Pamir Dikdik

Pamir Dikdik

Son dakika pamir dikdik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pamir dikdik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pamir dikdik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pamir Dikdik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pamir dikdik gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 pamir dikdik haberi bulunmuştur. Tüm pamir dikdik haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da lüks sitenin havuzunda çocuk öldü
İstanbul'da lüks sitenin havuzunda çocuk öldü Beylikdüzü'nde lüks villaların bulunduğu bir sitenin havuzuna düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Yaşanan olay, akıllara Zekeriyaköy'de kaybolan ve aramalar sonucunda komşu evin havuzunda boğulduğu ortaya çıkan minik Pamir'i getirdi.
15.05.2017 Yaşam
‘Pamir’in ailesi yeterince acı çekti!
‘Pamir’in ailesi yeterince acı çekti! İstanbul Zekeriyaköy’de komşu villanın havuzunda boğulan 3.5 yaşındaki Pamir’in anne ve babası, “taksirle ölüme sebebiyet verme”den yargılanıyordu. Dünkü duruşmada hakim, “Yeteri kadar acı çektiğinizi düşünüyorum. Ceza vermiyoruz, dava bitti” dedi
29.04.2015 Yaşam
Pamir davasında flaş gelişme
Pamir davasında flaş gelişme Sarıyer'de kaybolduktan sonra komşu evin havuzunda ölü bulunan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in ölümüne ilişkin "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan 6'şar yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan anne ve babasına, "ölümün mağduriyete yol açması" sebebiyle ceza verilmedi.
29.09.2021 Gündem
HSYK'dan bomba kararname!
HSYK'dan bomba kararname! Şike savcısı Mehmet Berk Balıkesir’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Sarıkaya ise Erzurum’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem
Başsavcı ‘annenin ne ihmali var’ deyip iddianameyi gönderdi!
Başsavcı ‘annenin ne ihmali var’ deyip iddianameyi gönderdi! Zekeriyaköy’de yan villanın havuzunda cesedi bulunan 3,5 yaşındaki Pamir’in ölümünden sorumlu tutulan annesi Süverce Dikdik hakkındaki iddianame başsavcılıktan geri döndü.
19.11.2014 Yaşam
Pamir Dikdik davasında flaş gelişme
Pamir Dikdik davasında flaş gelişme İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Sarıyer Zekeriyaköy’de kaybolduktan 30 saat sonra komşu evin havuzunda ölü bulunan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik’in annesi Süverce Dikdik hakkında "Taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan düzenlenen iddianameyi, eksiklikler olduğu gerekçesiyle soruşturma savcısına iade etti...
19.11.2014 Yaşam
Pamir'in babası konuştu!
Pamir'in babası konuştu! İstanbul Zekeriyaköy’de cesedi yan villanın bahçesindeki havuzda bulunan 3...
29.09.2021 Gündem
Savcı kaybolan Pamir için anneye 6 yıl istedi
Savcı kaybolan Pamir için anneye 6 yıl istedi Zekeriyaköy’de yan villanın havuzunda ölü bulunan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik’in annesi Süverce Dikdik hakkında ‘taksirle ölüme neden olmak’ tan iddianame hazırlandı
29.09.2021 Gündem
Pamir'in annesine 6 yıl hapis istemi!
Pamir'in annesine 6 yıl hapis istemi! SARIYER Zekeriyaköy’de kaybolduktan 30 saat sonra komşu evin havuzunda ölü bulunan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik’in annesi Süverce Dikdik hakkında "Taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan iddianame düzenlendi...
5.11.2014 Yaşam
Yine acı haber! Pamir'in ardından...
Yine acı haber! Pamir'in ardından... 2 yaşındaki minik Anıl, bahçedeki havuzda ölü bulundu.
29.09.2021 Gündem
Işın Karaca'dan havuz önlemi
Işın Karaca'dan havuz önlemi 3.5 yaşındaki Pamir'in talihsiz ölümünden ibret alan bir çocuk annesi Işın Karaca, havuzuna çit ördürdü.
