Para Yardımı

Para Yardımı

Son dakika para yardımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan para yardımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını para yardımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Para Yardımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan para yardımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.514 para yardımı haberi bulunmuştur. Tüm para yardımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı?
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı? Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer Arka Sokaklar dizisine konuk oluyor. Peki, Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli?
16.02.2024 Magazin
Takdir Teşekkür desteği 2024: 10 bin 201 TL  destek verilecek mi? Takdir Teşekkür alanlara para yardımı var mı?
Takdir Teşekkür desteği 2024: 10 bin 201 TL destek verilecek mi? Takdir Teşekkür alanlara para yardımı var mı? Takdir Teşekkür alanlara para yardımı veriliyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. dönemi sona erdi. Karne heyecanı yaşayan öğrenciler arasında takdir ve teşekkür belgesi alarak ilk dönemi başarıyla bitirenler, "Takdir Teşekkür alanlara para veriliyor mu?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Sınıfında ve okulunda dereceye giren öğrenciler takdir teşekkür devlet desteğine nasıl başvuru yapabilir? İşte detaylar...
24.01.2024 Ekonomi
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
6.11.2023 Ekonomi
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
29.08.2023 Ekonomi
Destek ödemelerine büyük zam! Kalem kalem açıklandı, işte yeni rakamlar
Destek ödemelerine büyük zam! Kalem kalem açıklandı, işte yeni rakamlar En düşük memur maaşı 22 bin lirayı, ortalama maaş da 25 bin lirayı aşarken ilave zam tutarı ek bordro olarak yansıyacak. Tüm kamu personeline 15 bin 965 gösterge rakamının memur aylık katsayısı ile çarpımı sonucu bulunacak tutarda (8077 TL) ilave ödeme yapılacak. Memur maaşlarına yapılan artış pek çok ödeme kaleminde de artış sağlayacak. Memur zammıu sosyal destek ödemelerine de yansıyacak.
7.07.2023 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İsveç'teki Kur'anı Kerim provokasyonuna tepki: Her yönüyle kuşku vericidir
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İsveç'teki Kur'anı Kerim provokasyonuna tepki: Her yönüyle kuşku vericidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili, "Türkiye'nin iadesini talep ettiği PKK'lı ve FETÖ'cü hainler henüz teslim edilmemiştir. Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına izin verilmesi de bir başka skandal olarak karşımızdadır. Türk milleti İsveç'in şu hal ve görünümüyle NATO'ya girişine sıcak ve sempatik bakmamaktadır" dedi.
4.07.2023 Gündem
Konya'da çöp evde 1,5 yaşında kız çocuğu bulundu
Konya'da çöp evde 1,5 yaşında kız çocuğu bulundu Konya'da uzun süre çocuk ağlama sesi duyan apartman sakinleri teras katta oturan komşuları Fatma G.'nin kızı 1,5 yaşındaki Asel'i evde yalnız buldu. Her odası çöplerle dolu evde bulunan Asel, hastanede tedavi altına alınırken anne Fatma G. hakkında 'Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' suçundan soruşturma başlatıldı.
27.03.2023 Gündem
Ezgi Mola'dan alkışlanacak hareket! 'Sahiplerinden bana emanet'
Ezgi Mola'dan alkışlanacak hareket! 'Sahiplerinden bana emanet' Ünlü oyuncu Ezgi Mola ülkemizi derinden etkileyen yıkıcı depremlerin ardından enkazdan kurtarılan ailesini kaybetmiş bir köpeği sahiplendi. Oyuncu, sosyal medya hesabından "Zeus, Kahramanmaraş'tan geldi. Sahiplerinden bana emanet" dedi.
