Panik Butonu

Panik Butonu

Son dakika panik butonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan panik butonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını panik butonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Panik Butonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan panik butonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 panik butonu haberi bulunmuştur. Tüm panik butonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin canice öldürülmesi, Konya’da Ali Osman Gezginç’in yolcusu tarafından bıçaklanması sonrası bu işi senelerdir yapan insanlarla konuştuk. Taksi şoförlerinin güvenliğinin sağlanması için sadece kamera sistemi ve panik butonunun yeterli olmayacağının altını çizen sürücüler, tek bir ağızdan aynı şeyi söyledi.
7.02.2024 Gündem
İstanbul'a yeni taksi tartışması
İstanbul'a yeni taksi tartışması İBB'nin bin 803 minibüs ve 322 dolmuşun taksiye dönüştürülmesi teklifinin UKOME'de kabul edilmesine tepki gösteren Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu kararı yargıya taşıyacaklarını açıkladı.
3.12.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: 2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı
İçişleri Bakanı Soylu: 2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı. Terör örgütüne katılım, geçmişteki 5 binli sayılardan 2021 itibarıyla 51’e düştü, bugün ise 41 seviyesindedir. 2016’dan bugüne toplam 2 bin 204 terörist teslim oldu, bunların da bin 168’i ikna yöntemiyle gerçekleşti” dedi.
25.10.2022 Siyaset
Şiddet uygulayan 580 kişi elektronik kelepçeyle izleniyor
Şiddet uygulayan 580 kişi elektronik kelepçeyle izleniyor İçişleri Bakanlığı'nca aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi amacıyla kurulan Elektronik Kelepçe İzleme Merkezi'nde bugüne kadar mahkeme kararı doğrultusunda elektronik kelepçe takmakla yükümlü 1200 kişinin takibi yapıldı, hala 580 kişi takip ediliyor. Elektronik kelepçeyle izlenen vakalarda şu ana kadar şiddet olayı yaşanmadığı belirtildi.
26.05.2022 Gündem
Elektronik kelepçe ile takip edilen vakalarda kadına şiddet olayı yaşanmadı
Elektronik kelepçe ile takip edilen vakalarda kadına şiddet olayı yaşanmadı İçişleri Bakanlığı, aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi amacıyla bu yılın başında kurulan Elektronik İzleme Merkezinde takip edilen 764 vakada, şu ana kadar kadına şiddet olayının yaşanmadığını duyurdu.
24.11.2021 Gündem
Görme engelliler için erişilebilir dijital yaşam
Görme engelliler için erişilebilir dijital yaşam Türk Telekom’un, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü öncesinde yaptığı açıklamada görme engelliler için farkındalık oluşturacak, teknolojiyi iyilik ve faydaya dönüştüren projelerini sürdürmeye devam ettiği belirtildi. Açıklamada, ‘değerli hissettirmek’ misyonu ve hayatın merkezine insanı alan yaklaşımıyla öncelikli ihtiyaç alanlarına odaklanan Türk Telekom’un, projeler geliştirdiği ve bu çalışmaları kullanıcıların yararına sunduğu ifade edildi.
15.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Görme engelliler için erişilebilir dijital yaşam
Görme engelliler için erişilebilir dijital yaşam Türk Telekom’un, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü öncesinde yaptığı açıklamada görme engelliler için farkındalık oluşturacak, teknolojiyi iyilik ve faydaya dönüştüren projelerini sürdürmeye devam ettiği belirtildi. Açıklamada, ‘değerli hissettirmek’ misyonu ve hayatın merkezine insanı alan yaklaşımıyla öncelikli ihtiyaç alanlarına odaklanan Türk Telekom’un, projeler geliştirdiği ve bu çalışmaları kullanıcıların yararına sunduğu ifade edildi.
14.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Mayısta 81 terörist etkisiz hale getirildi
Mayısta 81 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "2021 mayıs ayında 10'u sözde üst düzey olmak üzere 81 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bunların 64'ü PKK/KCK, 17'si DEAŞ terör örgütü mensubudur" dedi.
5.06.2021 Gündem
Bakan Soylu: KADES'le birçok şiddet olayını engelledik
Bakan Soylu: KADES'le birçok şiddet olayını engelledik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadın Destek Uygulamasının (KADES) 2018 yılından bugüne kadar 1 milyon 966 bin 675 kişi tarafından indirildiğini ve 109 bin 563 kadının ihbarda bulunduğunu belirterek, "Kolluk kuvvetlerimiz 56 bin 788 akıllı ihbara 5 dakika içerisinde müdahale ederek birçok şiddet olayını engellemiştir" dedi.
9.04.2021 Gündem
Kadına şiddetle ilgili Bakan Soylu'dan flaş açıklama
Kadına şiddetle ilgili Bakan Soylu'dan flaş açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "(Kadına şiddet) Türkiye, AK Parti hükümetleriyle birlikte bu meselede samimi bir gayret ortaya koymuştur. Bunun en önemli ve kilit adımı da 2012 yılında kabul edilen 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'dur. Türkiye'de daha önce örneği olmayan önemli bir adımdır, bana göre de aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede milattır." dedi.
24.11.2020 Siyaset
Bakan Varank: Milli elektronik kelepçe, eylül ayında teslim edilmeye başlanacak
Bakan Varank: Milli elektronik kelepçe, eylül ayında teslim edilmeye başlanacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sanayi İşbirliği Projeleri (SİP) kapsamında millileştirilen elektronik kelepçelerin eylül ayından itibaren test amaçlı Adalet Bakanlığı'na teslim edilmeye başlanacağını açıkladı.
3.08.2020 Bilim ve Teknoloji
'Beni yakan FETÖ’cü savcıyı Almanya’da buldum' Bileğindeki detay...
