Para Desteği

Para Desteği

Son dakika para desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan para desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını para desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Para Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan para desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.343 para desteği haberi bulunmuştur. Tüm para desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet desteği aldı, kendi işinin patronu oldu
Devlet desteği aldı, kendi işinin patronu oldu Devletin sağladığı karşılıksız para desteği imkanından yararlandı. Kendi işini açtı. Aydın’ın Çine ilçesinde engellilere yönelik devlet desteği ile iş sahibi olan Bahadır Şimşek, gençlere hayallerinin peşinden koşmaları tavsiyesinde bulundu.
22.01.2024 Gündem
'Devlet para desteğinden bana 1780 TL çıktı' diyerek doktora mesaj gönderen dolandırıcılar baltayı taşa vurdu: Öbür dünyada para işi var mı?
'Devlet para desteğinden bana 1780 TL çıktı' diyerek doktora mesaj gönderen dolandırıcılar baltayı taşa vurdu: Öbür dünyada para işi var mı? "Devlet para desteğinden bana 1780 TL çıktı. Herkes yapıyor, numaranı yaz kaydedeyim seni de" diye doktora mesaj yazan dolandırıcılar baltayı taşa vurdu. Kamu hastanesinde 30 yıldır görev yapan doktor Osman Bulut'un yaklaşık 6 yıl önce vefat eden arkadaşının facebook sayfasını ele geçiren dolandırıcı, doktora mesaj gönderdi. Dolandırıcı mesajda "Devlet para desteğinden bana 1780 TL çıktı. Herkes yapıyor, numaranı yaz kaydedeyim seni de" diye yazarken, doktor Bulut 6 yıl önce hayatını kaybeden arkadaşının hesabının dolandırıcılar tarafından ele geçirildiğini fark etti. Bunun üzerine doktor Bulut, dolandırıcıya "Sağol, benim çok param var. Haa birşey soracağım. Sen öleli 5-6 yıl oldu. Öbür dünyada da para işi var mı!" diye yazdı. Doktoru dolandıramayacağını anlayan dolandırıcı hemen hesabı kapattı.
5.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor! İşte masadaki başlıklar
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor! İşte masadaki başlıklar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Kritik toplantıda önemli maddeler masada olacak
23.07.2023 Gündem
Emeklilere elektrik, su, vergi ve nakit para desteği geliyor! İstanbul için harekete geçildi
Emeklilere elektrik, su, vergi ve nakit para desteği geliyor! İstanbul için harekete geçildi Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Deprem ve yerel seçimlere ilişkin İstanbul için özel bir düzenleme geliyor. İlk hedef İstanbul'un nüfus yoğunluğunun azaltılması için tersine göçün desteklenmesi. AK Parti’nin yatığı çalışmanın detayları ortaya çıktı. Bu kapsamda yazlarını memleketlerinde geçiren emeklilere, İstanbul'dan taşınmaları halinde pek konuda teşvik verilecek. İşte detaylar...
23.07.2023 Ekonomi
Destek ödemelerine büyük zam! Kalem kalem açıklandı, işte yeni rakamlar
Destek ödemelerine büyük zam! Kalem kalem açıklandı, işte yeni rakamlar En düşük memur maaşı 22 bin lirayı, ortalama maaş da 25 bin lirayı aşarken ilave zam tutarı ek bordro olarak yansıyacak. Tüm kamu personeline 15 bin 965 gösterge rakamının memur aylık katsayısı ile çarpımı sonucu bulunacak tutarda (8077 TL) ilave ödeme yapılacak. Memur maaşlarına yapılan artış pek çok ödeme kaleminde de artış sağlayacak. Memur zammıu sosyal destek ödemelerine de yansıyacak.
7.07.2023 Ekonomi
Devlet takdir alanlara para veriyor mu? 5 bin TL karne hediyesi hangi sınıflara ödeniyor? Takdir, teşekkür belgesine burs var!
Devlet takdir alanlara para veriyor mu? 5 bin TL karne hediyesi hangi sınıflara ödeniyor? Takdir, teşekkür belgesine burs var! Devlet takdir alanlara para veriyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Karnelerin verilmesinin ardından öğrencilerin 5 bin TL karne hediyesi ve burs müjdesi merak araştırılmaya başlandı. Takdir ve teşekkür belgesi alanlara devletin para ve burs desteği vereceği haberi gündemdeki yerini aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz yıllarda müjdesini verdiği başarı teşvik programı kapsamında öğrencilere 5 bin TL'ye kadar yardım yapılacak. Başarılı öğrencilere devlet para desteği verecek iddiası da internette en çok araştırılan konuların başında geldi. Devlet okullarında okuyan ve dereceye giren ilk ve orta dereceli öğrencilere asgari ücretin yüzde 60'ına kadar destek verilecek. Peki 5 bin TL karne hediyesi kimlere verilir?