13.03.2023 Magazin
Bakan Kurum CNN Türk'te açıkladı: Kentsel dönüşümde kira yardımları artırıldı
Bakan Kurum CNN Türk'te açıkladı: Kentsel dönüşümde kira yardımları artırıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki çalışmalara ilişkin son durumu CNN Türk'te değerlendirdi. Bakan Kurum, "11 ilimizde 143 bin TOKİ konutumuz vardı. 1 tane vatandaşımızın burnu kanamadı. Hasar alan binalar elbette oldu ancak yıkılan binamız yok." dedi. Bakan Kurum ayrıca, "Kira yardımlarını artıracağız. İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinde kira desteğini 3 bin 500 liraya çıkarıyoruz. Ankara'da Bursa'da Antalya'da İzmir'de 3 bin liraya çıkarıyoruz. Diğer büyükşehirlerde 2 bin 500 liraya, diğer illerde 2 bin liraya çıkarıyoruz. Nisan ayından itibaren yardımları hesaplara yatıracağız." ifadelerini kullandı.
8.03.2023 Ekonomi
Ünlü isimler canla başla çalışıyor! Kimi koli bantladı kimi canlı yayında yardım topladı
Ünlü isimler canla başla çalışıyor! Kimi koli bantladı kimi canlı yayında yardım topladı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem sonrası tüm Türkiye birlik oldu. Depremden etkilenen bölgelere yardım göndermek için herkes seferber oldu. Ünlü isimler ilgili kurumlara para yardımı yapmalarının yanı sıra bu merkezlerde canla başla çalıştı. Hatta bazıları deprem bölgesine giderek buradaki kurtarma çalışmalarına katıldı. Birçoğu da sosyal medya üzerinden koordinasyon çabalarına destek verdi.
12.02.2023 Magazin
Takdir teşekkür belgesi alanlara devlet desteği verilecek mi? 2023 takdir teşekkür alanlara para yardımı veriliyor mu, 5 bin 104 TL devlet desteği olayı nedir?
Takdir teşekkür belgesi alanlara devlet desteği verilecek mi? 2023 takdir teşekkür alanlara para yardımı veriliyor mu, 5 bin 104 TL devlet desteği olayı nedir? 2023-2023 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona erdi, karneler aldı. Karnelerle birlikte pek çok öğrenci takdir ve teşekkür belgelerini aldı. Öğrenciler tatillerine devam ederken “Takdir ve teşekkür belgesi alanlara devlet desteği” haberlerine denk gelince, takdir teşekkür alanlara parası yardımı yapılıp yapılmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Takdir ve teşekkür belgesi alanlara para veriliyor mu? Takdir teşekkür alanlara devlet desteği başvurusu nedir?
30.01.2023 Eğitim
Son dakika destek açıklaması! Nakdi yardım, faturalarda indirim, faizsiz konut kredisini kapsıyor
Son dakika destek açıklaması! Nakdi yardım, faturalarda indirim, faizsiz konut kredisini kapsıyor Devlet destekleri ile ilgili yeni açıklama Bakan Yanık'tan geldi. Derya Yanık tek tek açıkladı.İhtiyaç sahibi vatandaşlara para yardımı dışında fatura desteği, faizsiz konut kredisi kullanım hakkı, ÖTV muafiyeti hakkı tanınıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca şehit yakınları ve gazilerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla istihdamdan ulaşıma, sağlıktan eğitime birçok alanda destek sunuluyor
18.09.2022 Ekonomi
7500 TL destek ödemesi! Başvurular e-Devlet'ten alınıyor
7500 TL destek ödemesi! Başvurular e-Devlet'ten alınıyor Devlet destekleri ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 'Aile Destek Programı’ kapsamında milyonlarca haneye destek ödemesi yapılacak. Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrası devlet destekleri ile ilgili başvuru detayları yeniden araştırılmaya başladı. İşte Aile Destek Programı başvuru şartları ve ödeme detayları ile ilgili merak edilenler...
8.09.2022 Ekonomi
Kendisini polis olarak tanıtıp 4,5 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptı; kaçarken terminalde yakalandı
Kendisini polis olarak tanıtıp 4,5 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptı; kaçarken terminalde yakalandı Bursa'da kendisini polis olarak tanıtıp, terör örgütüne para yardımı yaptığını söylediği Hatice Ü.'den yaklaşık 4,5 milyon TL’lik para ve ziynet eşyası alan Hasan Akbaş (19), kaçmaya çalışırken terminalde yakalandı. Gözaltına alınan Hasan Akbaş, sevk edildiği adliyede tutuklandı.
