Pakistanlı

Pakistanlı

Son dakika pakistanlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pakistanlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pakistanlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pakistanlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pakistanlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 702 pakistanlı haberi bulunmuştur. Tüm pakistanlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Titan denizaltısının ortağı yeni hedefini açıkladı!
Titan denizaltısının ortağı yeni hedefini açıkladı! Titanic gemisinin batığını ziyaret etmek için yola çıkan Titan gemisi 5 kişinin ölümüne neden olmuştu. Bütün dünyada yankı uyandıran olayın ardından OceanGate Explorations'ın kurucu ortağı Guillermo Söhnlein bu kez Venüs'e yolculuk yapmak istediklerini duyurdu.
31.07.2023 Dünya
Titanik denizaltısında ölen 19 yaşındaki Pakistanlı gencin son sözlerini halası açıkladı!
Titanik denizaltısında ölen 19 yaşındaki Pakistanlı gencin son sözlerini halası açıkladı! Titanik'in enkazına turist taşıyan ve Atlantik Okyanusu'nda kaybolan denizaltı gündemden düşmüyor. Kayıp denizaltıda ölen 5 kişiden biri olan 19 yaşındaki Pakistanlı üniversitesi öğrencisi Süleyman'ın son sözlerini halası Azmeh Dawood açıkladı.
22.06.2023 Gündem
Cep telefonuyla gizlice kadınları görüntülüyordu! Yakalanıp sınır dışı edildi
Cep telefonuyla gizlice kadınları görüntülüyordu! Yakalanıp sınır dışı edildi İstanbul'da cep telefonuyla gizlice çektiği kadınların görüntülerini sosyal medyada paylaştığı belirlenen Pakistanlı İ.A. yakalandı.
20.04.2023 Yaşam
Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu ile görüştü
Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu ile görüştü ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 'seçim güvenliği' konusunu görüşmek üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Oğan, "Biz normal nüfus artışının dışında bir seçmen kaydından fazlası olduğunu görüyoruz. İkinci olarak yabancı seçmenlerin ağırlıkta olduğu yönünde endişelerimiz var" dedi.
12.04.2023 Gündem
İskoçya'da Başbakanlık'ta ilk namaz!
İskoçya'da Başbakanlık'ta ilk namaz! Pakistan asıllı Hamza Yusuf İskoçya’nın ilk Müslüman Başbakanı seçildi. Hamza Yusuf resmi Başbakanlık konutunda ailesi ile ilk namazını kıldı.
29.03.2023 Dünya
30 milyon dolar ne kadar, kaç TL? Türkiye’ye 30 milyon dolar bağış yapan Pakistanlı iş adamı kim, kimliği belli mi?
30 milyon dolar ne kadar, kaç TL? Türkiye’ye 30 milyon dolar bağış yapan Pakistanlı iş adamı kim, kimliği belli mi? Türkiye’de depremin yararları sarılırken, dünyadan da arama kurtarma çalışmaları ve yardım faaliyetleri devam ediyor. Türkiye’nin Washington Büyükelçiliğine gelen bir kişi yaptığı yüklü miktardaki bağış ile gündem oldu. Pakistanlı olduğu öğrenilen adam Türkiye’ye tam 30 milyon dolarlık bağış yaptı. Peki, 30 milyon dolar ne kadar, kaç TL? Türkiye’ye 30 milyon dolar bağış yapan Pakistanlı iş adamı kim, kimliği belli mi?
13.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çarpıcı mesaj! "İnsanlığın ortak meselesidir"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çarpıcı mesaj! "İnsanlığın ortak meselesidir" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İklim krizinin yıkıcı etkileri karşısında daha fazla müşterek çalışmaya ihtiyaç olduğu aşikardır. İklim değişikliği ve bunun yol açtığı sorunlar insanlığın ortak meselesidir" dedi.