17.06.2023 Ekonomi
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor Aylık olarak ödeniyor. Karşılıksız olarak verilen para desteği bir yıl kesintisiz devam ediyor. Ödeme miktarı arttı, aylık 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. YKS tercih dönemi bu hafta başlıyor. Öğenciler ise burs imkanlarını araştırıyor. Bazı üniversite ve bölümler ile burs imkanı ile dikkat çekiyor. Sekörlerin eleman ihtiyacına göre belirlenen programları tercih edenler işe başlamadan maaş ödemesi gibi burs alıyor. Peki hangi bölüm ve üniversiteler ne kadar burs veriyor? İşte tercihlere yön verecek haberin detayları...
25.07.2022 Eğitim
Hibe kararı! Aylık net 5.500 TL, toplam 110.000 TL karşılıksız para... Başvurular e-Devlet'ten alınıyor
Hibe kararı! Aylık net 5.500 TL, toplam 110.000 TL karşılıksız para... Başvurular e-Devlet'ten alınıyor Karşılıksız para desteği! Başvurana aylık net asgari ücret kadar ödeme yapılacak. Nakdi destek 20 ay boyunca devam edecek. Hibe desteği ile ilgili detaylar belli oldu. Toplam 110.000 bin TL ödeme yapılacak. Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor. Kadın işçi alana 110 bin lira hibe veriliyor. Kadın işçi alacak olan kadın işverenlere Avrupa Birliği (AB) destekli proje kapsamında her ay 5 bin 500 liralık net asgari ücret tutarında hibe verilecek. Ödeme 20 ay boyunca devam edecek. Yani toplam ödeme şu anki hesaba göre 110 bin lirayı bulacak.
24.07.2022 Ekonomi
10.000 TL her ay karşılıksız olarak veriliyor! Resmen açıklandı, 27 Haziran...
10.000 TL her ay karşılıksız olarak veriliyor! Resmen açıklandı, 27 Haziran... Karşılıksız para desteği sağlanıyor. Art arda açıklandı. Ödemeler aylık olarak yapılıyor. 5 yıla kadar devam ediyor. Ödeme miktarı ise 10 bin TL'yi buluyor. Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği YKS sonuçları açıklandı. Bununla beraber birçok devlet ve vakıf üniversitesi başarılı öğrencileri çekmek için, 'Başarı bursları'nı belirledi. Öğrencileri aylık 10 bin TL'ye varan nakit bursun yanı sıra yemek-yurt desteği gibi imkanlar bekliyor.
20.07.2022 Ekonomi
7.200 TL karşılıksız veriliyor! Nakdi destek ödemelerinde şartlar değişti, çok sayıda kişi dahil oldu, başvurular e-Devlet'ten alınıyor, 12 ay boyunca...
7.200 TL karşılıksız veriliyor! Nakdi destek ödemelerinde şartlar değişti, çok sayıda kişi dahil oldu, başvurular e-Devlet'ten alınıyor, 12 ay boyunca... Asgari ücrete gelen ara zam sonrası devlet destekleri ile ilgili dikkat çekici bir fark ortaya çıktı. Artık daha fazla kişi nakdi destek ödemelerinden yararlanacak. Toplam ödeme miktarı 7.200 lirayı buluyor. Daha önce başvuru yapmış ancak para desteği alma hakkı olmadığı için başvurusu reddedilmiş kişiler de yeniden müracaatta bulunabiliyor. Hükümet geçtiğimiz günlerde ‘Aile Destek Programı’ olarak tanımladığı yeni bir yardım kampanyası başlatmıştı. 4 milyon haneyi kapsayacak destekle ihtiyaç sahibi ailelere 12 ay boyunca düzenli ödeme yapılacak. Peki destek ödemelerinden kimler yararlanabilecek? Para desteği sağlanırken hane geliri dikkate alınıyor. Burada asgari ücret esas alınarak kişi başına düşen gelir hesaplanıyor. Asgari ücretin artması ile birlikte hane halkı gelir sınırı da yükselmiş oldu. Böylece daha önce devlet desteği almamış vatandaşlar da destek kapsamına girmiş oldu.
