magazin
Paris Jackson: Babam öldürüldü!
Paris Jackson: Babam öldürüldü! Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, 25 Haziran 2009 tarihinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden babasının öldürüldüğünü iddia etti. 18 yaşındaki Jackson ayrıca, "14 yaşında tecavüze uğradım ve ardından defalarca intihar girişiminde bulundum" dedi.
25.01.2017 Magazin
Denizde aşka geldi
Denizde aşka geldi Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson ve sevgilisi Michael Snoddy Hawaii tatilinin tadını çıkarıyor...
23.12.2016 Magazin
Kamyon arkası sohbeti
Kamyon arkası sohbeti 2009 yılında vefat eden popun kralı Michael Jackson’ın 18 yaşındaki kızı Paris Jackson, önceki gün sevgilisi Michael Snoddy ile Kaliforniya’da içecek bir şeyler alırken görüntülendi...
23.07.2016 Magazin
İmaj bağımlısı
İmaj bağımlısı Pop müziğin kralı Michael Jackson’ın 17 yaşındaki kızı Paris Jackson, kelimenin tam anlamıyla her gün görüntüsünü değiştiriyor...
2.06.2016 Magazin
Kalbimin kralı
Kalbimin kralı 2009 yılında henüz 50 yaşındayken hayatını kaybeden Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, önceki gün 18...
6.04.2016 Magazin
'Bieber'dan nefret ediyorum'
'Bieber'dan nefret ediyorum' Paris Jackson'dan sert tepki
24.06.2013 Magazin
İntihar etmek istedi!
İntihar etmek istedi! Michael Jackson'ın kızı hastaneye yatırıldı
6.06.2013 Magazin
Bu kız kimin kızı?
Bu kız kimin kızı? Buz mavisi gözlü bu kızı çocukluğu boyunca bir maskenin ardından gördük
11.06.2012 Dünya
Michael Jackson'ın güzel kızı Paris!
Michael Jackson'ın güzel kızı Paris! Michael Jackson'ın kızı Paris güzelliğiyle şaşırtıyor...
21.05.2011 Magazin
‘Paris’in gerçek babası benim’
‘Paris’in gerçek babası benim’ 11 yaşındaki Paris Jackson’ın babası, 1.5 ay önce ölen Michael Jackson değil mi?
9.08.2009 Dünya
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de!
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de! EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Yeni format, takım kadroları, iddaa oranları, haftanın programı ve bilinmesi gerekenler…
5.10.2023 İddaa
İstanbul Havalimanı dünyanın en yoğun 10 uluslararası havalimanı arasında
İstanbul Havalimanı dünyanın en yoğun 10 uluslararası havalimanı arasında Dünyanın önde gelen havacılık veri ve analiz sağlayıcısı Official Aviation Guide (OAG) tarafından yayımlanan "Dünyadaki En Yoğun Havalimanları" (Busiest Airport in the World) raporuna göre İstanbul Havalimanı, ağustos ayında 14. sıradan 5. sıraya yükselerek dünyanın en yoğun 10 uluslararası havalimanı arasına girdi.
22.08.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı, uluslararası yolcu trafiğinde dünyada 2’nci sırada
İstanbul Havalimanı, uluslararası yolcu trafiğinde dünyada 2’nci sırada İstanbul Havalimanı, Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI World) tarafından açıklanan 2021 yılının 'Uluslararası Yolcu Trafiği' verilerine göre dünyanın en yoğun ikinci havalimanı oldu. İstanbul Havalimanı'nda 2021 yılında toplam 26,5 milyon uluslararası yolcuya hizmet verildi.
12.04.2022 Ekonomi
Müziğe başka açıdan bakan John Maus
Müziğe başka açıdan bakan John Maus Animal Collective, Panda Bear ve Haunted Graffiti gruplarından da tanıdığımız lo-fi, synth pop ve deneysel pop türündeki parçaları ile adını duyuran Amerikalı müzisyen John Maus, geçtiğimiz hafta Studio’daydı.
28.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Paris Jackson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paris jackson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.