9.01.2023 Gündem
Pakistan Başbakanı Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan ticarette yeni hedefi açıkladı
Pakistan Başbakanı Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan ticarette yeni hedefi açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile yaptığı ortak basın toplantısında, “Pakistan'la birçok başarılı ortak iş birliği projemiz bulunuyor. 1 milyar dolara ulaşan ikili ticaret hacmimiz istikrarlı şekilde artışını sürdürüyor. 5 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefimize ulaşmak için gerekli siyasi iradeye ve kararlılığa sahibiz” dedi.
25.11.2022 Siyaset
Bakan Akar: En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir
Bakan Akar: En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir Pakistan MİLGEM Projesi kapsamında inşa edilen PNS Khaibar'ın denize iniş töreninde konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Pençe Kılıç Harekatı'nda toplam 326 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonlarımız artan bir şiddet ve tempoda en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir. Pençe Kılıç Harekatı da göstermiştir ki Türk Silahlı Kuvvetleri üstün operasyonel kapasiteye sahip dünyanın sayılı ordularından biridir" dedi.
25.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Kimse müsamaha beklemesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Kimse müsamaha beklemesin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan MİLGEM Projesi Kapsamında İnşa Edilen Üçüncü Geminin Denize İniş, Açık Deniz Karakol Gemisi Projesi Birinci Gemisi Blok Kızağa Koyma ve İkinci Gemisi Sac Kesim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "DEAŞ'la mücadele kisvesi altında bölücü örgütün Suriye uzantısına silaha boğanlar bize ders veremez. İnsanlık düşmanlarından döktükleri her damla kanın hesabını soruyoruz, soracağız. Kimse bizden teröristlere karşı müsamaha göstermemizi beklemesin" ifadelerini kullandı.
25.11.2022 Siyaset
Bakan Soylu: 9 aylık Asım'ı denizin ortasında ölüme terk ettiler
Bakan Soylu: 9 aylık Asım'ı denizin ortasında ölüme terk ettiler Kırklareli'nde düzenlenen programda gençler ile bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batı'nın her seferinde insan haklarından dem vurduğunu belirterek, "İnsanların canlı canlı öldürüldüklerine ses çıkarmadılar. Nasıl bugün Suriye'de milyonlarca insan yerlerini değiştirmişse ses çıkarmamışlar. Nasıl geçen gün Asım diye bir çocuk, 9 aylık, 4 yaşında Abdülvahap diye bir ağabeyi denizin ortasında Yunanistan'ın sahil güvenlik görevlilerinin onların botlarını batırıp, onları ölüme terk ettikleri gibi ses çıkarmadılar" dedi.
16.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif ile telefon görüşmesi yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif ile telefon görüşmesi yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
11.09.2022 Siyaset
Bakan Soylu, Pakistan'a 4'üncü 'İyilik Treni'ni yolcu etti
Bakan Soylu, Pakistan'a 4'üncü 'İyilik Treni'ni yolcu etti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pakistan'a yardım götürecek 4'üncü 'İyilik Treni'ni uğurlama töreninde, son 4 yılda kendi milli gelirine göre, dünyanın en yüksek yardım yapan ülkesi olduklarını söyledi. Soylu, "Bu bizim için bir onur nişanesidir. Varlıkla yokluğu unutmayan bir milletiz biz" dedi.
9.09.2022 Siyaset
İcra borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz
İcra borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz Beştepe'deki kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantıda alınan kararları açıklıyor. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz. 15 Ağustos 2022'den önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürülebilmesini ve tasfiyesini sağlıyoruz" dedi.
5.09.2022 Gündem
Ülkede önce sel felaketi şimdi de hastalık vakaları!
Ülkede önce sel felaketi şimdi de hastalık vakaları! Pakistan’da bin 265 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketi nedeniyle yüz binlerce insanın çeşitli hastalıklara yakalandığı açıklandı.
4.09.2022 Dünya
6.4 milyon Pakistanlı vahim durumda
6.4 milyon Pakistanlı vahim durumda Birleşmiş Milletler, Pakistan’da yaşanan ‘Muson Sel Felaketi’ sebebiyle 6.4 milyon Pakistanlının vahim durumda olduğunu ifade ederek “Pakistan'daki insani krizin ölçeği, ülkenin üçte biri sular altındayken eşi görülmemiş bir boyuta ulaştı” dedi. BM dünkü açıklamasında Pakistan nüfusunun yüzde 15’inin sel felaketinden etkilendiğini vurguladı.
