Zekeriyaköy

Zekeriyaköy

Son dakika Zekeriyaköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zekeriyaköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zekeriyaköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zekeriyaköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zekeriyaköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 454 zekeriyaköy haberi bulunmuştur. Tüm zekeriyaköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü sanatçının ultra lüks 4 katlı villası manzarasıyla büyülüyor
Ünlü sanatçının ultra lüks 4 katlı villası manzarasıyla büyülüyor Uzun yıllardır aşk yaşadığı Volkan Aslan ile 2019 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Aylin Coşkun, düğünde takılan takılarla gündem olmuştu. Coşkun düğününde takılan kilolarca altından bahsederek "Takılarla rahat 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim. Hesaplamadım ama çok var orada. İki taraf da ortaya bir ev parası bıraktı" demişti. Evrim Akın bu sefer de Zekeriyaköy'de yaşayan Aylin Coşkun'un lüks villasına konuk oldu
5.02.2024 Magazin
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu?
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu? 6 Türk Yunanistan'da bir otomobilin içinde infaz edilmişti. Öldürülen bu kişilerin elebaşılığını İtalya'da yakalanan Barış Boyun'un yaptığı çetenin mensubu oldukları ortaya çıkı. Peki bu derin hesaplaşmanın arkasındaki ayrıntılar ne? Kanlı pusuya ilişkin detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında paylaştı.
13.09.2023 Gündem
Perihan Ünlücan'nın kira isyanı: Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz
Perihan Ünlücan'nın kira isyanı: Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz ‘Arka Sokaklar’ dizisinin oyuncularından Perihan Ünlücan, ev sahiplerine isyan etti. Üç yılda üç ev değiştiren oyuncu, “Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz” açıklamasında bulundu.
12.09.2023 Magazin
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt!
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt! 'Ulan İstanbul', 'Çukur', ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile Cihangir'de otururken, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için Zekeriyaköy'de bahçeli bir eve taşındıkları iddiasına açıklık getirdi.
21.05.2023 Magazin
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı Adı yıllardır hep uyuşturucuyla anılan ve ‘Türk Escobar’ diye bahsedilen 74 yaşındaki Örfi Çetinkaya’nın hikâyesi İstanbul Sarıyer’de gizlendiği villada son buldu. Uyuşturucu baronu Örfi Çetinkaya’nın lüks villadaki hayatı deşifre oldu. Hiç yanından ayırmadığı ve tekerlekli sandalyesinde sakladığı silahın da sırrı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
14.04.2023 Gündem
Urfi Çetinkaya operasyonunun detayları nefes kesti! 1 yıl boyuncu adım adım takip
Urfi Çetinkaya operasyonunun detayları nefes kesti! 1 yıl boyuncu adım adım takip Uyuşturucu baronu Urfi Çetinkaya, İspanyol polisinin verdiği istihbaratla yakalandı. Zekeriyaköy,’deki villayı 1 yıl boyunca takip eden polis, önceki akşam nefes kesen bir operasyonla Çetinkaya’yı 5 adamıyla gözaltına aldı.
13.04.2023 Gündem
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı!
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı! Kırmızı bültenle aranan ve son yılların en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen ve İNTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan Ürfi Çetinkaya Sarıyer'de gizlendiği villada gözaltına alındı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
12.04.2023 Gündem
Emina Jahovic yeni ev arayışına girdi!
Emina Jahovic yeni ev arayışına girdi! Kahramanmaraş depremi sonrası İstanbul depremi de gündeme gelmeye başladı. Ulus'ta yaşayan Emina Jahovic harekete geçti. Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic depremden korkup Kemerburgaz’da villa arayışına girdi. Ünlü isim bir kütük ev beğenip 25 milyon TL’yi gözden çıkardı ama evin tapusuz olmasıyla fikrini değiştirdi.
23.02.2023 Magazin
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu... Bir süredir rahatsız olan Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde belinden ameliyat oldu. Ünlü oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu için masaya yattı.
1.02.2023 Magazin
Özcan Deniz'in annesi evliliğe karşı çıkmıştı! Dikkat çeken ilk açıklama
Özcan Deniz'in annesi evliliğe karşı çıkmıştı! Dikkat çeken ilk açıklama Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşadığı modacı sevgilisi Samar Dadgar ile sürpriz bir şekilde Zekeriyaköy’deki evinde nikah masasına oturmuştu. Ünlü ismin daha önce, "Evlenmesini istemiyorum" açıklamasını yapan annesi Kadriye Deniz ise törene katılmamıştı. Özcan Deniz, annesinin evlenmesine karşı olduğunun hatırlatılması üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
28.01.2023 Magazin
Özcan Deniz gizlice evlendi!
Özcan Deniz gizlice evlendi! Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, iki yıldır birlikte olduğu İranlı sevgilisi Samar Dadgar’la dünya evine girdi.
25.01.2023 Magazin
Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'i öperek yolcu etti!
Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'i öperek yolcu etti! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Derya Tuna, oğlu İdo Tatlıses, gelini Yasemin Şefkatli ve dünürü Sinan Şefkatli ile kahvaltıda bir araya geldi. Aile kahvaltı sonrası objektife birlikte mutluluk pozu verdi.
22.01.2023 Magazin
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı İstanbul’da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı İstanbul’da yakalandı Hakkında uluslararası düzeyde kırmızı bültenle arama kararı bulunan Avusturalya’nın önde gelen uyuşturucu çetelerinden Comanchero’nun lideri Duax Ngakuru, İstanbul’da yakalandı. Küresel bir uyuşturucu imparatorluğunun beyni olduğu iddia edilen Yeni Zelanda doğumlu Ngakuru, sınırdışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.