5.08.2022 Yaşam
Sel mağdurlarına yardım ne zaman başlıyor? Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak?
Sel mağdurlarına yardım ne zaman başlıyor? Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak? Sel mağdurlarına yardım için yapılan aramalar arttı. İstanbul Valiliği, Esenyurt'ta meydana gelen sel baskınları sebebiyle evleri ve iş yerleri zarar gören vatandaşlara nakdi yardımların başladığını belirtti. Söz konusu gelişmenin ardından “Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Sel mağdurlarına yardım…
11.07.2022 Ekonomi
Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Resmen açıklandı: 5 bin, 10 bin TL...
Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Resmen açıklandı: 5 bin, 10 bin TL... Ödemeler başladı. Resmi açıklama geldi. İstanbul'da sel felaketinden etkilenenler için nakit para yardımı yapılacak. İstanbul Valiliği dün gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış sonrasında Haramidere’nin taşması sonucu Esenyurt’ta yaşanan su baskınları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "18 mahallede 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika, 1 dernek binası ve 1 cami zarar gördü. Yapılan incelemelerin ardından; AFAD Başkanlığı ve Esenyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından taşkından zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesi yapılmaya başlanmıştır" denildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.07.2022 Ekonomi
İşçi ve işveren milyonları ilgilendiren uyarı! Yüzde 50 zamlı ödeniyor! Haftalık ve günlük çalışma saatleri...
İşçi ve işveren milyonları ilgilendiren uyarı! Yüzde 50 zamlı ödeniyor! Haftalık ve günlük çalışma saatleri... İşçi işveren milyonları ilgilendiren açıklama! Haftalık çalışma saati ile ilgili kritik uyarı geldi. İdari izin, bayram izni ve tatillerle ilgili çok az bilinen detay ortaya çıktı. Saat sınırı var, süreyi geçen işçilere yüzde 50 zamlı ödeniyor. Haftanın 6 günü çalışılan işyerlerinde, saatlik ücreti 50 lira olan işçi; günlük 9.5 saat çalışmışsa yasal süreyi geçmiş sayılıyor. Bu durumda maaş hesaplamasında farklı bir yok izleniyor. İşte haftalık çalışma süresi ile ilgili birçok çalışanın bilmediği ayrıntılar...
10.07.2022 Uzmana Sor
Nakdi destek kararı! 10.000, 5.000 ve 3.000 TL para yardımı yapıacak
Nakdi destek kararı! 10.000, 5.000 ve 3.000 TL para yardımı yapıacak Para desteği verilecek. İlk etapta yapılacak yardım miktarı açıklandı. 3.000 TL'lik ödeme yapılacak. Selden etkilelen vatandaşlara devlet desteği verilecek. Bakan Yakın sosyal medya üzerinden destek ile ilgili detayları açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "İstanbul'da meydana gelen yoğun yağışlar neticesinde evleri zarar gören ve selden etkilenen vatandaşlarımıza ilk etapta 3.000 TL nakdi yardım yapacağız." ifadelerini kullandı. Bakan Soylu ise Esenyurt'ta evini su basanlara 5.000 lira, işyerini su basanlara ise 10 bin TL destek verileceğini duyurdu.
10.07.2022 Ekonomi
5 bin liralık yardım yapılacak! Bakan Soylu duyurdu
5 bin liralık yardım yapılacak! Bakan Soylu duyurdu Esenyurt'ta sel felaketinin ardından incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Evleri ve işyerleri su basan vatandaşlarımız yalnız kalmayacaklar. Hemen ilk etapta 5'er bin liralık evlerine su basanlara, iş yerleri su basanlara da 10'ar bin liralık bugün itibariyle bir banka şubesi açtırdık. Hemen kendilerine nakit olarak elden verilecek" dedi.
10.07.2022 Ekonomi
İngiltere’ye AİHM şoku! Ruanda planı ilk denemesinde başarısız oldu...