'Beni yakan FETÖ’cü savcıyı Almanya’da buldum' Bileğindeki detay... Emekli astsubay Erdem Kılıç, FETÖ’nün kumpas davasında 3 yıl tutuklu kaldı, 51 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşlemediği bir suç için hapse girmek yerine Almanya’ya gitti. Bu arada 15 Temmuz darbe girişimi olunca, kendisini hapse atan FETÖ’cü savcılar, hâkimler Almanya’ya kaçtı. Erdem Kılıç, ‘adalet’ arayaşını bu kez Almanya’da firari FETÖ’cülerin peşine düşerek sürdürdü. Kendisini tutuklayan eski savcı Hikmet Usta’yı, yaşadığı şehirde buldu. Hürriyet, film gibi öykünün kahramanı Kılıç’la konuştu, Hikmet Usta’nın izini sürdüğü görüntülere ulaştı.
1.07.2020 Gündem
Tinder'daki önlemler tacizi engelleyemiyor!
Tinder'daki önlemler tacizi engelleyemiyor! Bir arkadaşlık platformu olan Tinder’da kadın kullanıcılarının taciz edilmesi sıkça gündeme gelen bir konuydu. Bu soruna el atmak isteyen Tinder, uygulamasında bazı güvenlik önemleri aldı fakat alınan bu güvenlik önlemlerinin yetersiz kaldığı görülüyor.
15.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Süleyman Soylu: Artık sınırlarımızdan kuş uçurtmayacağız
Süleyman Soylu: Artık sınırlarımızdan kuş uçurtmayacağız Soylu, "Bugüne kadar 62 bin 730 FETÖ operasyonu gerçekleştirilmiştir. İçişleri Bakanlığımızda 43 bin 648 kişi ihraç edilmiş, 5 bin 225 kişi de görevden uzaklaştırılmıştır." açıklamasında bulundu.
15.11.2018 Siyaset
Dünya doktora şiddetin cezasını artırıyor
Dünya doktora şiddetin cezasını artırıyor Türkiye’de hızla artan sağlık çalışanlarına yönelik şiddet dünyada da önemli bir sorun. New York’ta saldırgana 7 yıl hapis var. AB ülkeleri yasal düzenlemelerle sert önlemler alıyor. Ülkemizde de konu Meclis’e taşınıyor
8.10.2018 Dünya
Son dakika: Anlaşma sağlandı! Vatandaşa taksit müjdesi...
Son dakika: Anlaşma sağlandı! Vatandaşa taksit müjdesi... İstanbul Kuyumcular Odası'nın (İKO) bankalarla yaptığı iş birliği kapsamında, kuyumculuk sektöründe halihazırda 4 olan taksit sayısı 12'ye, hatta 36 aya kadar çıkartılabilecek.
5.04.2018 Ekonomi
UBER’in kendisi gibi tartışması da küresel!
UBER’in kendisi gibi tartışması da küresel! UBER ve sarı taksi tartışmaları Türkiye’de tüm hızıyla sürerken UBER’in çeşitli nedenlerle Avrupa’dan Asya’ya kadar yasaklandığı ya da kısıtlandığı bir çok ülke bulunuyor. Taksiciler ise Madrid’den Atina’ya, Londra’dan Hong Kong’a, Beyrut’a kadar dünyanın bir çok şehrinde düzenledikleri gösterilerle UBER’i protesto ediyor
19.03.2018 Yaşam
İstanbul’da taksiciler kamera sırasında...
İstanbul’da taksiciler kamera sırasında... Taksilerde görüntü kaydını zorunlu kılan Emniyet genelgesinin ardından İstanbul’daki 17 bin 395 taksiye kamera kurulumu tam gaz sürüyor.
24.07.2017 Yaşam
İBB'den İTaksi'lerdeki kameralarla ilgili yeni karar
İBB'den İTaksi'lerdeki kameralarla ilgili yeni karar Taksilerde kameralar aracılığıyla müşterilerin görüntü ve ses kaydının yapılacak olması tepki çekmişti
29.09.2021 Gündem
Taksiler artık daha güvenli olacak
Taksiler artık daha güvenli olacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki haftadan itibaren şehirdeki tüm taksilere ücretsiz olarak panik butonu ile güvenlik kamerası taktıracak.
29.09.2021 Gündem
Güncel haberler: Ve sonunda hayata geçiyor! Minibüslerde...
Güncel haberler: Ve sonunda hayata geçiyor! Minibüslerde... Minibüslerde yeni dönem başlıyor. İBB'nin başlattığı proje ile araçların içine panik butonları eklenecek.
29.09.2021 Gündem
Doktorlara "panik butonu" geliyor
Doktorlara "panik butonu" geliyor Isparta Şehir Hastanesinde olası fiziksel şiddet girişimlerinde kullanılması için doktorların çalışma masalarının altına panik butonu yerleştirildi
29.09.2021 Gündem
‘F-16 pilotlarının tamamı örgüt üyesi’
‘F-16 pilotlarının tamamı örgüt üyesi’ Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ’nün Hava Kuvvetleri Komutanlığına ilişkin mahrem yapılanması ve hakkında iddianame hazırlandı
29.09.2021 Gündem
İşte yeni Audi otomobiller! (Video)
İşte yeni Audi otomobiller! (Video) Audi yeni otomobilleri Audi TT RS Coupe ve Roadster için tanıtım videosu yayınladı.
26.04.2016 Bilim ve Teknoloji
İETT otobüslerine panik butonu
İETT otobüslerine panik butonu İETT, yolcuların maruz kalabileceği tehlikelere karşı önlem olarak araçlara “acil durum butonu” koymaya başladı.
24.02.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Panik Butonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki panik butonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.