3.09.2022 Yaşam
Bakan Nebati, Pakistanlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Nebati, Pakistanlı mevkidaşı ile görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Pakistan Maliye ve Gelir Bakanı Miftah Ismail ile telefonda görüştü.
2.09.2022 Ekonomi
Bakan Soylu ve Bakan Kurum, Pakistan’da incelemelerde bulundu
Bakan Soylu ve Bakan Kurum, Pakistan’da incelemelerde bulundu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, selden etkilenen Pakistan’da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Bölgede açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, 10 kişilik mühendis ekibinin Pakistan’da hasar tespit çalışmalarıyla ilgili sahada olduğunu ve ihtiyaç duyulması halinde uzman ekiplerin sayısının daha da artırılabileceğini belirtti.
2.09.2022 Gündem
Pakistan Başbakanı Şerif’ten yardımlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
Pakistan Başbakanı Şerif’ten yardımlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür Pakistan Başbakanı Muhammed Şahbaz Şerif, ülkede meydana gelen sel felaketi nedeniyle Türkiye’den gönderilen insani yardımlar taşıyan uçaklar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.
30.08.2022 Dünya
MSB'den Pakistan açıklaması! Türkiye'den gönderilen yardımlar ulaştı
MSB'den Pakistan açıklaması! Türkiye'den gönderilen yardımlar ulaştı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sel felaketi sonrası Türkiye'den gönderilen yardımların Pakistan'a ulaştığını bildirdi.
28.08.2022 Gündem
Türkiye Pakistan’a sel yardımlarında hava köprüsü kurdu
Türkiye Pakistan’a sel yardımlarında hava köprüsü kurdu AFAD Başkanlığı selden etkilenen Pakistan’a çadır ve insani yardım malzemesi gönderme çalışmalarına başladı
28.08.2022 Gündem
ABD'de Müslümanlara yönelik cinayetler! Şüpheli araç aranıyor...
ABD'de Müslümanlara yönelik cinayetler! Şüpheli araç aranıyor... ABD’de 4 Müslümanın cinayete kurban gitmesi Albuquerque kentini sarstı. Kasım ayından beri biri Afgan, üçü Pakistanlı dört Müslüman pusu kurularak öldürüldü. ABD Başkanı Biden ‘öfke ve üzüntü’ duyduğunu, soruşturmanın sonucunu beklediğini belirtti.
9.08.2022 Dünya
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu? El Kaide lideri Eymen El-Zevahiri CIA tarafından Kabil'de düzenlenen operasyonla öldürüldü. ABD Başkanı Joe Biden beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, "Adalet yerini buldu ve bu terörist lider artık yok" dedi. Peki, Eymen El Zevahiri kimdir? El Kaide lideri Eymen Zevahiri nasıl öldü, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
2.08.2022 Dünya
Bakan Akar, Pakistanlı mevkidaşı Asif ile bir araya geldi
Bakan Akar, Pakistanlı mevkidaşı Asif ile bir araya geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pakistan Savunma Bakanı Khawaja Muhammed Asif ile görüştü. 
1.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pakistan MİLGEM daha büyük iş birliklerinin habercisidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pakistan MİLGEM daha büyük iş birliklerinin habercisidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'da MİLGEM korvetlerinin üçüncüsünün suya indirilme törenine video mesaj ile katıldı. Erdoğan, "Türkiye ve Pakistan'ın kökleri derinlere inen tarihi bağlarının son dönemdeki en somut ürünlerinden biri olarak gördüğüm bu projenin ülkelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Savunma sanayi alanındaki birikimleri dostlarımızla paylaşma irademizin bir nişanesi olan Pakistan MİLGEM projesini daha büyük iş birliklerinin de habercisi olarak kabul ediyorum" dedi.
20.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Pakistanlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pakistanlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.