Şahbaz Şerif

Şahbaz Şerif

Son dakika Şahbaz Şerif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şahbaz Şerif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şahbaz Şerif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şahbaz Şerif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şahbaz şerif gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 şahbaz şerif haberi bulunmuştur. Tüm şahbaz şerif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ve Umman Sultanı Heysem bin Tarık ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
9.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye-Pakistan ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.
3.03.2024 Gündem
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda yoğun diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı süresince 21 ülke ve uluslararası kuruluş lideriyle diplomasi görüşmeleri gerçekleştirdi.
30.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
20.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turundaki zaferinden sonra Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik telefonları peş peşe geliyor. Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Devlet Başkanı Biden ile görüştü.
30.05.2023 Gündem
Ressam Orhan Albaş kimdir? Alibeyköy Mısır Heykeli’ni yapan ressamın biyografisi
Ressam Orhan Albaş kimdir? Alibeyköy Mısır Heykeli’ni yapan ressamın biyografisi Alibeyköy'ün ortasına ucundan su fışkıran mısır heykeli yapan Ressam Orhan Albaş merak konusu oldu. Peki, Orhan Albaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
23.10.2023 Gündem
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu Azerbaycan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Pakistan ve Özbekistan liderleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.
6.02.2023 Gündem
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı!
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı! Türkiye'de meydana gelen büyük depremin ardından ABD, İsrail, Azerbaycan, Ukrayna, Yunanistan, Finlandiya ve Pakistan gibi ülkelerden peş peşe açıklamalar geldi. Azerbaycan, ilk yardım gönderen ülke oldu.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çarpıcı mesaj! "İnsanlığın ortak meselesidir"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çarpıcı mesaj! "İnsanlığın ortak meselesidir" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İklim krizinin yıkıcı etkileri karşısında daha fazla müşterek çalışmaya ihtiyaç olduğu aşikardır. İklim değişikliği ve bunun yol açtığı sorunlar insanlığın ortak meselesidir" dedi.
9.01.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Pakistan'da intihar saldırısı: 2 ölü, 24 yaralı
Pakistan'da intihar saldırısı: 2 ölü, 24 yaralı Pakistan'ın Quetta kentinde polisi hedef alan intihar saldırısında 2 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi de yaralandı.
30.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sözleşmelilere kadro ve EYT açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sözleşmelilere kadro ve EYT açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda mevzuat karmaşasını gidermek suretiyle sözleşmeli personel statüsünü yeniden belirledik. Mahalli idareler dahil olmak üzere sözleşmelilerin kadroya geçişinde 3 yıl bu statüde çalışmış olma şartı aranacaktır. Ayrıca 1 yıl da aday memurluk süresi olacaktır. Dolayısıyla sözleşmeliden kadroya geçiş 3+1 yıllık bir süre sonunda gerçekleşecektir. Halihazırda 3 yılı dolmuş olan sözleşmeliler hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir. Henüz bu süreyi doldurmamış olanlar ise 3 yılın sonunda aynı hakkı elde edeceklerdir" dedi.
28.11.2022 Gündem
Pakistan Başbakanı Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan ticarette yeni hedefi açıkladı
Pakistan Başbakanı Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan ticarette yeni hedefi açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile yaptığı ortak basın toplantısında, “Pakistan'la birçok başarılı ortak iş birliği projemiz bulunuyor. 1 milyar dolara ulaşan ikili ticaret hacmimiz istikrarlı şekilde artışını sürdürüyor. 5 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefimize ulaşmak için gerekli siyasi iradeye ve kararlılığa sahibiz” dedi.
25.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif ile görüşme gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif ile görüşme gerçekleştirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi.
25.11.2022 Siyaset
Bakan Akar: En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir
Bakan Akar: En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir Pakistan MİLGEM Projesi kapsamında inşa edilen PNS Khaibar'ın denize iniş töreninde konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Pençe Kılıç Harekatı'nda toplam 326 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonlarımız artan bir şiddet ve tempoda en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir. Pençe Kılıç Harekatı da göstermiştir ki Türk Silahlı Kuvvetleri üstün operasyonel kapasiteye sahip dünyanın sayılı ordularından biridir" dedi.
