Michael Jackson

Michael Jackson

Son dakika Michael Jackson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Michael Jackson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Michael Jackson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Michael Jackson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan michael jackson gelişmeleri de dahil olmak üzere 499 michael jackson haberi bulunmuştur. Tüm michael jackson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Dilan Çıtak’tan Serdar Ortaç’a övgü! Türkiye’nin Michael Jackson’ı
Dilan Çıtak’tan Serdar Ortaç’a övgü! Türkiye’nin Michael Jackson’ı Serdar Ortaç, kendisini dinlemeye gelen İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'i sahneye davet etti. İkili, 'İmparator' lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses’in şarkılarını söyledi.
29.08.2023 Magazin
Deniz Uğur: Hayatımın en güzel günü
Deniz Uğur: Hayatımın en güzel günü Ünlü oyuncu Deniz Uğur, İsmail Hakkı Sunat ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engin Deniz Sunat'ın yemin törenine eşi Erdinç Gülener ile birlikte katıldı. Ünlü oyuncu, yaşadığı mutluluğu "Hayatımın en güzel günlerinden biri... Bahriyelim... Ah, kalbim" sözleriyle dile getirdi.
17.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Michael Jackson'ı çıplak gördüğünü itiraf etti!
Ünlü oyuncu Michael Jackson'ı çıplak gördüğünü itiraf etti! Sanat dünyasının sevilen isimlerinden Jane Fonda, geçtiğimiz gün katıldığı 'Watch What Happens Live' adlı programda şaşırtan açıklamalarda bulundu.Ünlü isim şarkıcı Michael Jackson'ı çıplak gördüğünü itiraf etti ve bunun nasıl yaşandığını da anlattı.
17.05.2023 Magazin
Harry Belafonte hayatını kaybetti
Harry Belafonte hayatını kaybetti Amerikalı şarkıcı, aktivist ve aktör Harry Belafonte hayatını kaybetti. Kalipso Kralı olarak adlandırılan, ırkçı engelleri kaldırmasıyla tanınan Belafonte 96 yaşındaydı.
26.04.2023 Magazin
Lisa Marie Presley'in ölümünde dikkat çeken detay! Trajedilerle dolu
Lisa Marie Presley'in ölümünde dikkat çeken detay! Trajedilerle dolu Dünyanın büyük müzik efsanesi Elvis Presley'in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley'den, hayranlarını ve sevenlerini üzen haber geldi. Kendi hayatı da büyük trajedilerle dolu. Lisa Marie'nin doğumundan ölümüne kadar gözler önünde geçen hayatında en dikkat çeken detaylar birisi ise babasının ve eski eşi Michael Jackson'ın ölümleri. Hayatındaki en önemli iki insanı da aynı şekilde kaybeden Lisa'nın ölümünde şoke eden gerçek ortaya çıktı.
14.01.2023 Magazin
Opioid salgınına neden oldu! Rekor tazminat..
Opioid salgınına neden oldu! Rekor tazminat.. ABD’de 4 büyük ilaç şirketi, ürettiği ağrı kesicilerin bağımlılık riskini anlatmadan pazarladı ve "opioid salgınına" neden oldu. Bu ilaçları kullanan çok sayıda ünlü isim de aşırı doz ağrı kesici nedeniyle hayatını kaybetti. Şirketler, yaşananlar nedeniyle rekor miktarda tazminat ödemeyi kabul etti.
22.07.2021 Sağlık
Cemal Can Canseven: 'Hayallerimin daha yüzde 1’ini gerçekleştirdim'
Cemal Can Canseven: 'Hayallerimin daha yüzde 1’ini gerçekleştirdim' Survivor'la hayatımıza giren Cemal Can hikayesiyle de merak ediliyor. Şimdi hayranı olduğu Aleyna Tilki ile bir müzikalde başrolü paylaşıyor. Sosyal medyada 3 milyon takipçisi var. Yakında seyircilerin karşısına bir şarkıyla çıkacak. Cemal Can 'Erkek popstarların cesaret edemediği her şeyi yapabilirim' diyor.
17.01.2021 Magazin
Mustafa Sandal: İnsanlar artık yemiyor, ben çabuk uyandım
Mustafa Sandal: İnsanlar artık yemiyor, ben çabuk uyandım 26 yıldır şarkılarıyla farklı kuşaklara hitap eden Mustafa Sandal, başarılı bir kariyer sürdürürken yaşadığı zorlukları anlattı. Şimdi yeni şarkısı ‘Damar’la gündemde. Melis Sütşurup’la yeniden ilişki yaşamaya başladığını ilk kez açıklayan Sandal, kitabındaki bir bölüm nedeniyle Defne Samyeli’yle mahkemelik olmasıyla ilgili de pişmanlığı olmadığını belirterek 'Kırdıysam özür dilerim' dedi. İşte Mustafa Sandal'ın açıklamaları...
10.10.2020 Magazin
Müzeler bayramda açık mı? Bayramda açık olan müzeler
Müzeler bayramda açık mı? Bayramda açık olan müzeler Türkiye’de en çok özel müzenin bulunduğu İstanbul, yaklaşık 60’ın üzerindeki müze ile ziyaretçilerini karşılıyor. Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçirmek isteyenler internette sıklıkla şehrin simge yerleri ve müzeleri ile ilgili aramalar gerçekleştiriyor. Peki, Bayramda müzeler açık mı? İstanbul'da gezilebilecek müzeler...
31.07.2020 Gündem
2Cellos kimdir?  2Cellos Luka Sulic ve Stjepan Hauser kimdir?