11.07.2022 Ekonomi
Nakdi destek kararı! 10.000, 5.000 ve 3.000 TL para yardımı yapıacak
Nakdi destek kararı! 10.000, 5.000 ve 3.000 TL para yardımı yapıacak Para desteği verilecek. İlk etapta yapılacak yardım miktarı açıklandı. 3.000 TL'lik ödeme yapılacak. Selden etkilelen vatandaşlara devlet desteği verilecek. Bakan Yakın sosyal medya üzerinden destek ile ilgili detayları açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "İstanbul'da meydana gelen yoğun yağışlar neticesinde evleri zarar gören ve selden etkilenen vatandaşlarımıza ilk etapta 3.000 TL nakdi yardım yapacağız." ifadelerini kullandı. Bakan Soylu ise Esenyurt'ta evini su basanlara 5.000 lira, işyerini su basanlara ise 10 bin TL destek verileceğini duyurdu.
10.07.2022 Ekonomi
Devletten milyonlarca kişiye bayram harçlığı! Başvurular başladı! 750 lira...
Devletten milyonlarca kişiye bayram harçlığı! Başvurular başladı! 750 lira... Devletten milyonlarca vatandaşa bayram harçlığı. Başvurular E-Devlet üzerinden yapılacak. 750 liraya kadar para desteği bayram öncesi hesaplara yatacak. Aile Destek Programı ile düşük gelirli ailelere çeşitli destekler sağlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Aile Desteği Programı’nı açıklamıştı. Bunun üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Kurban Bayramı’ndan önce başvuruların başlayacağını ve 750 TL kadar ödeme yapılacağını belirtti. İşte Aile Destek Programı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
5.07.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara yatacak! Başvurular bugün başlıyor! E-devlet üzerinden yapılacak
Paralar hesaplara yatacak! Başvurular bugün başlıyor! E-devlet üzerinden yapılacak Paralar hesaba yatacak. Milyonlarca vatandaşa karşılıksız para desteği. İhtiyaç sahibi vatandaşlara devlet ödeme yapacak. Başvurular bugün başlıyor. Başvurular e devlet üzerinden alınacak. E-devlet kullanmayan vatandaşlar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına(SYDV) ya da bakanlığın herhangi bir kurumuna giderek başvurusunu yapabilecek. Türkiye Aile Destek Programı ilk destek ödemesi Kurban Bayramı öncesi verilecek. Destek 12 ay boyunca düzenli olarak verilecek. İhtiyaç sahibi herkes destekten yaralanacak. Mevcutta sosyal destek yardımı alanlar da destekten faydalanacak. Hane başına 450 lira ile 600 lira arasında destek verilecek. Hanelerin gelir düzeyine göre yıllık 5 bin 400 lira ila 7 bin 200 lira arasında destek verilmiş olacak. İşte aile destek programıyla ilgili milyonları ilgilendiren detaylar...
27.06.2022 Ekonomi
Hibe ve faizsiz kredi müjdesi! 50.000 TL geri ödemesiz, 100.000 TL faizsiz veriliyor, başvuru için...
Hibe ve faizsiz kredi müjdesi! 50.000 TL geri ödemesiz, 100.000 TL faizsiz veriliyor, başvuru için... Geri ödemesiz para desteği sağlanacak. Hibe kararı ile ilgili detaylar neteşti. 50 bin TL hibe ediliyor. Ancak 50 bin TL'nin üzerindeki nakit ihtiyacı olanlar için faizsiz 100 bin TL kredi imkanı sağlanıyor. Milyonlarca kişinin yakından takip ettiği KOSGEB destekleri ile ilgili flaş gelişme! KOSGEB, mobilya üretip satmak isteyen girişimcilere 50 bin TL hibe desteği verileceğini açıkladı. Daha fazla desteğe ihtiyacı olanlar ise aynı başvuru yöntemiyle geri ödemeli faizsiz 100 bin TL kredi alabilecek. Peki faizsiz geri ödemesiz kredi desteğini nasıl alınabilir? İşte faizsiz geri ödemesiz kredi desteğinin detayları…
22.06.2022 Ekonomi
Çiftçi milyonlara büyük müjde! Mazot, yem...
Çiftçi milyonlara büyük müjde! Mazot, yem... Çiftçi milyonlara güzel haber. Çiftçiye büyük destek müjdesi. Çiftçiye mazot, yem ve para desteği verilecek. Tarım ve Orman Bakanlığı tarımla ilgili yeni önlemleri devreye sokuyor. Vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için kent tarımı desteklenecek. 1 yıl boyunca boş bırakılan tarla devlet aracılığıyla başkasına kiralanacak. Çiftçiye gübre-mazot, besiciye yem desteği ayni olarak verilecek. İşte milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren flaş detaylar...