25.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Kimse müsamaha beklemesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Kimse müsamaha beklemesin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan MİLGEM Projesi Kapsamında İnşa Edilen Üçüncü Geminin Denize İniş, Açık Deniz Karakol Gemisi Projesi Birinci Gemisi Blok Kızağa Koyma ve İkinci Gemisi Sac Kesim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "DEAŞ'la mücadele kisvesi altında bölücü örgütün Suriye uzantısına silaha boğanlar bize ders veremez. İnsanlık düşmanlarından döktükleri her damla kanın hesabını soruyoruz, soracağız. Kimse bizden teröristlere karşı müsamaha göstermemizi beklemesin" ifadelerini kullandı.
25.11.2022 Siyaset
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Türkiye’yi ziyaret edecek
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Türkiye’yi ziyaret edecek Pakistan İslam Cumhuriyeti Başbakanı Şahbaz Şerif, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle Türkiye’ye gelecek.
24.11.2022 Dünya
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası dünya liderlerinden Türkiye'ye taziye mesajı
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası dünya liderlerinden Türkiye'ye taziye mesajı İstanbul Taksim'de bulunan İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından dünya liderleri Türkiye'ye taziyelerini iletti.
13.11.2022 Gündem
Pakistan’da eski Başbakan Khan’ın partisi, İslamabad’a doğru yürüyüşüne yeniden başladı
Pakistan’da eski Başbakan Khan’ın partisi, İslamabad’a doğru yürüyüşüne yeniden başladı Pakistan'da eski Başbakan Imran Khan'ın partisi Pakistan Adalet Hareketi (PTI), Khan'ın 3 Kasım'da suikast girişimine uğradığı Punjab eyaletinde yer alan Wazirabad kentinden başkent İslamabad'a doğru yürüyüşüne kaldığı yerden yeniden başladı.
10.11.2022 Dünya
Pakistan Başbakanı Şerif: Bu komplonun bir parçası olduğum kanıtlanırsa istifa edeceğim
Pakistan Başbakanı Şerif: Bu komplonun bir parçası olduğum kanıtlanırsa istifa edeceğim Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Imran Khan'a düzenlenen suikast girişiminde bir parmağı olmadığını söyleyerek, "Bu komplonun bir parçası olduğum kanıtlanırsa istifa edeceğim" dedi.
5.11.2022 Dünya
İmran Khan kimdir? Pakistan'ın eski başbakanına suikast girişimi!
İmran Khan kimdir? Pakistan'ın eski başbakanına suikast girişimi! Pakistan'ın eski Başbakanı İmran Khan saldırıya uğradı. Pakistan’ın Pencap eyaletinin Vezirabad bölgesinde yaptığı protesto yürüyüşü sırasında konvoyuna ateş edilen İmran Khan ayağından hafif yaralandı. Peki, İmran Khan kimdir? İmran Han’ın sağlık durumu ne? Pakistan'ın eski başbakanı İmran Khan’a suikast girişimi ile ilgili detaylar…
3.11.2022 Dünya
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bartında dün akşam meydana gelen maden faciası münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğana hitaben Sevgili Kardeşim, Bartın eyaletindeki madende meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı haberi bizleri derinden sarstı ifadelerini kullanarak hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
15.10.2022 Dünya
Pakistan Başbakanı Şerif’ten Türkiye’ye özel teşekkür
Pakistan Başbakanı Şerif’ten Türkiye’ye özel teşekkür Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Türkiye’ye Pakistan’ın yaşadığı doğal afetlerde verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Şerif, erzak yüklü trenler gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Türk halkına övgüde bulundu.
4.10.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Şahbaz Şerif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şahbaz şerif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.