21.04.2014 Magazin
Çocuklarda dikkati artıran 8 yöntem
Çocuklarda dikkati artıran 8 yöntem Baharla birlikte metabolizmaları hızlanan, enerjileri artan çocuklarda okula gitme ve derslere konsantre olma konusunda sorunlar yaşanabiliyor...
12.04.2014 Arşiv
İşte Pamir'in ölüm nedeni!
İşte Pamir'in ölüm nedeni! İstanbul Zekeriyaköy’de 4 Nisan sabahı kaybolduktan yaklaşık 30 saat sonra yan evdeki villanın havuzunda cesedi bulunan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik’in ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten savcının ilk izlenimi, küçük çocuğun suda boğulduğu yönünde.
29.09.2021 Gündem
CHP'li başkan mazbatasını aldı, ilk icraatı...
CHP'li başkan mazbatasını aldı, ilk icraatı... EDİRNE Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Recep Gürkan, mazbatasını alarak görevine başladı. Belediye hizmet binası önünde halkın yoğun ilgisiyle davul zurnalarla karşılanan Gürkan, önce Edirne Belediyesi yazsının başına TC’yi eklettiğini, daha sonra da makam koltuğunu değiştirdiğini açıkladı. Belediye başkanlığı kapısında yakasındaki milletvekilliği rozetini çıkartan Gürkan, yarın vekillikten istifa edeceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
‘Savcı da inanamadı’
‘Savcı da inanamadı’ Pamir’in babası Serdar Dikdik “Benim boyum 1...
29.09.2021 Gündem
Tabutunu kimseye vermedi
Tabutunu kimseye vermedi Sarıyer'de kaybolduktan sonra evinin yanındaki havuzda cesedine ulaşılan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik’in cenazesi baba evine getirildi.
29.09.2021 Gündem
Pamir'in yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Pamir'in yeni görüntüleri ortaya çıktı! Türkiye'yi yasa boğan küçük Pamir'in görüntüleri ortaya çıktı.
6.04.2014 Haber
Sır 23 dakika!
Sır 23 dakika! Mucize olmadı, 3...
29.09.2021 Gündem
Pamir'in ölümüyle ilgili korkunç şüphe!
Pamir'in ölümüyle ilgili korkunç şüphe! Pamir'in hemen yandaki villanın havuzunda bulunmasını Dikdik ailesinin komşularından Nihan İpek'in ısrarı sağladı. Pamir bulundu ama akıllarda çok sayıda soru işareti var.
29.09.2021 Gündem
Berkin'in ailesinden Pamir mesajı
Berkin'in ailesinden Pamir mesajı Berkin Elvan’ın ailesi, 3...
29.09.2021 Gündem
Pamir'den kötü haber geldi
Pamir'den kötü haber geldi Dün sabah 09:00 sıralarında kayboldu haberi gelen Pamir Dikdik, yan bahçelerinin havuzunda ölü bulundu.
29.09.2021 Gündem
Bütün İstanbul onu arıyor!
Bütün İstanbul onu arıyor! Sabah saatlerinde, Sarıyer Zekeriyaköy’deki evinden çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor. Arama çalışmalarına Jandarma, itfaiye ve belediye ekipleri devam ediyor.
4.04.2014 Yaşam
Son kamera görüntüsünde  dikkat çeken detay!
Son kamera görüntüsünde dikkat çeken detay! Kamera görüntüsünde bir çocuk Pamir’i eve getiriyor...
7.04.2014 Yaşam
‘Sekiz yıl önce de aynı acıyı yaşadım’
‘Sekiz yıl önce de aynı acıyı yaşadım’ Baba Serdar Dikdik’in daha önce de bir havuz kazası yaşadığı ve bu yüzden havuzlu değil bahçeli villa tuttuğu öğrenildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pamir Dikdik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pamir dikdik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.