16.01.2023 Gündem
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç arabasını değiştirmek zorunda kaldı!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç arabasını değiştirmek zorunda kaldı! Evlendiklerinde Demet Özdemir'in Zekeriyaköy'deki evinde kalmaya karar veren ancak daha sonra Oğuzhan Koç'un Levent'teki evinde yaşamayı tercih eden çift arabasını da değiştirmek zorunda kaldı.
1.12.2022 Magazin
Demet Özdemir fiyatı dudak uçuklatan bekar evi ile ilgili kararını verdi!
Demet Özdemir fiyatı dudak uçuklatan bekar evi ile ilgili kararını verdi! Oğuzhan Koç'la yılın düğününe imza atan ve "Şu sıralar evimizle ilgileniyorum. Evlilik çok güzel gidiyor" açıklamasını yapan Demet Özdemir'in, Aras Bulut İynemli ve Neslihan Atagül gibi ünlü oyunculara komşu Sarıyer Zekeriyaköy'deki evine yoğun bir ilgi var. Özdemir, iki yıl önce dudak uçuklatan bir rakama satın aldığı mülküyle ilgili kararını verdi.
8.10.2022 Magazin
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
İSKİ'den 14 saatlik su kesintisi açıklaması
İSKİ'den 14 saatlik su kesintisi açıklaması İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin çalışmaları çerçevesinde Sarıyer'de bazı mahallerde 14 saat süreyle su kesintisi yaşanacağı belirtildi.
5.09.2022 Gündem
Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne?
Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne? Kemal Sunal filmleri arasında yer alan Gerzek Şaban filmi televizyon ekranlarına geliyor. Kemal Sunal’in iki farklı karakteri oynadığı Gerzek Şaban’da, mafya babası Seyfi ile gariban Osman’ın hikayesi anlatılıyor. Peki, Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne? Gerzek Şaban filmi kaç yılında çekildi? İşte detaylar…
4.09.2022 Televizyon
Gerzek Şaban nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim, konusu ne, ne zaman çekildi?
Gerzek Şaban nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim, konusu ne, ne zaman çekildi? Show TV ekranlarında bugün yayınlanacak Gerzek Şaban sinemaseverle ile buluşacak. Natuk Baytan’ın Kemal Sunal ile yaptığı Gerzek Şaban’ın oyuncuları, konusu ve nerede çekildiği merak ediliyor. 1986 yapımı Gerzek Şaban oyuncuları ve konusu nedir? Gerzek Şaban nerede çekildi?
29.06.2022 Televizyon
İETT otobüsü zincirleme kazaya karıştı! Çok sayıda yaralı var
İETT otobüsü zincirleme kazaya karıştı! Çok sayıda yaralı var İstanbul Sarıyer'de zincirleme kazaya karışan İETT otobüsü yol kenarındaki toprak alana girdi. Kazada 6 kişi yaralandı. Araçta sıkışan İETT otobüsü şoförü, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
16.06.2022 Yaşam
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çifti lüks villasının kapılarını ilk kez açtı!
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çifti lüks villasının kapılarını ilk kez açtı! Geçtiğimiz ekim ayında evlenen Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, Zekeriyaköy'deki dört katlı villalarının kapılarını ilk kez açtı. Ünlü çiftin evine yakın arkadaşı Gülnur Güneş ile yemeğe giden Mert Vidinli, lüks villadan görüntüleri Youtube kanalında yayınladı.
17.05.2022 Magazin
Ebru Şahin: Cedi'nin İstanbul'a gelmesi ve yanımda olması en güzel hediye
Ebru Şahin: Cedi'nin İstanbul'a gelmesi ve yanımda olması en güzel hediye ATV ekranlarında yayınlanan 'Destan' adlı dizide rol alan Ebru Şahin, uzun süredir NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ile birlikte. Önceki gün Zekeriyaköy'de araçlarında görüntülenen çift, durdukları sırada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ebru Şahin, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hediyenin çok önemli olmadığını, sevgilisinin yanında olmasının en güzel hediye olduğunu söyledi.
22.02.2022 Magazin
Bige Önal'ın telaşlı hali dikkat çekti!  'Sevgililer Günü' açıklaması...
Bige Önal'ın telaşlı hali dikkat çekti! 'Sevgililer Günü' açıklaması... Oyuncu çift Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, geçtiğimiz temmuz ayında altı yıllık ilişkilerini sessiz sedasız sonlandırmıştı. Ekim sonunda barışan ikiliden Önal, Zekeriyaköy'deki bir veterinerde görüntülendi. Köpeği için geldiğini söyleyen oyuncu, '14 Şubat Sevgililer Günü' hakkında konuştu.
17.02.2022 Magazin
Alina Boz ve Mithat Can Özer cephesinde yeni gelişme! Ayrıldıkları söyleniyordu ama...
Alina Boz ve Mithat Can Özer cephesinde yeni gelişme! Ayrıldıkları söyleniyordu ama... Geçtiğimiz haftalarda ayrıldıkları söylenen Alina Boz ve Mithat Can Özer, ayrılmadığı gibi aynı eve taşınma kararı aldı. Çift, gözlerden uzak olmak ve birlikte yaşamak için Zekeriyaköy’den aylığı 45 bin liraya villa kiraladı.
16.02.2022 Magazin
Sarıyer’de lüks otomobil takla attı, sürücü aracını bırakıp kaçtı!
Sarıyer’de lüks otomobil takla attı, sürücü aracını bırakıp kaçtı! Sarıyer’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks otomobil takla attı. Kazanın ardından sürücü otomobili bırakarak olay yerinden kaçtı.
9.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zekeriyaköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zekeriyaköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.