20.06.2022 Ekonomi
Hibe müjdesi! Karşılıksız 300 milyon TL destek ödemesi
Hibe müjdesi! Karşılıksız 300 milyon TL destek ödemesi Binlerce kişi bekliyordu. Karşılıksız para desteği duyuruldu. 300 milyon TL kaynak ayrıldı. Detaylar belli oldu. Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında, Bireysel Modern Basınçlı Sulama Sistemi projelerine yüzde 50 hibe desteği sağlandı. İşte detaylar...
3.06.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Üç destek ödemesi birden...
Paralar hesaplara yatırılıyor! Üç destek ödemesi birden... Yüz binler bekliyordu. Nakdi destek ödemeleri tek tek yapılmaya başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına aktarılıyor. Üç destek ödemesi birden yapılıyor. Para desteğinde ödemeleri 28 Mayıs'ta tamamlanacak. Bakan Yanık detaylar hakkında bilgi verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Mayıs ayına ilişkin diğer sosyal yardımlarımızın yanı sıra üç nakdi sosyal destek programı ile ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 295 milyon TL ödeme yapıyoruz” dedi.
25.05.2022 Ekonomi
1100 TL otomatik olarak hesaplara yatırılıyor! Ödemeler 12 ay boyunca devam ediyor, başvuranlar alıyor
1100 TL otomatik olarak hesaplara yatırılıyor! Ödemeler 12 ay boyunca devam ediyor, başvuranlar alıyor Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren ödeme miktarı yükseltildi. Paralar PTT hesaplarına otomatik olarak yatırılacak. Destek ödemeleri ve başvuru şartları ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Devlet zorunlu askerlik hizmetini yürüten, er ve erbaş olarak askerlik yapanların gelir durumu iyi olmayan aile fertlerine nakit yardımı yapıyor. Ailenin geçimini sağlayan kişi askerdeyse aileye devlet bakıyor. Sınır illeri başta olmak üzere riskli bölgelerde askerlik yapanların ailelerine gelirleri asgari ücretin üçte birinin altındaysa verilen yardım 1.100 liraya çıktı. Devlet her iki ayda bir yardım alan ailelerinin PTT'de otomatik açılan hesaplarına 550 lira yatırıyor. Muhtaç asker ailesi yardımında çocuklara da 150 lira ödeniyor.
23.05.2022 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatıyor! Ödemeler öne çekildi! Emekli, işçi, çalışmayan, yaşlı, engelli, şehit yakını, gazi hepsi alacak...
Paralar bugün banka hesaplarına yatıyor! Ödemeler öne çekildi! Emekli, işçi, çalışmayan, yaşlı, engelli, şehit yakını, gazi hepsi alacak... Paralar bugün hesaplara yatırılıyor. Güzel haber geldi. Bağ-Kur ve emekli sandığı mensubu emekliler ile çalışmayanlar, yaşlı, engelli vatandaşlar, devletten para desteği alanlar dahil milyonlarca kişiye ödeme yapılacak. Tarihler bayram nedeni ile öne çekildi. Hak sahipleri ödemelerin ne zaman yapılacağını merak ediyordu. Tek tek açıklandı. Kimin hesabına ne kadar para yatırılacak? Tediye, şehit yakınları ve gazilere destek, yaşlı ve engelli aylıkları, işsizlik maaşları, yetiştiricilere destek, memur emeklilerinin bayram ikramiyeleri gibi birçok alanda bugün ödemeler tamamlanıyor.
29.04.2022 Ekonomi
Elektrik faturası desteği kapsamı değişiyor! Bu ay hesaba yatacak! Yeni dönem
Elektrik faturası desteği kapsamı değişiyor! Bu ay hesaba yatacak! Yeni dönem Elektrik faturası desteği ile ilgili son dakika gelişmesi. Elektrik faturasıyla ilgili ödemeler başlıyor. Ödemeler bu ay yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kronik hastalıkları nedeniyle cihaza bağlı yaşayan vatandaşlara “elektrik desteği” müjdesi verdi. Bakanlık, Cumhurbaşkanlığı’nın ilke kararı doğrultusunda nisan sonu itibarıyla cihaza bağlı kronik hastalara da elektrik desteği ödemelerini gerçekleştirecek. ETD programı kapsamında iki kişilik haneye 75, 3 kişilik haneye 100, 4 kişilik haneye 120 ve 5 ile daha üzeri üyesi bulunan hanelere ise 150 kilovatsaat elektrik karşılığı para desteği verildiğini aktaran bakanlık, Nisan 2022 ödeme dönemi itibarıyla bu yardımların 103 TL ile 206 TL arasında değiştiğini kaydetti.