2Cellos kimdir? 2Cellos Luka Sulic ve Stjepan Hauser kimdir? 2Cellos klasik müzik eğitimli Luka Šulic ve Stjepan Hauser'den oluşan Hırvat çellist ikilidir. 2 Cellos Klasik müziğin yanı sıra tanınmış pop ve rock şarkılarının enstrümantal düzenlemeleri ile tanındı. Peki, 2Cellos kimdir? 2Cellos Luka Sulic ve Stjepan Hauser kimdir? İşte 2Cellos hakında merak edilenler...
14.06.2020 Gündem
Michael Jackson'ın balkondan sarkıttığı oğlu büyüdü
Michael Jackson'ın balkondan sarkıttığı oğlu büyüdü Blanket 'Bigi' Jackson'ın, babası Michael Jackson tarafından camdan sarkıtıldığı görüntüler olay olmuştu.
3.03.2020 Magazin
‘Michael Jackson kimseyi taciz etmedi’
‘Michael Jackson kimseyi taciz etmedi’ Bir dönemin minik oyuncusu Macaluay Culkin, eski dostu Michael Jackson’ın iddia edildiği gibi çocuk istismarcısı olmadığını söyledi
1.03.2020 Magazin
Della Miles'ten depremzedelere destek
Della Miles'ten depremzedelere destek ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Della Miles, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Türkiye'nin acısını paylaştı. Bu paylaşımının ardından bir açıklama yapan Türkiye sevdalısı Della Miles, bölgedeki depremzedeler yararına gerçekleştirilecek herhangi bir konser etkinliğinde gönüllü olarak sahne alacağının sözünü verdi.
26.01.2020 Dünya
Dünyaca ünlü şarkıcı yerli otomobile talip!
Dünyaca ünlü şarkıcı yerli otomobile talip! Amerikalı sanatçı Della Miles, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk otomobiline talibim, siparişimi buradan veriyorum" diye yazdı.
28.12.2019 Dünya
Rihanna ve Messi, İstanbul’da görüntülendi!
Rihanna ve Messi, İstanbul’da görüntülendi! İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera binasında yer alan Madame Tussauds İstanbul, farklı kültür ve medeniyetlerin tarih, sanat, bilim, politika, spor ve eğlence dünyasından onlarca yıldızının balmumu figürüyle ziyaretçileri karşılıyor.
23.12.2019 Kültür Sanat
Della Miles kimdir? Della Miles nerelidir, kaç yaşındadır? Müslüman mı?
Della Miles kimdir? Della Miles nerelidir, kaç yaşındadır? Müslüman mı? ABD’li sarkıcı Della Miles’in Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için Akçakale’ye gitmesinin ardından sanatçı hakkında merak edilenler de arttı. Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok şarkıcının vokalistliğini yapan Della Miles kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde…
17.10.2019 Yaşam
Michael Jackson öldürüldü mü? İşte şoke eden açıklamalar
Michael Jackson öldürüldü mü? İşte şoke eden açıklamalar Michael Jackson'ın öldürülmüş olabileceği ihtimali dünya basınında büyük yankı uyandırdı.
7.09.2019 Magazin
‘Beyin ve sinir sistemini yavaşlatarak çalıştırıyor’
‘Beyin ve sinir sistemini yavaşlatarak çalıştırıyor’ Ankara’da erkek arkadaşı anestezi uzmanı Dr. Ö.T.’nin evinde ölü bulunan anestezi teknikeri Ayşe Karaman’ın hayatını kaybetmesine neden olduğu tahmin “propofol” ilacı bir kez daha gündeme geldi.
24.08.2019 Gündem
Antestezi teknikerinin ölümünde dikkat çeken detay!
Antestezi teknikerinin ölümünde dikkat çeken detay! Ankara'da, erkek arkadaşı anestezi uzmanı doktor Ö.T.nin evinde ölü bulunan anestezi teknikeri Ayşe Karaman'ın (25), yanında 1 ampul propofol (bilinç düzeyinin azalması ve hafıza yetersizliği ile sonuçlanan kısa etkili bir ilaç) ve içinde poropofol bulunan enjektörler bulundu. Genç kızın ölümüne neden olduğu tahmin edilen propofol ilacının, 10 yıl önce dünyaca ünlü pop yıldızı Michael Jackson'ın ölümüne neden olduğu açıklanan ilaçla aynı olduğu ortaya çıktı.
3.08.2019 Yaşam
Della Miles Türkiye'de Müslüman oldu!
Della Miles Türkiye'de Müslüman oldu! ABD’li sanatçı Della Miles, Yeni Zelanda’da iki camiye yapılan katliamdan sonra konser görüşmesi için geldiği İstanbul’da Müslüman oldu.
19.03.2019 Magazin
Beyazıt Öztürk'ten dev anlaşma!
Beyazıt Öztürk'ten dev anlaşma! Ünlü içecek firması; dünyada Michael Jackson, Britney Spears, David Beckham, Jennifer Lopez, Beyonce, Lionel Messi, Muhammed Salah, Türkiye’de ise 2019 yılı için aralarında Beyazıt Öztürk'ün de bulunduğu isimlerle anlaştı.
15.03.2019 Magazin
Oldies But Goldies Babylon’da!
Oldies But Goldies Babylon’da! Oldies But Goldies ile nostaljik koreografiler 1 Mart Cuma günü yeniden Babylon’un dans pistine çıkıyor!
28.02.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Michael Jackson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki michael jackson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.