İngiltere’ye AİHM şoku! Ruanda planı ilk denemesinde başarısız oldu... İngiliz hükümetinin 14 Nisan’da duyurduğu sığınmacıları 6500 km ötedeki Ruanda’ya taşıma planı, ilk denemesinde başarısız oldu. Plana göre salı günü, 130 sığınmacının Ruanda’nın başkenti Kigali’ye taşınması gerekiyordu. Ancak mağdur avukatlarının girişimleri sonucu uçaktakilerin sayısı İran, Irak ve Arnavutluk’tan toplam 7’ye kadar düşerken, 54 yaşındaki Iraklı bir sığınmacının Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) yaptığı başvuru tüm operasyonu iptal ettirdi. AİHM mesai saatleri dışında aldığı hükmü açıklamadan dakikalar öncesine kadar, yetkililer “geriye bir kişi bile kalsa” uçağın kalkacağını söylüyordu.
16.06.2022 Dünya
Putin kararnameye imzayı attı! 81 bin 500 dolarlık maddi yardım...
Putin kararnameye imzayı attı! 81 bin 500 dolarlık maddi yardım... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye ve Ukrayna gibi savaş bölgelerinde ölen ulusal muhafızların ailelerine 81 bin 500 dolar maddi yardım sağlanmasını öngören kararnameyi imzaladı.
6.06.2022 Dünya
Paralar hesaplara yatırılıyor! Üç destek ödemesi birden...
Paralar hesaplara yatırılıyor! Üç destek ödemesi birden... Yüz binler bekliyordu. Nakdi destek ödemeleri tek tek yapılmaya başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına aktarılıyor. Üç destek ödemesi birden yapılıyor. Para desteğinde ödemeleri 28 Mayıs'ta tamamlanacak. Bakan Yanık detaylar hakkında bilgi verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Mayıs ayına ilişkin diğer sosyal yardımlarımızın yanı sıra üç nakdi sosyal destek programı ile ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 295 milyon TL ödeme yapıyoruz” dedi.
25.05.2022 Ekonomi
1100 TL otomatik olarak hesaplara yatırılıyor! Ödemeler 12 ay boyunca devam ediyor, başvuranlar alıyor
1100 TL otomatik olarak hesaplara yatırılıyor! Ödemeler 12 ay boyunca devam ediyor, başvuranlar alıyor Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren ödeme miktarı yükseltildi. Paralar PTT hesaplarına otomatik olarak yatırılacak. Destek ödemeleri ve başvuru şartları ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Devlet zorunlu askerlik hizmetini yürüten, er ve erbaş olarak askerlik yapanların gelir durumu iyi olmayan aile fertlerine nakit yardımı yapıyor. Ailenin geçimini sağlayan kişi askerdeyse aileye devlet bakıyor. Sınır illeri başta olmak üzere riskli bölgelerde askerlik yapanların ailelerine gelirleri asgari ücretin üçte birinin altındaysa verilen yardım 1.100 liraya çıktı. Devlet her iki ayda bir yardım alan ailelerinin PTT'de otomatik açılan hesaplarına 550 lira yatırıyor. Muhtaç asker ailesi yardımında çocuklara da 150 lira ödeniyor.
23.05.2022 Ekonomi
2.354 TL banka hesaplarına yatırıldı! Hemen kontrol edin, paranız ödenmediyse...
2.354 TL banka hesaplarına yatırıldı! Hemen kontrol edin, paranız ödenmediyse... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler başlıyor. Paralar hesaplara aktarılıyor. 2.354 TL'lik ödemeler bugünden itibaren vatandaşların banka hesaplarında olacak. Ödemelerin 20 Mayıs tarihine kadar tamamlanması planlanıyor. Bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve aileleri için toplam 1 milyar 278 milyon TL evde bakım yardımı vatandaşlara ödenmeye başlıyor. Kimlerin paraları bugün yatırılacak? Evde bakım yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte evde bakım maaşı ile ilgili detaylar...
15.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Para Yardımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki para yardımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.