26.04.2022 Ekonomi
Hibe desteği! Çiftçilere güzel haber, 81 ilde geçerli
Hibe desteği! Çiftçilere güzel haber, 81 ilde geçerli Hibe desteği ile ilgili bakanlıktan açıklama geldi. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece; tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri gibi alanlardan yeni mezun kadınlara yönelik çalışma başlatacaklarını açıkladı.
4.04.2022 Ekonomi
Kredi müjdesi! Son fırsat! Sıfır faiz iki yıl geri ödemesiz!
Kredi müjdesi! Son fırsat! Sıfır faiz iki yıl geri ödemesiz! Kredi ile ilgili son dakika açıklaması! Faizsiz kredi desteği. Faizsiz kredi desteğine başvuran alıyor. Faizsiz kredi desteği için son gün 31 Mart olarak belirlendi. Detaylar belli oldu. KOSGEB sıfır faizli, iki yıl geri ödemesiz kredi imkanı sağlıyor. Son 12 aydaki ortalama istihdamını koruyan işletmeler, 12 ay boyunca çalıştırma taahhüdü verdiği her bir personel için faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz destek alacak. Sonraki 24 ayda (2 yıl) eşit taksitlerle (4 ayda bir 6 eşit taksit) faizsiz ve komisyonsuz olarak KOSGEB’e ödeme yapılacak. Mikro işletmeler 2, küçük işletmeler de 5 personele kadar bu fırsattan yararlanabilecek. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
25.03.2022 Ekonomi
Tazminat hakkı ile ilgili flaş karar! Rapor alan çalışanlara kötü haber
Tazminat hakkı ile ilgili flaş karar! Rapor alan çalışanlara kötü haber Çalışan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tazminat hakkı ile ilgili önemli bir karara imza atıldı. Çalışana tazminat ödenmeyecek. Arkadaşının düğününe giderek, görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaşan işçi, tazminatsız işten atıldı. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay; işe gelmediği gün düğüne katılarak görüntülerini sosyal medyada yayınlayan işçinin sunduğu sağlık raporu geçersiz olup, tazminata hak kazanamayacağına hükmetti.
22.03.2022 Çalışan Hakları
300 lira ek ödeme! 81 ile yazı ile bildirildi...
300 lira ek ödeme! 81 ile yazı ile bildirildi... Maaşlara 300 lira ek ödeme kararı! 81 ile yazı ile bildirildi ve resmen duyuruldu. Yüz binlerce kişiye güzel haber geldi. Ödemeler 300 lira ile başlayacak; her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artırılarak güncellenecek. Emniyet mensuplarını yakından ilgilendiriyor. Emniyet Genel Müdürlüğü, Vakıfbank promosyon anlaşması yaptı. Anlaşma gereği emniyet personelinin maaşına her ay 300 TL ilave ödeme yansıtılacak. Maaş promosyon talimatı bugün itibariyle 81 il emniyet müdürlüğüne gönderildi. Protokolün süresi 5 yıl olacak.
21.03.2022 Çalışma Hayatı
İş yerinde bunu yapan tüm çalışanlar yandı! Kıdem ve ihbar tazminatı dahil hiçbir ücret ödenmeyecek
İş yerinde bunu yapan tüm çalışanlar yandı! Kıdem ve ihbar tazminatı dahil hiçbir ücret ödenmeyecek Milyonlarca özel sektör çalışanını çok yakından ilgilendiriyor. Bunu yapan yandı, kıdem ve ihbar tazminatı alamayacak! Bilgileri karıştıran işçi için kötü haber geldi. Özel bir hastanede kayıt görevlisi olarak çalışan kişi, isim benzerliği nedeniyle hastanın nüfus cüzdanının aslını almadan başka bir hasta adına kayıt açtı ve iki hastanın bilgilerini karıştı. 9 yaşındaki hastanın bilgisi yerine, 32 yaşındaki başka bir hastanın bilgilerini giren çalışan bu nedenle tazminatsız olarak işten atıldı. İş Mahkemesi’nin ‘mağdur’ dediği görevliye kötü haber Yargıtay’dan geldi. Davacının haksız olduğunu, kıdem ve ihbar tazminatı talebinin reddine karar verilmesi gerektiği bildirildi.
18.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Para Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki para desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.